-
Περαστικά φίλε yem. Καλή ανάρρωση..
-
Δεν το είπα για εσένα βρε γιέ του. Για τους ντατσεους. 2 εκ duster... Έλεος!!!!
Ωπ, αλήθεια;; περαστικά ρε συ, σιγά που θα μου δώσεις και αναφορά τι θα κάνεις βρε συ και πόσες φορές και πότε θα ποσταρεις...αν είναι δυνατόν!!!...
-
@yem said in Dacia Duster:
@lap said in Dacia Duster:
Ένα διάλειμμα ρε παιδιά, για έναν καφέ και ένα σάντουιτς.... σταμάτησε και λίγο.
Έχω covid φίλε , έχω άπλετο χρόνο
ωωωωωωωωω
γιεμ, περαστικουλια σου -
ευχαριστώ , και είχα μεταφέρει και την τρίτη δόση 2 εβδομάδες νωρίτερα αλλά δεν πρόλαβα .
-
@yem said in Dacia Duster:
ευχαριστώ , και είχα μεταφέρει και την τρίτη δόση 2 εβδομάδες νωρίτερα αλλά δεν πρόλαβα .
Περαστικά και ρίξ' το στο γράψιμο για να γεμίσει ο χρόνος σου. Στείλε πράγμα λέμε!
-
@dimsabas said in Dacia Duster:
Περαστικά και ρίξ' το στο γράψιμο για να γεμίσει ο χρόνος σου. Στείλε πράγμα λέμε!
Περαστικά ελπίζω να το περνάς ελαφριά
-
Περαστικά!
-
Περαστικά yem, ταχεία ανάρρωση!
-
Περαστικά yem και να το περάσεις χαλαρά
-
Περαστικά...
Βασικά ρίξε ύπνους και πίνε νερά... -
Περαστικά!
-
-
@storm said in Dacia Duster:
https://www.carandmotor.gr/nea/dacia-duster-einai-apolyto-compact-stratiotiko-ohima
Youtube VideoΤο 1.0 αέριο είναι αυτό;!
-
4x4 diesel γράφει η εισαγωγική οθόνη.
Πάντως η Ρουμανία το τιμάει το Duster. Κοιτούσα ένα βίντεο με Duster που χρησιμοποιεί η δημόσια εταιρεία ηλεκτρισμού για τα βουνά (εναερίτες και πυλώνες υψηλής τάσης) και τα έσκιζαν τα Duster. Συνέχεια μέσα στα βουνά και στις ραχούλες, μέσα στα χιόνια και στα κατσάβραχα για συντήρηση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.
Πρέπει να ψάξω να βρω το βίντεο.
-
-
Λογω της δουλειας εχω βρεθει πριν λιγα χρονια στην Β. Ελλαδα σε μεγαλες εταιρειες με λατομεια κλπ. Τα νταστερ ηταν κανονας.
-
Πλάκα έκανα για το αέριο, φυσικά και diesel θα ήταν, είναι η καλύτερη έκδοση του οχήματος, απλά πήγε στα ουράνια η τιμή.
Σε όλες τις τεχνικές εταιρείες όλοι οι φίλοι μου μηχανικοί Duster έχουν. Λένε τα καλύτερα γενικά, βέβαια κανείς δεν έχει πάρει για προσωπικό αυτοκίνητο.
-
Ποιος παιρνει ιδιο αυτοκινητο με αυτο που εχει ή ειχε και ως εταιρικο?
-
@spi_duster said in Dacia Duster:
Ποιος παιρνει ιδιο αυτοκινητο με αυτο που εχει ή ειχε και ως εταιρικο?
Οι αστυνομικοί, Octavia.
-
Πάντα προτιμούν κάποιο άλλο. Καλό για αγροτικό το Duster, αλλά για την καθημερινότητα και τα ταξίδια τους θέλουν κάτι καλύτερο για αυτούς και την οικογένειά τους.
Dacia Duster