-
Εφιάλτες έχεις Τάσο μου...
-
@realzeus said in Οδήγησα....:
Εφιάλτες έχεις Τάσο μου...
το ΟΝΕΙΡΟ ...
να κατεβαίνω παππούς με τα εγγόνια απo το cybertruck στο παιδότοπο με τα milf -
test drive προσφατα bmw σειρα 1 η 118 βενζινη με 136 αλογα και αυτοματο κιβωτιου steptronic 7 σχεσεων. το αμαξι ειχε 11000χλμ. η αποσταση ηταν περιπου 5-7 χιλιομετρα.
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
ποιοτητα κατασκευης και εσωτερικου
λειτουργια αυτοματου κιβωτιου
λογικη τιμη.
αρνητικα
χωροι πισω περιμενα μεγαλυτερους
καπως σκληρη αναρτηση για κινηση μεσα στην πολη.
καταναλωση στο προγραμμα sport -
@atari70 said in Οδήγησα....:
test drive προσφατα bmw σειρα 1 η 118 βενζινη με 136 αλογα και αυτοματο κιβωτιου steptronic 7 σχεσεων. το αμαξι ειχε 11000χλμ. η αποσταση ηταν περιπου 5-7 χιλιομετρα.
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
λογικη τιμη.
αρνητικα
καταναλωση στο προγραμμα sportΣυγνώμη κιόλας και δεν θέλω να σου την πώ, αλλά σε 5-7 χλμ τι ακριβώς κατάλαβες από την οδική συμπεριφορά?
-
Το φαίνεσθαι είναι οθονούλες και όλα τα άλλα ψιψιψίνια και κοκοψωψαρα. Η οδήγηση είναι η ουσία. Σχεδόν συνομήλικοι είμαστε, οπότε το θέμα δεν είναι το 48...
Η ουσία είναι το καλό κράτημα, η σωστή ανάρτηση, η ασφαλής μετακίνηση της οικογένειας κλπ. και όχι οι σκάστρες, οι εξατμίσεις και η ηχορύπανση ή το ανακάτεμα της φασολάδας. Οπότε αγοράζω αμάξι σύμφωνα με αυτή την ουσία....οι οθόνες μου είναι αδιάφορες!
-
@araxnis said in Οδήγησα....:
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
λογικη τιμη.
αρνητικα
καταναλωση στο προγραμμα sportΣυγνώμη κιόλας και δεν θέλω να σου την πώ, αλλά σε 5-7 χλμ τι ακριβώς κατάλαβες από την οδική συμπεριφορά?
Καλημέρα. Τι να κάνουμε το τεστ είχε συγκεκριμένη διαδρομή. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αλλά δεν. Είχα αρκετά αυτοκινητα στην κατοχή μου,Citroen c4, seat mii,Peugeot 206, mercedesA Class το πρώτο, και τώρα τελευταία το seat Ibiza το 1000. Η διαφορά σε σχέση με όλα αυτά είναι τουλάχιστον 1 κλικ επάνω η και περισσότερο. Ειδικός δεν είμαι, αλλά με πάνω από 400.000 χιλιόμετρα στο τιμόνι, μπορώ να εκφέρω μια άποψη.
-
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
λογικη τιμη.
αρνητικα
καταναλωση στο προγραμμα sportΤι αμάξι οδηγείς αν επιτρέπεται ? Γιατί και εγώ που την έκανα τεστ drive και με 19αρες , η ανάρτηση μου φάνηκε εξαιρετική σε σχέση με το Leon που έχω με 18αρες και ημιάκαμπτο
-
@araxnis said in Οδήγησα....:
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
λογικη τιμη.
αρνητικα
Καλημέρα. Τι να κάνουμε το τεστ είχε συγκεκριμένη διαδρομή. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αλλά δεν. Είχα αρκετά αυτοκινητα στην κατοχή μου,Citroen c4, seat mii,Peugeot 206, mercedesA Class το πρώτο, και τώρα τελευταία το seat Ibiza το 1000. Η διαφορά σε σχέση με όλα αυτά είναι τουλάχιστον 1 κλικ επάνω η και περισσότερο. Ειδικός δεν είμαι, αλλά με πάνω από 400.000 χιλιόμετρα στο τιμόνι, μπορώ να εκφέρω μια άποψη.
Προς Θεού και σε εύχομαι να τα κανεις 2.000.000 τα χιλιόμετρα...Ειναι περισσοτερο μομφή για αυτού του ειδους τις δοκιμές απο τις αντιπροσωπείες..Προσωπικά έχω φύγει απο αντιπροσωπεία οταν με ειχαν πει "10' διάρκεια το τεστ" και είχα εκτιμήσει δεόντως αυτούς που με έλεγαν "κρατα το όσες ωρες θελεις για να βγάλεις συμπέρασμα"...
-
Προσωπικά έχω φύγει απο αντιπροσωπεία οταν με ειχαν πει "10' διάρκεια το τεστ" και είχα εκτιμήσει δεόντως αυτούς που με έλεγαν "κρατα το όσες ωρες θελεις για να βγάλεις συμπέρασμα"...
Εμενα τα καλυτερα τεστ που εχω κανει ειναι chr,trock(αλλα συνοδηγος) που μου δωσσνε κλειδια και μου λενε παρτο και φερτο σε κανα μισαωρο.Συν το puma που ο πωλητης ηταν νεος και με αφησε μαλλον με παροτρυνε και το πηγαιναμε στα ορια.
-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Εμενα τα καλυτερα τεστ που εχω κανει ειναι chr,trock(αλλα συνοδηγος) που μου δωσσνε κλειδια και μου λενε παρτο και φερτο σε κανα μισαωρο.Συν το puma που ο πωλητης ηταν νεος και με αφησε μαλλον με παροτρυνε και το πηγαιναμε στα ορια.
Το καλύτερο τεστ που έχω κάνει ηταν το Focus Mk2 που ξεκίνησα απο Καστοριά, πήγα Φλώρινα μεσω Βιτσίου, και επιστροφή Καστοριά απο Πτολεμαΐδα...Επαρχιακός δρόμος, στροφιλίκι, Εγνατία...Εποχές 2008...Τι να λέμε τώρα...
-
Καλύτερο test drive: Alfa Romeo 147. Την πήρα Παρασκευή βράδυ και την επέστρεψα Δευτέρα μεσημέρι. Μόνη προϋπόθεση να έχει μέσα την ίδια ποσότητα βενζίνης με την οποία την παρέλαβα. Πρέπει να είχα κάνει καμιά 250αριά χλμ.
-
Καλύτερο test drive, Alfa Romeo 147: Την πήρα Παρασκευή βράδυ και την επέστρεψα Δευτέρα μεσημέρι. Μόνη προϋπόθεση να έχει μέσα την ίδια ποσότητα βενζίνης με την οποία την παρέλαβα. Πρέπει να είχα κάνει καμιά 250αριά χλμ.
Ωραίες εποχές ..Ωραία αυτοκίνητα ..
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Απλά τότε μου φάνηκε ακριβό και πήρα το Focus.
-
6ωρο τεστ σε 645, την δεκαετία της αφθονίας...
-
@tsofras said in Οδήγησα....:
θετικα
οδικη συμπεριφορα
τιμονι
λογικη τιμη.
αρνητικα
καταναλωση στο προγραμμα sportΤι αμάξι οδηγείς αν επιτρέπεται ? Γιατί και εγώ που την έκανα τεστ drive και με 19αρες , η ανάρτηση μου φάνηκε εξαιρετική σε σχέση με το Leon που έχω με 18αρες και ημιάκαμπτο
Καλησπέρα. Έχω ένα seat Ibiza 1000 tsi 95. 17 άρες ζάντες είχε πάντως. Προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου.
-
Καλύτερο Test Drive, BMW X1 1ης γενιάς, 3λιτρη με 258 άλογα και το 8άρι αυτόματο. Την πήρα Παρασκευή απόγευμα με Δευτέρα πρωί και έκανα περί τα 1.000χλμ σε όλων των ειδών τους δρόμους, και εκτός φυσικά!
-
Καλύτερα να μη μιλήσω εγώ, ε;
-
@dimsabas said in Οδήγησα....:
Καλύτερα να μη μιλήσω εγώ, ε;
Τι να πείς και εσύ Elonικο Muskόφωνο...
-
Καλύτερο test drive: Alfa Romeo 147. Την πήρα Παρασκευή βράδυ και την επέστρεψα Δευτέρα μεσημέρι. Μόνη προϋπόθεση να έχει μέσα την ίδια ποσότητα βενζίνης με την οποία την παρέλαβα. Πρέπει να είχα κάνει καμιά 250αριά χλμ.
Καλημέρα. Συγνώμη αδερφέ ποσό έκαιγε η Alfa 147? Γιατί εγώ ένα Σαββατοκύριακο που την είχα ,κάτω από 12 λίτρα στα 100 δεν είδα . Και μιλάμε για το 1600.
-
Καλημέρα. Συγνώμη αδερφέ ποσό έκαιγε η Alfa 147? Γιατί εγώ ένα Σαββατοκύριακο που την είχα ,κάτω από 12 λίτρα στα 100 δεν είδα . Και μιλάμε για το 1600.
1600άρα με τα 120 άλογα αυτή που είχα κι εγώ. Έτσι που την πήγαινα πρέπει να έκαιγε αρκετά παραπάνω από 12. Χαρακτηριστικά θυμάμαι να βάζω την 4η στον κόφτη στις 7000, στα 180 και μετά 5η σκασμένη στα 200+ τελικής. Μετά από αυτό πήγα στο βουνό Χολομώντα (στροφοδιαδρομή για τους Θεσσαλονικείς και ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Χαλκιδικής). Αλλά δεν ασχολούμαι με καταναλώσεις, οπότε δεν ξέρω ακριβώς. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω πόσο ακριβώς καίει το Saab μου. Αν τύχει απλά να το δω στο μενού (κάπου στα 10 νομίζω μέσο όρο, χωρίς καθόλου πόλη). Θα κάψει όσα θέλει να κάψει. Η BMW είχε κοντά στα 12. Ωχ πια με την μιζέρια... (προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν το λέω αυτο για σένα).
Οδήγησα....