@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Παντα με ενδιεφερε η διαφορετικη οπτικη των πραγματων απο την δικη μου , ειδικα οταν ειχα αυτοπροσδιοριστει οτι ανηκα σε ενα ιδεολογικοπολιτικο χωρο . Βεβαια συχαινομαι την βεβαιοτητα και την σιγουρια και μου αρεσει να μαθαινω . Θεωρω οτι οι ειδησεις δεν ειναι ειδησεις και ουτε ηταν ποτε βεβαια αλλά ολες ειναι χρωματισμενες .
Για να φανταστειτε ακομα και οταν πιτσιρικας ημουν κνιτης δεν αγοραζα και δεν διαβαζα κομματικα εντυπα , διαβαζα οτι επεφτε στα χερια μου , αλλα φανατικος αναγνωστης που αγοραζα ανελλιπώς ηταν ο Οικονομικος ταχυδρομος
μονο και μονο για τα αρθρα του Γιαννη Μαρινου , τον οποιο σεβομαι μεχρι σημερα .
Τα αρκετα τελευταια χρονια διαβαζω τεκι επειδη ερχονται σε τελεια αντιθεση με οτι διαβαζουμε στα ελληνικα , ζει στο εξωτερικο εχει αλλες προσλαμβανουσες και αλλη οπτικη , και οι αναγνωστες στα σχολια ειναι πιστευω ανω του μετριου . Αρκετοι ισως τον γνωριζετε αλλοι ισως οχι , βαζω λοιπον το λινκ απο το τελευταιο αρθρο αν δεν βαριεστε να διαβαζετε και εχετε χρονο , το οποιο βεβαια ειναι συνεχεια αλλου αλλά διαβαζεται και μονο του . Προσωπικα βεβαια δεν εχω τις πληροφοριες και ουτε ενστερνιζομαι οτι γραφει απλως με εντυπωσιασε στο οτι ειναι πολυ περα απ οτι πληροφοριες ειχα εγω μεχρι τωρα σε σημειο να μου φανταζουν θεωριες συνομωσιας , παντως εχει ενδιαφερον , ετσι κι αλλιως δεν βιοποριζεται απ αυτο ουτε το παιζει σωτηρας .
https://www.techiechan.com/?p=3961
Ο τέκις είχε δώσει ρεστα με τα άρθρα του περί της ρήξης και της εξόδου από το ευρώ. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο (λογω της ιδεολογικης του ταυτοτητας), ξεμπροστιαζε άσχημα όσους τότε υποσχονταν βόλτες στο πάρκο με ταχεία ανάκαμψη (βαρουφες, καζακηδες, λσπαβιτσες....) κι έγραφε καθαρά και πειστικά το τι θα γίνει.
Μετά μάλλον έφαγε μεγάλη απογοήτευση από τους ζαιους και το εχει γυρίσει στο μότο "η δύση αποσυντιθεται, περιμένουμε την πτωση", κάτι που όμως συμβαίνει πολύ πιο αργά απ όσο περιγράφει. Οπότε ενώ γράφει αρκετά σωστά περί της στρατιωτικής αδυναμίας της δυσης και του ποσο πλεον επηρεαζει τον κοσμο (*), είναι λίγο κουραστικός...
(*): Πόσοι πρόσεξαν πχ ότι πλέον τον πρώτο λόγο για το τι θα γίνει με το δεξαμενοπλοιο sounion δεν τον έχει η δύση με τις φρεγάτες και τα αεροπλάνοφορα αλλά οι χούθι που είπαν ότι θα "επιτρεψουν"(!) την ρυμουλκηση του;