-
@vagkirk said in VOLVO FORUM:
Σίγουρα έχει Aisin αυτόματο;
Δεν ήταν το V40 ουσιαστικά το ford focus με άλλο σήμα οπότε και οι κινητήρες - κιβώτιο ήταν της ford και ειδικά το κιβώτιο είχε σοβαρά προβλήματα και ουκ ολίγα και ο ecoboost κινητήρας;Μετά το 2015 άρχισε να βάζει δικά της μοτέρ (το 1.5 ειναι μικρότερη έκδοση του 2λιτρου VEA). Εαν θυμάμαι σωστά, τα βενζίνης είχαν τα Aisin και τα diesel συνέχισαν με το Powershift, με τα πολλά προβλήματα.
-
@fanis75 said in VOLVO FORUM:
@vagkirk said in VOLVO FORUM:
Σίγουρα έχει Aisin αυτόματο;
Δεν ήταν το V40 ουσιαστικά το ford focus με άλλο σήμα οπότε και οι κινητήρες - κιβώτιο ήταν της ford και ειδικά το κιβώτιο είχε σοβαρά προβλήματα και ουκ ολίγα και ο ecoboost κινητήρας;Μετά το 2015 άρχισε να βάζει δικά της μοτέρ (το 1.5 ειναι μικρότερη έκδοση του 2λιτρου VEA). Εαν θυμάμαι σωστά, τα βενζίνης είχαν τα Aisin και τα diesel συνέχισαν με το Powershift, με τα πολλά προβλήματα.
Γνωστά και ως "PowerShit".
-
Από ότι φαίνεται ηρθαν οι καραβιες με τα ex30 γιατί τα βλέπω συνεχώς και παντού. Αναμενόμενο, με το μέγεθος, τιμή, μαρκα και το 9χιλιαρο του ΚΗ3
-
@dettol said in VOLVO FORUM:
Από ότι φαίνεται ηρθαν οι καραβιες με τα ex30 γιατί τα βλέπω συνεχώς και παντού. Αναμενόμενο, με το μέγεθος, τιμή, μαρκα και το 9χιλιαρο του ΚΗ3
Και εγω βλέπω αρκετά συχνά πλέον…και ειναι ψιλοααχημούλι. Λίγο σαν τα μουτρα τους το εκαναν!
-
Και εγω βλέπω αρκετά συχνά πλέον…και ειναι ψιλοααχημούλι. Λίγο σαν τα μουτρα τους το εκαναν!
Αν βλέπω ωραία αυτά που εσυ βλέπεις άσχημα σημαίνει ότι έχω ίδιο γούστο με τον….. lap;;;;!!!!!
-
Volvo LCP2000
Αμαξάρα
Οι πίσω επιβάτες θα κοιτάνε επίμονα και κατάματα τον οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθεί.
Απλα επικό. ΤΟ ΘΕΛΩ.
-
@lap said in VOLVO FORUM:
![alt text](https://www.topgear.com/sites/default/files
Οκ ηρέμησα. Πρέπει να είναι το πιο άσχημο αυτοκίνητο που έχω δει στη ζωή μου
-
Και πρέπει να είναι της εποχής Νταφ...
-
Αν βλέπω ωραία αυτά που εσυ βλέπεις άσχημα σημαίνει ότι έχω ίδιο γούστο με τον….. lap;;;;!!!!!
Μπα....έχεις ακόμα!!
Εντάξει δεν είναι άσχημο το EX30, ατσούμπαλο ειναι και το πίσω μέρος με χαλάει - είναι σαν κουτάκια λέγκο.
-
Μπα....έχεις ακόμα!!
Εντάξει δεν είναι άσχημο το EX30, ατσούμπαλο ειναι και το πίσω μέρος με χαλάει - είναι σαν κουτάκια λέγκο.
ναιιιιι! αυτο ακριβως.. ή τετρις .Ολα αυτα αγαπημενα
-
Δεν έχετε γούστο
-
-
Κρίμα να βγαίνει τόσο ακριβό σε σχέση με τα Tesla και τα κινέζικα.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο. -
@katafractos17 said in VOLVO FORUM:
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.αυτοκινηταρες τα polestar και δικαια πιο ακριβα απο τεσλα και κινεζικα
-
Και το polestar κινέζικο είναι.
-
@antonakis said in VOLVO FORUM:
Και το polestar κινέζικο είναι.
Τα έχουμε ξανά πει.
Το ότι ανοίκει στο group της Geely δεν την κάνει κινέζικη εταιρεία.
Τα Polestar όπως και τα Volvo συνεχίζουν και κατασκευάζονται με τις προδιαγραφές της Σουηδικής εταιρείας. -
Τα Polestar όπως και τα Volvo συνεχίζουν και κατασκευάζονται με τις προδιαγραφές της Σουηδικής εταιρείας.
Στο εργοστάσιο της Κίνας. Άρα κινέζικο.
-
Τα Polestar όπως και τα Volvo συνεχίζουν και κατασκευάζονται με τις προδιαγραφές της Σουηδικής εταιρείας.
Δεν ισχύει το κινέζικο.
Όπως εγώ είμαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος προϊόντων Βιομηχανικού αυτοματισμού που είναι ευρωπαϊκής προέλευσης αλλά κάποιοι κωδικοί φτιάχνονται στην Κίνα, δεν τα λες Κινεζικα. -
semantics... οποιος θελει αγοραζει (αν και νομιζω δεν υπαρχουν διαθεσιμα στην ελλαδα), οποιος δεν θελει ή δεν μπορει, τα βαφτιζει οπως θελει και δεν αγοραζει
Προσωπικα δεν μπορω και δεν αγοραζω. Θα ηθελα ομως
-
Πέραν του ότι δεν έχει σημασία που είναι το εργοστάσιο αλλά οι προδιαγραφές με τις οποίες κατασκευάζεται κάτι, έχει και εργοστάσια απ' όσο ξέρω στην Αμερική, στην Κορέα και αλλού.
Άρα... ?Δηλαδή αν ανοίξει πχ εργοστάσιο η Tesla στην Ελλάδα, τότε τα Tesla θα είναι ελληνικά;
VOLVO FORUM