-
-
Παλιοτερο αλλα επικαιρο. Κύκλωμα «μαύρων» βαγονιών που λυμαίνεται τον ΟΣΕ:
-
-
@dettol said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@argyn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@dettol said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@argyn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Για όλους τους δήθεν νομοταγείς θιασώτες της φιλοσοφίας "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" απλώς να έχετε υπόψη σας το εξής ... με το νέο ΚΟΚ έτσι και αποφασίσει να μετρήσει η τροχαία ταχύτητα "μέσου οικογενειάρχη" σε οποιαδήποτε διαδρομή, η αφαίρεση διπλώματος είναι εξασφαλισμένη για το 90% των οδηγών. Χαλκίδα-Προκόπι θα πηγαίνει ο άλλος να ανάψει κερί με την πεθερά και με ΜΩΤ 40χαω θα τρώει τον αμάζευτο (στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής το όριο είναι 30χαω).
οποτε η λυση ειναι να μην εφαρμοζεται κανενας νομος πουθενα;
Όχι φυσικά. Η σωστή λύση είναι η εκτέλεση επιτόπου του οδηγού για οποιαδήποτε υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!
Που καταντάς άμα έχεις πάρει αργά ηλεκτρικά, για να μην σε περνάνε και τα ΚΤΕΛ...
-
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Παλιοτερο αλλα επικαιρο. Κύκλωμα «μαύρων» βαγονιών που λυμαίνεται τον ΟΣΕ:
Υπάρχουν διαχρονικά αρκετές δίκες για παράνομα φορτία στον ΟΣΕ, τα οποία ανακαλύπτονται είτε λόγω τσακωμού και καρφωτής, είτε λόγω ατυχήματος.
Και φυσικά συνήθως συγκαλύπτονται, γιατί κάθε μικρομεσαίο λαμόγιο, έχει προστασία στα ψηλότερα κλιμάκια, συνήθως με ελεγχόμενα ψηφαλάκια.
Οπως κάποτε πριν πολλά χρόνια, που γιατρός ελεγκτής σε ταμείο, έκοβε ανύπαρκτες συνταγές για εξετάσεις στο μικροβιολογικό εργαστήριο της συζύγου του και όταν άλλος γιατρός του λέει τι κάνεις εκεί θα πας μέσα, απαντούσε ποιος θα με πάει, αφού εγώ τους βγάζω στις εκλογές βουλευτές...
-
Έτυχε να περάσω το πολύ 5 λεπτά μετά το ατύχημα, είχαν βγάλει τους δύο οδηγούς άλλοι διερχόμενοι...δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι σοβαρό, ο ένας ήταν ξαπλωμένος στο πρανές αλλά έδειχνε σε καλή κατάσταση ενώ ο άλλος ήταν καθιστός λίγο πιο πέρα.
-
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Έτυχε να περάσω το πολύ 5 λεπτά μετά το ατύχημα, είχαν βγάλει τους δύο οδηγούς άλλοι διερχόμενοι...δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι σοβαρό, ο ένας ήταν ξαπλωμένος στο πρανές αλλά έδειχνε σε καλή κατάσταση ενώ ο άλλος ήταν καθιστός λίγο πιο πέρα.
Πάλι καλά, γιατί το Daewoo δεν πρέπει να έχει ούτε αερόσακο οδηγού
Clio είναι τον άλλο; -
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Πάλι καλά, γιατί το Daewoo δεν πρέπει να έχει ούτε αερόσακο οδηγού
Clio είναι τον άλλο;Μου φάνηκε για το προηγούμενο swift. Ήταν τόσο σμπαράλια που δεν κατάλαβα…Ε, δεν σταμάτησα κιόλας γιατί έχει δύο απανωτές κλειστές στροφές και είχε κίνηση….δεν ήθελα να τους κάνω παρέα στο χαντάκι…
-
Σε άλλα νέα....
Τον άφησε ελεύθερο ο δικαστής και ήρθε στο τμήμα με έναν φίλο του (με δίπλωμα) να πάρει το αυτοκίνητο, τώρα τον έχω εδώ και δεν βρίσκουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Περιμένουμε και την τροχαία να κάνει αλκοτεστ τον φίλο του -
Τον άφησε ελεύθερο ο δικαστής και ήρθε στο τμήμα με έναν φίλο του (με δίπλωμα) να πάρει το αυτοκίνητο, τώρα τον έχω εδώ και δεν βρίσκουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου
.
Κρέμασμα και ο δικαστής και αυτός και τελειώνει η υπόθεση!
-
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο "σύστημα" είναι η αλαζονική Δικαστική εξουσία. Μηδέν εις το πηλίκο. Γι'αυτό κάποια στιγμή την ψωνίζεις και λες τσάμπα δουλεύω μέχρις εδώ...
-
@sabas_thess said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο "σύστημα" είναι η αλαζονική Δικαστική εξουσία. Μηδέν εις το πηλίκο. Γι'αυτό κάποια στιγμή την ψωνίζεις και λες τσάμπα δουλεύω μέχρις εδώ...
Συμφωνώ 100%!!
-
Σε άλλα νέα....
Τον άφησε ελεύθερο ο δικαστής και ήρθε στο τμήμα με έναν φίλο του (με δίπλωμα) να πάρει το αυτοκίνητο, τώρα τον έχω εδώ και δεν βρίσκουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Περιμένουμε και την τροχαία να κάνει αλκοτεστ τον φίλο τουΤρύπες και στα 4 λάστιχα (κάτι πιτσιρικάδες για πλάκα το κάνανε) και επιστροφή στο σπίτι με ταξί και για τους δύο.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Σε άλλα νέα....
Περιμένουμε και την τροχαία να κάνει αλκοτεστ τον φίλο τουΤρύπες και στα 4 λάστιχα (κάτι πιτσιρικάδες για πλάκα το κάνανε) και επιστροφή στο σπίτι με ταξί και για τους δύο.
Αφού δεν τους πήγε και περιπολικό πάλι καλά…
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#