-
@cirus said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Σε συλεκτικα αμάξια μπαίνουν αλλοι παράγοντες ΟΧΙ μηχανολογικά τι έχει τι δεν έχει
Ok. Καταλαβαίνω λοιπον ότι είναι μια διαφορετική αγορά απ ότι τα αυτοκινητα χρησης και δεν την ξερω καθολου.
-
@williamg said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
@cirus said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Σε συλεκτικα αμάξια μπαίνουν αλλοι παράγοντες ΟΧΙ μηχανολογικά τι έχει τι δεν έχει
Ok. Καταλαβαίνω λοιπον ότι είναι μια διαφορετική αγορά απ ότι τα αυτοκινητα χρησης και δεν την ξερω καθολου.
καλα δεν είσαι ο μόνος, και γω άσχετος είμαι. Απλα΄ήξερα ότι το συγκεκριμένο είναι συλεκτικο και σε τέτοια αμάξια θα δεις πολλα τέτοια παραλλογα που για κάποιους που γνωριζουν μπορεί και να έχουν εξηγηση και να είναι "λογικο"
ειναι βεβαια και άλλα που τα βαφτιζουν οι πωλητες συλλεκτικα και ουδεμια σχέση..........
αυτό δεν είναι τέτοια περιπτωση αλλιως και γω θα κοροιδευα
-
Θα το αγόραζα ,αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο να μου το «σπάσει»
Λέτε να έχει ρέστα ; -
Εμένα με βάζει σε σκέψεις ο ελληνικός ρυθμός του κτηρίου στην εικόνα του νομίσματος.
Βρε λες οντως τότε να τυπώθηκαν ;;;
-
@lap said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Εμένα με βάζει σε σκέψεις ο ελληνικός ρυθμός του κτηρίου στην εικόνα του νομίσματος.
Βρε λες οντως τότε να τυπώθηκαν ;;;
Κλαίνε γοερά από τα γέλια το R και το Ω δίπλα δίπλα.
-
@teo-mak said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Θα το αγόραζα ,αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο να μου το «σπάσει»
Λέτε να έχει ρέστα ;Εσύ κουβαλούσες τις βαλίτσες με τα μετρητά του Σώρρα;
-
Έχουτε γνώμη για το carvertical?
-
@bassstarlet said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
carvertical
-
Δεν ζητάω το site!
-
Αυτο το μπλε Φιεστα ειναι καιρο σε αγγελια . Και με αυτη την τιμη θα συνεχισει να ειναι
Υποψιαζομαι οτι με 35 ζεστα θα το δωσουν . Αλλιως εκει θα ειναι να το καμαρωνουν -
Και τα 35 πολλά είναι, 30 παρά στην καλύτερη.
-
@georgemit said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Και τα 35 πολλά είναι, 30 παρά στην καλύτερη.
28 εκανε καινουριο και θα πουληθει 30 ενα "συλλεκτικο" mini hatchback 3ετιας ? Τυχερος οποιος το παρει κι εξυπνος πολυ.
Με 30κ παιρνεις σοβαρα μτχ αμαξια, εστω και καπως παλαιοτερα. -
Οι άλλοι από πάνω έγραψαν για 35 ζεστά, το 30 παρά που έγραψα εγώ σου φάνηκε περίεργο;
-
Mωρε και τα 30 και τα 35 πολλά ειναι γι αυτο το αμαξι. Εγω δεν θα τα εδινα. Αλλά αλλοι ισως να μην το βλεπουν ετσι . Οτι θα πουληθει ειναι σιγουρο. Η τιμη ειναι το ερωτημα
-
Έχουνε φτάσει να ζητάνε κοντά στα 10k για μετατροπή.
Μήπως μια χαρά είναι η τιμή για το ford, τελικά;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324632571-toyota-starlet
-
Mε 35 παίρνεις Βοxster 15ετίας και εχεις 300 αγρια αλογα, τον αέρα να σου χαιδευει τα μαλλιά και πουλ μουρ ανωτάτου επιπέδου. Πρέπει να εχεις ψυχολογικά προβλήματα για να τα δώσεις για Fiesta
-
Για 800 ευρώ μαξιμουμ θα το επαιρνα να το ξεσκίσω στα πατιλικια μεχρι να βγάλει καπνούς και να το αφήσω εκεί μολις βαρεσει μπιελα για να το μαζέψει ο δήμος. Ο τυπος ζει την φαντασίωση οτι είναι ο Vin Diesel απο το Fast and Furious και οτι το παμπαλαιο καγκουρεμένο σταρλετάκι ειναι Impreza WRX
-
@georgemit said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Οι άλλοι από πάνω έγραψαν για 35 ζεστά, το 30 παρά που έγραψα εγώ σου φάνηκε περίεργο;
Tα υπολοιπα ειναι ασχολιαστα εντελως.
-
Έχουτε γνώμη για το carvertical?
Στο trcoff.gr είπε σε ένα βίντεο ότι κάνει καλή δουλειά στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα κυρίως.
Αν δείτε και τα παραδείγματα που δείχνουν όταν κάνουν promotion , όλες οι αναφορές είναι από εξωτερικό και στο τέλος μια αναφορά ότι ήρθε Ελλάδα πχ. τον 01/23 και μετά τίποτα.
Δλδ δεν έχω δει ακόμα κάποιο παράδειγμα με ελληνικής αντιπροσωπείας όχημα. Αλλά για εισαγόμενο φαίνεται χρήσιμο το carVertical κτλ -
@dimgeo said in Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα:
Για 800 ευρώ μαξιμουμ θα το επαιρνα να το ξεσκίσω στα πατιλικια μεχρι να βγάλει καπνούς και να το αφήσω εκεί μολις βαρεσει μπιελα για να το μαζέψει ο δήμος. Ο τυπος ζει την φαντασίωση οτι είναι ο Vin Diesel απο το Fast and Furious και οτι το παμπαλαιο καγκουρεμένο σταρλετάκι ειναι Impreza WRX
Αν είχα το car.gr θα εφτιαχνα ένα αδελφό σαιτ για να μεταφέρω τετοιες αγγελιες. Θα το έλεγα
psahnomalakes.gr ή ίσως psaxnokoroida.grΣοβαρά τώρα. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα φίλτρο ή ένας moderator στο σαιτ και να κόβει τέτοιες αηδίες. Ειναι στο συμφέρον του σαιτ να είναι η αγορά μεταχειρισμένου σε ένα αλφα επίπεδο και όχι να την ξεφτιλίζει ο καθένας που πουλάει παλιοσίδερα για χρυσαφι.
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα