-
@vagkirk said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
@alexandros-s said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Α καλα έχετε πάει σε άλλο επίπεδο εδώ μέσα τις κόντρες.
Και για πιάσω και εγώ το επίπεδο αυτό...δείξε μου ένα ,ΕΝΑ παρόμοιο επεισόδιο ή συμβάν με αριστερό ψηφοφόρο - οπαδό.
Δεν ήξερα ότι έχει σχέση η στογή προς τα ζώα με τις πολιτικές πεποιθήσεις! Πραγματικά, πρέπει να βρίσκεται κάποιος πολλά χρόνια στον κλίβανο της πλύσης εγκεφάλου του (οποιουδήποτε) κόμματός του, για να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.
Συμφωνούμε απόλυτα!!!!
Ως παράδειγμα ηλιθιας τοποθέτησης έκανα αυτό το ποστ , ο @antoniokon το πήγε στο πολιτικό επειδή ο pilioyritis ανέβασε την συγκεκριμένη είδηση θα πρέπει να αποδείξει πως νοιάζεται για τα ζωάκια...Βασικά ο @antoniokon δεν το γύρισε στην πολιτική.
-
Παιδια δεν μας νοιαζει τι κομμα υποστηριζει ο μπουλης που χτυπησε τη γατα . Μην πατε αλλου την κουβεντα . Και καλυτερα να ληξει εδω γιατι ο καθενας λεει τα δικα του
-
@alexandros-s said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Βασικά ο @antoniokon δεν το γύρισε στην πολιτική.
Όντως...
Άλλος το γύρισε...
Αλλά το προφανές αγνοείται όταν δεν εξυπηρετεί το αφήγημα...
-
Συμβουλη. Τωρα που ειναι καλοκαιρι εχετε παντα λιγο νερο και ξηρα τροφη μπας και χρειαστει να βοηθησετε καποιο αδεσποτο. Επισης μη πατατε φιδια χελωνες και σκατζοχοιρους με τα αμαξια σας αν μπορειτε να τα αποφυγετε. Κι αυτα του δημιουργου ειναι και εχουν επισης δικαιωματα.
-
ΝΑΙ
Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω το εντελώς αντίθετο...
Και επειδή δεν βλέπω σύγκλιση σε τίποτα, τερματίζω εδώ τον όποιον διάλογο, όπως πρότεινε ο Αλέξανδρος από τα Γιάννενα...
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα να μην ξανά απευθυνθείς προσωπικά σε μένα όταν σχολιάζω κάποιον τρίτο στο φόρουμ...δεν σε αφορά...
Και δεν βλέπω κοινό έδαφος για συζήτηση...
Άλλωστε όλοι έχουν και μυαλό και πληκτρολόγιο και δεν χρειάζονται συνηγόρους...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
@antoniokon said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
ΝΑΙ
Θα μου επιτρέψεις να πιστεύω το εντελώς αντίθετο...
Και επειδή δεν βλέπω σύγκλιση σε τίποτα, τερματίζω εδώ τον όποιον διάλογο, όπως πρότεινε ο Αλέξανδρος από τα Γιάννενα...
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα να μην ξανά απευθυνθείς προσωπικά σε μένα όταν σχολιάζω κάποιον τρίτο στο φόρουμ...δεν σε αφορά...
Και δεν βλέπω κοινό έδαφος για συζήτηση...
Άλλωστε όλοι έχουν και μυαλό και πληκτρολόγιο και δεν χρειάζονται συνηγόρους...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Οκ ,το λήγω και εγώ εδώ, δεκτή η έκκληση σου , μπορεί να έσφαλα και να το τράβηξα λίγο παραπάνω , δεν το πήγες εσύ στο πολιτικό , αλλά δεν μου άρεσε η μπηχτή σου (δεν ήταν σχολιασμός άμεσος με quote ή @ απευθείας ) προς ένα άλλο μέλος του φόρουμ και η αυθαίρετη ερμηνεία των προθέσεων του.
-
Να ρωτήσω εγώ κάτι:
Αν ο καθυστερημένος βλακας που χτύπησε το ζώο και γελούσε δεν ήταν (όπως φαίνεται) Νεοδημοκράτης, θα υπήρχε άνθρωπος που βλέποντας το βίντεο να μας λέει για δήθεν λιντσάρισμα και καταδίκη της βίας και της αυτοδικίας απ όπου κι αν προέρχεται και να σχολιάζει τη γυναίκα που τον εξέθεσε τον ηλιθιο, αντί για την πράξη του;Όχι, για να εμπεδώσουμε ποιοι δίνουν πολιτική χροιά στο θέμα...
Επίσης εκτός απ αυτή που τον έκανε βούκινο (και υποθέτω εμάς που τον βρίζουμε) πρέπει να ήταν Ζαιος κι ο φίλος του που τραβούσε με το κινητό, για να τον εκθέσει...
-
ρε συ Piliourits
καθυστερημένοι βλάκες που χτυπάνε ζωάκια υπάρχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ παρατάξεων!!!!!!
Ειναι 2 εντελώς άσχετα πράγματα μεταξύ τους, μην προσπαθείς να τα συνδέσεις γιατί απλά δεν συνδέονται
-
@cirus said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
ρε συ Piliourits
Ειναι 2 εντελώς άσχετα πράγματα μεταξύ τους, μην προσπαθείς να τα συνδέσεις γιατί απλά δεν συνδέονται
Συμφωνώ.
Αλλά άνθρωποι που θα προστρέξουν να συνηγορήσουν για το ...τεκμήριο αθωότητας του βασανιστη, επειδή είδαν πως ανήκει στην παράταξη τους, και θα επιτεθούν στους κατηγορους του, δεν υπάρχουν παντού.Όσο υπάρχουν τέτοια μυαλά, θα υπάρχουν και βασανιστές ζώων κι ανθρώπων.
-
@piliourits said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
@cirus said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
ρε συ Piliourits
Συμφωνώ.
Αλλά άνθρωποι που θα προστρέξουν να συνηγορήσουν για το ...τεκμήριο αθωότητας του βασανιστη, επειδή είδαν πως ανήκει στην παράταξη τους, και θα επιτεθούν στους κατηγορους του, δεν υπάρχουν παντού.Όσο υπάρχουν τέτοια μυαλά, θα υπάρχουν και βασανιστές ζώων κι ανθρώπων.
Δεν έχω παρακολουθησει την συγκεκριμένη υπόθεση οπότε το βουλώνω γιατι δεν έχω αποψη.
ΑΝ είναι ετσι είναι κατακριτέο
περαν τουτου εγώ μίλησα γενικά. Ηλίθιοι υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις.
οκ αν είναι κάποιος ακροδεξιός Χρυσή Αυγη φυσικά και οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες αλλά γενικά δεν παίζει ρόλο που ανήκεις για το αν κακοποιείς ζωάκια
-
Λέμε ότι θέλουμε γιατί νόμοι υπάρχουν:
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/dimosieythike-o-neos-nomos-gia-ta-zoa-syntrofias-n-4830-2021-dynatotita-parastasis
και προβλέπει πρόστιμα από 5.000 έως 50.000 ευρώ, άρθρο 35.
Η υπόθεση έχει δημοσιοποιηθεί και στη τηλεόραση:
https://www.megatv.com/etvshows/1087766/live-news-09-06-23/ (1:26 και μετά)
Άμα είναι να αντικαταστήσουν τους νόμους και τη πολιτεία το fb και διάφορες καταγγέλλουσες με ξεμπροστιασμα στοιχείων τότε... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.ΥΓ. προσωπικά θα ήθελα να του ρίξουν το μέγιστο χρηματικό πρόστιμο για παραδειγματισμό.
-
Ο "δράστης" εφόσον όντως χτύπησε τον @gatoz να τιμωρηθεί τα μέγιστα
Να τιμωρηθεί και αυτός που τον διαπομπεύει γιατί νόμοι υπάρχουν
Τέλος ουδέποτε έχω δεί καθικίδιο με γνήσιο ενδιαφέρον για κατοικίδιο
Αυτά
-
@mastoras78 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Δεν έχει πάει Κινα γιαυτό. Αν πας πολλά καθικίδια δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον να καταλήξουν στο πιάτο τους
ΚΡΥΟ το ξέρω!!!! αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ
-
@mastoras78 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Ο "δράστης" εφόσον όντως χτύπησε τον @gatoz να τιμωρηθεί τα μέγιστα
Να τιμωρηθεί και αυτός που τον διαπομπεύει γιατί νόμοι υπάρχουν
Αυτά
Και λεφτά υπάρχουν αλλά δεν τα είδαμε ποτέ
-
Διεγράφη υβριστική δημοσίευση κατά άλλου μέλους. Μια (1) ημέρα ban. {Admin}
-
Πρώτον, η διαχείριση των ποινών δεν είναι δική σας αρμοδιότητα. Δεύτερον, απαγορεύεται ο σχολιασμός επί των ενεργειών της Διαχείρισης. Τρίτον κερδίσατε κι εσείς μια μέρα ban, γιατί ουσιαστικά τον αποκαλέσατε το ίδιο, παρότι προσπαθήσατε το το καλύψετε, εν είδει παραδείγματος. {Admin}
-
Α ολα κι ολα! Ο Πηλιου οταν βριζει τον τρωει το ηθικο πλεονεκτημα του δικιου του. Εσυ εισαι εγκαθετος που αποσκοπει να διατηρηθει η ταξικη αδικια. Αλλα αυτοι ειστε. Δε θα σας περασει!
-
Για να το ευθυμήσουμε λίγο, ο αρχιμαλ...κας αν φόραγε στολή θα έφερνε διακριτικά ανάλογα του αρχικελευστή, ή του αρχιπλοιάρχου ?
Για να ξέρουμε πόσοι βαθμοί μαλ..κων θα υπήρχαν από κάτω του...
-
Άσχετο , επιτέλους ένα "καλό" των μνημονίων και της γενικότερης ακρίβειας ήταν η μείωση του αριθμού των κυνηγών. Αυτό βοήθησε την ύπαιθρο σε βαθμό που ούτε και εγώ ο ίδιος δεν το περίμενα. Από τα γουρούνια , μέχρι το λαγό , το λύκο ακόμα και την αρκούδα. Σύμφωνοι βοηθά πάρα πολύ και η πλήρης εγκατάλειψη της υπαίθρου.....
Ένα άλλο παράδειγμα , είναι τα ζαρκάδια. "Ντροπαλό" ζώο , τα χρόνια που ήμουν παιδί , μέχρι το 2000 , ήταν σπάνιο θέαμα. Ήξερες ότι υπήρχε αλλά δεν το έβλεπες. Πολύ προσεχτικό ζωάκι και πολύ κυνηγημένο ( παρά την απαγόρευση). Είχα δεί , αλλά ήταν πολύ σπάνιο.
Ε, λοιπόν έχει άνω της δεκαετίας , που πλέον βλέπω σχετικά εύκολα. Ειλικρινά , αν έχεις τα μάτια σου ανοικτά ή βγαίνεις και λίγο από τον κεντρικό επαρχιακό σε πιο ήσυχα "μονοπάτια" , έχεις αρκετή πιθανότητα να το πετύχεις.
Φίλος - γείτονας , έχει και αυτός "κτήμα" περιαστικά. Του έφερε "δώρο" κυνηγός , ένα νεογέννητο ζαρκαδάκι ( προφανώς είχε σκοτώσει, ο άλλος, τη μητέρα του.....) . Δε το έσφαξε, το μεγάλωσε με το μπιμπερό και έφτασε να γίνει ζαρκαδούλα κανονική. Το ζώο είναι χάρμα οφθαλμών. Τρέχει και δρασκελίζει σαν κανένα οικόσιτο, και το περίεργο είναι ότι ακόμα και ενήλικο πλέον , ακολουθεί το φίλο από πίσω του σαν σκυλάκι , εντυπωσιακό! Το θέμα λοιπόν είναι ότι η ζαρκαδούλα τώρα το καλοκαίρι που είναι περίοδος ζευγαρώματος , ουρεί τον τόπο με ούρα , η μυρωδιά των οποίων δε συγκρίνεται με τίποτα , ξεβρωμάει ο τόπος, ειλικρινά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύονται όλοι οι εραστές του είδους , πέριξ του κτήματος. Που θέλω να καταλήξω; Ακόμα και σε τόσο μικρή απόσταση από "πόλη" ,τα ζαρκάδια είναι παρόντα και αυτό είναι πολύ όμορφο. Και η ¨άχρηστη" πληροφορίας της ημέρας , όταν φοβηθούν ( τα άγρια ) , κάνουν ένα θόρυβο σαν γάβγισμα, πολύ περίεργο φαινόμενο.....
Πήρε φιλοζωϊκές , αλλά του είπαν ότι πλέον δε γίνεται να επανέλθει ποτέ στο "άγριο" το ζωντανό,είναι πλέον αργά . Το καλό , είναι ότι ζεί σε τεράστιο περιφραγμένο κτήμα, παρέα με 3 κατσικούλες και κάμποσες κοτούλες.
Ο.κ. ακούω και τον αντίλογο ( να επανέλθω στο κυνήγι) , για τα αγριογούρουνα και την έλλειψη κυνηγών, όπως και για το λύκο ( εδώ διαφωνώ ) , αλλά ειλικρινά ελάχιστοι κυνηγοί , είχαν συνείδηση του τι "χτυπάμε" . Η πλειοψηφία , έγραφε ( και γράφει) εκεί που δεν πιάνει , τους κανονισμούς θήρας ( τα είδη , τις ποσότητες κ.λπ.).
-
Γιατι δεν το αφηνει εκτος περιφραξης, για να ζευγαρωσει?
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]