-
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Κατακόρυφη πτώση κατανάλωσης αλκοόλ στα νυχτερινά κέντρα λένε τα ρεπορτάζ…γούστο θα έχει να δούμε τους ιδιοκτήτες των κέντρων να κλείνουν την παραλιακή της Αθήνας Διαμαρτυρόμενοι για την πτώση του τζίρου λόγω της εφαρμογής της νομιμότητας…όπως οι αγρότες δεν θέλουν να μετρηθούν τα χωράφια τους, οι κτηνοτρόφοι τα ζώα τους κλπ….
Πες μας και για τα 10000 ΑΦΜ που τα έφαγαν, σε ποιον δήλωναν τον αεροδιάδρομο της Ελευσίνας για ελαιώνα...!!!
Ποιος ενέκρινε και ποιος υπέγραφε για να πάρουν τα λεφτά και φτάσαμε τώρα να έρχονται Ευρωπαίοι εισαγγελείς...!!!
Ο κλεπταποδόχος ποιος είναι..??!!
Μα είναι λογική αυτή..?? Φταίει αυτός που τα πήρε και δε φταίει αυτός που τα έδωσε χωρίς να ελέγξει...??!!
Αν λέμε είναι έτσι..... κι ο κλεπταποδόχος δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του, κι αυτός κερδίζει, όταν λες τα μισά, κρύβεις την αλήθεια...!!!
Εδώ έχουμε δύο που φταίνε , κι όχι μόνο έναν...!!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τώρα πως μέσα στην Αθήνα π.χ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ υπάρχουν δρόμοι με όριο τα 90, ρωτήστε αυτόν που έγραψε τον ΚΟΚ....!!!
Μας έγραψε κάποιος αφελής ότι υπάρχουν υπερυψωμένες και υπόγειες διαβάσεις, κι εγώ τις ξέρω φίλε, έχω ζήσει στην Αθήνα μόνιμα και εξακολουθώ να ζω, σπούδασαν άτομα της οικογένειας μου στην Πάντειο , κ.λπ...Αν γίνω πρωθ θες να σε πάρω υπουργό συγκοινωνιών με το εξής πλάνο;
- φλατ όρια αυτοκινητόδρομους 130, εξαίρεση τούνελ 80. Καμία άλλη εξαίρεση. Αν είναι στροφή και δεν τραβάει το καρούλι σου, να φρενάρεις μόνος σου, πρόβλημά σου.
- φλατ όρια επαρχιακών 90
- φλατ όρια δρόμων αστικών ιστών με 2+ λωρίδες. 50 (κ συγγρού φυσικά όπως πολύ σωστά λες)
- φλατ όρια πόλεων και χωριών 30 με στένεμα δρόμων, διαβάσεις και φανάρια ελέγχου ροών (άρα σχεδόν μηδενική αστυνόμευση)
Αλλά να ξέρεις, θα μας ρίξουν πριν αλλάξουμε την 1η πινακίδα στην συγγρού

-
Κατακόρυφη πτώση κατανάλωσης αλκοόλ στα νυχτερινά κέντρα λένε τα ρεπορτάζ…γούστο θα έχει να δούμε τους ιδιοκτήτες των κέντρων να κλείνουν την παραλιακή της Αθήνας Διαμαρτυρόμενοι για την πτώση του τζίρου λόγω της εφαρμογής της νομιμότητας…όπως οι αγρότες δεν θέλουν να μετρηθούν τα χωράφια τους, οι κτηνοτρόφοι τα ζώα τους κλπ….
Πες μας και για τα 10000 ΑΦΜ που τα έφαγαν, σε ποιον δήλωναν τον αεροδιάδρομο της Ελευσίνας για ελαιώνα...!!!
Ποιος ενέκρινε και ποιος υπέγραφε για να πάρουν τα λεφτά και φτάσαμε τώρα να έρχονται Ευρωπαίοι εισαγγελείς...!!!
Ο κλεπταποδόχος ποιος είναι..??!!
Μα είναι λογική αυτή..?? Φταίει αυτός που τα πήρε και δε φταίει αυτός που τα έδωσε χωρίς να ελέγξει...??!!
Αν λέμε είναι έτσι..... κι ο κλεπταποδόχος δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του, κι αυτός κερδίζει, όταν λες τα μισά, κρύβεις την αλήθεια...!!!
Εδώ έχουμε δύο που φταίνε , κι όχι μόνο έναν...!!!Είπε κανείς ότι φταίνε μόνο αυτοί που παρανόμησαν? It takes two to tango πάντα…
Εδώ κάτι παλιοχώραφα της πεθεράς μου τα δήλωνε κάποιος από το Ρέθυμνο και μας κάλεσαν το 22 από την αστυνομία για κατάθεση…ο συγκεκριμένος δε τα δήλωνε από το 2005 και κανένας δεν ασχολήθηκε…ομερτά λέγεται… -
Στην Ελλάδα όποιος θελήσει να εκτελέσει το νόμιμο (πολιτικός εννοώ) θα έχει το τέλος του Καποδίστρια. Θέλουμε τη νομιμότητα όπως μας βολεύει και όχι όπως πρέπει αντικειμενικά να είναι.
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Να και ένα πρόστιμο που ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ...!!!
Όμως μαντέψτε τι ανεβαίνει σε αυτό, 10 μέρες το δίπλωμα..!!
Είναι κι αυτός ένα τρόπος για να μειωθεί το μποτιλιάρισμα...!!!Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος

Δίκαιη η αφαίρεση διπλώματος για όποιον δεν έχει μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβερτες
Έτσι είναι η ζωή, ζητάς 100 και παίρνεις ένα.
Προσωπικά κουβαλάω χιονοκουβέρτες, αλλά και ελαστικά με το σηματάκι χιονιού φοράω και τετρακίνηση έχω..!!
Όλα αυτά βέβαια αφορούν πρώτα τη δική μου ασφάλεια και μετά το αν θα κάνω κακό σε κάποιον άλλον...!!!
Το νόμο σχολιάζω και την αδυναμία που δείχνει στα διπλώματα...!!!
ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗ για μένα η αφαίρεση του διπλώματος με το παραμικρό...!!!
Δείχνει αδυναμία εφαρμογής του νόμου, σε κακής βέβαια ποιότητας οδηγούς, αλλά δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι...!!
Αυτή είναι φιλοσοφία τριτοκοσμικών χωρών, πονάει πόδι, κόψει κεφάλι...!!!
Δεν πρόκειται να βελτιωθούν οι Έλληνες σε ότι αφορά την οδήγηση τους στα χιόνια και τους πάγους, αν τους παίρνουν τα διπλώματα για 10 μέρες, όταν δεν κουβαλάνε αλυσίδες...!!!
Ας μάθουν πρώτα να τις βάζουν , κι αν δεν μπορούν ,ας μη τους δίνουν το δίπλωμα...!!!
Έκατσε κανένας; να το κάνει και μάλιστα με συνθήκες καλές και όχι παγωνιά..??!!
Ναι κάθισα στο γκαράζ και πέρασα τις χιονοκουβέρτες παρότι πολύ πιο εύκολες...!!!
Το να κατάσχουμε τα διπλώματα, τα οποία μοιράζουμε, όλοι ξέρουμε πως δεν είναι λύση, ας μη τα έδιναν ..!!
Υποκριτικό τελείως το μέτρο , καθόλου δίκαιο, αν θέλαμε την ουσία εκεί θα έπρεπε να επικεντρωθούμε και όχι να τις δείχνουμε μόνο τις αλυσίδες στο όργανο, κι αν δεν έχουμε , τότε ΤΙΜΩΡΙΑ...!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με όση υγεία έχουμε, ας μην πάει χειρότερα τουλάχιστον...........Δικαιοτατο.... μέτρο η αφαίρεση του διπλώματος

Επιτέλους γλυτώσαμε και από την αφαίρεση των βρωμοπινακιδων

που ήταν και άδικη ποινή, γιατί τιμωρούσε το "καημένο" το αυτοκίνητο 
@terryp117 , νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι η αφαίρεση, σε τέτοιες μικρόπαραβάσεις, επιβάλλεται για να εκβιάσει την πληρωμή του προστίμου

Καλή χρονιά και υγεία να έχουμε!!!

**ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ, ** εννοείται αρνητική πρωτιά Πανευρωπαική, όπως αρκετές άλλες που αφορούν το αυτοκίνητο..!!!
Πχ. η Ελληνική κυβέρνηση το 2026 πλέον, αρνείται να ευθυγραμμισθεί με την Ευρώπη σε ότι αφορά τους δασμούς εισαγωγής των αυτοκινήτων , βάζοντας υπέρογκους φόρους, επειδή το ετήσιο πρόστιμο που ορίζει η Ευρωπαική Ένωση για αυτήν την παράβαση είναι προφανώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, από αυτά που εισπράττει από τους δασμούς η πολιτεία...!!!
Πότε είπαμε ότι μπήκαμε στην ΕΟΚ..??!!
Την 1η Ιανουαρίου 1981..??!! 45 χρόνια μετά ακόμα ευθυγραμμιζόμαστε..??!!
Ούτε αυτός που έγραψε τον νόμο δεν τα πιστεύει αυτά που γράφεις περί δικαιοσύνης στην αφαίρεση των διπλωμάτων...!!!
Σε πάρα πολλές περιπτώσεις παραβάσεων του νέου ΚΟΚ, η αφαίρεση του διπλώματος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...!!!
Μη μου πείτε ξανά για τραγικές και επικίνδυνες παραβάσεις...!!!
Κάποια στιγμή ο κόσμος θα βγει στο δρόμο......τότε να δούμε τι θα λες. Και για να μη μπερδευόμαστε σου έδωσα ένα δείγμα με τις αλυσίδες για το πως αντιμετωπίζω τη νομιμότητα, άλλο η υπευθυνότητα , κι άλλο η καταπίεση και η έμμεση τρομοκρατία..!!
Αυτό το κράτος μας έχει δείξει άπειρες φορές το πρόσωπο του.
Το πρωί είχε σε κάποιο κανάλι τον Ιαβέρη, όλα τα είπαν , όλα τα έσφαξαν, κανείς δεν τόλμησε να ρωτήσει για το ύψος των προστίμων και να τα συγκρίνει με τις άλλες Ευρωπαικές χώρες...!!!
ΣΤΡΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΑΠΛΑ..??!!
ΚΑΙ, καλώς μας μπήκε το 2026, το όριο πλέον στις πόλεις γίνεται αυτόματα 30 χλμ. , εκτός από δρόμους με νησίδα διπλής κατεύθυνσης απλούς με δύο λωρίδες και μονόδρομους με δύο+ λωρίδες επίσης.
Τώρα πως μέσα στην Αθήνα π.χ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ υπάρχουν δρόμοι με όριο τα 90, ρωτήστε αυτόν που έγραψε τον ΚΟΚ....!!!
Μας έγραψε κάποιος αφελής ότι υπάρχουν υπερυψωμένες και υπόγειες διαβάσεις, κι εγώ τις ξέρω φίλε, έχω ζήσει στην Αθήνα μόνιμα και εξακολουθώ να ζω, σπούδασαν άτομα της οικογένειας μου στην Πάντειο , κ.λπ...
Εσύ μπορείς να απαντήσεις εάν ξεφύγει ένα αυτοκίνητο με 90 που είναι το όριο από τη Συγγρού που θα προσγειωθεί, όπως και έχει γίνει αρκετές φορές..??!!
Εκεί τι να την κάνεις τη διάβαση, ποιον θα σώσει..??!!
Τα τεστ για τα αστέρια ασφαλείας όλων των εταιρειών , δεν γίνονται με πάνω από τα 50-55 χλμ....!!!
Για εκεί τι λέει ο σοφός νομοθέτης και αυτοί που θέτουν τα όρια στους δρόμους..??!!
Π.χ στη Μοναστηρίου Θεσσαλονίκη που έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και σε μερικά σημεία έχει και νησίδα, έχει όριο 50, αλλά δε μας λένε ότι οι δύο γίνονται μία σε πολλά σημεία από τα παρκαρισμένα, εκεί δύο έχουμε επί της ουσίας, η θα σηκώσουν όλα τα παρκαρισμένα..??!!
Παρεμπιπτόντως μια και ξέρεις καλά την περιοχή, ερχόμενος μετά τη Χαλκηδόνα και πλησιάζοντας στον Αξιό, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ έχουν ξεχάσει το παλιό όριο στα 50 που έμπαινες δεξιά στην παλιά μεταλλική γέφυρα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου του ποταμού, τον παλιό δρόμο..!! Γελοία πράγματα, ας αναφέρει κάποιος από αυτούς που γιαστήνονται εκεί να τη βγάλουν, αμέσως παρακάτω είναι το όριο 70 ανεβαίνοντας στη γέφυρα, ξεχασμένο από το κτίσιμο της το 1990 μάλλον, στη Συγγρού 90 και στον Αξιό 70 με δύο πολύ φαρδιές λωρίδες, και νησίδα...!!!
Θα φιλοτιμηθεί κανένας να πάει να τις αλλάξει ή τουλάχιστον να τις πετάξει..??!!
Αν μου δώσουν το οκ, έχω τροχό τις κόβω στο λεπτό, προσφέρομαι εθελοντικά να το κάνω...!!!
Κάθε μέρα περνάω...!!!
Αυτά τα όρια επικαλείται ο νέος ΚΟΚ για να αφαιρεί διπλώματα....!!!!Πολύ καλά σας κάνει ο νέος ΚΟΚ, γκαζιαρηδες....

-
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στην Ελλάδα όποιος θελήσει να εκτελέσει το νόμιμο (πολιτικός εννοώ) θα έχει το τέλος του Καποδίστρια. Θέλουμε τη νομιμότητα όπως μας βολεύει και όχι όπως πρέπει αντικειμενικά να είναι.
Προφανως , μα το ζουμε .
Ηρθε ενας αριστος με λαμπρες σπουδες και λαμπρη σταδιοδρομια στον ιδιωτικο τομεα , χωρις κομματοοικογενειακο συμπλεγμα και κουμπαριες του παλαιοκομματικου κρατους .
Εβαλε τους αριστους δεξιους και αριστους αριστερους πασοκους στα υπουργεια , κρατησε για τον εαυτο του μονο αρχηγος ΕΥΠ .
Η χωρα παει τρενο .
Και ολο το βαθυ κρατος εχει βαλθει να τον ριξει , μεχρι και η υπηρεσια που διοικει του εβαλε και του βαζει τρικλοποδιες
ακομη και οι κουμπαροι του .
Μα αν υπηρχαν αλλοι αριστοι που να μπορουσαν να σηκωσουν στις πλατες τους το βαρυ εργο της διακυβερνησης της χωρας θα ειχαν αναδειχτει μεσα απο τις δημοκρατικες διαδικασιες των κομματων .
Κουλη δεν σου αξιζει αυτη η χωρα , καλυτερα αυτοεξοριστος , οπως τοτε που ησουν 2 ετων και με τον πενιχρο μισθο ενος ceo πολυεθνικης .
Συμπληρωνω , εχει προσφατως στις ταξεις του εναν ακομη αριστο Τον Λοβερδο (τι τυχη να εχεις 2 αριστους με το ιδιο ονομα και ο ενας να διαπρεπει στην εξωτερικη πολιτικη και ο αλλος να αποτελει χρυση εφεδρεια) ο οποιος μιλησε για το αγροτικο την φωνη λογικης . Ελπιζω να τον αξιοποιησει συντομα ωστε σε συνεργασια με τον λαμπρο σαν χρυσο Χρυσοχοιδη οπως στο παρελθον να τελειωσουν μια για παντα το αγροτικο ζητημα σε μιση ωρα . Και γνωριζουν πως και εχουν τα κοτσια να το κανουν μακρια απο πολιτικα κοστη φιλοδοξιες και προπαντως αφιλοκερδως . -
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Προφανως , μα το ζουμε .
Ηρθε ενας αριστος με λαμπρες σπουδες και λαμπρη σταδιοδρομια στον ιδιωτικο τομεα , χωρις κομματοοικογενειακο συμπλεγμα και κουμπαριες του παλαιοκομματικου κρατους .
Εβαλε τους αριστους δεξιους και αριστους αριστερους πασοκους στα υπουργεια , κρατησε για τον εαυτο του μονο αρχηγος ΕΥΠ .
Η χωρα παει τρενο .
Και ολο το βαθυ κρατος εχει βαλθει να τον ριξει , μεχρι και η υπηρεσια που διοικει του εβαλε και του βαζει τρικλοποδιες
ακομη και οι κουμπαροι του .
Μα αν υπηρχαν αλλοι αριστοι που να μπορουσαν να σηκωσουν στις πλατες τους το βαρυ εργο της διακυβερνησης της χωρας θα ειχαν αναδειχτει μεσα απο τις δημοκρατικες διαδικασιες των κομματων .
Κουλη δεν σου αξιζει αυτη η χωρα , καλυτερα αυτοεξοριστος , οπως τοτε που ησουν 2 ετων και με τον πενιχρο μισθο ενος ceo πολυεθνικης .
Συμπληρωνω , εχει προσφατως στις ταξεις του εναν ακομη αριστο Τον Λοβερδο (τι τυχη να εχεις 2 αριστους με το ιδιο ονομα και ο ενας να διαπρεπει στην εξωτερικη πολιτικη και ο αλλος να αποτελει χρυση εφεδρεια) ο οποιος μιλησε για το αγροτικο την φωνη λογικης . Ελπιζω να τον αξιοποιησει συντομα ωστε σε συνεργασια με τον λαμπρο σαν χρυσο Χρυσοχοιδη οπως στο παρελθον να τελειωσουν μια για παντα το αγροτικο ζητημα σε μιση ωρα . Και γνωριζουν πως και εχουν τα κοτσια να το κανουν μακρια απο πολιτικα κοστη φιλοδοξιες και προπαντως αφιλοκερδως .Είσαι πολύ μεγάλο τρολ...!!!
-
Είσαι πολύ μεγάλο τρολ...!!!
Παντως terryp117 ρωτησα , οι νεαροι συναδελφοι φυσικα σκεπασαν τις καμερες .
Ηταν ενα δωρακι στον κοσμο που ταλαιπωρουμε , οι μονοι που θα εχουν προβλημα θα ειναι τα νεαρα αγροτοπαιδα , οποτε αν ειχες ανθρωπους που ταξιδεψαν , ολα καλα .
και το ποστ αυτο δεν ειναι τρολαρισμα . -
Τι λες ρε παιδί μου…κάνατε τέτοιο δώρο στον κόσμο? Με ξένα κόλλυβα? Τις αποζημιώσεις στα λαμόγια που λυμαίνονται τους αυτοκινητόδρομους ποιος θα τις πληρώσει νομίζεις?
-
Τι λες ρε παιδί μου…κάνατε τέτοιο δώρο στον κόσμο? Με ξένα κόλλυβα? Τις αποζημιώσεις στα λαμόγια που λυμαίνονται τους αυτοκινητόδρομους ποιος θα τις πληρώσει νομίζεις?
Ο φιλος σου ο Σουφλιας
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ο φιλος σου ο Σουφλιας
Τα τσίμπησε και χάθηκε….και δεν είναι φίλος μου.
-
Κατά τη γνώμη μου, το πρόστιμο έχει νόημα όταν συνετίζει τον παραβάτη και όχι όταν του παίρνει τον μισό μισθό. Αυτοί που εδώ και δεκαετίες νομοθετούν τα πρόστιμα, έχουν πιαστεί στις κάμερες των καναλιών μέσα σε βουλευτικά αυτοκίνητα (που τα πληρώνει ο φορολογούμενος) χωρίς να φορούνε ζώνη ή να οδηγούν μοτοσυκλέτα χωρίς να φορούνε κράνος.
Ο τροχονόμος σε αυτούς καθόταν προσοχή, τη στιγμή που πάνω από όλα είναι το Σύνταγμα και ο νόμος. Ο τροχονόμος αυτός, θα γράψει τον απλό πολίτη με το πρόστιμο που ορίζουν αυτοί που είναι στη βουλή.
Τα xsara μάλλον αποσύρθηκαν. Ένα διάστημα σε έγραφε με αυτό το σαράβαλο πλέον ο τροχονόμος για ΚΤΕΟ ενώ το περιπολικό ήταν για παλιοσίδερα.
Ο Μητσοτάκης (δεν ανήκω σε κανένα κόμμα εδώ και χρόνια) έλεγε πως όταν γίνουν κυβέρνηση θα φτιάξει αμέσως το οδικό δίκτυο της Κρήτης.
Αντ' αυτού, ο υπουργός του, έστειλε στο θάνατο 57 στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά. Τα τρένα είναι για πέταμα αν δεν κάνω λάθος. Μπήκε κανένα πρόστιμο τσουχτερό (αν μπήκε, πληρώθηκε; );
Ποια είναι η κατάσταση των αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Πέφτει κανένα πρόστιμο στους 300 που δε νοιάζονται; Εκτός αν ένας από αυτούς κυκλοφορεί με αστικό.
Δεν πάω να πετάξω τη μπάλα στην κερκίδα. Όμως να αποφασίζουν για εμένα, άτομα που δεν ζούνε σαν και εμένα (μεσοαστός είμαι) και να προκαλούν, δεν το δέχομαι. -
Ξέρεις τι είναι να ζεις στην Εκάλη στη βιλάρα σου με την πισίνα και να κατεβαίνεις στη βουλή να διαμαρτύρεσαι έντονα και να χτυπιέσαι για το πόσο ανέβηκε το ψωμί η ντομάτα και η πατάτα..??!!
Και όλα αυτά από αριστερά μεριά λέμε..??!!
Ποιος δουλεύει ποιον..???!!!
Σιγά μη νοιαστούν αυτοί για το ότι το πρόστιμο για ζώνη και κράνος π.χ. είναι σε όλη την Ευρώπη ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ..!!
Εδώ δε βλέπετε, εμείς οι ίδιοι , κοινοί άνθρωποι με εισόδημα το χιλιάρικο με το ζόρι και πανηγυρίζουμε για το ύψος των προστίμων...!!!
Ερώτηση, τα έβγαλε άραγε η κυβέρνηση με την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ αυτά που μοίρασε σε επιδόματα για τις γιορτές, σαν τριτοκοσμική Αφρικάνικη δημοκρατία ..??
Μα όσο νομοταγής και να θέλεις να είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση, κάπου θα τη φας, μα σε κάποιο παρκάρισμα, μα σε κάποιο όριο που είναι ξεχασμένο από το 1960 , κάτι θα τύχει ,αλλιώς, η άλλη λύση, το κλειδώνεις και πας με το σιδηρόδρομο τα ταξίδια σου, με ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ εννοείται, σούπερ αξιόπιστο μέσο και με την αστική συγκοινωνία στην πόλη, ή εναλλακτικά **ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ** αλλά προσοχή μην υπερβείς τα όρια ταχύτητας των δρόμων και είσαι πιωμένος, διότι όπως ενημερωθήκαμε από τα κανάλια, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, από πεζός μέχρι πύραυλος εδάφους εδάφους...!!!
Η επαρχία έχει τα τρακτέρ, με πετρέλαιο φθηνό, αγροτικό..!!!
Εμπρός ξεσκίστε μας, αντέχουμε ακόμα...!!!
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι , μα πόση αγάπη μας έχετε , πόσο νοιάζεστε για τη ζωή μας , 350 ευρώ για κράνος , 350 ευρώ για ζώνη..!!!
Είναι συγκινητικό......ΥΓ. Να χαιρόμαστε την πλήρως νομοταγή Ευρώπη, που όπως είπε και κάποιος δεν μπορούμε να συγκριθούμε με αυτούς έχουν άλλη παιδεία στα πάντα και ειδικά τον πιο νομοταγή εκπρόσωπο την Ελβετία, με τους 50 νεκρούς στο μπαράκι, όπου τα έπιναν τα 13άχρονα και τα 15χρονα...!!!,
-
Αγαπητέ terryp117, τα πρόστιμα αυξάνονται γιατί κάπου έχουν χαθεί έσοδα από το παμφάγο κράτος και πρέπει να αναπληρωθούν από κάτι άλλο, εύκολα και σίγουρα.
Η αφαίρεση του διπλώματος δεν λέει κάτι για αυτούς που το γράφουν στα γκογκόβια τους, αυτοί οδηγούν και χωρίς δίπλωμα.
Είναι όμως ένα μέτρο, φόβου άγχους και υποταγής, για τους περισσότερους από εμάς και κρίνοντας από τα γραφόμενα σου το έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό.Εάν θέλαν να βελτιώσουν την συμπεριφορά μας ως οδηγούς, δεν θα έβαζαν πρόστιμα, ούτε θα αφαιρούσαν διπλώματα, άλλα θα υποχρέωναν τον κάθε υπαίτιο να πληρώσει και να κάνει υποχρεωτικά μαθήματα, σε ειδικές σχολές, για να μάθει αυτά που δεν ξέρει και δεν έμαθε, όταν αποφάσισε ότι θέλει να βγάλει δίπλωμα, για να οδηγήσει ένα όχημα.
-
@ektoras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αγαπητέ terryp117, τα πρόστιμα αυξάνονται γιατί κάπου έχουν χαθεί έσοδα από το παμφάγο κράτος και πρέπει να αναπληρωθούν από κάτι άλλο, εύκολα και σίγουρα.
Η αφαίρεση του διπλώματος δεν λέει κάτι για αυτούς που το γράφουν στα γκογκόβια τους, αυτοί οδηγούν και χωρίς δίπλωμα.
Είναι όμως ένα μέτρο, φόβου άγχους και υποταγής, για τους περισσότερους από εμάς και κρίνοντας από τα γραφόμενα σου το έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό.Εάν θέλαν να βελτιώσουν την συμπεριφορά μας ως οδηγούς, δεν θα έβαζαν πρόστιμα, ούτε θα αφαιρούσαν διπλώματα, άλλα θα υποχρέωναν τον κάθε υπαίτιο να πληρώσει και να κάνει υποχρεωτικά μαθήματα, σε ειδικές σχολές, για να μάθει αυτά που δεν ξέρει και δεν έμαθε, όταν αποφάσισε ότι θέλει να βγάλει δίπλωμα, για να οδηγήσει ένα όχημα.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, το έχω γράψει πολλές φορές.
Αν σε απειλούσαν να σου πάρουν π.χ. το δίπλωμα για 2 μήνες, εσύ τι θα επέλεγες, να παίζεις Ρώσικη ρουλέτα..??!!
ΑΓΧΟΣ ΝΑΙ ΠΟΛΥ, αλλά αυτά που γράφω δείχνουν υποταγή και φόβο..??!!
Αυτοί που λένε καλά μας κάνουν τι δείχνουν..??!!
Τι να κάνω , να ξαναπάρω το Χαγιαμπούζα και να κυνηγιέμαι στους δρόμους τώρα στα 70..??!!
Να μην προσέχω μη με σκίσουν, μη μου χαλάσουν τις γιορτές και τις βόλτες μου..??!!
Γιαυτό γράφω και ξαναγράφω, για να ευαισθητοποιήσω κάποιους, όταν όμως με βγάζουν γραφικό και κάποιοι λένε καλά μας κάνουν και να πέσει ο βούρδουλας και τέτοια άλλα όμορφα, τι κάνουμε..??!!
Το πρόβλημα φίλε δεν είναι τα δικά μου συναισθήματα, αλλά το να καταλάβει ο κόσμος και αυτή η πολιτεία ότι δεν μπορείς να παίρνεις το δίπλωμα για κάποιες παραβάσεις, όπως ή ζώνη ή το κράνος, που δεν βλάπτουν κανέναν, η για ότι παραμικρό έχει σκαρφιστεί ο νομοθέτης για εισπρακτικούς λόγους...!!!
Ο Μοντ μας είπε ότι το δίπλωμα αφαιρείται ως μέσον πίεσης για να πληρώσουμε, κι εγώ απάντησα, γιατί δεν το δίνουν πίσω ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..??!!
Η εφορία τι κάνει ,δεν βεβαιώνει τις οφειλές των προστίμων..??!!
Και σε τελική ανάλυση, αυτοί που είναι να κυκλοφορήσουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ, στα μέζεα τους όπως είπες...!!! -
...!!!
Ο Μοντ μας είπε ότι το δίπλωμα αφαιρείται ως μέσον πίεσης για να πληρώσουμε, κι εγώ απάντησα, γιατί δεν το δίνουν πίσω ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..??!!
Και σε τελική ανάλυση, αυτοί που είναι να κυκλοφορήσουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ, στα μέζεα τους όπως είπες...!!!Μια χαρά το δίνουν πίσω αν πληρώσεις
Πόσες φορές πρέπει να το γράψω;
ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ -
...!!!
Και σε τελική ανάλυση, αυτοί που είναι να κυκλοφορήσουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ, στα μέζεα τους όπως είπες...!!!Μια χαρά το δίνουν πίσω αν πληρώσεις
Όπως είχα αναφέρει πρόσφατα σε παράβαση όπου αφαιρέθηκε το δίπλωμα, η τροχαία δέχτηκε να επιστραφεί το δίπλωμα σχεδόν άμεσα,κατόπιν αίτησης φυσικά, με την επίδειξη πληρωμής του προστίμου(άλλο που ο παραβάτης δεν είχε χρήματα)
-
Αττική: Η Νο1 τροχαία παράβαση τον Δεκέμβριο του 2025
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/attiki-i-no1-trochaia-paravasi-ton-dekemvrio-toy-2025/
-
...!!!
Πόσες φορές πρέπει να το γράψω;
ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑΔεν ξέρεις εσύ…

-
Γι' αυτό χρεώνουν σε όλους τους ιδιοκτήτες έναν ακόμα ΕΝΦΙΑ για να πάνε τα λεφτά στους δήμους.
- Που αποδεδειγμένα είναι το κατ' εξοχήν φαγοπότι στην Ελλάδα.
- Που θα τα πληρώνει στον λογαριασμό της ΔΕΗ ο ενοικιαστής, και μετά θα τα αφαιρεί από το μίσθωμα!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.