-
Από το newsauto, 6/11/2021, πάλι για την BMW:
Οσο λοιπόν και απίστευτο αν ακούγεται για μία premium μάρκα, μία πληθώρα από μοντέλα της, παράγονται χωρίς την οθόνη αφής λόγω της έλλειψης ημιαγωγών.
Σε αυτό δεν απάντησε η BMW, ή αυτό ισχύει;
Κι αν ισχύει, έχουν δουλέψει ποτέ το χειριστήριο του iDrive στο newsauto να δουν ότι η οθόνη αφής δεν είναι και τόσο απαραίτητη τελικά; -
Από το newsauto, 6/11/2021, πάλι για την BMW:
Οσο λοιπόν και απίστευτο αν ακούγεται για μία premium μάρκα, μία πληθώρα από μοντέλα της, παράγονται χωρίς την οθόνη αφής λόγω της έλλειψης ημιαγωγών.
Σε αυτό δεν απάντησε η BMW, ή αυτό ισχύει;
Κι αν ισχύει, έχουν δουλέψει ποτέ το χειριστήριο του iDrive στο newsauto να δουν ότι η οθόνη αφής δεν είναι και τόσο απαραίτητη τελικά;Δεν εχω ακουμπήσει ουτε μια φορά την οθονη αφής λόγω του idrive.
Ασφαλέστερο και απλούστερο!
Απορώ γιατι γινεται θέμα... -
Εγώ απόρώ γιατί στην νέα Active Tourer το κατήργησαν.
-
-
Δεν βλέπεται αυτό το έκτρωμα...απορώ ειλικρινά με την BMW!!
-
Αυτή η μούρη μου θυμίζει τον μυρμηγκοφάγο από τον Ροζ Πάνθηρα….
-
Ωραίο είναι!!!
-
Δεν βλέπεται αυτό το έκτρωμα...απορώ ειλικρινά με την BMW!!
Επειδή το έχω οδηγήσει αλλά και παίξει με όλα τα σύστηματα που έχει, το αμάξι είναι αλλου.
Την αισθητική τη συνηθίζεις όπως έγινε και με τα φαρδιά νεφρά κλπ.
Από άλλο πλανήτη το αμάξι. Και πλήρως λειτουργικό όχι σαν τη μαλακια με το ταμπλέτ όπως το τεσλα (και σαφως πιο ποιοτικό). -
Επειδή το έχω οδηγήσει αλλά και παίξει με όλα τα σύστηματα που έχει, το αμάξι είναι αλλου.
Από άλλο πλανήτη το αμάξι. Και πλήρως λειτουργικό όχι σαν τη μαλακια με το ταμπλέτ όπως το τεσλα (και σαφως πιο ποιοτικό).Ας είναι ό,τι θέλει (δεν αμφιβάλω για την BMW) αλλά με αυτή την σχεδίαση ποτέ ξανά από εμένα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Εϊναι μόνο για άραβες...
-
Από άλλο πλανήτη το αμάξι. Και πλήρως λειτουργικό όχι σαν τη μαλακια με το ταμπλέτ όπως το τεσλα (και σαφως πιο ποιοτικό).Ας είναι ό,τι θέλει (δεν αμφιβάλω για την BMW) αλλά με αυτή την σχεδίαση ποτέ ξανά από εμένα...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Εϊναι μόνο για άραβες...
Το συγκεκριμένο ειναι πολύ μεγάλο πάντως .. επιπεδου Χ7.. ακαταλληλο για τους ελληνικούς δρόμους αν και κρύβει πολύ ομόρφα τον όγκο του στο δρόμο!
-
**The chips from the new supplier reportedly aren’t compatible with Android Auto and CarPlay yet, and require an update for the software to work.
“The chips built into these cars in the first four months of this year need updated software in order to be fully functional and offer Apple CarPlay/Android Auto and Wi-Fi capability,” BMW said in an emailed statement to Automotive News Europe. BMW didn’t immediately respond to The Verge’s request for comment.**
Πήγαν σε άλλο προμηθευτή για τσιπάκια αλλά θέλει λίγους μήνες για να δώσουν update ώστε να πάιζουν τα Apple CarPlay/Android Auto και Wi-Fi
-
Το βάζω μπας και ξεκολλήσουμε λιγο από υβρίδια, κουβαδάκια και playmobil!
Παρέλαβε σήμερα ο κουμπάρος (που έχει και Χ1 για καθημερινό) τη νέα Μ3 competition στη θέση μιας Μ4 του 2016 από Σπανό!
Είχα την τύχη να πάμε μαζί κάνοντας και λίγο PR για το X1 Greek Club!Επικό αυτοκίνητο !!
-
Ε εντάξει, λέμε κι εμείς ότι δήθεν έχουμε αυτοκίνητο...
Η δικίνητη ή η τετρακίνητη είναι;
-
Εργο τέχνης…
Να τη χαίρεται ο φίλος σου και να την προσέχει.
Σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε τέτοια αυτοκίνητα μόνο σε βίντεο…
-
-
-
Εχτές για πρώτη φορά είχα αυτό το θόρυβο στο κρύο ξεκίνημα. Ο θόρυβος σταμάτησε τελείως όταν έπεσε το ρελαντί στο κανονικό. 1,5 βενζίνη Β38 πρώτης γενειάς. Ξέρει κάποιος τι πρόβλημα είναι;
Youtube Video -
Μαλλον τεντωτηρας καδενας ή καδενα γενικα . Ειχαν τετοια θεματα αυτα τα μοτερ ?
-
-
Ευτυχως που κανένας δεν αγοράζει 7αρα σε άσπρο. Τι "μουστάκια" είναι αυτά, σαν γερμανός του 19ου αι.
BMW FORUM