-
Σε ποιο βίντεο;
Αν ισχύουν αυτά που ποσταρει ο Έκτορας παλι καλά. 920 είναι και το σημερινό νομίζω στην glx
-
This post is deleted! -
@antonakis said in SUZUKI FORUM:
Φαντάζομαι αυτό θα είναι και το land cruiser mini της Toyota. Καλά πάει η συνεργασία.
όταν είπα ότι το Corolla Cross έχει στοιχεία από νεο Scross πήγατε να με φάτε... Είναι αμφίδρομη η συνεργασία...
-
@super-t said in SUZUKI FORUM:
Στο βίντεο που έβαλες εσύ. 13ο λεπτό.
Είναι το mz δηλαδή αυτό με cvt. Το ευρωπαϊκό με cvt το δίνει στα 940 κιλά.
Οπότε μάλλον στο χειροκίνητο θα μείνουμε σχεδόν στα ίδια με το σημερινό.
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Δεν έχεις άδικο.
Έχει τενεκεδένια αίσθηση, αλλά ο 1300 με τα 102 άλογα ξυρίζει ως τις 7500 ΣΑΛ και η τετρακίνηση του δίνει σιγουριά στο πάτημα και εξαιρετική ελκτική πρόσφυση. Τα φρένα είναι μέτρια όμως, όπως και το τιμόνι. Το δικό μου είναι αυτόματο 4άρι με μετατροπέα, αλλά με το χειροκίνητο θα ήταν πολύ πιο σβέλτο.
-
Για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ μου θυμίζει το συγκεκριμένο, ειδικά και με το μπλε χρώμα
https://www.netcarshow.com/skoda/2015-fabia/1024x768/wallpaper_03.htm
https://www.netcarshow.com/skoda/2015-fabia/1024x768/wallpaper_37.htm
Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι μου αρέσει, με τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα στα φανάρια, έχει ένα πιο επιθετικό προφίλ, συγκριτικά τουλάχιστον με το τωρινό που είναι κάπως πιο ουδέτερο, το ερχόμενο, φαίνεται κάπως πιο "αλήτικο" και επίσης, το εσωτερικό μου αρέσει αρκετά, η διχρωμία που σπάει λίγο το μονότονο γκρίζο και αν κατάλαβα καλά, σε σημεία θα έχει μαλακά πλαστικά επομένως, θα είναι και καλοφτιαγμένο το μέσα και ναι, πλέον ακόμα και εμφανισιακά, είναι πιο ανταγωνιστικό.
Αν είναι και σε καλή τιμή και με καλό εξοπλισμό, βλέπω να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, μου φαίνεται πολύ τίμιο αυτοκινητάκι
-
@tsimisde said in SUZUKI FORUM:
Για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ μου θυμίζει το συγκεκριμένο, ειδικά και με το μπλε χρώμα
https://www.netcarshow.com/skoda/2015-fabia/1024x768/wallpaper_03.htm
https://www.netcarshow.com/skoda/2015-fabia/1024x768/wallpaper_37.htm
Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι μου αρέσει, με τα σκουρόχρωμα κρύσταλλα στα φανάρια, έχει ένα πιο επιθετικό προφίλ, συγκριτικά τουλάχιστον με το τωρινό που είναι κάπως πιο ουδέτερο, το ερχόμενο, φαίνεται κάπως πιο "αλήτικο" και επίσης, το εσωτερικό μου αρέσει αρκετά, η διχρωμία που σπάει λίγο το μονότονο γκρίζο και αν κατάλαβα καλά, σε σημεία θα έχει μαλακά πλαστικά επομένως, θα είναι και καλοφτιαγμένο το μέσα και ναι, πλέον ακόμα και εμφανισιακά, είναι πιο ανταγωνιστικό.
Αν είναι και σε καλή τιμή και με καλό εξοπλισμό, βλέπω να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι, μου φαίνεται πολύ τίμιο αυτοκινητάκι
μόνο τα Toyota πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι...
-
Κάπου διάβασα τιμή εκκίνησης 20000!
-
Για το swift?????
Ωχ αμάν!
-
Αποκλείεται. Παίρνεις scala και έχει και ρέστα με 20.
-
-
Το προηγούμενο ξεκινούσε από 16500 και η μεσαία στα 18000.
Και πριν τον πληθωρισμό η τοπ έκδοση 16200.
-
Τωρα η μεσαία έχει 18080 οπότε μ φαίνεται λογική η αύξηση του! Δυστηχως γ εμάς!
-
Με το Vitara να ξεκινά από 19580e δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα το Swift να ξεκινά από 20 χιλιάρικα.
Τώρα ξεκινά από 16580e οπότε το πολύ-πολύ να ξεκινά από 17,5 χιλιάρικα και πολλά λέω. Άλλωστε ένας από τους λόγους που παραμένει με τον ήπιο υβριδικό κινητήρα είναι και αυτός. Για να παραμείνει ανταγωνιστικό στις τιμές.
Το πρόβλημα θα είναι όμως με τον εξοπλισμό. Πολύ φοβάμαι ότι εκεί θα υπάρξουν μαϊμουδιές στις εκδόσεις από τον Σφακιανάκη.
π.χ. θα ζητάει 17,5 χιλιάρικα και μπορεί πίσω να έχει μανιβέλες και πολλές άλλες ελλείψεις.
Οπότε θα σπρώχνει τον πελάτη στα 20 χιλιάρικα για μία έκδοση της προκοπής. Ότι κάνει και σήμερα. Κάποιοι τα δίνουν, κάποιοι άλλοι όχι.
-
Πες τα ρε ουνα φάτσα ούνα ράτσα....
Γιατί;;;;;;
Πως γίνεται να έχει τόσους χωρους και πορτπαγκαζ;;;.
@cirus δες τους χώρους και δες του Ka. Είναι μικρότερο του Κa!!!!!!
-
Γιατί;;;;;;
Τι να τους κάνει τους χώρους όταν όποιος τον βλέπει να το οδηγεί θα σκάει στα γέλια? Ούτε στα μίνιον τέτοια μουτσούνα….
-
-
Γιατί;;;;;;
το ka είναι από τα χειρότερα σε χώρους και τα Kei cars είναι τα καλύτερα σε αυτό. οχι το συγκεκριμένο σχεδόν ολα
-
Σε μικρά αμαξάκια - εργαλεία πόλης - χαμάληδες τους πηγαίνει να είναι αστεία.
Βασικά δε σε ενδιαφέρει η εμφάνιση, μόνο να είναι καλός χαμάλης. -
Μέσα στην Αθήνα αυτά τα κουβαδάκια είναι επικίνδυνα. Αν οδηγούσα εγώ ένα τέτοιο κουβαδάκι θα αισθανόμουν σαν σαρδέλα που χώθηκε σε κοπάδι με φάλαινες.
Έχει γεμίσει η Αθήνα φακλάνες. Παντού περίπτερα με ρόδες.
SUZUKI FORUM