-
@alexandros-k said in Peugeot 208:
@dublin said in Peugeot 208:
Κατάλαβα από τα συμφραζόμενα με τον Αλέξανδρο ότι πετάει και ο Lap.. αυτά που συνηθίζει να πετά..
Τι καταλαβες απο μενα?
Γιατι δεν καταλαβα εγω τι εννοειςΝαι αν μου απαντάτε με quoting μπορεί να με διαβάζει αν όχι λόγω του ότι με blockαρε, επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου, το forum καθαρίζει και είναι ευχάριστο.
Και με ποιον θα αντιλογώ εγώ τώρα για τα psa, που ίσως τα γνωρίζω καλύτερα από αυτόν;
-
@lap said in Peugeot 208:
Κατάλαβα από τα συμφραζόμενα με τον Αλέξανδρο ότι πετάει και ο Lap.. αυτά που συνηθίζει να πετά..
Τι καταλαβες απο μενα?
Γιατι δεν καταλαβα εγω τι εννοειςΝαι αν μου απαντάτε με quoting μπορεί να με διαβάζει αν όχι λόγω του ότι με blockαρε, επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου, το forum καθαρίζει και είναι ευχάριστο
Α τωρα καταλαβα.
-
Τι καταλαβες απο μενα?
Γιατι δεν καταλαβα εγω τι εννοειςΚατάλαβα ότι ακόμη αναφέρεται στο πρόσωπό μου.. μιλάμε τρώνε τρελά κολλήματα μερικοί άνθρωποι..αν ήμουν καμία 23χρονη καλλονή θα ανησυχούσα και θα πήγαινα βούρ για ασφαλιστικά! Επιλέγω να μην διαβάζω ούτε τα reply που κάνει σε άλλους. Δοκίμασέ το, θα απελευθερωθείς!
-
Κανένα κόλλημα βρε @dublin, απλώς όπως είπα, διαβάζω τις απόψεις σου σε απάντηση προς τον Χάρη, που είναι ταυτόσημες με τις δικές μου χρησιμοποιώντας σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα και που σου τα ανέφερα πριν λίγες ημέρες σε παρόμοια συζήτηση και για τις οποίες με χλευαζες και οδηγήθηκες σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά εμού.
Δεν είναι εύλογο λοιπόν να μου κάνει εντύπωση η διγλωσσία σου απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλα μέλη; Να μη το σχολιάσω;
Σε πολλά συμφωνώ μαζί σου και το δηλώνω, σε άλλα όμως όχι.
Κατά την ταπεινή μου άποψη το να μην δέχεται κάποιος και να κρύβει την αντίθετη άποψη, οπτικη, εμπειρία, κριτική και να δέχεται να διαβάζει μονάχα όσες συμφωνούν μαζί του, δείχνει τον πραγματικό εαυτό που κρύβει μέσα του.
Υ.γ
Πριν δύο ποστς είπες πως διαβάζεις τις απαντήσεις μου μέσω του Αλέξανδρου.@dublin said in Peugeot 208:
Κατάλαβα από τα συμφραζόμενα με τον Αλέξανδρο ότι πετάει και ο Lap.. αυτά που συνηθίζει να πετά..Τώρα λες πως επιλέγεις να μη διαβάζεις τα reply δηλαδη τα quotings με τον Αλέξανδρο.
Επιλέγω να μην διαβάζω ούτε τα reply που κάνει σε άλλους. Δοκίμασέ το, θα απελευθερωθείς!
Αυτες τις αντιφάσεις στην συζήτηση μας σχολιάζω. Σε πολλά άλλα όπως έχω πει συμφωνώ μαζί σου.
Τεσπά, συνεχίστε, συγχωρέστε με για το offtopic!
-
Question. To hill hold ενεργοποιείται και με νεκρά χωρίς συμπλέκτη. Το κάνουν όλα τα Peugeot?
-
Καλησπέρα! Συγνώμη για την ενόχληση αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες, αν δεν σας είναι κόπος. Θέλω να αγοράσω ένα ένα επαγγελματικό-επιβατικό και είμαι μεταξύ Ford Fiesta και Peugeot 208. Υπάρχει πληθώρα 208 από 2018 και μετά σε συγκριτικά χαμηλότερες τιμές, από 7.400€ (χωρίς ΦΠΑ). Είναι όλα όμως πετρέλαιο και έχω φίλο που έχει συνεργείο και μου λέει μακριά από πετρέλαια, έχουν ακριβές ζημιές. Επίσης τόσα πολλά επαγγελματικά 208 που πουλιούνται σε κάνουν να ανησυχείς, μήπως θέλουν να τα ξεφορτωθούν? Μπορείτε να με διαφωτίσετε για το 208 με τον πετρελαιοκινητήρα? Να αγοράσω ή να ψάξω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ.
-
Με αφορμή και μόνο την ερώτηση του φίλου….έχω πραγματικά ΒΑΡΕΘΕΙ να διαβάζω το ίδιο και το ίδιο….αυτό το μακριά από τα πετρέλαια γιατί βγάζουν ακριβές ζημιές έχει καταντήσει αηδία.
Στο ερώτημα σου αγαπητέ…έχω το 208 με τα 100 άλογα και 133κ χλμ. Πέρα από το γνωστό θέμα με το adblue τίποτα άλλο σημαντικό. -
@kkostask said in Peugeot 208:
Με αφορμή και μόνο την ερώτηση του φίλου….έχω πραγματικά ΒΑΡΕΘΕΙ να διαβάζω το ίδιο και το ίδιο….αυτό το μακριά από τα πετρέλαια γιατί βγάζουν ακριβές ζημιές έχει καταντήσει αηδία.
Στο ερώτημα σου αγαπητέ…έχω το 208 με τα 100 άλογα και 133κ χλμ. Πέρα από το γνωστό θέμα με το adblue τίποτα άλλο σημαντικό.Κατάλαβες ότι μόλις απαντήθηκε η ερώτηση του @Agrotis-0 !
Υπάρχει γνωστό πρόβλημα με το δοχείο adblue στα diesel του PSA group!
Επίσης γνωστό και το θέμα με την καδένα του!
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία της αντιπαράθεσης οχι diesel, ζήτω η βενζίνη κλπ. -
Αν και το φιέστα εκείνης της εποχής είναι ντίζελ, έχουν τον ίδιο κινητήρα με το 208.
Τα μαστόρια συχνά έχουν οπαδικές αντιλήψεις, ενώ πολλοί είναι παλιάς σχολής χωρίς επικαιροποίηση των γνώσεων τους.
-
@nickthetrib said in Peugeot 208:
@kkostask said in Peugeot 208:
Στο ερώτημα σου αγαπητέ…έχω το 208 με τα 100 άλογα και 133κ χλμ. Πέρα από το γνωστό θέμα με το adblue τίποτα άλλο σημαντικό.Κατάλαβες ότι μόλις απαντήθηκε η ερώτηση του @Agrotis-0 !
Υπάρχει γνωστό πρόβλημα με το δοχείο adblue στα diesel του PSA group!
Επίσης γνωστό και το θέμα με την καδένα του!
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία της αντιπαράθεσης οχι diesel, ζήτω η βενζίνη κλπ.Το ένα και γνωστό θέμα δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάθε ψεύτο μάστορας πιπιλάει την ίδια καραμέλα και ξανά και ξανά.
-
@agrotis-0 said in Peugeot 208:
Καλησπέρα! Συγνώμη για την ενόχληση αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες, αν δεν σας είναι κόπος. Θέλω να αγοράσω ένα ένα επαγγελματικό-επιβατικό και είμαι μεταξύ Ford Fiesta και Peugeot 208. Υπάρχει πληθώρα 208 από 2018 και μετά σε συγκριτικά χαμηλότερες τιμές, από 7.400€ (χωρίς ΦΠΑ). Είναι όλα όμως πετρέλαιο και έχω φίλο που έχει συνεργείο και μου λέει μακριά από πετρέλαια, έχουν ακριβές ζημιές. Επίσης τόσα πολλά επαγγελματικά 208 που πουλιούνται σε κάνουν να ανησυχείς, μήπως θέλουν να τα ξεφορτωθούν? Μπορείτε να με διαφωτίσετε για το 208 με τον πετρελαιοκινητήρα? Να αγοράσω ή να ψάξω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ.
#makria
#gallochrepa -
Εκδρομή στην πατρίδα, Τρίκαλα, για το τριήμερο και βόλτες Ελάτη-Περτούλι-Νεραϊδοχώρι. Σύνολο 800 χιλιόμετρα στην φύση, πολύ καλό φαγητό και κρασί, ωραίο στροφιλίκι στην άνοδο μετά την Λαμία, ακολουθούσε κι ένα παλικάρι με Scirocco, εθνική 120-150, χαλαρά χωρίς κίνηση, φουλ φορτωμένος και κλιματισμό.
Γύρισα Αθήνα και ξαναγέμισα φτάνοντας Πειραιά, κατανάλωση 4.8 μέση. Πολλά χαμόγελα. Ο πατέρας συνηθισμένος να μου λέει πριν φύγω από Τρίκαλα, βάλε 20 ευρώ μωρέ να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις άνετα, του λέω δεν χρειάζεται. Είχε ακόμα και ~50-80 χιλιόμετρα έλεγε το trip computer
Το αμάξι μόλις έπιασε τα 10.000 χιλιόμετρα, γέμισα και με 10 λίτρα AdBlue. Όλα καλά γενικά, ακούγεται μονάχα ένας μικρός τριγμός κάποιες φορές όταν περνάς από κακής ποιότητα οδόστρωμα από το πλαστικό στο καντράν, θέλει λίγη σιλικόνη μάλλον. Αν το πιάσεις με το χέρι σταματάει αμέσως, κάνει μπαμ, είναι τα πλαστικά μεταξύ τους. -
Εμπειριών συνέχεια, όσο πλησιάζουμε τα 3.000 χλμ...
Έχει βγει ένα παράξενο τρίξιμο από τον πίνακα οργάνων. Μαθημένοι στα ιαπωνικά, σπρέι σιλικόνης και ησύχασε.
Θέση οδήγησης βρήκα, πίνακα οργάνων ολόκληρο μόνο στην ευθεία. Στίψιμο με το χέρι στα flat τμήματα του τιμονιού για να μη βρίσκει στα πόδια.
Η θέση του καθίσματος είναι λίγο μονόδρομος, με βάση το να μη βρίσκει το πόδι στο λεβιεδάκι του cruise control στην αλλαγή συμπλέκτη προς υποπόδιο.Μια παραξενιά βλέπω στη λειτουργία του start-stop. Στην ίδια διαδρομή ενεργοποιείται σε τυχαίες στάσεις, Ενώ μπορεί να μην ενεργοποιηθεί για αρκετή ώρα. Δεν δικαιλογείται από την εξωτερική θερμοκρασία. Δεν ξέρω τι άλλο το επηρρεάζει.
Τουλάχιστον το μοτέρ σε ρελαντί δεν τρέμει σαν 1.0TSI οπότε δεν ενοχλεί.Αυτά. Κατανάλωση σε χαλαρή περιαστική χρήση μπορεί να πέσει και κάτω από 5 με πολύ εγκράτεια...
-
@antonakis said in Peugeot 208:
Έχει βγει ένα παράξενο τρίξιμο από τον πίνακα οργάνων. Μαθημένοι στα ιαπωνικά, σπρέι σιλικόνης και ησύχασε.
Θέση οδήγησης βρήκα, πίνακα οργάνων ολόκληρο μόνο στην ευθεία. Στίψιμο με το χέρι στα flat τμήματα του τιμονιού για να μη βρίσκει στα πόδια.
Η θέση του καθίσματος είναι λίγο μονόδρομος, με βάση το να μη βρίσκει το πόδι στο λεβιεδάκι του cruise control στην αλλαγή συμπλέκτη προς υποπόδιο.Μια παραξενιά βλέπω στη λειτουργία του start-stop. Στην ίδια διαδρομή ενεργοποιείται σε τυχαίες στάσεις, Ενώ μπορεί να μην ενεργοποιηθεί για αρκετή ώρα. Δεν δικαιλογείται από την εξωτερική θερμοκρασία. Δεν ξέρω τι άλλο το επηρρεάζει.
Τουλάχιστον το μοτέρ σε ρελαντί δεν τρέμει σαν 1.0TSI οπότε δεν ενοχλεί.Αυτά. Κατανάλωση σε χαλαρή περιαστική χρήση μπορεί να πέσει και κάτω από 5 με πολύ εγκράτεια...
Λες να σε κερδίσει σιγά σιγά, ή μπα; Αναγκαίο κακό;!
Έχω χρονια να οδηγήσω 208, αλλά βρίσκεις στο λεβιεδακι του cruise; Έχει λες τόση διαφορά από το 2008 στην θέση οδήγησης; Θυμάμαι μικρές διαφορές είχαν, αλλά θα το ξανακοιταξω..
-
Έχω χρονια να οδηγήσω 208, αλλά βρίσκεις στο λεβιεδακι του cruise;
Όταν σηκώνω πόδι από συμπλέκτη να το ξεκουράσω στο υποπόδιο αν είναι χαμηλά το τιμόνι ναι... βρίσκει.
Τον πίνακα οργάνων τον έχω ξεχάσει πλέον. Αν σηκώσω το κάθισμα για να τον δω, μου κόβει πολύ οπτικό πεδίο ο κεντρικός καθρέπτης. Τέσπα... -
Αφού είναι ολόιδιο με το 2008 ρε συ το εσωτερικό του 208 .
-
Αυτό αλήθεια δεν ξέρω πώς το καταφέρνεις. Έχεις μήπως ψηλά γενικά την θέση οδήγησης; Εγώ την έχω στο χαμηλότερο για να νιώθω "μέσα" στο αυτοκίνητο/cockpit και δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα και δεν με λες και μικρών διαστάσεων.
Το θέμα με το τρίξιμο πίνακα οργάνων είναι λογικά αυτό που ανέφερα κι εγώ.
-
@babisstinson τα χω ξαναπεί... δεν βολεύονται όλοι σε αυτό το σχεδιασμό.
Ο καθένας κάθεται όπως τον βολεύει. Κι εγώ τέρμα κάτω το ξεκίνησα το κάθισμα, προσπαθούσα να το ανεβάσω μπας και βλέπω τον πίνακα, αλλά τσου... -
Έχω χρονια να οδηγήσω 208, αλλά βρίσκεις στο λεβιεδακι του cruise;
Όταν σηκώνω πόδι από συμπλέκτη να το ξεκουράσω στο υποπόδιο αν είναι χαμηλά το τιμόνι ναι... βρίσκει.
Τον πίνακα οργάνων τον έχω ξεχάσει πλέον. Αν σηκώσω το κάθισμα για να τον δω, μου κόβει πολύ οπτικό πεδίο ο κεντρικός καθρέπτης. Τέσπα...Τα ίδια λέμε όλοι, δεν έχεις κάτι εσύ. Σε αναγκάζει να οδηγείς με συγκεκριμένο τρόπο που δεν είναι και πολύ άνετος. Ειδάλλως αποφάσιζεις να μη βλέπεις τον πίνακα οργάνων
-
Σήμερα στα καλά καθούμενα σταμάτησε να δουλεύει το Android Auto . Η οθόνη ζεματαγε. Βάλε βγάλε καλώδια. Άναψε σβήσε τίποτα. Ραδιόφωνο και άλλες λειτουργίες κανονικά .
Ξανά δούλεψε, όταν άνοιξα παράθυρα και κρύωσε λίγο η οθόνη. Καλή φάση.
Peugeot 208