-
@eltonjohn said in SKODA FORUM:
Ποια εφαρμογή car screen mirroring που να.μη ζητάει εγγραφή/ συνδρομή προτείνετε;
Με αυτό
https://aaad.en.softonic.com/androidκαι ψάξιμο στο youtube μπορείς μεσω του android auto και κάποιων εφαρμογών να βλέπεις και youtube και άλλα (fermata auto κτλ)
Αλλά παίζει σε android 12 προς το παρόν μόνο και σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση ξανα δεν θα παίζουν καθώς το android auto κανονικά απαγορεύει για ασφάλεια τα βιντεο
Αν θες να αγοράσεις κάτι και να παίζουν τα πάντα όλα μόνιμα χωρίς να παιδεύεσαι την λύση στην έγραψα πιο πάνω. Αγοραζεις ενα adroid box όπως το applepie και τα έχεις όλα μόνιμα και ενημερώσεις επίσης. Τώρα έχει Android 13 αλλά θα ανβαθμιστεί σε 14 με firmware
και support εχει και όλα
ειχα το AA Wireless (το είχα φτιαξει να παίζει και youtube κτλ) αλλά κάθε λίγο έπρεπε να ασχολούμαι γιατι έβγαιναν updates που ακύρωναν το youtube και την τηλεόραση σε App που είχα βάλει
και τώρα αγόρασα αυτό το applepie
Είναι πολύ ωραίο και δεν θα ξαναχρειαστεί να ασχοληθώ
-
Κατάλαβα. Από τη στιγμή που έχω Android 13, θα πρέπει να βολευτώ με Android Auto, οπότε θα βλέπω μόνο Google Maps, Spotify και από YouTube θα έχω μόνον ήχο ...
-
Κατάλαβα. Από τη στιγμή που έχω Android 13, θα πρέπει να βολευτώ με Android Auto, οπότε θα βλέπω μόνο Google Maps, Spotify και από YouTube θα έχω μόνον ήχο ...
εσύ ξέρεις.
Μπορείς πχ να πάρεις ενα μεταχειρισμένο παλιο android τηλ και να χρησημοποιείς εκείνο για android auto περνώντας του κάποια προγράμματα και κανοντας ότι θες τσαμπα
Πολλά μπορείς να κάνεις!!!!
Εξαρτάται πόσο χρόνο ή χρήματα θες να αφιερώσεις.
Στο τσάμπα θα παιδευτείς λίγο ή πολύ ανάλογα πόσο τα καταφέρνεις. plus ότι μπορεί να ξαναχρειαστεί να ασχοληθεις
Ο εύκολος δρόμος κοστίζει
κάπως έτσι είναι
-
@lap επειδή το ζήτησες. Με κάθε επιφύλαξη οι παρακάτω πληροφορίες.
Η Skoda βάζει after market lpg kit LANDIRENZO OMEGAS DIRECT.
Η μέση κατανάλωση για ένα μοτέρ 1.0tsi εκτιμάται σε 6.8lt lpg + 1.5lt βενζίνης / 100km.
Κάνε τα μαθηματικά και πες το συμπέρασμα. Αχρείαστο να είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις έτσι όπως πάει η τιμή της βενζίνης.
-
@andya3 said in SKODA FORUM:
Η μέση κατανάλωση για ένα μοτέρ 1.0tsi εκτιμάται σε 6.8lt lpg + 1.5lt βενζίνης / 100km.
Κάνε τα μαθηματικά και πες το συμπέρασμα. Αχρείαστο να είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις έτσι όπως πάει η τιμή της βενζίνης.
Μπράβο Άντυ. Αυτό είχα δει και εγώ. Τόσο είναι!
Εντωμεταξυ σήμερα μέτρησα από τον Μάρτιο έως τέλη Αυγούστου πόσα έχω δώσει σε καύσιμα και επειδή χρησιμοποιώ και άλλο αυτοκίνητο δεν υπολογίζω γύρω στα 4000 χλμ..... Λοιπόν μου έβγαλε 2500 ευρώ από τον Μάρτιο. Δεν μπορώ άλλο να πληρώνω φορους. Βαρέθηκα.
Δηλαδή χοντρικά σε ένα έτος 5Κ σε καύσιμο. Σε δύο έτη ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μεν αλλά καλό δε! Και όλα αυτά εφκ!!!!
Θέλω ένα ηλεκτρικό που να φορτίζει με φωτοβολταϊκά. Δωρεάν ενέργεια, πράσινη, καθαρή , αθόρυβη, εύκολη, γρήγορη.
Η κατάσταση με τους φόρους στα καύσιμα είναι τραγική.
Βαρέθηκα τα θερμικά, τα σέρβις τους, τα κόστη τους κτλ.
Αν είχα σουπερκαρ θερμικό θα το σκεφτόμουν να το κρατήσω. Τώρα στους κουβάδες που έχουμε....
-
@lap said in SKODA FORUM:
@andya3 said in SKODA FORUM:
Μπράβο Άντυ. Αυτό είχα δει και εγώ. Τόσο είναι!
Εντωμεταξυ σήμερα μέτρησα από τον Μάρτιο έως τέλη Αυγούστου πόσα έχω δώσει σε καύσιμα και επειδή χρησιμοποιώ και άλλο αυτοκίνητο δεν υπολογίζω γύρω στα 4000 χλμ..... Λοιπόν μου έβγαλε 2500 ευρώ από τον Μάρτιο. Δεν μπορώ άλλο να πληρώνω φορους. Βαρέθηκα.
Δηλαδή χοντρικά σε ένα έτος 5Κ σε καύσιμο. Σε δύο έτη ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μεν αλλά καλό δε! Και όλα αυτά εφκ!!!!
Θέλω ένα ηλεκτρικό που να φορτίζει με φωτοβολταϊκά. Δωρεάν ενέργεια, πράσινη, καθαρή , αθόρυβη, εύκολη, γρήγορη.
Η κατάσταση με τους φόρους στα καύσιμα είναι τραγική.
Βαρέθηκα τα θερμικά.
Καρτούλα ΜΜΜ 30€ το μήνα και καθάρισες.
Και κράτα το τουτού για τις βόλτες σου! -
Δεν βολεύει. Αλλιώς θα το έκανα.
Λεφτουδακια μου....
-
Καλησπέρα παιδιά,
έχω βρει Scoda Octavia estate του '10 με 140χιλ χλμ με 7.350€. Λέτε κάποιο λάκκο να έχει η φάβα ή είναι λογική η τιμή? Αξίζει λέτε? Σκέφτομαι και για VW Touran παρόμοιας χρονολογίας και τιμής.https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337316529-skoda-octavia
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338151889-volkswagen-touran
-
Καλό φαίνεται...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337316529-skoda-octavia
Αν δεν καίει λαδάκι το μοτέρ.
-
Είναι ρε γμτ λίγο μίζερο το octavia wagon...
To Touran απο την άλλη είναι το τέλειο οικογενειακό με την διαρύθμιση των 3 πίσω καθισμάτων , και σε αυτή την cross έκδοση το λές και όμορφο.
Και το συγκεκριμένο έχει και ωραία δερμάτινα καθισμάτα που ξεχωρίζουν.
Αν όντως είναι απο ιδιώτη αξίζει μια επίσκεψη και μια...ειλικρινή συνέντευξη μαζί του για να σου αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση του DSG και των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει.
-
Άκουσε κάποιος για οδηγία να αλλαχθούν οι αερόσακκοι στα Fabia, προηγούμενο μοντέλο?
-
-
Ορίστε που κάποιοι λένε αυτά τα οκτάβια είναι για ταριφες και συνταξιούχους....
Youtube Video -
Το dsg του plug in του οκτάβια διαβάζω ότι είναι 6ταχυτο. Αυτό είναι πιο καλό από το 7 αρι; μπαίνει γιατί το άλλο δεν σηκώνει τόσα άλογα.
Έχει αξιοπιστία ή τριβεσαι στην γκλίτσα του τζομπανη; -
@tkin73 said in SKODA FORUM:
Το dsg του plug in του οκτάβια διαβάζω ότι είναι 6ταχυτο. Αυτό είναι πιο καλό από το 7 αρι; μπαίνει γιατί το άλλο δεν σηκώνει τόσα άλογα.
Έχει αξιοπιστία ή τριβεσαι στην γκλίτσα του τζομπανη;Όλα τα phev του ομίλου είναι με το 6αρι, δεν γωνρίζω τον λόγο. Προφανώς και δεν το αγοράζεις ένα τέτοιο αμάξι (εκτός εαν έχεις πολλά χρήματα, αλλά τότε γιατί να πάρεις VAG?), leasing μόνο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Διάβασα τα χειρότερα για το phev του ομίλου, 20 χλμ ev και δουλεύει καλύτερα με άδεια την μπαταρία...
-
@tkin73 said in SKODA FORUM:
Διάβασα τα χειρότερα για το phev του ομίλου, 20 χλμ ev και δουλεύει καλύτερα με άδεια την μπαταρία...
Και όχι μόνο για τα phev...χαχαχα!
-
Κοίτα το οκτάβια το οδήγησα είναι αμαξάρα πολύ καλό με τον 1.5 150 πολύ καλό πάτημα γρήγορο και τρομερά οικονομικό για τον κινητήρα που φοράει νομίζω είχα κάψει μόλις 5.7 όσο έκαιγε με ντίζελ σε αυτήν την διαδρομή. Το βοηθά ο πολύ χαμηλός αεροδυναμικος συντελεσης.
Γενικά άριστες εντυπώσεις. Τώρα για υβρίδια και φεβ δεν ξέρω. -
Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει κινητό μέσω Mirror link; Έχω ενεργοποιήσει το Skoda Connect αλλά συνδέομαι μόνο μέσω Android Auto. Το αυτοκίνητο είναι Fabia Ambition του 2022.
Σε Οκταβια 2018 ξέρετε διαδικασία και κόστος για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, είτε επίσημα είτε με εναλλακτικό τρόπο;
Αξίζει τον κόπο;
-
Ήρθε η ώρα για το πρώτο service της Fabia! Είπα να πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να διατηρήσω σε ισχύ την εγγύηση.
Τα λαδάκια τους είπα όμως, δικά μου!
Τι μάρκα να προτιμήσω;;
SKODA FORUM