-
Μονολογώ, Μονολογώ
και ανοιγω και έναν μπύρο
μπαγασηδες την έκανα με ενα καράβι Σκύρο
θα παω να πιω τις μπύρες μου κατω στην παραλία
παρεα θα έχω δίπλα μου την καλή μου την κυρία
Θα πάρω και το Puma μου μεσα στην ψιλή την άμμο
θα βλεπω γατούλη να λέει το vitara του που πήγε ως τον Κιαμο
ο μαστορας θα είναι πάλι με το γυαλιστικό
και ο λαπ θα κλαίει σπαράζοντας για το dieselικό
είναι μωρε μάνα μου μεγάλη αδικία
να πληρώνω ο δύσμοιρος του τζιτζικα του cirus την όμορφη ιστορία
Φιλάκια
-
Βρε όλα καλά, αλλά μαύρο!?
Αμαρτία, τέτοιο σχήμα...Σαν κάτι πανέμορφες εξωτικές αραβισες που τις κυκλοφορουσαν οι μουντρουχοι κουκουλωμένες με μαύρα χιτζαμπ...
-
Δεν είναι καιρός και μέρες για να ζεσταίνεται το φαϊ στο φούρνο. Ψήθηκε και το σπίτι.
Ήταν που ήταν καμίνι μέσα τώρα που γύρισα από την γαλέρα, έβαλα και το φούρνο να ζεστάνω λίγο το φαϊ και κάηκε το σύμπαν. -
@cirus said in Μονόλογοι ...:
Μονολογώ, Μονολογώ
Οπωσδηποτε μπάνιο στην Κυρά Παναγιά και παγωτά στην Φαλταϊνα, όχι τη γεύση που έχει κερδίσει το βραβείο που είναι ακριβώς σαν cola dr. Pepper. Ποτάκι στον Ανεμομυλο στα Γυρίσματα, και καφε-σνακ στο Αιγιορις για τη θέα. Ανέβασμα στο Κάστρο ανάλογα τα κουράγια και τη ζέστη...
-
@johanndelta said in Μονόλογοι ...:
@cirus said in Μονόλογοι ...:
Μονολογώ, Μονολογώ
Οπωσδηποτε μπάνιο στην Κυρά Παναγιά και παγωτά στην Φαλταϊνα, όχι τη γεύση που έχει κερδίσει το βραβείο που είναι ακριβώς σαν cola dr. Pepper. Ποτάκι στον Ανεμομυλο στα Γυρίσματα, και καφε-σνακ στο Αιγιορις για τη θέα. Ανέβασμα στο Κάστρο ανάλογα τα κουράγια και τη ζέστη...
Ξέχασες πρωινή μπουγάτσα, τέρμα πανω δεξιά στη χώρα. Δεν θυμαμαι να έχει ταμπελα!
-
Αμα εμενα κάπου δίχως πρωινό θα το είχα ξετρυπωσει.
-
αν ειχε δρομους στην ευβοια θα ειχε τουρισμο.
τωρα εχει μοναδικες παραλιες και βουνα για γατους.
χαθηκε η μητσαινα η ουτλαντερια να εχει τα 300 του αδερφιστικου? -
Α ρε θεέ! Α ρε θεέ! Γιατί ρε θεέ δεν με έκανες και μένα αρχής/εξαρχής σύντροφο να φτιαχτώ άσχημα και να μην αναγκάζομαι να γυρνώ με το δίκυκλο μέσα στην Αττική;;;;
Γιατί ρε θεέ δεν με έκανες και μένα αλληλέγγυο να πηγαινοέρχομαι καθημερινά στους πελάτες με το leasing SUV και με αναγκάζεις να γυρνώ με την μηχανή μέσα στις καταιγίδες και στα χαλάζια;;;;;;
Και όχι μόνο με αφήνεις γέρο άνθρωπο να γυρνώ μέσα στα ποτάμια, μου σβήνεις και το δίκυκλο μέσα στο ποτάμι;;;;;;;; Έλεος ρε συ θεέ. Ούτε ο Νέρωνας να ήμουν.Α ρε θεέ. Να σκοτωθώ επειδή δεν έβαλα τζίφρα στη συντροφική λίστα τους, τότε που τους ζήτησα βοήθεια;;;;
Κάποια στιγμή θα σταματήσω να γράφω στο φόρουμ και θα είμαι στο πεζοδρόμιο με σπασμένο το κεφάλι. Καλά να περνάνε όμως τα συντρόφια και οι απανταχού αριστεροί αλληλέγγυοι και ας ψοφήσει στην άσφαλτο ο αμαρτωλός που καθημερινά γυροφέρνει στην άσφαλτο για να βγάλει ένα μεροκάματο.
Καλή καρδιά.
-
Όταν μπλέκονται λεφτά, εξουσία και γυναίκες οι τσέπες, οι ψυχές και τα ένστικτα όλων είναι καπιταλιστικά. Ο έχων 2 χιτώνες προσπαθεί να αποκτήσει τουλάχιστον ένα τρίτο, όχι να δώσει το 2ο...
Όταν μιλάει η θεωρία και η ιδεολογία όμως, υπερισχύει ο ουμανισμός και η κοινοκτημοσύνη, το δίκιο του εργάτη, ο αγώνας του συντρόφου. Στη θεωρία όμως και για τους άλλους ε, όχι για μας, μην τρελαθούμε τώρα...
Οπότε μην ασχολείσαι με τις θεωρίες και τα παραμύθια του καθενός αγαπητέ Storm, ο καθένας ζει το μύθο του όπως τον βολεύει, στην πράξη όμως λειτουργεί όπως βολεύεται... -
-
Για το φαγητό και όχι μόνο...
Youtube Video -
@andya3 said in Μονόλογοι ...:
Όταν μπλέκονται λεφτά, εξουσία και γυναίκες οι τσέπες, οι ψυχές και τα ένστικτα όλων είναι καπιταλιστικά. Ο έχων 2 χιτώνες προσπαθεί να αποκτήσει τουλάχιστον ένα τρίτο, όχι να δώσει το 2ο...
Όταν μιλάει η θεωρία και η ιδεολογία όμως, υπερισχύει ο ουμανισμός και η κοινοκτημοσύνη, το δίκιο του εργάτη, ο αγώνας του συντρόφου. Στη θεωρία όμως και για τους άλλους ε, όχι για μας, μην τρελαθούμε τώρα...
Οπότε μην ασχολείσαι με τις θεωρίες και τα παραμύθια του καθενός αγαπητέ Storm, ο καθένας ζει το μύθο του όπως τον βολεύει, στην πράξη όμως λειτουργεί όπως βολεύεται...Απαραδεκτη και εμετικη τοποθετηση. Σωστα? Τι να κανουμε τωρα ομως που εχει και απολυτο δικιο?
-
Και όλα αυτά επειδή έκανε το μεσημεριανό μπουρίνι...
-
<εδιτ>
μπα
ασε καλυτερα
φτου-φτου -
@spi_duster said in Μονόλογοι ...:
Οπότε μην ασχολείσαι με τις θεωρίες και τα παραμύθια του καθενός αγαπητέ Storm, ο καθένας ζει το μύθο του όπως τον βολεύει, στην πράξη όμως λειτουργεί όπως βολεύεται...Απαραδεκτη και εμετικη τοποθετηση. Σωστα? Τι να κανουμε τωρα ομως που εχει και απολυτο δικιο?
Το ότι κάποιοι άνθρωποι μεγάλωσαν τόσο φοβισμένοι που κοιτάνε μόνο το τομάρι τους, δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο ή κάποια σοφία για τη ζωή.
Είναι απλά φοβισμένοι, κι έχουν τη συμπόνια μας γι αυτό, μέχρι το σημείο που αρχίζουν να βλάπτουν το κοινό σύνολο, να γίνονται αντικοινωνικοι παρτάκηδες κι άπληστοι. -
@piliourits said in Μονόλογοι ...:
@spi_duster said in Μονόλογοι ...:
Το ότι κάποιοι άνθρωποι μεγάλωσαν τόσο φοβισμένοι που κοιτάνε μόνο το τομάρι τους, δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο ή κάποια σοφία για τη ζωή.
Είναι απλά φοβισμένοι, κι έχουν τη συμπόνια μας γι αυτό, μέχρι το σημείο που αρχίζουν να βλάπτουν το κοινό σύνολο, να γίνονται αντικοινωνικοι παρτάκηδες κι άπληστοι.Κανένας δεν κοιτάει μόνο το τομάρι του, γιατί μεταξύ άλλων δεν ζει μόνος του σ' αυτό τον κόσμο, ούτε κανείς είναι τελείως αυτόνομος ή αυτόφωτος. Όλοι όμως κοιτάνε κυρίως το τομάρι τους και την οικογένειά τους.
Το να παραγνωρίζει κάποιος αυτή την πραγματικότητα δεν τον κάνει καλύτερο άνθρωπο σε σχέση με τους άλλους. Απλώς συνεχίζει να αναμασά το γνωστό παραμύθι που προσπαθεί να μονοπωλήσει η αριστερά για να πουλήσει στους αδαείς...Είναι γνωστό εξάλου ότι οι μεγαλύτεροι φιλάνθρωποι και τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα ανήκουν στους πάμπλουτους, αυτούς που βρίζει κατά κόρον η αριστερά. Αυτοί τελικά τι είναι με τα αριστερά κριτήρια? Άπληστοι παρτάκηδες εκμεταλευτές ή μεγάλοι ευεργέτες?
Αλλού τα παραμύθια, εκεί που μπορείτε να τα πουλήσετε. Συνοδευόμενα βέβαια πάντα και με τους συνήθεις αριστερούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σ΄αυτούς που δεν τα χάφτουν και χαλάνε και τη σούπα... -
πολλοι πραγματι γινανε πλουτοκρατες με το διαμερισμα και το μουφαπρεμιο, οποτε ας υπερασπιστουν αυτη ακριβως την καταντια τους. δεν πειραζει. σας αγαπαμε.
-
Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι αριστεροί αγαπάτε τους δεξιούς κυρίως για την κατάντια τους. Κι εμείς σας αγαπάμε για την αγνή σας ψυχή, αμοιβαία τα αισθήματα.
Τι θα κάναμε εξάλλου χωρίς εσάς, ζουν οι άνθρωποι χωρίς παραμύθια? Από μικρά παιδιά τα ακούμε, είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Απλώς κάποιοι συνεχίζουν να τα πιστεύουν κι όταν μεγαλώσουν.
Δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό, απλά να μη βγάζουν κακιούλες σ' αυτούς που τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα επειδή τους κακοφαίνεται... -
@storm said in Μονόλογοι ...:
Και όχι μόνο με αφήνεις γέρο άνθρωπο να γυρνώ μέσα στα ποτάμια, μου σβήνεις και το δίκυκλο μέσα στο ποτάμι;;;;;;;;
Γιατί δεν παίρνεις το αμάξι όταν έχει τέτοιο καιρό?
-
Πιο καιρό ρε παιδιά? Ποτέ - που έβρεξε? Εδω έχουμε κολλήσει στα ρούχα μας από την κωλο υγρασία.
.
Το ξέρω μονόλογος και ο καθένας λέει τα δικά του να ξεσπάσει αλλά βρε @storm πολύ μαυρίλα φίλε μου, με ανησυχείς πολύ!
Μονόλογοι ...