-
Σήμερα καθώς οδηγούσα έβλεπα τα διάφορα βιταρα, τα οποία όντως είναι πάρα πολλά, και μονολογούσα #mono_ vitara.
-
Ευτυχώς αναφέρθηκαν σωστά στα σχόλια οι λέξεις βιτάρα και σκράπ...
-
Πάντως ένα niva μπορεί να στηθεί μόνο για εξορμήσεις , ακούγεται καλό , χωρίς να εκτοξευτεί το κόστος κτήσης / συντήρησης / χρήσης , και ας τρώει κλαριά και πέτρες σε κάθε βόλτα .
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Ευτυχώς αναφέρθηκαν σωστά στα σχόλια οι λέξεις βιτάρα και σκράπ...
Μπραβο στον ταξιδευτη που εβαλε τα πραγματα στη θεση τους!!!!
-
Χθες επιστρεφοντας απο τη δουλεια, σε ενα μποτιλιαρισμενο "ποταμι" ειδα ενα ολοκαινουργιο βιτ πραγματικα στο στοιχειο του. Πρωτη Δευτερα!
-
-
-
Ψιλό ότι να-ναι, μάλλον για τσίπουρα ανέβηκαν τα παιδιά!
είδα μάλλον τι θα πρέπει να χτυπήσω, για GLC300de είμαι!
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
Ψιλό ότι να-ναι, μάλλον για τσίπουρα ανέβηκαν τα παιδιά!
είδα μάλλον τι θα πρέπει να χτυπήσω, για GLC300de είμαι!
ε, προφανως....
γτπ και καλα δοκιμες.
πανευκολη διαδρομη, την εχω κανει και με ατος με 5 ατομα μεσα.
ειναι παρα πολυ πατημενος ο δρομος εκει.
και ο περισσοτερος εχει 3a κατω
τετοιο οφροανταδες του πρωκτου ειναι που στη πρωτη κανονικη λασπη γονυπετεις παρακαλανε να τους σωσεις.... -
Ωραία η δοκιμούλα. Πολύ καλή.
Νικητής το Duster, αναμενόμενο. Τα συνδυάζει όλα πολύ καλά χωρίς να μπαίνει το χέρι βαθειά στη τσέπη. Προφανώς από όλα τα αυτοκίνητα στο βίντεο εγώ θα αγόραζα το Duster. Εργαλείο για όλες τις ανάγκες.Έμεινα όμως με μία απορία. Γιατί δεν υπήρχε το Vitara; Θα έπρεπε να υπήρχε και ένα Vitara 4x4 εκεί.
-
-
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
Ωραία και τα 2.. αλλά ποιός κάνει σύγκριση PHEV με diesel; PHEV vs PHEV και Diesel vs Diesel, και εκεί θα είχαν νόημα τα οικονομοτεχνικα and what not..
-
Γιατί κάνουν τα ίδια λεφτά προφανώς, άσχετα του καυσίμου.
-
ΤΙΜΗ
BMW: ΑΠΟ 54.601 ευρώ
PEUGEOT: ΑΠΟ 51.500 ευρώΤο θέμα ήταν να βάλεις κάτω diesel με diesel με 15.000€ διαφορά, εκεί συγκρίνεις και βλέπεις, αξίζει να πάω στα 55 ή στα 40 είμαι καλά με το 3008.
Τώρα τι συγκρίνει δηλαδή;
Εγώ ένα PHEV το βλέπω πρωτίστως σαν ένα όχημα πόλης που θέλει συχνές φορτίσεις για να δείξει τα πλεονεκτήματά του και την οικονομία του. Το diesel θα το πάρει κάποιος που θα κάνει χιλιόμετρα εκτός Αθήνας ή μπαίνει κάθε μέρα σε Ε.Ο (π.χ δουλεύει Σπάτα ή Μάγουλα και μπαίνει συχνά Αττική/Περιφερειακή Υμηττού, Εθνική κ.λ.π).
Αν θυμάμαι καλά η μικρή Χ1 PHEV έχει 53.000
και η μεγάλη 58, τουλάχιστον όταν είχαν ανακοινωθεί. Αφού υπάρχουν στα ίδια καύσιμα, οι συγκρίσεις πρέπει να γίνουν εκεί.Πάντως πολλοί γνωστοί μου με leasing παίρνουν αβερτα BMW, χαμός γίνεται. Παρατήρησα επίσης ότι σπρώχνουν πολύ το Active Tourer (μου στέλνουν φίλοι τους καταλόγους από τις εταιρείες τι προτείνουν..),.και μιλάμε για στελέχη της πλάκας, εγώ έχω 3πλασια πτυχία (αλλά ελεύθερος επαγγελματίας!) και γνώσεις και ότι να' ναι.. οπότε σου λέει, αφού μπορώ προπέλα, θα πάω εκεί. Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ μιλάμε κάποιοι! Δεν περιγράφω άλλο!
-
ΤΙΜΗ
PEUGEOT: ΑΠΟ 51.500 ευρώΤο θέμα ήταν να βάλεις κάτω diesel με diesel με 15.000€ διαφορά, εκεί συγκρίνεις και βλέπεις, αξίζει να πάω στα 55 ή στα 40 είμαι καλά με το 3008.
Εγώ ένα PHEV το βλέπω πρωτίστως σαν ένα όχημα πόλης που θέλει συχνές φορτίσεις για να δείξει τα πλεονεκτήματά του και την οικονομία του. Το diesel θα το πάρει κάποιος που θα κάνει χιλιόμετρα εκτός Αθήνας ή μπαίνει κάθε μέρα σε Ε.Ο (π.χ δουλεύει Σπάτα ή Μάγουλα και μπαίνει συχνά Αττική/Περιφερειακή Υμηττού, Εθνική κ.λ.π).
και η μεγάλη 58, τουλάχιστον όταν είχαν ανακοινωθεί. Αφού υπάρχουν στα ίδια καύσιμα, οι συγκρίσεις πρέπει να γίνουν εκεί.Πάντως πολλοί γνωστοί μου με leasing παίρνουν αβερτα BMW, χαμός γίνεται. Παρατήρησα επίσης ότι σπρώχνουν πολύ το Active Tourer (μου στέλνουν φίλοι τους καταλόγους από τις εταιρείες τι προτείνουν..),.και μιλάμε για στελέχη της πλάκας, εγώ έχω 3πλασια πτυχία (αλλά ελεύθερος επαγγελματίας!) και γνώσεις και ότι να' ναι.. οπότε σου λέει, αφού μπορώ προπέλα, θα πάω εκεί. Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ μιλάμε κάποιοι! Δεν περιγράφω άλλο!
Ε τώρα άμα συνέκρινε τα δύο πετρέλαια θα ήταν σαν να κλέβει εκκλησία . Το ένα δικίνητο με 130 άλογα και το άλλο τετρακίνητο με 190 άλογα.
Πάντως δυστυχώς αρκετά μέτρια γραμμένο άρθρο , για δύο οχήματα τα οποία όπως λες οι καταστάσεις τα φέρνουν αντιμέτωπα, αν κάποιος είναι αποφασισμένος για diesel , δεν νομίζω να λοξοκοιτάξει προς phev και αν θέλει phev από την BMW , απλά θα περιμένει λίγο ακόμα. Αν ήθελε θα μπορούσε να μας γράψει και τις πραγματικές διαφορές στη χρήση ανάμεσα στους δύο τρόπους και όχι ένα ακόμα τυπικό συγκριτικό.
-
@civil357 said in SUV/Crossovers Forum:
ΤΙΜΗ
Ε τώρα άμα συνέκρινε τα δύο πετρέλαια θα ήταν σαν να κλέβει εκκλησία . Το ένα δικίνητο με 130 άλογα και το άλλο τετρακίνητο με 190 άλογα.
Πάντως δυστυχώς αρκετά μέτρια γραμμένο άρθρο , για δύο οχήματα τα οποία όπως λες οι καταστάσεις τα φέρνουν αντιμέτωπα, αν κάποιος είναι αποφασισμένος για diesel , δεν νομίζω να λοξοκοιτάξει προς phev και αν θέλει phev από την BMW , απλά θα περιμένει λίγο ακόμα. Αν ήθελε θα μπορούσε να μας γράψει και τις πραγματικές διαφορές στη χρήση ανάμεσα στους δύο τρόπους και όχι ένα ακόμα τυπικό συγκριτικό.
Συμφωνώ.. κάπως βαριεστημενο αρθρακι.. περιμένω τον @dimsabas να κάνει ένα ολοκληρωμένο X1 vs 3008 σε όλες τις επιλογές!
Φυσικά ο 2.0 4Χ4 τα σπάει, αλλά εκεί μπαίνουν τα συγκριτικά και βλέπεις τι παίρνεις με πόσα και πόσο θες να ξεφύγεις ή να δεις αν σου αρκεί κάτι κ.λ.π κ.λ.π πάντως και η BMW πάει σφαίρα πανευρωπαϊκά, καλές προτάσεις έχει.
-
@civil357 said in SUV/Crossovers Forum:
ΤΙΜΗ
Συμφωνώ.. κάπως βαριεστημενο αρθρακι.. περιμένω τον @dimsabas να κάνει ένα ολοκληρωμένο X1 vs 3008 σε όλες τις επιλογές!
Φυσικά ο 2.0 4Χ4 τα σπάει, αλλά εκεί μπαίνουν τα συγκριτικά και βλέπεις τι παίρνεις με πόσα και πόσο θες να ξεφύγεις ή να δεις αν σου αρκεί κάτι κ.λ.π κ.λ.π πάντως και η BMW πάει σφαίρα πανευρωπαϊκά, καλές προτάσεις έχει.
Όταν στο συμπέρασμα γράφει τα κλασσικά εικονογραφημένα " είναι τιμητικό που το Peugeot" φθάνει να μπεί στη σύγκριση, έχοντας προσπεράσει π.χ. τα 110 άλογα διαφοράς γιατί στον πραγματικό κόσμο δεν χρειάζονται ( κάτι τέτοια γράφει....) , ε, εντάξει τι να αναλύσεις άλλο μετά...
Ενώ θα μπορούσε , επιμένω να γράψει τι αγοράζεις και πως αυτό μεταφράζεται στην πράξη με τα ίδια περίπου χρήματα. Που υπερτερεί η μία λύση και που η άλλη και πόσα ακόμα....
-
-
Ωραία δοκιμή, αλλά να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται καμία δοκιμή για να ξέρουμε ότι η Χ1 είναι καλύτερη από όλα. Γνωστό και χωρίς αμφισβήτηση αυτό, χρόνια τώρα. Οποιοδήποτε αμάξει συγκριτικά με μια BMW (στην ίδια κατηγορία) θα είναι χειρότερο, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό!
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Ωραία δοκιμή, αλλά να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται καμία δοκιμή για να ξέρουμε ότι η Χ1 είναι καλύτερη από όλα. Γνωστό και χωρίς αμφισβήτηση αυτό, χρόνια τώρα. Οποιοδήποτε αμάξει συγκριτικά με μια BMW (στην ίδια κατηγορία) θα είναι χειρότερο, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό!
π@π@ρι@
αμαξια για πενητες
ολες οι μικρες σειρες
αμα δεν εχεις γιουρα, δεν γινεσαι μπιμερ αλλα μπουρναζογαμπρος
SUV/Crossovers Forum