-
-
Καλά, μην το λες...
Τελειώνει η εγγύηση του BMW, το πάω στην αντιπροσωπεία.
- Ρίξτε μια καλή ματία ότι όλα είναι εντάξει
- Έχεις κάτι;
- Μόνο κάτι τρίζει πίσω.
Όταν πάω να το πάρω, μου λένε. - Είχε κανένα πρόβλημα και φτιάξαμε τίποτα στην πέμπτη πόρτα;
- Όχι, γιατί;
- Γιατί το κάλυμμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ δεν ήταν βιδωμένο. Αυτό έτριζε.
Απ' ότι φαίνεται στο εργοστάσιο πιάσανε τα κλιπ, αλλά ξεχάσανε να βάλουνε τις δυο βίδες!
-
Η απάντηση της BMW.... αγοράστε BMW παιδιά...
-
Κατάφεραν να γίνουν χειρότεροι και από την Καρέντα….το λες και κατόρθωμα.
-
Δεν ασχολούμε άλλο!
-
Τραγικοι. ΡΕ ΠΣΤΜ το ντουστ λιγους μηνες πριν ληξει η εγγυηση και μου αλλαξαν προληπτικα για μια δυσλειτουργια το media nav και τα πισω ελατηρια βασει οδηγιας της ρενω. Αδιανοητο για τετοιας αξιας αυτοκινητο με αυτα τα χλμ να εχουν τετοια αντιμετωπιση.
-
Έψαξα να δω για το σύστημα αυτό και βλέπω σε κάποιες φωτογραφιες πως όντως τα καλώδια του αυτόματου φρεναρίσματος στις bmw έχουν μια τέτοια απλη ταινία πάνω τους.
Πιο πολύ μου κάνει για φάγωμα από ποντίκια.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το customer service σε τέτοιο επίπεδο! Δηλαδή το εξουσιοδοτημένο δεν το νοιάζει να δείξει ενδιαφέρον , να πιέσει λίγο πιο ψηλά να αποκαταστήσει την βλάβη μέσα στην εγγύηση και μετά να σε δέσει σαν πελάτη και μετά την λήξη αυτής;
Θα ξαναπάς τώρα σε αυτούς; Θα τους συστήσεις πουθενά; Αν αύριο μεθαύριο ζητήσει την γνώμη σου φίλος και γνωστός για την αγορά ενός BMW τι θα του πεις; -
Λαπ ειναι ενα καινουργιο αυτοκινητο. Ακομη και ποντικια να χουν κανει τη ζημια, για λογους που δικαιολογουν τον πριμιουμ χαρακτηρα της φιρμας, η εξυπηρετηση θα επρεπε να θεωρειται αυτονοητη. Τουλαχιστο σε αυτη τη χρονικη στιγμη με το οχημα εντος εγγυησης.
Τεσπα. Λιγους μηνες αφου ειχα παρει το ντουστ ενας αισθητηρας παρκαρισματος αλλαχτηκε επισης λογω πρόωρης ανεξήγητης φθορας της επαφής του. Επισης μου το ειχαν αλλαξει δωρεαν με συνοπτικες διαδικασιες. Αυτο σημαινει εγγυηση και οχι διερευνηση με σκοπο να πληρωσει ο πελατης. Διαφορετικα κερδιζουν εδαφος οι φωνες (ομολογω και εγω μεσα σε αυτες) που δεν θεωρουμε στα συν τις μακροχρονες εγγυησεις που δειχνουν μονο να δεσμευουν τον πελατη. -
Kαι σε Πορσε GT3 ακριβο και σπανιο αμαξι τα καλωδια εχουν μονωτικη ταινια σε σημεια και επισης του τα εφαγε ποντικι και επρεπε να αλλαξει ακριβα τα φαγωμενα καλωδια.
Το να εχουν μονωτικη ταινια τα καλωδια δεν δειχνει χαμηλη ποιοτητα κατασκευης εκτος και ειναι ολα χυμα περασμενα στο αμαξι που στα BMW δεν υπαρχει κατι τετοιο, ειναι γενικα σωστα τακτοποιημενα.
Εγω θα ξεκινουσα που το παρκαρει το αμαξι και αν πραγματι υπαρχουν ποντικια εκει. Ειχα βρει και εγω στο γκαραζ περιττωματα απο ποντικια και καθαρισα ολο το γκαραζ, σε τετοιες περιπτωσεις φοβασαι για τα καλωδια εχει συμβει πολλες φορες.
-
Πάντα ηταν χάλια το customer service της bmw hellas, δεν ειναι κατι νέο αυτό. Αναμενόμενη αντιμετώπιση για εμένα…
-
Ο.κ. να δεχτώ ότι έτσι είναι μονωμένο το καλώδιο εργοστασιακά και το έφαγαν τα ποντίκια. Καλή την πίστη ως εισαγωγική με όνομα σαν της BMW, το αλλάζεις στον πελάτη την 1η φορά χωρίς κόστος και τον ενημερώνεις,ώστε να λάβει τα μέτρα του ξέροντας πως την επόμενη φορά δεν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση εντός εγγύησης.
Ελάχιστα θα χάσουν (πόσο θα είναι το κόστος ενός καλωδίου,δεν είναι δα και αυτόματο κιβώτιο) και περισσότερα θα κερδίσουν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από έναν ικανοποιημένο πελάτη.
Θα μου πεις φοβούνται να ανοίξουν τέτοιο θέμα γιατί όλοι θα θέλουν δωρεάν την αντικατάσταση εντός εγγύησης.Πόσοι στατιστικά,παρουσιάζουν τέτοιο θέμα στα έτη της εγγύησης ή πόσες πιθανότητες είναι οι αγοραστές BMW να σκαλίζουν μόνοι τους το μηχανοστάσιο και να καταστρέψουν καλώδιο επειδή θέλουν να κάνουν π.χ. tuning; -
Είναι απλό: ΔΕΝ το κάνουν, γιατί δεν έχουν λόγο! Πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι...γιατί να το κάνουν? Εμπορικό λόγο δεν έχουν, σαν φιλοσοφία δεν το έχουν...είναι ουτοπικό να περιμένουμε τέτοια αντιμετώπιση.
-
Εγω ομως που δεν ηξερα περα απο την carenta πλεον εμαθα και την bmw hellas
-
Την Παρασκευή έμεινα πρώτη φορά με το αυτοκίνητο, καταλάβαινα ότι δεν δίνει βενζίνη..
Το πήγαμε με την οδική στο συνεργείο, τελικά ήταν (ψιλοαναμενόμενα) η τρόμπα βενζίνης που μας άφησε χρόνους, στα 18 χρόνια ακριβώς και μετά από 249.000 χιλιόμετρα. 200 ευρώ η καινούρια αυθεντική.Ίσως ήταν το δυνατό καμπανάκι για μένα, να εντείνω την αναζήτηση για καινούριο, σιγά σιγά θα αρχίσει να ζητάει λόγω ηλικίας..
-
Να μας έλεγες και ποιο μοντέλο έχεις...
-
-
-
To διάβασα, χαμός..!
-
Παράλληλα, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε αποκαλυπτικά (είτε αυτό αρέσει, είτε όχι – σε οποιαδήποτε εταιρεία), πάνω στις Δεοντολογικές αρχές και αξίες, στις οποίες έχει χτιστεί το newsauto...
Περιοδικό/site που τα μισά άρθρα είναι ξέρω γω ανυπόγραφα και λένε newsautoteam και γράφει και ο γνωστός δημοσιογράφος που πιο πολύ PR στον τύπο του Chaos κάνει, παρά δημοσιογραφία (...δημοσιογραφούμε αποκαλυπτικά, πάνω στις Δεοντολογικές αρχές και αξίες... ), δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά
BMW FORUM