-
Σκονταψε η πωληση. Απο Τριτη θα αρχισω διερευνητικες ανταλλαγης πλην Οπελ μα δυσκολα... Εβαλα κι εδω αγγελια πωλησης.
-
Παιδιά......φτάνει το
-
Ποιά δύο γραμμές γράψαμε ...
Ψευδής καταμήνυση κύριε....
-
Εδω και η Ε65 (μαζι με τεστακι)
http://www.newsauto.gr/test-drive/piram ... eat-arona/ -
Πολυ μεγαλη υποθεση η Ε65, ειδικα για οσους πηγαινουν Γιάννενα ξεκινώντας από Λαμια, όπως εγω. Αλλαζει εντελως ο τροπος που βλέπεις το ταξιδι. Ζέσταμα στο πρωτο κομματι του Δομοκού, χαλαρα Ε65, ξανα στρίψιμο Καλαμπακα-Καταρα και παλι χαλαρα Εγνατια ως τα Γιάννενα.
-
Για τη διαδρομή Ελασσόνα Σιάτιστα να πάω μέσω σερβίων ή μέσω Αιανής και αν γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι το οδικό δίκτυο
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Για τη διαδρομή Ελασσόνα Σιάτιστα να πάω μέσω σερβίων ή μέσω Αιανής και αν γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι το οδικό δίκτυοΘα απαντήσω ο ίδιος μια και κανείς δεν ήξερε.....
Μέσω Αιανής είναι πιο κοντά και ο δρόμος αρκετά καλός και ενδιαφέρον.... καλή μας επιστροφή! -
Να ρωτησω και εγω,μιας και μεθαυριο φευγω για το χωριο,κοντα στις Σοφαδες Καρδιτσας...
Το ερωτημα ειναι,μεσω Δομοκου,η μεσω του Ε65 που δεν τον εχω ξανακανει;
Θα εξαρτηθει βεβαια και απο το αν ειναι χιονισμενος ο Δομοκος,αλλα αξιζει να κανω τα +15χλμ περιπου του Ε65 η κλασσικα Δομοκος,κουβερτες,αλυσιδες και ο θεος βοηθος; -
Aν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές πόσο μάλλον και χιόνι εγώ θα προτιμούσα την Ε.Ο
-
E65 χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα +15 θα φύγουν αέρα σε σχέση με το βάλε- βγάλε του Δομοκού.
Μέχρι να κατέβεις να τις βγάλεις απο το πορτ-μπαγκάζ και να τις βάλεις σε τέτοιες συνθήκες, ο άλλος θα έχει κάνει όχι 15, κοντά τα διπλάσια σε εθνική οδό. -
Ευχαριστω,και εγω εκει κατεληξα.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Να ρωτησω και εγω,μιας και μεθαυριο φευγω για το χωριο,κοντα στις Σοφαδες Καρδιτσας...
Το ερωτημα ειναι,μεσω Δομοκου,η μεσω του Ε65 που δεν τον εχω ξανακανει;
Θα εξαρτηθει βεβαια και απο το αν ειναι χιονισμενος ο Δομοκος,αλλα αξιζει να κανω τα +15χλμ περιπου του Ε65 η κλασσικα Δομοκος,κουβερτες,αλυσιδες και ο θεος βοηθος;Ε65, ένα φορτηγό να πετύχεις...
Στο Δομοκό, μου έχει τύχει να βάλω χιονοκάλτσες για 700 μέτρα ανηφόρας.
Θα πληρώσεις και διόδια βέβαια. -
Σήμερα πάντως στο Δομοκό απ ότι διάβασα απαγορεύουν την κυκλοφορία σε οχήματα άνω των 3.5τ
-
Αναβιώνω το θέμα, να ρωτήσω εαν έχει πάει κανείς τελευταία προς Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλι κλπ. να μας πει για τον δρόμο. Καλύτερα από Λαμία-Δομοκό ή από Λάρισσα-Τρίκαλα? Βλέπω ότι από Λάρισσα ειναι 90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
-
@fanis75 said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Αναβιώνω το θέμα, να ρωτήσω εαν έχει πάει κανείς τελευταία προς Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλι κλπ. να μας πει για τον δρόμο. Καλύτερα από Λαμία-Δομοκό ή από Λάρισσα-Τρίκαλα? Βλέπω ότι από Λάρισσα ειναι 90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
Από Λαμία ανηφορίζεις (στην ανηφόρα έχει δύο λωρίδες, στην κατηφόρα μια) και πας μέχρι Ξυνιάδα (έχει κυκλική). Αν θέλεις συνεχίζεις μέχρι Δομοκό και τον κάμπο, ο παλιός δρόμος δηλαδή, αν όχι στην κυκλική της Ξυνιάδας μπαίνεις μέχρι Τρίκαλα ( δύο διόδια περίπου 5 ευρώ). Αν θέλεις μπορείς να βγεις Καρδίτσα και να πληρώσεις ένα διόδιο γύρω στα 3 ευρώ. Έχε υπόψη ότι σε βγάζει από την άλλη πλευρά των Τρικάλων οπότε θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να πιάσεις το δρόμο προς Περτούλι.
Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινα Καρδίτσα και θα έκανα και μια βόλτα από τον μύλο των ξωτικών τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα. -
@racefun1971 said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Αν θέλεις συνεχίζεις μέχρι Δομοκό και τον κάμπο, ο παλιός δρόμος δηλαδή, αν όχι στην κυκλική της Ξυνιάδας μπαίνεις στον Ε 65 μέχρι Τρίκαλα ( δύο διόδια περίπου 5 ευρώ). Αν θέλεις μπορείς να βγεις Καρδίτσα και να πληρώσεις ένα διόδιο γύρω στα 3 ευρώ. Έχε υπόψη ότι ο Ε 65 σε βγάζει από την άλλη πλευρά των Τρικάλων οπότε θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να πιάσεις το δρόμο προς Περτούλι.
Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινα Καρδίτσα και θα έκανα και μια βόλτα από τον μύλο των ξωτικών τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα.Σε ευχαριστώ!!
Ε65 τότε, δεν το συζητάω, δεν πάω από Δομοκό....προτιμώ Ε.Ο και διόδια.
Έχω πάει Μύλο Ξωτικών, εαν βέβαια θέλει ο υιός μπορει να ξαναπάμε.
-
@fanis75 said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
πηγαμε τρικαλα περισυ. Ε65 και μετα Α3, τον οποιον περιμενω πως και πως να τελειωσει, ωστε να πηγαινουμε ΣΚ καστορια!
-
@dettol said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
πηγαμε τρικαλα περισυ. Ε65 και μετα Α3, τον οποιον περιμενω πως και πως να τελειω
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ε??? πωωωωω ζηλεύω. Αγαπημένη η Καστορια
-
Η έξοδος στην Καρδίτσα πιθανότατα θα σε γλυτώσει από την αυξημένη κίνηση πέριξ των Τρικάλων εκείνων των ημερών , καθώς από Καρδίτσα - Μουζάκι , θα βγείς γρήγορα στο φανάρι για Πύλη.
Καλύτερα θα σε διαφωτίσουν οι Θεσσαλοί συμφορουμίτες βέβαια.
-
@cirus said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
@dettol said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
πηγαμε τρικαλα περισυ. Ε65 και μετα Α3, τον οποιον περιμενω πως και πως να τελειω
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ε??? πωωωωω ζηλεύω. Αγαπημένη η Καστορια
πηγαμε περισυ για πασχα. Βολτα πρεσπες και νυμφαιο. Πραγματικα φανταστικα μερη και τυχεροι οι βορειοι που τα εχουν στα ποδια τους. Δυστυχως απο αθηνα ειναι αρκετες ωρες και μετα τα τρικαλα δυσκολευει ο δρομος. Οταν με το καλο τελειωσει ο Α3 θα ειναι 4-5 ωριτσες ανετης οδηγησης. Ανυπομονω να ξαναπαμε!
Ποια διαδρομή να προτιμήσω;