-
Και αυτή η περίοδος είναι από τις ποιο επικίνδυνες γιατί οι δρόμοι είναι άδειοι και βρίσκουν ευκαιρία πολλοί για ταρζανιές και τσίτα τα γκάζια.
-
Μιλάμε για εντός πόλης με κανονική κίνηση όλα αυτά….όχι σε κανένα έρημο δρόμο..
-
Χθες στην εθνική vw taigo με "πατερα" οδηγό με παιδί κάτω τους ενός έτους στην αγκαλιά, και να οδηγεί και με σφήνες αλλάζοντας λωρίδες.
Με περνάει στα διόδια Ελευσίνας, σταματάω και το λέω στην τροχαία. Μου είπε θα δώσει σήμα πιο κατω. Στα διόδια Λουτρακίου δεν είδα κατι.
-
@pp said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Δεν υπάρχει λόγος να σταματάτε να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία για τις οδηγικές ικανότητες των συμπατριωτών μας!
Αν δεν το δουν οι αστυνομικοί να κάνει παρανομίες μπροστά τους, δεν μπορούν να επεμβουν.
Το ξέρω γιατί το έχω κάνει και εγώ, και είναι αυτό που ισχύει.Αν είναι να σώσουμε ένα παιδί από έναν Μαλάκα θα το κάνουμε.
-
Δεν υπάρχει λόγος να σταματάτε να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία για τις οδηγικές ικανότητες των συμπατριωτών μας!
Αν δεν το δουν οι αστυνομικοί να κάνει παρανομίες μπροστά τους, δεν μπορούν να επεμβουν.
Το ξέρω γιατί το έχω κάνει και εγώ, και είναι αυτό που ισχύει.Ορισμένοι οδηγούν τόσο χάλια που είναι βέβαιο ότι θα το επαναλάβουν, άρα ελπίζεις να τον μαζέψει κάποιος να του πει δύο φωνήεντα. Χθες ήμουν στα πρόθυρα να καλέσω κι εγώ για ένα Ρουμάνο οδηγό που έκανε επικίνδυνες σφήνες στην Εθνική Πατρών-Πύργου.
-
Ειναι πολυ καλη η καταγγελια. Αν μαλιστα επιτρεψουν να εχουμε ολοι καμερες και να μπορει να χρησιμοποιηθει το περιεχομενο τους, θα εκλεγαν πολλοι χεραδες. Ασε που απο τα πολλα προστιμα θα επαιρνε τα απανω της και η οικονομια.
-
Το ξέρω γιατί το έχω κάνει και εγώ, και είναι αυτό που ισχύει.Μα δεν κατάλαβες. Το είχε μόνιμα πάνω του , ανάμεσα σε αυτόν και στο τιμόνι για τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα πριν τα διόδια. Αν τον σταματούσαν θα τον έβλεπαν. Εκεί θα το είχε.
-
Δυστυχώς τέτοιοι καραγκιόζηδες δεν βάζουν μυαλό.
Και κλήση να πήρε και πρόστιμο να έφαγε, λογικά θα το ξανά κάνει.
Το μόνο που μπορεί να ελπίζει κανείς, είναι από τύχη να μην επέλθει το μοιραίο. -
Δεν υπάρχει απλά τροχαία.
Στη πλατεία, δίπλα στο ΑΤ, έχει πεζοδρόμιο με κίτρινες γραμμές για τους τυφλούς.
Φυσικά, είναι επί μονίμου βάσεως άχρηστο το πεζοδρόμιο, αφού ο βλακο-νεοέλληνας κάπου πρέπει να παρκάρει, για να ξύσει τα @@ του στις παρακείμενες καφετέριες.
Που είσαι ρε Ερντογάν.... -
Αυτοσχέδια διαγραμμιση πάνω στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει το mini cooper cabrio. Το ίδιο λίγο πιο κάτω έχει κάνει επαγγελματίας οδηγός για το taxi του. Τα παραπάνω σε απόσταση 200μ από το αστυνομικό τμήμα. Νέα Σμύρνη, όπου όλα επιτρέπονται.
-
https://www.facebook.com/groups/1387770831541077/?ref=share
Μονό στην Ελλ.....oh wait
-
@panos2171 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
https://www.facebook.com/groups/1387770831541077/?ref=share
Μονό στην Ελλ.....oh wait
Παίζει πολύ πιθανό να είναι Έλληνας
-
-
@ataim said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Αυτοσχέδια διαγραμμιση πάνω στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει το mini cooper cabrio. Το ίδιο λίγο πιο κάτω έχει κάνει επαγγελματίας οδηγός για το taxi του. Τα παραπάνω σε απόσταση 200μ από το αστυνομικό τμήμα. Νέα Σμύρνη, όπου όλα επιτρέπονται.
Μην είσαι σίγουρος. Σε πολλές εμπορικές περιοχές μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου είναι σητν πραγματικότητα ακάλυπτος χώρος των κτιρίων. Και στη Γλυφάδα -ας πούμε- έτσι είναι. Μπορείς να το ξεχωρίσεις στην Μεταξά, γιατί το σχετικά στενό πεζοδρόμιο είναι στο επίπεδο του δρόμου, ενώ ένα μεγάλο μέρος του είναι πιο ψηλά στο επίπεδο της εισόδου των καταστημάτων.
-
Παιδιά θυμάμαι και εγώ πως σε κάποιες οικοδομικές άδειες πολυκατοικιών κάπου στο 90 που δεν έβγαζαν πιλοτές ή υπόγεια γκαράζ είχαν διαπλατισμένα πεζοδρόμια που τα έφτιαχναν οι ίδιοι - δηλαδή υποχρεούνταν στις εισόδους να μπούν πιο μέσα ενώ πχ τα μπαλκόνια πιο πάνω προεξείχαν - και προβλεπόταν θέση στάθμευση επάνω τους κολλητά στον τοίχο , προσοψη κλπ. με την έννοια του ακάλυπτου-κοινόχρηστου χώρου δηλαδή.
Και μάλιστα επειδή ο @tgd είπε για εμπορικές περιοχές τώρα που το θυμάμαι όλες αυτές οι περιπτώσεις είχαν κάποιο κατάστημα - γραφείο στο ισόγειο.
Φυσικά αυτά δεν τα έχω δεί ο ίδιος σε άδεια ή συμβόλαια αλλά προφορικά το έχω ακούσει οπότε δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν.
Οι μηχανικοί του φόρουμ μπορούν να μας διαφωτήσουν.
-
Έχουν περάσει λίγες μέρες από την ραγδαία αύξηση της τιμής της βενζίνας.
συνταξιούχος διοικητής ΑΤ της περιοχής, βγαίνει από την παρακείμενη τράπεζα, έχοντας παρκάρει στην έξοδο πάρκινκ καταστήματος την GLA, το aircon να δουλεύει (ζέστη εκείνες τις μέρες) και επί τουλάχιστον 15 λεπτά κάνει πράξεις με το calculator!!Γαμάτος;
-
@bassstarlet said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Έχουν περάσει λίγες μέρες από την ραγδαία αύξηση της τιμής της βενζίνας.
συνταξιούχος διοικητής ΑΤ της περιοχής, βγαίνει από την παρακείμενη τράπεζα, έχοντας παρκάρει στην έξοδο πάρκινκ καταστήματος την GLA, το aircon να δουλεύει (ζέστη εκείνες τις μέρες) και επί τουλάχιστον 15 λεπτά κάνει πράξεις με το calculator!!Γαμάτος;
Γαμάτος με καβάντζα….
-
Μάγκας κλασικός τούρκος! Ξέρεις ποιος είμαι εγω ρεεεε?
https://www.intronews.gr/news/thessaloniki-trakare-192-edeire-pyrosvestes/Να τρέχεις με 192 χιλιόμετρα, να τρακάρεις και να παραμείνεις σώος επιβάλλεται η προσευχή στον Αλλάχ.
-
Σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών,ένας "έχασε την έξοδο για Κόρινθο μετά τον Ισθμό κι έκανε όπισθεν στη δεξιά λωρίδα,και δε φτάνει που έκανε τη βλακεία δεν είχε ανάψει αλάρμ να φαίνεται...Ευτυχώς τον αντιλήφθηκα και είχα περιθώριο να μπω στη μεσαία λωρίδα αλλιώς θα έπεφτα επάνω του....
Μετά από λίγη ώρα,στην έξοδο της σήραγγας Αρτεμισίου είχε πολλή ομίχλη,σχεδόν κανείς δεν είχε ανάψει φώτα ομίχλης εμπρός και πίσω...Προσπερνούσαν με πάνω από 70χαω,που πήγαινα εγώ στη δεξιά λωρίδα,σε σημείο που η ορατότητα ήταν μετά βίας στα 100μ...Ο άλλος μπροστά μου αντί ν΄ανάψει το πίσω φως ομίχλης είχε ανάψει τα αλάρμ...Το ίδιο κι έξω από τη Μεγαλόπολη...
-
Καλά σε εκείνα τα μέρη οι βενζίνες σέρνονται στις ανηφόρες και πλακώνονται στις κατηφόρες, ακόμα και μέσα στα τούνελ, χωρίς να έχουν ανάψει φώτα βέβαια.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]