-
Ξερει κανεις με ποιον τροπο επαναρυθμίζεται το ανοιγμα των παραθυρων, όταν πατάς παρατεταμένα το κουμπί του ξεκλειδωματος ?
Προκειται για Octavia του 2019
Επισης δεν λειτουργει αυτοματα, το παραθυρο του οδηγου
Ολα λειτουργουσαν , αλλα μετα απο επισκευη σε συνεργειο ξερυθμιστηκαν -
@alexandros-k said in SKODA FORUM:
Ξερει κανεις με ποιον τροπο επαναρυθμίζεται το ανοιγμα των παραθυρων, όταν πατάς παρατεταμένα το κουμπί του ξεκλειδωματος ?
Ολα λειτουργουσαν , αλλα μετα απο επισκευη σε συνεργειο ξερυθμιστηκανΑνεβαζεις το παραθυρο και κρατας το διακοπτη συνεχομενα προς τα επανω μεχρι να ακουσεις ενα ελαφρυ τακ...κανα δυο δευτερολεπτα..
-
@georgekn said in SKODA FORUM:
Ανεβαζεις το παραθυρο και κρατας το διακοπτη συνεχομενα προς τα επανω μεχρι να ακουσεις ενα ελαφρυ τακ...κανα δυο δευτερολεπτα..
Ευχαριστω πολυ , αλλά δεν εγινε κατι . Θα το ξαναδει και μετα (για φιλο προκειται) . Σκεφτεται μηπως βγηκε κανα καλωδιο γιατι η επισκευη ηταν στην πορτα του οδηγου απο μικροτρακαρισμα
-
Ανεβαζεις το παραθυρο και κρατας το διακοπτη συνεχομενα προς τα επανω μεχρι να ακουσεις ενα ελαφρυ τακ...κανα δυο δευτερολεπτα..
Ευχαριστω πολυ , αλλά δεν εγινε κατι . Θα το ξαναδει και μετα (για φιλο προκειται) . Σκεφτεται μηπως βγηκε κανα καλωδιο γιατι η επισκευη ηταν στην πορτα του οδηγου απο μικροτρακαρισμα
Παρακαλώ!
Το έκανε σε κάθε παράθυρο ένα-ένα?
Τα παράθυρα κλείνουν απο το συναγερμό?
Εαν ναί τότε ας δει και το συναγερμό... -
Καλώς ήρθε στον θαυμαστό κόσμο των vag.
Στο Passat μια δούλευε 2 δεν δούλευε το αυτόματο ανέβασμα.
Τραβάει κολλήματα ο εγκέφαλος του παραθύρου και κάνει χαζά.
Κάποια στιγμή κόλλησε εντελώς το παράθυρο και αλλάχτηκε όλο το μοτέρ-εγκεφαλος. -
Ολα λειτουργουσαν , αλλα μετα απο επισκευη σε συνεργειο ξερυθμιστηκανΑνεβοκατεβάζεις τα παράθυρα τουλάχιστον τρείς φορές το κάθε ένα,κρατώντας το διακόπτη μέχρι να κατέβει εντελώς και αντίστοιχα να ανέβει εκ νέου με κρατημένο διακόπτη και έτσι προγραμματίζεται εκ νέου.
Προφανώς έμεινε απο ρεύμα,στο συνεργείο έβγαλαν τη μπαταρία και μετά ξέχασαν να τα προγραμματίσουν.
Στο δικό μου έχει οδηγίες στο βιβλιαράκι. -
@gike said in SKODA FORUM:
Ολα λειτουργουσαν , αλλα μετα απο επισκευη σε συνεργειο ξερυθμιστηκανΑνεβοκατεβάζεις τα παράθυρα τουλάχιστον τρείς φορές το κάθε ένα,κρατώντας το διακόπτη μέχρι να κατέβει εντελώς και αντίστοιχα να ανέβει εκ νέου με κρατημένο διακόπτη και έτσι προγραμματίζεται εκ νέου.
Προφανώς έμεινε απο ρεύμα,στο συνεργείο έβγαλαν τη μπαταρία και μετά ξέχασαν να τα προγραμματίσουν.
Στο δικό μου έχει οδηγίες στο βιβλιαράκι.Ευχαριστω φιλε, Εβγαλε την φισα απο τους διακοπτες την ξαναβαλε και ολα λειτουργουν οκ
-
Εξαιρετική μόνωση της Skoda ή ταχύτατη μεταφορά εκτός νερού ; https://www.tiktok.com/@maraislabonita/video/7242690834217323803?embed_source=121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.newsauto.gr%2Fnews%2Fviral-stin-egina-ektakti-epichirisi-diasosis-enos-suv%2F&referer_video_id=7242690834217323803
-
Απίστευτο πως δεν βούλιαξε!
Να θες να βουλιάξει το ταπεινό Karoq σου μήπως πάρεις το Vitara και αυτό να επιπλέει!!!!! -
Skoda canoe Karoq ήταν. Φώναζε ο άνθρωπος μη το τραβάτε έξω είναι η έκδοση του τέτοια. Τίποτα αυτοί, το βρήκαν παιχνίδι.
-
Από κατανάλωση σε Scala 1.0 Tsi 115 έχει κάποιος εικόνα; Σε ανοιχτό δρόμο πορεία βλέπω 4/100 πόλη εώς και 10. Μεικτό με χρήση 80% πόλη βγαίνει στα 8-8,5lt και μου φαίνεται μήπως θέλει ψάξιμο
-
Λογικές τιμές ... Τα ίδια βλέπω σε polo με ίδιο μοτέρ. Ειδικά 1η-2α στην πόλη τα 10αρια δεν είναι δύσκολα.
-
Νεος τιμοκαταλογος Skoda
Το Fabia ξεκινησε απο τα 14900 η τερμα βασικη οταν πρωτοηρθε
Πηγε πριν καποιους μηνες στα 15900
Και πλεον εφτασε στα 16900Η style σταθερα στα 20500
Παιδια μην σπρωχνεστε χαχα -
Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει κινητό μέσω Mirror link; Έχω ενεργοποιήσει το Skoda Connect αλλά συνδέομαι μόνο μέσω Android Auto. Το αυτοκίνητο είναι Fabia Ambition του 2022.
-
@eltonjohn said in SKODA FORUM:
Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει κινητό μέσω Mirror link; Έχω ενεργοποιήσει το Skoda Connect αλλά συνδέομαι μόνο μέσω Android Auto. Το αυτοκίνητο είναι Fabia Ambition του 2022.
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το κανεις αυτο. Το AA ειναι σαφως ανωτερο απο το mirror link. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που δουλευει μονο με mirror link και για αυτο θελεις να το κανεις;
-
Βασικά θέλω να έχω τη δυνατότητα να έχω το YouTube και τον Browser στην οθόνη του αυτοκινήτου. Αυτά μέσω AA δεν τα βλέπω. Να προσθέσω επίσης ότι δεν έχω Iphone για να δοκιμάσω με αυτό. Προσπαθώ μόνο με Android.
-
Βασικά θέλω να έχω τη δυνατότητα να έχω το YouTube και τον Browser στην οθόνη του αυτοκινήτου. Αυτά μέσω AA δεν τα βλέπω. Να προσθέσω επίσης ότι δεν έχω Iphone για να δοκιμάσω με αυτό. Προσπαθώ μόνο με Android.
Μπορείς να πάρεις αυτό και να έχεις τα πάντα ΟΛΑ
κάνεις την οθόνη σου tablet.
Εχει μέχρι και sim καρτα αν κάνεις διπλή του κινητού σου να παίζει χωρίς καν να του δίνεις wifi από το κινητό σου
https://applepiecarplay.com/ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
-
εισαι σιγουρος οτι γινεται αυτο μεσω mirror link? Ξερω οτι για λογους ασφαλειας, τοσο AA οσο carplay, δεν το επιτρεπουν.
-
@dettol said in SKODA FORUM:
εισαι σιγουρος οτι γινεται αυτο μεσω mirror link? Ξερω οτι για λογους ασφαλειας, τοσο AA οσο carplay, δεν το επιτρεπουν.
σε παλιοτερα android μεχρι 12 με κάποια εργαλειάκια και να αφιερώσεις λίγο χρόνο γίνεται μια χαρά, το έχω κάνει. Αλλά στο 13 οχι ακόμα
-
Ποια εφαρμογή car screen mirroring που να.μη ζητάει εγγραφή/ συνδρομή προτείνετε;
SKODA FORUM