-
Ο γατος εξακολουθει να απορει με τη βεβαιοτητα που απαντατε σε γεωπολιτικα και στρατιωτικα θεματα. Βλεπατε βικ μοροου μικροι?
Εδω και χρονια ειμαστε μονο επιβατες στη ρομιλντα σε δρομολογιο αγονης και οχι, το νησι μπροστα δεν είναι η μάικονος -
Τρομερό λάθος του Μητσοτάκη να επιτεθεί με αυτόν τον τρόπο στον Πούτιν, είναι πρωθυπουργός μιας χώρας που το 50% της ενέργειας της προέρχεται από την Ρωσία. Ας ελπίσουμε να μην μας ξαναφέρει με την στάση του μια νέα κατοχή ύστερα από αυτή που μας έφερε με τον κορονοιό.
-
Εδω καλύτεροι φίλοι του που έλεγαν πριν οτι η CIA λεει ψέμματα και δε θα γίνει πόλεμος κάνουν πολύ χειρότερες δηλώσεις .Ο Μητσοτάκης σε πείραξε? Ο covid που κολλάει?Οι κινέζοι οι φίλοι του πούτιν τον έφεραν!
Επίσης ολη αυτή η λατρεία για τον Πούτιν και τη Ρωσία απο κάποιους Ελλήνες κομμουνιστές και αριστερούς είναι λίγο γελοία την ώρα που πεθαίνει κόσμος και πρόσφυγες φεύγουν κυνηγημένοι να σωθούν.
Δε τους βγήκε το παραμυθι ¨δε θα γίνει επίθεση" είναι κατασκευασμένα όλα από τη CIA(ήθελαν τόσο πολύ να το πιστεψουν) ας δούνε λίγο και τη πραγματικότητα του δικτάτορα πούτιν.Είναι κρίμα και για το ρωσικό λαό .Συνέχεια στη καταπίεση και στη πείνα...Ανθρώπινα δικαιώματα μηδέν επι αιώνες.
Τσάροι ,κομμουνισμός ,πουτιν .Καταπίεση και χούντα.Την πληρώνουν και άλλοι τη νύφη όμως.
Καμία πορεία στη ρωσική πρεσβεία θα παίξει? -
Ας εξασφαλίσει πρώτα την ενέργεια της χώρας του και μετά να παίξει μαγκιές με αυτούς που του την δίνουν, αυτός έκλεισε ακόμα και τα τελευταία εργοστάσια λιγνίτη που είχαμε.
Δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι ο Πούτιν με τους Κινέζους, το μόνο σίγουρο είναι σχέσεις Κινέζων με ΣΚΑΙ. -
Δεν είναι μαγκιά να λες τα αυτονόητα όταν χύνεται αίμα και δημιουργούνται προηγούμενα που μπορούν να επηρεασουν και εμας.Επίσης ο Μητσοτάκης λεει οτι λεει και η ΕΕ στην οποία ανήκουμε και καλώς ή κακώς στηριζόμαστε.
-
@kostis20 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν είναι μαγκιά να λες τα αυτονόητα όταν χύνεται αίμα και δημιουργούνται προηγούμενα που μπορούν να επηρεασουν και εμας.Επίσης ο Μητσοτάκης λεει οτι λεει και η ΕΕ στην οποία ανήκουμε και καλώς ή κακώς στηριζόμαστε.
Να καταδικάσει συμφωνώ, να πει ότι θα συνταχθώ με την υπόλοιπη ΕΕ συμφωνώ, αλλά να λέει θα αναλάβω εγώ πρωτοβουλίες για να κάνει η ΕΕ είναι κάτι πολύ πάνω από τις ικανότητες του και δημιουργεί εχθρότητες.
-
@asep said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να καταδικάσει συμφωνώ, να πει ότι θα συνταχθώ με την υπόλοιπη ΕΕ συμφωνώ, αλλά να λέει θα αναλάβω εγώ πρωτοβουλίες για να κάνει η ΕΕ είναι κάτι πολύ πάνω από τις ικανότητες του και δημιουργεί εχθρότητες.
Εγω οι μόνες πρωτοβουλίες που άκουσα οτι θα αναλάβει ο Κούλης είναι για να υπάρχει κοινη πολιτική και ενεργειακή -οικονομική ενισχυση των ευρωπαικών χωρών.Έχεις κανένα link για αυτα που λες να τα δω?
-
@asep said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγω οι μόνες πρωτοβουλίες που άκουσα οτι θα αναλάβει ο Κούλης είναι για να υπάρχει κοινη πολιτική και ενεργειακή -οικονομική ενισχυση των ευρωπαικών χωρών.Έχεις κανένα link για αυτα που λες να τα δω?
Ζητά αντίστοιχη απάντηση από την ΕΕ.
-
Τραγικό, αλλά ασχέτως ποια πλευρά έχει δίκιο, πράξεις ηρωϊσμού που φαίνονται μόνο σε ταινίες (νομίζω καταλάβατε τι μας θυμίζει..),μπορούν να συμβούν και στην πραγματική ζωή...
-
@super-t said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ε ναι λογικό. Στην Ουκρανία την έπεσε, όχι στις ΗΠΑ.
Και στην Ελλάδα να την έπεφτε δεν θα ήθελε ούτε μισή ώρα.
Άσε που στην Ελλάδα θα έβρισκε και συμμάχους με σκυμμένα κ@λαράκια.Αλλά αυτά θα τα νιώσει σύντομα η Ελλάδα με τον σουλτάνο.
Κυριακή κοντή γιορτή.Πολύ χαρά ρε μαν για το τι θα κάνει ο σουλτάνος στην Ελλάδα, συγκρατήσου λίγο.
Και μετά μου λέει ο άλλος ότι μπορώ να γράφω ελεύθερα στο φόρουμ.
Πετάγεται η κάθε κλανιά και γράφει ότι της κατέβει στο κεφάλι επί προσωπικού.
-
@panormus772 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τραγικό, αλλά ασχέτως ποια πλευρά έχει δίκιο, πράξεις ηρωϊσμού που φαίνονται μόνο σε ταινίες (νομίζω καταλάβατε τι μας θυμίζει..),μπορούν να συμβούν και στην πραγματική ζωή...
εδώ διαφωνώ
όπως είπε ο Πάττον
δεν θα έδινα κανένα μετάλλιο -
Εδω καλύτεροι φίλοι του που έλεγαν πριν οτι η CIA λεει ψέμματα και δε θα γίνει πόλεμος κάνουν πολύ χειρότερες δηλώσεις .Ο Μητσοτάκης σε πείραξε? Ο covid που κολλάει?Οι κινέζοι οι φίλοι του πούτιν τον έφεραν!
Επίσης ολη αυτή η λατρεία για τον Πούτιν και τη Ρωσία απο κάποιους Ελλήνες κομμουνιστές και αριστερούς είναι λίγο γελοία την ώρα που πεθαίνει κόσμος και πρόσφυγες φεύγουν κυνηγημένοι να σωθούν.
Δε τους βγήκε το παραμυθι ¨δε θα γίνει επίθεση" είναι κατασκευασμένα όλα από τη CIA(ήθελαν τόσο πολύ να το πιστεψουν) ας δούνε λίγο και τη πραγματικότητα του δικτάτορα πούτιν.Είναι κρίμα και για το ρωσικό λαό .Συνέχεια στη καταπίεση και στη πείνα...Ανθρώπινα δικαιώματα μηδέν επι αιώνες.
Τσάροι ,κομμουνισμός ,πουτιν .Καταπίεση και χούντα.Την πληρώνουν και άλλοι τη νύφη όμως.
Καμία πορεία στη ρωσική πρεσβεία θα παίξει?Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα θα έλεγα τα πράγματα στο μυαλό σου.
Ο Πούτιν και η σημερινή Ρωσία δεν έχουν φυσικά καμία σχέση με κομμουνισμό ή υπαρκτό σοσσιαλισμό ή τέλος πάντων πείτε το όπως θέλετε, όπως επίσης δεν έχουν και καμία σχέση με το πάλαι ποτέ καθεστώς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Δεν βλέπω το λόγο λοιπόν οι Έλληνες αριστεροί να λατρεύουν τον Πούτιν για κάτι.
Το να βάζουμε τα πάντα μέσα σε ένα μπλέντερ και να τα χτυπάμε, πολλές φορές δεν έχει νόημα.Επίσης πορεία απ' όσο διαβάζω θα γίνει.
Συγκέντρωση του ΚΚΕ έξω από τη ρωσική πρεσβεία για την εισβολή στην Ουκρανία -Παρουσία Κουτσούμπα -
@super-t said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ε ναι λογικό. Στην Ουκρανία την έπεσε, όχι στις ΗΠΑ.
Και στην Ελλάδα να την έπεφτε δεν θα ήθελε ούτε μισή ώρα.
Άσε που στην Ελλάδα θα έβρισκε και συμμάχους με σκυμμένα κ@λαράκια.Αλλά αυτά θα τα νιώσει σύντομα η Ελλάδα με τον σουλτάνο.
Κυριακή κοντή γιορτή.Πολύ χαρά ρε μαν για το τι θα κάνει ο σουλτάνος στην Ελλάδα, συγκρατήσου λίγο.
Πετάγεται η κάθε κλανιά και γράφει ότι της κατέβει στο κεφάλι επί προσωπικού.
Το ότι γράφεις ότι γράφεις και πετάγεται η κάθε κλανιά (sic) και σου απαντά ότι απαντά, δείχνει μάλλον ότι μπορείς να γράφεις ελεύθερα στο φόρουμ και να σου απαντά και η κάθε κλανιά (sic) ελεύθερα στο φόρουμ αν πιστεύει ότι αυτό που έγραψες ελεύθερα στο φόρουμ είναι ότι να 'ναι.
-
Για το θέμα έχεις να γράψεις κάτι ή θα συνεχίσεις την μπουρδολογία;
-
Όταν γράψεις εσύ κάτι σοβαρό μπορεί να γράψω και εγώ.
-
Οπως φαίνεται δύο εργάσιμα ωράρια χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Οι Ρώσοι είναι μέσα στο Κίεβο, ο Ζελένσκι , πάει να βρει τον πρόεδρο του Αφγανιστάν και τώρα όλα θα πάνε στην επόμενη μέρα.
Το πρωί είχε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του Καλεντερίδη, ο οποίος είπε ότι το Λβοβ και η Δυτική Ουκρανία είναι φανατικοί αντιρώσοι και ίσως έχουμε τελικά ένα διαμελισμό της Ουκρανίας.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το τείχος του Βερολίνου θα αναστηθεί και θα πάει κάποιες εκατοντάδες χλμ ανατολικότερα, ουσιαστικά στο όριο μεταξύ καθολικών και ορθοδόξων.
Ισως οι δύο Ουκρανίες , μείνουν σε συνομοσπονδία που θα είναι η Ελβετία της Ανατολής, δηλαδή μία χώρα που θα είναι ουδέτερη συνταγματικά.
Από την άλλη , εκείνο που θα πρέπει να δούμε είναι τι θα γίνει στην Ευρώπη.
Οπου σε δύο μήνες θα έχουμε εκλογές στην Γαλλία, ενώ στην Γερμανία θα έχουμε ζόρι με το φυσικό αέριο.
Τελευταίο φετινό ορόσημο, οι βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην Αμερική.
-
Καμία πορεία στη ρωσική πρεσβεία θα παίξει?+1
-
Φυσικά και μπορείς να γράφεις ελεύθερα. Όπως μπορεί ο καθένας, δεν γίνεται εσύ να γράφεις ελεύθερα αλλά να σβήνουμε τον αντίλογο σε αυτά που γράφεις...εκτός εαν αυτό εννοείς και δεν το έχω καταλάβει!
-
@panormus772 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πω ...
Αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για ήρωες , τα παιδιά πέθαναν αρνούμενοι να παραδωθουν.
Ειδικά αυτό που είπαν μεταξύ τους λιγο πριν απαντήσουν... "Thats it" είναι απίστευτα συγκινητικό.Μπαίνω στην θέση τους , σε ένα μικρό φυλάκιο σε ένα νησί με την ομάδα μου ως δεκανέας και τουρκικά πλοία απέναντι , χωρίς βοήθεια , δεν ξέρω τι θα έκανα πραγματικά , αφού δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής δεν θα έπαιρνα στο λαιμό μου τους συντρόφους - συναδέλφους μου στρατιώτες. Αλλά οι Τούρκοι από την άλλη δεν νομίζω πως θα φέρονταν δίκαια και σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες σε μια ενδεχόμενη παράδοση μας.
Δύσκολα πράγματα , δύσκολες σκέψεις μου προκάλεσε αυτό το ηχητικό...
Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σκεπτόμενος τα παιδιά μου σίγουρα δεν θα ήθελα να πεθάνω , live to fight another day , και μετά από φυλακίσεις και βασανισμούς και και ...νομίζω θα ήμουν πολύ μεγάλη κότα ... -
Είπε ο Χίτλερ(θόρυ Πούτιν) τον πετεινό κεφάλα...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]