-
@famas said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Ενδεχομένως πρώτη επιχειρησσιακή χρήση του Iron Beam. Αυτό είναι το μέλλον που έρχεται κι αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά του.
https://packaged-media.redd.it/4zneiqykheub1/pb/m2-res_848p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1697407200&s=746bac5ff702054884de6a3c04ebf3370886c4ba#t=0Κάτι δεν πάει καλά με το λινκ σου Βασίλη.
-
Νομίζω σε αυτό αναφέρεται ο @famas
https://twitter.com/haber663/status/1713613454219649109?t=ljfja4O_SYpPRx0G81ydgQ&s=19Θα ορκιζομουν πως είναι από κάποια σκηνή ταινίας επιστημονικής φαντασίας.
Από τους ξυπόλητους της Χαμάς αιφνιδιάστηκαν αυτοί;
Γελάνε και οι λάσπες.
-
Και όμως ο Σιδερένιος Θόλος απλά κορέστηκε και δεν μπορούσε να αναχαιτίσει άλλα εισερχόμενα βλήματα.
-
@vagkirk said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Νομίζω σε αυτό αναφέρεται ο @famas
https://twitter.com/haber663/status/1713613454219649109?t=ljfja4O_SYpPRx0G81ydgQ&s=19Θα ορκιζομουν πως είναι από κάποια σκηνή ταινίας επιστημονικής φαντασίας.
Από τους ξυπόλητους της Χαμάς αιφνιδιάστηκαν αυτοί;
Γελάνε και οι λάσπες.
Ακριβώς, αν και υπάρχουν αρκετοί που αναφέρουν ότι είναι σκηνή από το Arma 3.
-
Το iron dome ήταν σχεδιασμένο για 250 ρουκέτες και έστελναν 1000..οι 750 ξέφυγαν .. Πολυμήχανοι η Χαμάς...
Επίσης έμαθα τι εγινε με την 1η ΤΑΞΑΣ....ισχυουν...
... Έμαθα και άλλα....
Σε κάθε περίπτωση θέλουμε το Στράτευμα να ειναι αξιόμαχο,δυνατό και έτοιμο. -
@costasbab said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Το iron dome ήταν σχεδιασμένο για 250 ρουκέτες και έστελναν 1000..οι 750 ξέφυγαν .. Πολυμήχανοι η Χαμάς...
'Ενα πολύ καλό μάθημα. Ότι πλέον μετράει η ποσότητα και ίσως όχι τόσο η ποιότητα. Ότι 1000 φθηνές ρουκέτες μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από δύο ATACMS του 1 εκ έκαστος και είναι αδύνατον να αναχιατιστούν όλες. Με τον ίδιο τρόπο ότι 200 μικρά drones σε δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από ένα F35. Ότι 10 drones-βάρκες μπορεί να χτυπήσουν πιο εύκολα ένα αντίπαλο σκάφος από μια πανάκριβη Belh@rra της οποίας επίσης ο ιστός και τα πανάκριβα ηλεκτρονικά μπορεί να καταστραφούν εύκολα από μια επίιθεση 10 ιπτάμενων drones αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ.
Το ανησυχητικό είναι ότι η γείτων (που έχει και λεφτά για ξόδεμα όσο να πεις) αυτά τα έχει καταλάβει και είναι σε τροχιά υιοθέτησης. Εμείς που δεν έχουμε δεύτερο βρακί να βάλουμε επιμένουμε προς το παρόν ΜΟΝΟ σε πανάκριβες μονάδες. -
Το F-35 θα παει και θα κτυπήσει κατευθείαν το κέντρο επιχειρήσεων και τους κλωβούς που ελέγχουν τα (σοβαρά) drone και δεν θα το ανακοινώσουμε καν , θα τους αφήσουμε να αναρωτιούνται , εχουν εμπειρία τα μεμέτια απο την Λιβύη...
Για τα αλλα drone τα πολιτικού τύπου (της πλάκας ) ενα
αρκεί -
@monman2 said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Το F-35 θα παει και θα κτυπήσει κατευθείαν το κέντρο επιχειρήσεων και τους κλωβούς που ελέγχουν τα (σοβαρά) drone και δεν θα το ανακοινώσουμε καν , θα τους αφήσουμε να αναρωτιούνται , εχουν εμπειρία τα μεμέτια απο την Λιβύη...
αρκείΜακάρι να ήταν τόσο απλό. σου υπογράφω ότι 10 "πολιτικά" drones που έχουν σηκωθεί από κανένα παραπλέον "ψαροκάικο" και κουβαλάει μια χειροβομβίδα το κάθε ένα για να την πέσουν στον ιστό μιας Behl@rra νύχτα, ούτε που θα τα πάρει κανείς χαμπάρι. To μόνο που σώζει το σκάφος είναι ένα ικανό σύστημα παρεμβολών σχεδιασμένο για τέτοιες αποστολές
-
@fiverg said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@monman2 said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
αρκείΜακάρι να ήταν τόσο απλό. σου υπογράφω ότι 10 "πολιτικά" drones που έχουν σηκωθεί από κανένα παραπλέον "ψαροκάικο" και κουβαλάει μια χειροβομβίδα το κάθε ένα για να την πέσουν στον ιστό μιας Behl@rra νύχτα, ούτε που θα τα πάρει κανείς χαμπάρι. To μόνο που σώζει το σκάφος είναι ένα ικανό σύστημα παρεμβολών σχεδιασμένο για τέτοιες αποστολές
Το ψαροκάικο θα πλησιάσει την Μπελαρα στα 10 λεπτά πτήσης drone -δεν φτάνουν οι μπαταρίες για παραπάνω- χωρίς να γίνει αντιληπτό ;
Για τέτοια ψαροκάικα πάντως έχουμε κάνει ρεαλιστική εκπαίδευση , F-451 Φ/Γ Λήμνος ... εμβολισμό και στον πάτο !
-
@costasbab said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Επίσης έμαθα τι εγινε με την 1η ΤΑΞΑΣ....ισχυουν...
... Έμαθα και άλλα....
Σε κάθε περίπτωση θέλουμε το Στράτευμα να ειναι αξιόμαχο,δυνατό και έτοιμο.Τώρα που έμαθες, δεν χρειάζεται ούτε πρέπει, να πεις τι. Κάποιο σχόλιο ή να αποδώσεις κάποια ευθύνη, θα ήθελες να κάνεις; Ήταν αξιόμαχο,δυνατό και έτοιμο το Στράτευμα, όπως πρέπει και το θέλουμε;
-
Σήμερα οι κόρες μου κάνανε παρέλαση διότι ως γνωστόν τα παιδιά που κανουν παρελαση υποστηρίζουν τον ιμπεριαλισμό. Εγώ από την άλλη, ως κακός άνθρωπος που ειμαι, κρέμασα την σημαία έξω στο μπαλκόνι. Κρυβόμουν ολην την ώρα για να μη με δει ο... Αγιολιάς; Κίσσαβος; πώς το είπαμε το βουνό;
-
@alexandros-s said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Σήμερα οι κόρες μου κάνανε παρέλαση διότι ως γνωστόν τα παιδιά που κανουν παρελαση υποστηρίζουν τον ιμπεριαλισμό. Εγώ από την άλλη, ως κακός άνθρωπος που ειμαι, κρέμασα την σημαία έξω στο μπαλκόνι. Κρυβόμουν ολην την ώρα για να μη με δει ο... Αγιολιάς; Κίσσαβος; πώς το είπαμε το βουνό;
και ο λογος που το αναφερεις?
-
@gatoz said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
και ο λογος που το αναφερεις?
Είναι στο πνεύμα της ημέρας.
-
Δεν ισχύει, παρελαύνοντας έμπαινε ο ΕΛΑΣ στα χωριά και τις πόλεις που ελευθέρωνε! Το ίδιο και ο κόκκινος στρατός!!!
-
@nickthetrib said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Δεν ισχύει, παρελαύνοντας έμπαινε ο ΕΛΑΣ στα χωριά και τις πόλεις που ελευθέρωνε! Το ίδιο και ο κόκκινος στρατός!!!
ρε συ νικ, ακυρο αυτο για τον κοκκινο - οχι γιατι δεν συνεβαινε, αλλα γιατι σημερα δεν εχει σχεση.
αλλωστε εκαναν παρελαση και στη πολωνια οταν ακριβως δεν επρεπε.... εμεις δεν ειμαστε σαν τους αλλοι, τα λαθη τα λεμε και κανουμε την αυτοκριτικη μας.
θεωρω το ελληνικο κατορθωμα μοναδικο και οτι δεν χρειαζεται φιοριτουρες, ειναι οπως ειναι, ωμο.
αλλη ωρα λεμε για τα αποδελοιπα...
οποτε αλεξ ες θεωρω οτι καλως εκαμες οτι εκαμες, αλλα μια και τα θεωρω αυτονοητα, δεν χρειαζονται καν αναφορα. -
οποτε αλεξ ες θεωρω οτι καλως εκαμες οτι εκαμες, αλλα μια και τα θεωρω αυτονοητα, δεν χρειαζονται καν αναφορα.
Οταν μια πράξη λοιδορείται σε τοσο υψηλούς τόνους (ας είναι κι από λιγους) παύει να θεωρείται αυτονόητη.
-
Να μην προκαλούμε όμως!
Youtube Video -
Από πότε θεωρούμε προκλητικά τα αυτονόητα;
-
Α,καλά.
Καταρχάς δεν άκουσα να λοιδορειται η ανάρτηση της σημαίας. Μάλλον μια φοβικοτητα διακρίνω
Κατά δεύτερον, άκουσες τη φάρσα; -
οποτε αλεξ ες θεωρω οτι καλως εκαμες οτι εκαμες, αλλα μια και τα θεωρω αυτονοητα, δεν χρειαζονται καν αναφορα.
Οταν μια πράξη λοιδορείται σε τοσο υψηλούς τόνους (ας είναι κι από λιγους) παύει να θεωρείται αυτονόητη.
λοιδορείται? απο ποιον?
παντως. αντιλαμβανομαι, δεν εκφραζομαι, δεν ειναι της ημερας....
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)