-
Ο ΔΟΛ , όπως και η Ελευθεροτυπία και το Εθνος και η Αυριανή κλπ , ήταν απλά πασοκ...
Τίποτα άλλο .
Μετά την πτώση του πασοκ, ήταν σε μεταβατική περίοδο , ενώ τώρα ο ΔΟΛ, έγινε ΔΟΜ.
Αλλά κάτι παπαχρήστοι εκεί είναι ακόμα...
-
Σε λίγο η Ελεύθερη Ώρα θα μας βγει Κομματικό Όργανο της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Κριούζερ πραγματικά περνάω υπέροχα μαζί σου απόψε!!!
-
Μιας και είπες "ελεύθερη ώρα" 5-5-2023 κοντοζυγωνει Δια, να 'μαστε καλά. Τότε οι φίλοι σου Ρωσοι σύμφωνα με τον "κάμερα σε μένα" συντοπίτη σου θα μας δώσουν δώρο την Πόλη, δίχως ντουφεκια πάντα. Τι τα λέω αυτά; Ε, μπροστά ήμουν σε κανονισμα επισκέψεως Λιακόπουλου σε ΝΟΔΕ το '04 για motivational speech που θα έλεγε και ο νανοΑδωνις και κρατιομουν να μη σκορπίσω απ'τα γέλια με τους σοβαρούς. Μετά έλεγα στον γνωστό μου (ο οποίος το έσκασε προς Σκανδιναβία μεριά το '11 και έστελνε μηνύματα για "καλή δραχμή" τότε, όχι το '15) "μλκ, σοβαρευτείτε, τι είναι αυτά", αλλά...το ζούσαν!
#Those_were_the_days
#Den_krazw_tyxaia -
Ο Λιακόπουλος τώρα που το είπες ρε συ πως και δεν αξιοποιήθηκε από την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη;
Χωρίς πλάκα ήταν πιο σοβαρός σε σχέση με το τρίο Στουτζες του Λάος που υπουργοποιήθηκε.
Μέχρι και ένας Ζερβουδάκης που πουλάει κάτι basic κινέζικα τηλέφωνα και ταμπλετ ως ελληνικά και refurbished apple 10ετιας μάλλον θα βρει στασίδι. -
Είναι και δικός μας αθρωπας:
Ροτοροδοτης, Βανκελιτης 2310521010
Όντως ο LoZER μια χαρά θα κούμπωνε εκεί μέσα...
-
@johanndelta said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι και δικός μας αθρωπας:
Ροτοροδοτης, Βανκελιτης 2310521010
Όντως ο LoZER μια χαρά θα κούμπωνε εκεί μέσα...
Έλα ρε !
Ωραίος! Δεν του το ειχα! -
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο ΔΟΛ , όπως και η Ελευθεροτυπία και το Εθνος και η Αυριανή κλπ , ήταν απλά πασοκ...
Έθνος και Αυριανή ήταν μόνο ΠΑΣΟΚ. Ελευθεροτυπία ήταν πιο αριστέρα του ΠΑΣΟΚ. ΔΟΛ, ήταν στην μέση και υποστήριζε από όποιον έτρωγε. Ξέρω πολλά, δεν μπορώ να τα γράψω. Πάντως όλοι τρώγανε από τους εκδότες και μιλάμε για απίστευτη δύναμη και εξουσία.
-
Δεν μπορω να μη καυτηριασω το γεγονος πως οι Δυτικοι παρουσιαζουν συνεχως μια Ρωσια με επιθετικες διαθεσεις.
Μου θυμιζει τα χημικα του Σανταμ. Χρονια μετα ο Μπλερ παραδεχτηκε οτι ολα ηταν προπαγανδα στηριζομενη απο την Δυση.
Δεν με εχουν πεισει οι προθεσεις των Αμερικανων. Να γινω πιο σαφης? Τα τελευταια 50 χρονια δεν υπηρξε ...Δημοκρατικος Προεδρος που να μην ειχε ενα πολεμο στο ενεργητικο του. Ο... χειροτερος ολων, ο Συντηρητικος Ρεπουμπλικανος Τραμπης δεν εκανε ουτε εναν. Αντιθετα τα μαζεψε απο Αφγανισταν, Συρια.
Οχι πως ο Πουτιν ειναι παναγιτσα. Τελος το εχω ξαναπει. Η φιλοσοφια των Σπαρτιατων ταιριαζει στους Ρωσους. Η φιλοσοφια των Αθηναιων στους Αμερικανους. -
Τα πράγματα στην τωρινή κρίση Ρωσίας - Ουκρανίας είναι απλά: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Πούτιν να αφήσει την Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή και έχει και απόλυτο δίκιο! Μήπως άφησαν οι Αμερικάνοι πριν 60 χρόνια τους ρώσικους πυραύλους στην Κούβα; Στο παρά πέντε φτάσαμε στο μπαμ τότε...
Η αντιστοιχία της προ 60ετίας κρίσης της Κούβας με την τωρινή κρίση της Ουκρανίας είναι απόλυτη, με τους ρόλους των υπερδυνάμεων αντεστραμμένους!
-
@harisma23 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τα πράγματα στην τωρινή κρίση Ρωσίας - Ουκρανίας είναι απλά: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Πούτιν να αφήσει την Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή και έχει και απόλυτο δίκιο! Μήπως άφησαν οι Αμερικάνοι πριν 60 χρόνια τους ρώσικους πυραύλους στην Κούβα; Στο παρά πέντε φτάσαμε στο μπαμ τότε...
Η αντιστοιχία της προ 60ετίας κρίσης της Κούβας με την τωρινή κρίση της Ουκρανίας είναι απόλυτη, με τους ρόλους των υπερδυνάμεων αντεστραμμένους!
Πω ρε φίλε, μπήκα να γράψω ακριβώς το ίδιο.
Κι εδώ βλέπουμε τα αγαπημένα μας μίντια που χορεύουν στο ρυθμο που τους επιβάλλουν... άλλοι -
Βασικά ο Πούτιν τους έχει κάνει ζέπελιν τους Δυτικούς και γελάει με τις υστερίες τους. Οι μόνοι που όντως ανησυχούν είναι οι Ουκρανοί, οι Βαλτικές χώρες και η Πολωνία. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι απλά υποδαυλίζουν την ένταση και οι Γάλλοι και οι Γερμανοί προσπαθούν να το σώσουν, ενώ οι Κινέζοι είναι κλασικά με τους Ρώσους. Σήμερα δε, γίνεται η ΤΑΜΣ των Στρατηγικών Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που περιλαμβάνουν τις Αεροδιαστημικές Δύναμεις, τις Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις και τους Στόλους της Βόρειας Θάλασσας και της Μαύρης Θάλασσας. Πρέπει να είναι σήμερα λίγο χεσμεντέν στην Ουάσινγκτον όταν οι Ρώσοι υψώνουν τα Tu-160, τα Tu-22 M3, τα MiG-31 με τους Kinzhal, τους Satan και Sarmat, τα Akula και Boreι και το Kirov. Αλλά έτσι είναι όταν προγκάς το θηρίο που έχει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον πλανήτη......
-
Το θέμα είναι "που αποσκοπούν" οι Δυτικοί, κυρίως οι Αμερικάνοι, με όλη αυτή την ένταση;
Κάποιο οικονομικό παιχνίδι για πρόσκαιρο όφελος βρίσκεται από πίσω... -
Οι Ρώσοι κάνουν bullying με στρατιωτικές δυνάμεις και οι Αγγλοσάξονες διπλωματικά. Οι Ρώσοι έχουν μαζέψει στρατό εισβολής και λένε κάνω ασκήσεις στο έδαφός μου (γελάμε) και οι Αγγλοσάξονες δίνουν συνέχεια ημερομηνίες για το πότε θα επιτεθούν οι Ρώσοι (κι εδώ γελάμε).
Οι Αγγλοσάξονες στην πραγματικότητα τους παρακαλάνε να επιτεθούν αλλά δεν νομίζω να τολμήσουν οι Ρώσοι. Θα πάθουν ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά. Μεγάλο κόστος πολέμου, θάνατος του Nordstream, οικονομικές κυρώσεις από τη Δύση, οι Ευρωπαίοι υπό την πίεση των Αμερικανών θα σταματήσουν να προμηθεύονται αέριο από τη Ρωσία και θα αναζητήσουν νέους προμηθευτές.
Από τις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας στο εσωτερικό της χώρας, μπορεί να πέσει και ο Πούτιν. Από οικονομική ασφυξία δεν κατέρρευσε και η πρώην Σοβιετική Ένωση?Το ξέρουν καλά το παιχνίδι οι Αμερικάνοι, το έχουν ξαναπαίξει με επιτυχία στο παρελθόν. Είναι και μακριά και δεν τους νοιάζει, μόνο να κερδίσουν έχουν, Θα την πληρώσουν οι Ουκρανοί, οι Ευρωπαίοι και οι ίδιοι οι Ρώσοι.
Τώρα οι ατάκες ξύπνησε η Ρωσική Αρκούδα με τον τεράστιο στρατό και δείχνει τα δόντια της, είναι του κ...., όλο το παιχνίδι σήμερα ακόμα και οι πόλεμοι στην οικονομία κρίνονται. Τον στραγγαλίζεις τον άλλο και τον τέλειωσες, δεν πας να τον σκοτώσεις.
Αν μπορούσαν και οι Ρώσοι θα προσπαθούσαν να τη στραγγαλίσουν οικονομικά την Ουκρανία, αλλά επειδή προφανώς δεν μπορούν, χρησιμοποιούν την πατροπαράδοτη μέθοδο, κατέβασαν τα τανκς. -
Και προσέξτε, αν γίνει λέει στραβή δεν θα στείλει Αμερικανούς στρατιώτες να πολεμισουν. Απειλεί όμως για κυρώσεις. Αν ήμουν εγώ Πούτιν θα του έλεγα "έλα με φόρα"
Τσακώνονται 2,3,5 νοματοι και καθορίζουν πού και ποιοι θα σκοτωθούν για τον εγωισμό τούς απλά. Επειδή μπορούν -
Δεν είναι εγωισμός, οι Ρώσοι έχουν τις ανησυχίες τους για την επέκταση του ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι ψάχνουν ευκαιρία να τους γυρίσουν στην οικονομική εξαθλίωση του '90, με ηγέτες τύπου Γιέλτσιν. Οι ίδιοι δεν θα πάθουν τίποτα και θα έχουν κι έναν αντίπαλο λιγότερο, για να επικεντρωθούν στην Κίνα.
-
@andya3 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Από οικονομική ασφυξία δεν κατέρρευσε και η πρώην Σοβιετική Ένωση?
OXI!
Οι Ρώσοι δεν θα επιτεθούν επειδή δεν τους συμφέρει, καθώς θα πάρουν όσα θέλουν χωρίς να ρίξουν σφαίρα. Σε 45 μέρες θα είναι στο Κίεβο αν το το θέλουν.
ΥΓ: Δεν έχεις ιδέα από γεωστρατηγικά...
-
Στο τέλος οι Ρώσοι ή θα επιτεθούν ή θα υποχωρήσουν με αόριστες υποσχέσεις περί μη ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, περιορισμό των πυραύλων κλπ.
Συμφωνία σε χαρτί με υπογραφές δεν πρόκειται να πάρουν. Άντε να τους μείνει στην καλύτερη καμιά επιστολή των Αμερικάνων με δηλώσεις για το πόσο συμπαθούν το Ρωσικό λαό.
Και όποτε χρειαστεί ή κριθεί σκόπιμο, οι Αμερικάνοι θα τα έχουν ξεχάσει όλα και θα επανέλθουν.
Εντωμεταξύ το κλίμα έχει αλλάξει. Εμπράκτως οι Αμερικάνοι έχουν αποδείξει στους Ευρωπαίους πόσο αναξιόπιστοι και αδίστακτοι είναι οι Ρώσοι. Και θα τους επιβάλουν να αναζητήσουν εναλλακτικούς προμηθευτές ενέργειας και να απεξαρτηθούν από τη Ρωσία.
Σε οποιοδήποτε σενάριο οι Αμερικάνοι κερδίζουν. Γιατί είναι μερικές 10ετίες μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο και οικονομικά και σε ισχύ και σε τεχνολογία και σε πανεπιστήμια και σε ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. -
....μπορεί να πέσει και ο Πούτιν.
Μήπως μπέρδεψες την Ρωσία με κάποια Ευρωπαϊκή χώρα;
Πούτιν. Τι να γράψω τώρα; Άστο, γιατί θα γίνει του προλεταριάτου το κάγκελο εδώ μέσα...
-
Στο τέλος οι Ρώσοι ή θα επιτεθούν ή θα υποχωρήσουν με αόριστες υποσχέσεις περί μη ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, περιορισμό των πυραύλων κλπ.
Συμφωνία σε χαρτί με υπογραφές δεν πρόκειται να πάρουν. Άντε να τους μείνει στην καλύτερη καμιά επιστολή των Αμερικάνων με δηλώσεις για το πόσο συμπαθούν το Ρωσικό λαό.
Και όποτε χρειαστεί ή κριθεί σκόπιμο, οι Αμερικάνοι θα τα έχουν ξεχάσει όλα και θα επανέλθουν.
Εντωμεταξύ το κλίμα έχει αλλάξει. Εμπράκτως οι Αμερικάνοι έχουν αποδείξει στους Ευρωπαίους πόσο αναξιόπιστοι και αδίστακτοι είναι οι Ρώσοι. Και θα τους επιβάλουν να αναζητήσουν εναλλακτικούς προμηθευτές ενέργειας και να απεξαρτηθούν από τη Ρωσία.
Σε οποιοδήποτε σενάριο οι Αμερικάνοι κερδίζουν. Γιατί είναι μερικές 10ετίες μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο και οικονομικά και σε ισχύ και σε τεχνολογία και σε πανεπιστήμια και σε ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.+1
υ.γ. χωρίς να έχω ιδέα από γεωστρατηγικά. Έτσι, επειδή γουστάρω αυτή την άποψη.
-
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Σε οποιοδήποτε σενάριο οι Αμερικάνοι κερδίζουν. Γιατί είναι μερικές 10ετίες μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο και οικονομικά και σε ισχύ και σε τεχνολογία και σε πανεπιστήμια και σε ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.+1
υ.γ. χωρίς να έχω ιδέα από γεωστρατηγικά. Έτσι, επειδή γουστάρω αυτή την άποψη.
Ούτε εγώ έχω ιδέα από γεωστρατηγική. Ούτε και ο Δίας που με χαρακτηρίζει άσχετο. Εσύ ρε Δία έχεις κάνει γεωστρατηγικός αναλυτής στο ΓΕΣ ή σπούδασες στο Χάρβαρντ? Στα τεθωρακισμένα ήσουν απ' ότι έχω καταλάβει.
Καφενειακή κουβέντα κάνουμε.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]