-
Εχει παράδοση στο κίτρινο η Volvo....
-
Ίσως λόγω χιονιού. Για να φαίνονται
-
Για πολλοστή φορά ζητάω συγνώμη, δεν θα μάθω ποτέ να ανεβάζω φωτογραφίες.
Χθες στον ΒΟΑΚ προσπέρασα ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει, το έψαχνα στο car.gr και δεν υπήρχε. Τελικά έκανα google αυτό που είδα και έγραφε στο πίσω μέρος.AUDI CABRIO 2.8 και το βρήκα.
Είχε πινακίδες Ηρακλείου αλλά σχετικά καινούργια, δηλαδή 1-2 χρονών, λογικά το έφερε απ έξω, θα ήταν η μαντεψιά μου.
Πανέμορφο!!!!!
Να ναι καλά ο τύπος να το συντηρεί!!! -
πως κατάντησε έτσι η Volvo.....
-
Οντως!
Κρίμα!!!
-
This post is deleted! -
Μάλιστα...
-
@super-t said in Carspotting [#7]:
Μάλιστα...
Θα μπορούσε να είχε βάλει στην πινακίδα 20cm όποτε πάλι καλά να λες
-
-
Autobianchi Abarth στο κέντρο της Αθήνας, σε κατάσταση παράγκας.
Παίζει να είχα 20 χρόνια να δω τέτοιο αυτοκίνητο, σίγουρα 15! -
Έχω πάρα πολλά χρόνια να δω ταριφάδικη μπέμπα
Κάτι 5αρες των αρχών του 2000 -
Βλέπω αυτό στον δρόμο, ωραίο λέω φαίνεται, μετά λέω πόσο να κάνει, κάτι σαν 75000 € βλέπω στο ίντερνετ, καλά λέω πάμε παρακάτω.
-
Ναι αλλά τα πιο φτηνά 600 άλογα της αγοράς!
-
Θα έλεγα ότι θα προτιμούσα ίσως Tesla 3 με λιγότερα άλογα αλλά βλέπω ότι το performance έχει "μόλις" 460 άλογα οπότε δεν.
-
Renault Espace
Ποσα χρόνια είχα να δω ένα στον δρόμο..
Το μακρινό 1986 όταν έκανε μετοικεσία ο πατέρας μου από Καναδά είχε δει το πρώτο espace και σκέφτηκε να το φέρει εδώ. Λίγο το υπερατλαντικό ταξίδι και λίγο το μέγεθος του αυτοκινήτου τον έκανε να αλλάξει γνώμη. -
@limited_one said in Carspotting [#7]:
Renault Espace
Ποσα χρόνια είχα να δω ένα στον δρόμο..
Το μακρινό 1986 όταν έκανε μετοικεσία ο πατέρας μου από Καναδά είχε δει το πρώτο espace και σκέφτηκε να το φέρει εδώ. Λίγο το υπερατλαντικό ταξίδι και λίγο το μέγεθος του αυτοκινήτου τον έκανε να αλλάξει γνώμη.Έχει ένα λευκό στο Κορδελιό, το βλέπω συχνά, είναι τεράστιο και space
-
@a-d-p said in Carspotting [#7]:
Κορδελιό
Σαλονικιός είσαι πουλάκι μου; Για πέρνα, αν θες φυσικά, από τις Συναντήσεις: https://forum.4troxoi.gr/topic/57041/node-57041/8758
-
@realzeus said in Carspotting [#7]:
@a-d-p said in Carspotting [#7]:
Κορδελιό
Σαλονικιός είσαι πουλάκι μου; Για πέρνα, αν θες φυσικά, από τις Συναντήσεις: https://forum.4troxoi.gr/topic/57041/node-57041/8758
Το έχω στο πρόγραμμα
-
Γύρισε ο γιός μου από Γερμανία (Κολωνία, Άαχεν, Ντίσελντορφ) και μου είπε τι κυκλοφορούσε:
Όλα τα ιχ ήταν το πολύ 10ετίας, και όλα πεντακάθαρα
Έβλεπε τουλάχιστον 50 πορσικά κάθε μέρα, το 1/3 από δαύτα τα οδηγούσαν γυναίκες. Από την δεύτερη μέρα και μετά δεν ξανασχολήθηκε.
Έβλεπε όμως και 3-4 ΟΥΡΟΥΣ και ένα τσουβάλι ΓΚΕ-ΒΑΓΚΕΝ καθημερινά!
Στο τέλος, είπε να το γυρίσει ανάποδα και να προσπαθήσει να σταμπάρει κάποιο αμάξι απο το συρφετό που βλέπει στη χώρα μας, ήγουν : Πάντα, Σουίφτ, 500, Γιάρια, Σετρίο, Ίμπιζα, Μίκρα και τα συναφή. Αυτά όλα ήταν στα σπάνια πουλιά.Όλα αυτά θα ήταν φυσιολογικά, αλλά, εντελώς τυχαία, λίγο καιρό πριν είχα πετύχει στο χαζοκούτι τον Πορτοσάλτε να λέει ότι πήγε ένα ταξίδι Αυστρία-Γερμανία να δει κάτι συγγενείς και του έκανε εντύπωση ότι ενώ εδώ ο ΕΛ θέλει να αγοράζει μεγάλες κούρσες για φιγούρα, εκεί ο κοζμάκης είχε μικρά καθημερινά αμαξάκια για να κάνει τη δουλειά του και δεν έχει λιγούρα για μεγάλα και ακριβά μεγέθη.
-
Συγνώμη, το swift είναι του συφερτού;
Carspotting [#7]