-
@storm said in SUZUKI FORUM:
Τα ξέρω αυτά. Το έχω οδηγήσει το NGV. Οι απαιτήσεις μου ελάχιστες.
Αστική χρήση μόνο, ελάχιστα χιλιόμετρα και χρήση κυρίως χειμώνα (μέρες όπως η σημερινή που είμαι με την μηχανή και έγινα μούσκεμα). Αυτά είναι γνωστά, πρήζω το φόρουμ χρόνια τώρα.Θέλω να μάθω τι παίζει με την μηχανή του NGV. Με τα service ...κλπ...
υ.γ. δεν θέλω να πάει η κουβέντα στο LEON και δεν αφορά και κανέναν στο φινάλε το τι θα κάνω το LEON. Το θέμα αφορά το Suzuki.
Σας ευχαριστώ.γενικα δεν εχει θεματα εαν δεν το κανεις αεριο.
μικρο, μαζεμενο και αρκετα σκληροτραχηλο σε πολεις και στενα ωστε να μην σε νοιαζει τιποτε.
δεν παει αλλα και δεν σερνεται.
σερβισακια καθε 10 θυμαμαι, σε εξειδικευμενο καπου στα 100 βαρεια 150.
σκυλος. -
Στα χιλιόμετρα αυτά, δηλ. στα 140.000χλμ τι σέρβις πρέπει να έχουν κάνει; Δηλ. ιμάντες κλπ...
Σε όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει και παίζει και εταζέρα στο πορτ μπαγκάζ γιατί βάζω πράγματα (εταιρικά και προσωπικά). Σύντομα θα έχω και 17άρι φορητό (Work From Anywhere) οπότε θα πρέπει να το μεταφέρω και αυτό και με το δίκυκλο δεν παίζει να μεταφέρω 17άρι φορητό.
-
Άκυρο! Τα βρήκα όλα εδώ:
https://www.suzuki.gr/uplds/File/pdf/New-Grand-Vitara.pdf -
Άκυρο! Τα βρήκα όλα εδώ:
https://www.suzuki.gr/uplds/File/pdf/New-Grand-Vitara.pdfδες και εδω
https://mega.nz/file/nI41wKRC#kCXkVNlUpm0E0DVElgyen09ydbXnWZFpFc-YsD0iIEA -
thanks..
Θα το δω το βράδυ στο σπίτι. Αδυναμία πρόσβασης...Στα πεταχτά έχω μπει στο φόρουμ, με δανεικό wifi εταιρικό... Άτιμη γαλέρα...
-
thanks..
Θα το δω το βράδυ στο σπίτι. Αδυναμία πρόσβασης...Στα πεταχτά έχω μπει στο φόρουμ, με δανεικό wifi εταιρικό... Άτιμη γαλέρα...
service manual ειναι. full. οτι εχουν στη σουζ.
-
#Grand_Vitara_mono
Απόψεις.
Την άλλη βδομάδα είμαι αδειούχος και παίζει λίγος χρόνος για #Grand_Vitara_monohttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/326594573-suzuki-grand-vitara
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328442462-suzuki-grand-vitaraΣτο είχα ξαναπεί σε κάποιο θέμα που τα έψαχνες αυτά τα αυτοκίνητα και είδα τα τρίπορτα GV , και τώρα αυτά που ανέβασες φάινονται πολύ καλά , το τέλειο αμαξάκι πόλης είναι τελικά!
Μικρό , μανιτζέβελο , αληθινό SUVάκι , AWD , ότι πρέπει για την ζούγκλα της Αθήνας σε πεζοδρόμια , λακκούβες , βροχές , λιμνάζοντα νερά , λασπουριές , και σε κανα χιονάκι όπως το περισυνό που μας γονάτισε.
Το τέλειο δεύτερο αμαξάκι ρε παιδιά μου φαίνεται όσο το βλέπω, (έχει και isofix πίσω ...λές να χωραει καλά καθισματάκι; ) τι να πας να πάρεις;
Aygo X ;;;;;; -
@vagkirk said in SUZUKI FORUM:
Το τέλειο δεύτερο αμαξάκι ρε παιδιά μου φαίνεται όσο το βλέπω, (έχει και isofix πίσω ...λές να χωραει καλά καθισματάκι; ) τι να πας να πάρεις;
Aygo X ;;;;;;Έχει ένα τεράστιο αρνητικό (για εμένα), ειδικά για αμάξι πόλης: δεν είναι αυτόματο! Εαν το έβρισκα σε αυτόματο το είχα πάρει χτές!!!
-
@vagkirk said in SUZUKI FORUM:
Το τέλειο δεύτερο αμαξάκι ρε παιδιά μου φαίνεται όσο το βλέπω
Για τους Ελληνικούς δρόμους είναι μια χαρά αυτοκίνητο και για μέσα στην πόλη οργώνει.
Φυσικά είναι 1600άρη και πίνει λόγω μόνιμης τετρακίνησης, οι επιδόσεις του οριακά καλές, είναι και δίθυρο.
Κατά την άποψή μου αφορά συγκεκριμένες και ειδικές περιπτώσεις αγοραστών.
Επίσης η αναζήτηση μεταχειρισμένου σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι κάπως ταλαιπωρία γιατί αφενός τα περισσότερα είναι παράλογα ακριβά και τα φτηνά (σαν αυτά που βρήκα στο car.gr) πολύ πιθανό να κρύβουν παγίδες...
Που σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις ένα NGV με 7 χιλιάρικα και στην καλύτερη περίπτωση να θέλει άλλο 1 χιλιάρικο για να έρθει στα ίσα του. Στην χειρότερη μπορεί να έχει άλλα ποιο σοβαρά θέματα.
Π.χ. στην μία αγγελία (του εμπόρου) είναι φανερό ότι έχει πέσει πινέλο... Ο προφυλακτήρας μπροστά είναι ποιο καινούριος και από καινούριο...χα!χα! Σκέψου τώρα αυτό να έχει φάει τράκο και να έχει μπει πάνω μαστοράτζα να το φέρει στα ίσα του. Χαμός. -
@lap
Η απάντηση που ζήτησες για την σχέση VW -Suzuki
εχει πολύ ίντριγκα και εξηγεί πολλά πράγματα που τα βλέπουμε 10-15 χρόνια μετά να εξελίσσονται σαν πραγματικότηταhttps://europe.autonews.com/article/20150803/COPY/308079999/how-the-vw-suzuki-alliance-went-wrong
το άρθρο είναι γραμμένο απο Γερμανό να διευκρινιστεί αυτό
γιατί η Toyota εχει καλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό ;
γιατί τα γερμανικά αυτοκίνητα εχουν ποιοτική λειτουργεία και κύλιση;
γιατί τα Vitara S-cross είχαν κινητήρες Fiat;
τα γράφω εδώ για να ξεκινήσει μια υγιής συζήτηση και να μην είμαστε off topic στο νήμα της CC
-
Εγώ θα αναφέρω κάτι άλλο που γράφτηκε ότι τα diesel έχουν πεθάνει..ας κοιτάξουν αυτοί που τα λένε τι τιμές έχουν τα τελευταία diesel Suzuki σαν μεταχειρισμένα για να πάρουν την απάντησή τους...
Ναι, καταργούνται από τις περισσότερες εταιρείες, ναι δεν εξελίσσονται πλέον μικροί diesel, αλλά με κανέναν λόγο δεν τους λες ασύμφορους αυτήν την εποχή..
-
@dublin said in SUZUKI FORUM:
Εγώ θα αναφέρω κάτι άλλο που γράφτηκε ότι τα diesel έχουν πεθάνει..ας κοιτάξουν αυτοί που τα λένε τι τιμές έχουν τα τελευταία diesel Suzuki σαν μεταχειρισμένα για να πάρουν την απάντησή τους...
Ναι, καταργούνται από τις περισσότερες εταιρείες, ναι δεν εξελίσσονται πλέον μικροί diesel, αλλά με κανέναν λόγο δεν τους λες ασύμφορους αυτήν την εποχή..
και που να δεις οι βενζινες....
βρες s και δες -
Επειδή είναι Σουζούκι, όχι επειδή είναι ντήζελ. Απλά τα βενζίνης είναι απλησίαστα και έτσι το όνειρο Βιτάρα αναγκαστηκά πάει με βρωμο-μαζούτ.
-
@gatoz said in SUZUKI FORUM:
και που να δεις οι βενζινες....
βρες s και δεςΘυμάμαι όταν έψαχνα για δικό μου S Cross diesel, κάτι εισαγωμενα χρεπια σε τιμές απίστευτα υψηλές.. τώρα μπορεί να είναι και χειρότερα, ίδιες τιμές 3 χρόνια μετά..
-
Για εμένα τα λέει.
Ρε συ @dublin μίλα μου στα ίσα. Δεν δαγκώνω. Τι είναι αυτό το τα λέω στο κενό και περιμενω να δω τι θα πουν. Να μάθεις να δέχεσαι την σκληρή κριτικη. Δεν είναι εύκολο και εγώ που τα λέω πρέπει να μάθω. Αλλά σου κάνω σκληρή κριτική για την αγάπη σου στα diesel και τη μανία σου με τα psa και εσύ με βρίζεις πατοκορφα.
Βρισε το vitara, χέστηκα δεν έχω ούτως η άλλως.
-
Θα κάτσω να διαβάσω μετά αυτό που έβαλε ο @monman2 .
Φαίνεται ενδιαφέρον ιστορικό της suzuki -
Γενικα η Suzuki είχε κάνει συνεργασίες στο παρελθόν με αρκετούς άλλους κατασκευαστές.
Κάποιες πήγαν καλά, κάποιες όχι.Ας ελπίσουμε ότι η συνεργασία με την Toyota θα βγει σε καλό, αν και γενικά τα δείγματα της Suzuki στην αγορά εκτός Ιαπωνίας/Ινδίας δεν είναι αισιόδοξα τελευταία.
-
Τα σουζούκια, όλα ανεξαιρέτως, κρατάνε καλές τιμές μεταπώλησης. Θες ο μεγάλος κύκλος ζωής τους ως μοντέλα, θες η αξιοπιστία τους, θες το τεράστιο ποσοστό που έχουν στην αγορά, θες (για μερικά) ότι τα αγοράζουν για πολύ συγκεκριμένη οφ ρόουντ χρήση όπου ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά ολιγομελής, θες ο συνήθως ταιριαστός με την νομοθεσία κυβισμός τους, θες η εύκολη συντήρησή τους, γίνονται ανάρπαστα ως μετάχειρα.
-
Ομολογώ. Ομολογώ.
Ζήλεψα. Ζήλεψα ένα Celerio. Το είχα μπροστά μου σήμερα στην επιστροφή και το χάζευα. Μικρό, ψηλό αμάξωμα, μεγάλα τζάμια, φουλ ορατότητα, όμορφη σχεδίαση, πολύ όμορφο αυτοκινητάκι. Ιδανικό για Αθήνα.Μεγάλη πατάτα της SUZUKI που σταμάτησε να το φέρνει.
-
Ομολογώ. Ομολογώ.
Ζήλεψα. Ζήλεψα ένα Celerio. Το είχα μπροστά μου σήμερα στην επιστροφή και το χάζευα. Μικρό, ψηλό αμάξωμα, μεγάλα τζάμια, φουλ ορατότητα, όμορφη σχεδίαση, πολύ όμορφο αυτοκινητάκι. Ιδανικό για Αθήνα.Δικαιολογημένος. Μας έχεις πει για τα θέματα που έχεις με τα μάτια σου...
SUZUKI FORUM