-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Στην φωτό βλέπουμε τα αποτελέσματα του κομμουνισμού, ξεκάθαρα...
Ας μην το πιάσουμε από την αρχή, αλλά αυτά που πέτυχε ο Κομμουνισμός σε 70 χρόνια στην ΕΣΣΔ, δεν έχουν επιτευχθεί ποτέ και πουθενά στην παγκόσμια ιστορία!!!
-
Πως δεν έχουν. Με μια μπουλντόζα τα πετύχαινες πολύ πιο γρήγορα τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς να σου πάρουν 70 χρόνια...
-
-
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αυτή η σημαία ποιας χώρας είναι;
Του forumland
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πως δεν έχουν. Με μια μπουλντόζα τα πετύχαινες πολύ πιο γρήγορα τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς να σου πάρουν 70 χρόνια...
Χιούμορ από τα Λιντλ... Δυτικής Γερμανίας φυσικά!
Καμίας.
-
@mastoras78 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Καλά αυτοί για να διαφημιστούν πήγαν??? Μεγάλο fail.
-
Εγώ νόμιζα ότι είναι του ΠΑΜΕ, αλλά τελικά είναι κάποιο Λαϊκό Μέτωπο.
Τι είναι πάλι τούτοι; Δεν καταλαβαίνω.Όποιου τρελαμένου του κατέβει στο κεφάλι δηλώνει διασώστης και πάει σε καταστροφές για να κάνει τι;
Σηκώθηκαν αυτοί οι ούγκανοι και έφυγαν από Ελλάδα να πάνε στην Τουρκία, στο χαμό του σεισμού να προσφέρουν τι; Μέσα στην απόλυτη καταστροφή τι μπορεί να προσφέρουν αυτοί;
Και αντιδρούν με μανιφέστα, σφυροδρέπανα, ιμπεριαλισμούς, ταξική πάλη και όλα αυτά τα κουραφέξαλα;
Έχουν ξεφύγει ορισμένα μυαλά. Για ζουρλομανδύα είναι.
-
Δεν έχετε όμως κανένα πρόβλημα με τη διαφημιστική προβολή των χορηγών που ντύνουν τα φορτηγά που μεταφέρουν την κρατική βοήθεια και όσα συλλέγουν οι πολίτες.
Το να διαφημίζεις το μαγαζί σου πάνω στον πόνο του αλλουνού και την ελεημοσύνη ΔΕΝ είναι μεμπτό, μόνο το να δείχνει την ιδεολογία του κάποιος, που βάση αυτής της ιδεολογίας, πάει αυτοπροσώπως να βοηθήσει.Έχει πλάκα ότι δεν σχολιάζονται τα εθνίκια που αυτές τις μέρες λέγανε δημόσια "τί δουλειά έχουμε να βοηθάμε τον εχθρό" αλλά οι ιδεολόγοι εθελοντές που πήγαν αυτοπροσώπως να βοηθήσουν...
-
Τα φορτηγα και τα "εθνικια", δεν τα συνελλαβαν, αυτους τους 3 συνελλαβαν. Αυτο σχολιαζεται...
Αν και δεν καταλαβα το γιατι. Απαγορευονται τα σφυροδρεπανα στην Τουρκια; Και στο κατω κατω εθελοντες ηταν, για καλο πηγαν. Για μια σημαια τους μπουζουριασαν; Μηπως υπηρξε και τιποτε αλλο; -
Οι εθελοντές που πάνε σε τέτοια περιστατικά συνήθως είναι από ΜΚΟ όπως είναι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Ερυθρός Σταυρός κλπ...
Για να πάνε σε τέτοια περιστατικά πρέπει να πάρουν άδεια πρώτα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για ευνόητους λόγους.Πολιτικές & κομματικές οργανώσεις (τύπου facebook) δεν νομίζω να έπαιρναν ποτέ άδεια για να πάνε σε μία τέτοια καταστροφή και σε ένα περιβάλλον με εξαγριωμένους κατοίκους.
Ακόμη και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τελευταία στιγμή πήρε άδεια.
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τα φορτηγα και τα "εθνικια", δεν τα συνελλαβαν, αυτους τους 3 συνελλαβαν. Αυτο σχολιαζεται...
Αν και δεν καταλαβα το γιατι. Απαγορευονται τα σφυροδρεπανα στην Τουρκια; Και στο κατω κατω εθελοντες ηταν, για καλο πηγαν. Για μια σημαια τους μπουζουριασαν; Μηπως υπηρξε και τιποτε αλλο;Βαρέθηκα να το ψάξω αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει ΚΚ Τουρκίας πρέπει να κρύβεται στους υπονόμους.
-
Για μια σημαια τους μπουζουριασαν;
Στην Τουρκία του Ερντογάν δεν μου φαίνεται περίεργο. Πριν το 1974 πάντως κι εδώ σε μπουζούριαζαν για μια σημαία με σφυροδρέπανο, ή ακόμα και ένα ραδιόφωνο με μακρά (για να ακούς BBC)...
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Για μια σημαια τους μπουζουριασαν;
Στην Τουρκία του Ερντογάν δεν μου φαίνεται περίεργο. Πριν το 1974 πάντως κι εδώ σε μπουζούριαζαν για μια σημαία με σφυροδρέπανο, ή ακόμα και ένα ραδιόφωνο με μακρά (για να ακούς BBC)...
Αυτό είναι 50 χρόνια πίσω. Δεν νομίζω το τουρκικό ΚΚ να είναι εκτός νόμου. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν γενικότεροι κανόνες στο τι σύμβολα, σημαίες κλπ μπορεί να επιδείξει μια ομάδα διάσωσης σε ξένη χώρα.
Τέλος πάντων, υπερβολή ήταν η όλη αντίδραση και μάλιστα έναντι ομάδας εθελοντών. -
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Από την στιγμή που το παραγόμενο προϊόν (CHR, Corolla sdn) είναι εξαιρετικό για εμένα δεν είναι ανασταλτικός παράγων η χώρα κατασκευής του. Και αν το πάμε "πατριωτικά" αν είναι να βάλω εδώ μια λίστα με όλα όσα εκείνα είναι στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως παραγωγικά η Τουρκία να κλάψουμε με μαύρο δάκρυ...
Ξέρεις ότι τα παρακολουθώ πολύ καλά, και κλαίω σχεδόν καθημερινά.. αλλά εγώ προσωπικά προσέχω, και ιδιαίτερα σε jean και μπλουζάκια έχουν τεράστια παραγωγή σε άπειρες επώνυμες μάρκες, αλλά να χρηματοδοτησω τον ίδιο μου τον αφανισμό, πάει πολύ νομίζω!
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω..
-
Από ότι θυμάμαι έχεις δύο παιδάκια. Μερέντα, νουτελα έχεις στο σπίτι; Άστο φίλε δεν υπάρχει ελπίδα. Και εγώ 75% προσφυγικό DNA έχω αλλά δεν φτάνει αυτό ώστε να κόψω ακόμα και τα λεμόνια που είμαστε άχρηστοι να παράγουμε για όλη την χώρα! Η παραγωγή της Ελλάδος καλύπτει οριακά μέχρι Θεσσαλία. Εδώ πάνω τρώμε Αργεντινής και Τουρκίας. Δεν κανιβαλίζω άλλο το νήμα.
-
Και σας εχω πει το πιο κορυφαιο απ ολα .Οι παραλλαγες του στρατου ειναι made in turkey.Μην το ψαχνουμε τωρα,αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε να παιρνουμε τιποτα απο γερμανια τιποτα ςπο ιταλια(που παρεπιπτοντως περισσοτερα παιρνουν αυτοι απο μας παρα εμεις απ αυτους),τιποτα απο βουλγαρια και παει λεγοντας.
Υ.γ Σμυρνιος ειμαι και γω -
Κάνουμε μέχρι και εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από γείτονες... Τουρκία, Βουλγαρία, νομίζω και από Αλβανία χωρίς να είμαι σίγουρος
-
@christostsp said in Toyota Corolla 2019:
Κάνουμε μέχρι και εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από γείτονες... Τουρκία, Βουλγαρία, νομίζω και από Αλβανία χωρίς να είμαι σίγουρος
Και δίνουμε κιόλας, αμφίδρομο είναι το σύστημα, δεν είναι κάτι καινούργιο.
-
Σε ποιους δίνουμε; Σε αυτούς που μας δίνουν; Γιατί;
-
Η Αλβανία και η Βουλγαρία και η Ιταλία πρέπει να είναι σύμμαχοι. Ένας είναι ο εχθρός και ξεκάθαρα, όχι γιατί το λέω εγώ, έχω πολλούς φίλους εκεί και έχω περάσει υπέροχα, απλά είναι δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα η Τουρκία θα επεκταθεί δυτικά.. Θράκη και τα μεγάλα του Αιγαίου τα κλαίω από τώρα.. κάποια στιγμή θα περάσουν κολυμπντας απέναντι κάνα 2μυρια και τέλος..η Θράκη απλά ένα δημοψήφισμα θα γίνει.. δυστυχώς..αν είναι να σωθεί κάτι είναι ΤΩΡΑ και η μόνη λύση είναι επιτέλους δημιουργία Κουρδικού κράτους, 35.000.000 έθνος χωρίς πατρίδα.. περίπου 15-20.000.000 είναι Τουρκία..
Από εσπεριδοειδή δεν έχω πρόβλημα, αφού σας έχω πει, Πελοποννήσιος! και αβοκάντο μας δίνουν καμία φορά! Αυτά τα λεμόνια Αργεντινής τα είδα μια φορά στον ΑΒ και τσαντιστηκα και πήγα και γέμισα μία τσάντα από τις λεμονιές κάτω στον ακάλυπτο!
Όχι, δεν βάζω τίποτα Turkey, και προσπαθώ Ελληνικά προϊόντα, θεωρώ ότι η Ε.Ε έχει τους καλύτερους κανόνες για τα τρόφιμα παγκοσμίως, οπότε δεν εμπιστεύομαι προϊόντα εκτός Ευρώπης.
Υ.Γ εκτός από Καναδέζικο maple syrup.. sorry, κόλλημα!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]