-
@vagnar said in Μονόλογοι ...:
Είσαι σίγουρος; Γιατί όταν πας να γράψεις κάτι πέρα από τα κλασικά χαχαχουχα σου ζητάνε πηγές και linkz λες και κάνεις εργασία στο πανεπιστήμιο. Αν δεν συμφωνούν βέβαια και με αυτά που θα πεις, θα σου απαντήσουν ότι δεν έχεις ιδέα από αυτά γιατί έτσι. Βέβαια αυτοί δεν υπάρχει ανάγκη να δώσουν τίποτα "πηγές" κ.τ.λ. είναι παλιοί εδώ πέρα οπότε ότι πουν είναι σωστό. Και κάπως έτσι έχει καταντήσει το φόρουμ να γράφουν τα ίδια 20 άτομα γενικά...
Βασικά το έγραψε από πάνω σου με μια πρόταση, Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...
Απλώς προσπερνάς. Ειδικά τους ψυχαναγκαστικούς no-lifers και τους εμφανώς ψυχικά διαταραγμένους που ψάχνονται συστηματικά για τσαμπουκάδες, όχι λόγω κάποια ειδικής εμμονής ή προτίμησης - τέτοιες όλοι έχουμε - αλλά καθολικά και από χαρακτήρα. Είπαμε: Ψηφιακός καφενές, ΑΡΑ, ο κάθε πουθενάς μπορεί αναμασώντας άκριτα το τι "διάβασε χτες" να πουλάει επιστημοσύνη και τεχνοκρατία στο πόπολο. Το αν το πόπολο τσιμπήσει είναι ευθύνη του πόπολου όμως. Επίσης η έννοια του "παλιού" είναι σχετική. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που γνώρισαν την BBS του Τechlink όταν αυτό στεγαζόταν ακόμα στην Πραξιτέλους.
-
Δυστυχώς, λόγω της φύσεως του φόρουμ, είναι δύσκολο και χρονοβόρο, να βρεις/θυμηθείς φράσεις-κλειδιά, ώστε να βρεις παλαιά νήματα-μπουμπούκια.
Ήταν επικά, τα bullying των Ιεροεξεταστών της Αυτοκίνησης (βλέπε ιταλόφιλους).
Δεν τολμούσε κανείς να πει κάτι καλό για το γερμανικό ή (ακόμα περισσότερο) γιαπωνέζικο αυτοκίνητό του, και δεχόταν καταιγισμό χλευασμού από μέλη της... διανόησης της αυτοκίνησης!Θυμάσαστε (chic) έναν μηχανικό με nickname κωδικό κινητήρα, όπου συνήθισε να λοιδωρεί τα γιαπωνέζικα και ειδικά τα toyota, και ξάφνου, άλλαξε πορεία και έσταζαν μέλι τα posts του γι'αυτήν;
Επίσης, απορούσε γιατί να παίρνουν έγκριση τύπου τα Atos και smart!
Απίστευτα πράματα. -
Δεν κατάλαβα σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά τα Smart κακώς κυκλοφορούσαν. Τα Atos δεν ήταν κακά, αλλά τα Matiz 1ης γενιάς ήταν σκοτώστρες!
-
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!
Τα σύνορα ντε!!! Kairidis Speaking!!!!!!Αυτά, πάω να δω Έρωτα Φυγά.
Και πολύ ασχολήθηκα με το κομμουνιστικό φόρουμ της αυτοκίνησης. -
Ψόφησε το φόρουμ.
Διώξε τον έναν, διώξε τον άλλον, έμεινε το ΔΣ να γράφει μόνο του.
Kasselakis speaking...υ.γ. έναν Μάστορα τον είχε, πάει και αυτός...
Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης Σύρας τα στενά αίμα και δάκρυα πίνει. -
Ναι ρε σεις, τι γίνεται αυτή η ψυχή που είχε το ελεύθερο να βρίζει, αντίθετα με άλλους Νεοδημοκράτες;
-
Είναι γαύρος και του αρέσει μόνο η δική του παράγκα...
-
Ωχ καλά λέει ο Στορμ , που είναι ο μάστορας;
-
-
Φήμες λένε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει την κεραμική προετοιμασία για τον χειμώνα.
-
Κάθε φορα πάντως που πάω το αυτοκίνητο για πλύσιμο στα τύπου lambiko τον μνημονεύω!
Δεν έχω ξαναβάλει χέρι εξωτερικά μετά την συμβουλή του 1 έυρώ αφρός ή καθαριστικό με σαπουνι και ζεστό νερό και 1 ευρώ ξέπλυμα με απιονισμένο νερό και κερί.
2 ευρουλάκια , 5 λεπτάκια κάθε εβδομάδα ή 10 μέρες και στέγνωμα με τον αέρα φεύγοντας χωρις στάμπες και άλατα!
-
@vagkirk said in Μονόλογοι ...:
Δεν έχω ξαναβάλει χέρι εξωτερικά μετά την συμβουλή του 1 έυρώ αφρός ή καθαριστικό με σαπουνι και ζεστό νερό και 1 ευρώ ξέπλυμα με απιονισμένο νερό και κερί.
Και εγώ τα ίδια.
Κι αν έχει μαζέψει πολύ μπίχλα, το επαναλαμβάνω 2η φορά. -
Εγώ πάω σε πλυντήριο για να δίνω δουλειά σε νέα παιδιά και οικογενειάρχες.
Μόνο σε εξοχικό το πλένω μόνος μου και κάνω διακόσιες ώρες, γεμίζει λάσπες ο χώρος. Τις πατάω όταν μπαίνω μέσα και μετά πάω σε πλυντήριο να μου το καθαρίσουν από μέσα.
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Την τελευταία φορά που πήγα έκανα όπισθεν όταν είδα τον υπάλληλο πριν τις βούρτσες να έρχεται με μια σκούπα στο χέρι προς το καπό που είχε μυγάκια.
Την προτελευταία, μου γρατζούνισαν την οροφή με το ρολόι κάποιος στο σκούπισμα.Ευχαριστώ όχι, ας μείνουν χωρίς πελάτες να μάθουν να σέβονται τον κόπο του άλλου.
-
Τους λέω....όχι σκούπα. Μόνο σφουγγάρι. Και αν έχεις δικό σου. Δώστου το δικό σου που είναι καλο
-
Τους λέω....όχι σκούπα. Μόνο σφουγγάρι. Και αν έχεις δικό σου. Δώστου το δικό σου που είναι καλο
Το έκανε σε όλους, που δείχνει έλλειψη γνώσεων και σεβασμού.
Για να μη μιλήσω για τη γενικότερη συντήρηση των βουρτσών πλυσίματος. Διάολε το πρατήριο βενζίνης που πάμε τα εταιρικά τα κάνει touchless... -
Μόνο σε εξοχικό το πλένω μόνος μου και κάνω διακόσιες ώρες, γεμίζει λάσπες ο χώρος. Τις πατάω όταν μπαίνω μέσα και μετά πάω σε πλυντήριο να μου το καθαρίσουν από μέσα.
Το εξοχικό που είναι;
Για να κάνω πιο ολοκληρωμένη την εικόνα....
Λαπ - φωτοβολταϊκά - θερμοσυσσωρευτες - φορτιστής - Τέσλα - φρεσκοστυμμενος χυμός πορτοκαλιού και σπρέι σιλικόνης
-
@antonakis said in Μονόλογοι ...:
Το έκανε σε όλους, που δείχνει έλλειψη γνώσεων και σεβασμού.
Για να μη μιλήσω για τη γενικότερη συντήρηση των βουρτσών πλυσίματος. Διάολε το πρατήριο βενζίνης που πάμε τα εταιρικά τα κάνει touchless...Ποτε βούρτσα. Υπάρχει άνθρωπος που έχει ιδιόκτητο αυτοκίνητο και το βάζει σε βούρτσα;
Δεν πάω σε ότι να ναι, ρωτάω πριν το πλύνουν.
-
@gtsartsal said in Μονόλογοι ...:
Το εξοχικό που είναι;
Για να κάνω πιο ολοκληρωμένη την εικόνα....
Λαπ - φωτοβολταϊκά - θερμοσυσσωρευτες - φορτιστής - Τέσλα - φρεσκοστυμμενος χυμός πορτοκαλιού και σπρέι σιλικόνης
Χεχε...έτσι!!!!
Οκ μου λείπουν κάποια ακόμα αλλά τον χυμό και το σπρέι σιλικόνης τα καταφερα.
Υ.γ αχ τι μου θύμισες. Ωραίες μυρωδιές των πορτοκαλιών, πουλάκια, ωραίος ήλιος,μυρωδιά από λουλούδια και αραγμα με παγωμένη μπύρα ή καφέ το πρωί....
Πως γίνεται να έχουμε μονίμως άνοιξη και καλοκαίρι;;;;
Μήπως τελικά τα βρωμοdiesel ήσαν μιαν λυσις
-
lap όνομα και πράμα.... Το πήγες μια από εκεί - δυο γύρες από εδώ και δεν απάντησες....
Μόλις έκοψα ένα πορτοκάλι από το δέντρο της αυλής ( ναι πλέον Ξάνθη αντέχουν οι πορτοκαλιές και μάλλον έχουν βοηθήσει τα ντιζελ) και έφαγα.... ( όχι χυμό είπε ο Φάνης)
Μοσχοβολάει το γραφείο!
Μονόλογοι ...