-
Εμένα με παίρνει η κοσμοτέ 1-2 φορές/μήνα να μου κάνει προσφορά, η οποία είναι ίδια ταχύτητα (100), αλλά σε οπτική και ανανέωση για 2 χρόνια.
Τους λέω παιδιά δώστε κάτι καλύτερο, γιατί να ανανεώσω; Και επιμένουν.... -
Πως γίνεται στην ελλαδα ότι ήταν δημόσιο, να παρείχε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες μαζί με τις χαζές συνδικαλιστικές υπερβολές, οκ στο πρόγραμμα ήταν αυτό, και τώρα ως ιδιωτικες και πάλι να είναι ανώτερες της υπόλοιπης αγοράς.
Όλοι οι υπόλοιποι ιδιώτες είναι χάλια μαύρα.
-
Νομίζω ότι στην NOVA μάλλον θεωρούν ότι έχουν "δέσει το γάιδαρό τους" και δεν ασχολούνται με το υφιστάμενο πελατολόγιο. Ίσως έτσι να συμπεριφέρονται και οι άλλοι δύο πάροχοι.
Εγώ πάντως έκανα φιλότιμες προσπάθειες και περίμενα 20 μέρες έστω για μία τηλεφωνική επικοινωνία. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω.
-
@storm said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Λοιπόν, επειδή το αστείο με την NOVA παρατράβηξε...πήρα τηλέφωνο την Vodafone, απάντησαν κατευθείαν και μέσα σε 10 λεπτά έληξε όλο το θέμα.
Φορητότητα σταθερό+κινητό, VDSL 100άρα FTTC (χαλκός-οπτική ΚΑΦΑΟ), μαζί με διάφορα πράγματα, δωρεάν εξοπλισμός και καμιά απολύτως παρουσία τεχνικού.
Ελάχιστη ταχύτητα στην διεύθυνση που μένω είναι 93MBps και μια χαρά όλα.Το πακέτο βγαίνει λίγο ποιο φτηνά (42euro) από το αντίστοιχο της NOVA και προσφέρει περισσότερα.
Άιντε, γιατί αν περιμένω την NOVA θα έχω πάρει σύνταξη...
Μπράβο, έκανες πολύ καλά! Και πολύ άργησες, περιμένοντας τους ανύπαρκτους.
-
@xenos said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Εμένα με παίρνει η κοσμοτέ 1-2 φορές/μήνα να μου κάνει προσφορά, η οποία είναι ίδια ταχύτητα (100), αλλά σε οπτική και ανανέωση για 2 χρόνια.
Τους λέω παιδιά δώστε κάτι καλύτερο, γιατί να ανανεώσω; Και επιμένουν....Το ίδιο και σε μένα, καλύτερη τιμή ούτε για αστείο, μετά την 4η άρνηση δεν με ξανά ενόχλησαν.
-
@jamesd said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
Τους λέω παιδιά δώστε κάτι καλύτερο, γιατί να ανανεώσω; Και επιμένουν....Το ίδιο και σε μένα, καλύτερη τιμή ούτε για αστείο, μετά την 4η άρνηση δεν με ξανά ενόχλησαν.
Εχετε ρωτησει να μπορειτε να αυξησετε ταχυτητα με το ηδη υπαρχον σετ απ?
Χωρις εγκατασταση οπτικης? Πολυ πιθανο να μην το κανουν πλεον για να οδηγησουν τους παντες σε οπτικη. -
Εγώ πάντως όταν ρώτησα ότι θέλω πρόγραμμα χαλκού με την μέγιστη ταχύτητα μου είπαν μόνο 100άρι. Για 200άρι ούτε λόγος.
Το περίεργο είναι ότι το πακέτο που μου πρόσφερε η Vodafone έχει πολύ περισσότερα από αυτά που υποτίθεται θα μου έδινε η NOVA και είναι 5euro φτηνότερο.
47euro η NOVA, 42euro η Vodafone.
-
Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το upload.Πόσο είναι με αυτές τις 100+ 200 συνδέσεις;
Δυστυχώς, τελευταία, βλέπω να υπάρχει μια... δυσκοιλιότητα στο sharing αρχείων, αλλά πιθανών να έχω μείνει και'γω πίσω (παλιά αρχεία).Έχω περάσει HOL, OTE,VODIFON, WIND, το χειρότερο ίντερνετ το είχα με την τελευταία, ειδικά σε online παιχνίδια.
-
@bassstarlet said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το upload.Πόσο είναι με αυτές τις 100+ 200 συνδέσεις;
Δυστυχώς, τελευταία, βλέπω να υπάρχει μια... δυσκοιλιότητα στο sharing αρχείων, αλλά πιθανών να έχω μείνει και'γω πίσω (παλιά αρχεία).Έχω περάσει HOL, OTE,VODIFON, WIND, το χειρότερο ίντερνετ το είχα με την τελευταία, ειδικά σε online παιχνίδια.
το upload δεν μετραει τοσο οσο νομιζεις στα παιχνιδια, το λέιτενσι μετραει
γενικα με πενταρι απλοαντ καλυπτεις οτι οικιακη αναγκη εχεις πλην του να ανεβαζεις βιντεο, εκει ουτε με τη συμμετρικη στο γραφειο δεν καθαριζεις -
@chrisk6 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
Χωρις εγκατασταση οπτικης? Πολυ πιθανο να μην το κανουν πλεον για να οδηγησουν τους παντες σε οπτικη.Έχουν μια προσφορά μπροστά τους και συζητούν μόνο αυτό. Δε βγάζεις άκρη.
Με έχουν πάρει τηλ. Πάνω από 20 φορές. Τους το έχω πει κιόλας. -
Χωρις εγκατασταση οπτικης? Πολυ πιθανο να μην το κανουν πλεον για να οδηγησουν τους παντες σε οπτικη.Δεν το έχω ρωτήσει για πιο γρήγορο, εκείνοι μου πρότειναν οπτική ίνα αλλά είμαι της άποψης if it ain’t broke don’t fix it, τι τους χαλάει δηλαδή η 24αρα μου adsl μια χαρά πάει…άσε που αν αναβάθμιζα θα πήγαινα σε gigamax με 5g router και extra κάρτα για data για να έχω παντού.
-
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν οι υπόλοιποι με την VODAFONE αλλά η δική μου διαδικασία σχεδόν έχει τελειώσει. Εγκρίθηκαν οι φορητότητες, έπεσαν οι υπογραφές, πήρα SIM Vodafone και τώρα περιμένω εξοπλισμό και ενεργοποίηση. Σφαίρα...
-
Εχθές για πρώτη φορά μου έτυχε τηλεφώνημα για δημοσκόπηση. Και πάνω στη φούρια μου , που είπα και εγώ , πρωτοφανές θα με ρωτήσουν για τα πολιτικά , έστω την καθημερινότητα ρε παιδί μου , τελικά ήταν για τις εταιρίες τηλεπικοινωνίας......
Ή ετοιμάζονται νέες κινήσεις στην αγορά ή κάποιος πλήρωσε αδρά για χαζομάρες ερωτήσεις....
"Ξέσπασα" πάντως ότι είναι πανάκριβοι και με τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη παρεχόμενων υπηρεσιών.....
-
@civil357 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
Εχθές για πρώτη φορά μου έτυχε τηλεφώνημα για δημοσκόπηση. Και πάνω στη φούρια μου , που είπα και εγώ , πρωτοφανές θα με ρωτήσουν για τα πολιτικά , έστω την καθημερινότητα ρε παιδί μου , τελικά ήταν για τις εταιρίες τηλεπικοινωνίας......
Ή ετοιμάζονται νέες κινήσεις στην αγορά ή κάποιος πλήρωσε αδρά για χαζομάρες ερωτήσεις....
"Ξέσπασα" πάντως ότι είναι πανάκριβοι και με τίποτα το ιδιαίτερο από άποψη παρεχόμενων υπηρεσιών.....
χμμμμ
στασης-βοντα -
Με ξαναπήραν από κοσμοτε να μου κάνουν την ίδια προσφορά. Όσο πάει προς τη λήξη το συμβόλαιο, πληθαίνουν τα τηλ.
-
@xenos said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
Με ξαναπήραν από κοσμοτε να μου κάνουν την ίδια προσφορά. Όσο πάει προς τη λήξη το συμβόλαιο, πληθαίνουν τα τηλ.
Αληθεια τι προσφορά παίζει?
Αν δεν κάνω λάθος πλέον τα 300Μbps με οπτικη είναι στα 37.90.
Τους ρώτησες η γραμμή σου πόσο μπορεί να δώσει με VDSL? Αν είσαι και κοντά στην καμπίνα θα τον έχεις το 200αρι. -
ν είσαι και κοντά στην καμπίνα θα τον έχεις το 200αρι.
δε παιζει ρόλο μονο η καμπίνα αλλα και η εσωτερικη καλωδιωση σπιτιου-πολυκατοικίας. στην περίπτωση μου από τα 100mbps φτανουν τα 100mbps στην είσοδο της πολυκατοικίας στο ισόγειο που είναι το κουτί (0 απώλειες). Στο σπίτι μέσα είμαι 70-75mbps και για να πάω στο 100 πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολογο να επέμβει στις γραμμες του σπιτιού(τρέχα γύρευε) ή να έρθει η οπτική ίνα στον όροφο
-
@dimitrioskosmas said in Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;:
ν είσαι και κοντά στην καμπίνα θα τον έχεις το 200αρι.
δε παιζει ρόλο μονο η καμπίνα αλλα και η εσωτερικη καλωδιωση σπιτιου-πολυκατοικίας. στην περίπτωση μου από τα 100mbps φτανουν τα 100mbps στην είσοδο της πολυκατοικίας στο ισόγειο που είναι το κουτί (0 απώλειες). Στο σπίτι μέσα είμαι 70-75mbps και για να πάω στο 100 πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολογο να επέμβει στις γραμμες του σπιτιού(τρέχα γύρευε) ή να έρθει η οπτική ίνα στον όροφο
Προφανως και παιζει ρολο η καλωδιωση του σπιτιου. Μιλαμε παντα να μην υπαρχουν θεματα.
Και εγω σε σπιτι 20ετιας μενω αλλα κλειδωνω 219/21 στο ρουτερ.
Αν υπαρχει θεμα ή διορθωνεις το προβλημα ή πας για οπτικη που θα ερθει μεσα στο σπιτι. Μετα διαμοιραζεις εσυ οπως θες. -
Τους ρώτησες η γραμμή σου πόσο μπορεί να δώσει με VDSL? Αν είσαι και κοντά στην καμπίνα θα τον έχεις το 200αρι.Ενώ στο cosmote site μου προσφέρει ότι λες (300), στο τηλ. μου δίνουν ότι έχω σε vdsl (100) διατηρώντας το πρόγραμμα μου με ένα Android TV (που χρησιμοποιώ μόνο για stremio), στα 42ε.
Τους λέω δώστε ρε κακομοιρηδες τα 300 που λέτε και αφήστε μου το android, όχι. Μου λένε αυτό που ζητάτε πάει 60ε+.
Vdsl συγχρονίζω κοντά στα 100. Αλλά έχει οπτικη η πολυκατοικία και μέσα στο σπίτι θα μπει για απόσταση 2-3μ. Μένω σε σχετική γωνια του τετραγώνου και έχω 2 καμπίνες του ΟΤΕ ακριβώς απέναντι από κάθε δρόμο. -
Τους ρώτησες η γραμμή σου πόσο μπορεί να δώσει με VDSL? Αν είσαι και κοντά στην καμπίνα θα τον έχεις το 200αρι.Ενώ στο cosmote site μου προσφέρει ότι λες (300), στο τηλ. μου δίνουν ότι έχω σε vdsl (100) διατηρώντας το πρόγραμμα μου με ένα Android TV (που χρησιμοποιώ μόνο για stremio), στα 42ε.
Τους λέω δώστε ρε κακομοιρηδες τα 300 που λέτε και αφήστε μου το android, όχι. Μου λένε αυτό που ζητάτε πάει 60ε+.
Vdsl συγχρονίζω κοντά στα 100. Αλλά έχει οπτικη η πολυκατοικία και μέσα στο σπίτι θα μπει για απόσταση 2-3μ. Μένω σε σχετική γωνια του τετραγώνου και έχω 2 καμπίνες του ΟΤΕ ακριβώς απέναντι από κάθε δρόμο.Καλα εγω θα ειχα βαλει προχτες την οπτικη.
Παραγγειλε μονος σου την 300αρα απο το site και ασε τα τηλεφωνα γιατι δεν βγαζεις ακρη μαλλον. Δεν εχει καμια διαφορα απο το να μιλας με υπαλληλο αφου δεν μπορουν να κανουν κατι διαφορετικο.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;