-
Όποτε έρχεται σε όλα τα αυτοκίνητα, για ποιο λόγο να ισχύει κάτι διαφορετικό για το civic? Ένα λογικό όριο είναι μεταξύ 120-150 χιλ. χλμ χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάει και παραπάνω. Εξαρτάται από την χρήση που έκανε ο προηγούμενος.
-
Ποια η γνώμη σας για μεταχειρισμένο Civic TYPE S του 2005 και μετά; Για γνωστό ρωτάω. Θέλει κάτι σε κουπέ - τρίθυρο σε αυτό το στυλ, σαν του TYPE S.
-
Ασυζητητί.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε έρχεται το νέο civic προς τα μέρη μας;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Επισης θελω να προσθεσω οτι η τιμη του hrv στην ελλαδα σε σχεση με αλλες χωρες τις ευρωπαικης ενωσης ειναι οι εξης
μιλαμε για βασικη εκδοση
ελλαδα 26.500 , ισπανια 23.700 , γερμανια 23.190 , γαλλια 24.100 ιταλια 23.300 βελγιο 24.590
γιατι νιωθω κοροιδο ? ευχαριστω -
Ο χρήστης Chri3d5 έγραψε:
Επισης θελω να προσθεσω οτι η τιμη του hrv στην ελλαδα σε σχεση με αλλες χωρες τις ευρωπαικης ενωσης ειναι οι εξης
μιλαμε για βασικη εκδοση
ελλαδα 26.500 , ισπανια 23.700 , γερμανια 23.190 , γαλλια 24.100 ιταλια 23.300 βελγιο 24.590
γιατι νιωθω κοροιδο ? ευχαριστωΣαρακακης ειναι η απαντηση.
Κατα τα αλλα το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικό κ με φοβερό μοτέρ κ χώρους αλλα χαντακωνεται απο την τιμολόγηση του.
-
Φορολογία είναι η απάντηση.
-
Φταιει και Σαρακάκης
Όταν θέλει μπορεί και έχει σωστές τιμές στο σημερινό φορολογικό σύστημα
πχ CRV 1.6 160 AWD Elegance 16v με το πολύ καλό 9 αυτόματο της ZF ρυθμισμένο σπό Honda (37600)
και έχεις και το παράδοξο
CRV 1.6 160 AWD Elegance 15V + navi επίσης 37600 ενώ θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 3000 χιλιάρικα κάτω -
Τα επόμενης γενιάς C-RV, H-RV, καθώς και το τρέχον Jazz, που θα εισάγονται στην Ευρώπη, θα κατασκευάζονται πλέον στην Ιαπωνία!
Πρακτικά μόνο το Civic θα κατασκευάζεται πλέον εκτός Ιαπωνίας και συγκεκριμένα στην Αγγλία.
http://www.drive.gr/news/kosmos/i-honda-tha-eisagei-suv-stin-eyropi-apo-tin-iaponia -
https://www.caroto.gr/2017/08/08/honda- ... est-drive/
-
Πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση.
Παρά το ανελέητο σπρώξιμο που γίνεται από τον τύπο (είναι πολλά τα marketing funds της μαμας vw) η αλήθεια οτι το golf είναι ένα γερασμένο μοντέλο που φοβάται να αλλάξει.
Πράγματικα δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά όσο θυμάμαι τις εμπειρίες από τα Golf4 της οικογένειας και το δικό μου. Και οι μπαγάσηδες δεν κάνουν κάτι στο golf για να πάψει να μου θυμίζει το Golf4 που είχα.
Εντελώς τυχαία όλοι θυμόνται στα τεστ του ανταγωνισμού οτι το Α χτύπαγε οτι το Β είχε θέμα με το Α, το σφουγγάρι που γίνεται σε όλα τα σφάλματα που είχε το θειο βρέφος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έχει προηγούμενο.
Ευτυχώς που υπάρχουν ανεξάρτητες φωνες όπως ο honest john και σώζουν την τιμή της δημοσιογραφίας.
-
Νέο Honda Civic diesel με πλήρως αναβαθμισμένο κινητήρα
Το μοτέρ αυτό διατηρεί την ισχύ τους στους 120 ίππους και τη ροπή στα 300 Nm, όμως η Honda έχει προβεί σε μια σειρά από τεχνικές βελτιώσεις, που του επιτρέπουν να έχει εκπομπές CO2 μόνο από 99 γρ./χλμ. με βάση όμως τις μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες κίνησης (κύκλος WLTP) και όχι τις μετρήσεις του κύκλου NEDC με τις οποίες ανακοινώνονταν μέχρι σήμερα οι εκπομπές CO2 και καταναλώσεις.
Για να καταφέρει να πετύχει αυτό το πολύ χαμηλό νούμερο εκπομπών CO2 σε πραγματικές συνθήκες κίνησης, η Honda έχει εφοδιάσει τον νέο 1.6 i-DTEC με τεχνολογίες που μειώνουν τις τριβές στο εσωτερικό των κυλίνδρων, προηγμένο σύστημα ψεκασμού της Bosch, μια μικρή τουρμπίνα, σύστημα χαμηλής πίεσης EGR (επανακυκλοφορία καυσαερίων) και πολλά άλλα τεχνολογικά στοιχεία.
Παράλληλα, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και στο μπλοκ του μοτέρ για να αυξηθεί η στρεπτική του ακαμψία, με στόχο να μειωθεί ο θόρυβος και οι κραδασμοί που προέρχονται από τον κινητήρα.
Αρκετή δουλειά έχει γίνει και για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx), αφού υπάρχει ένα νέο σύστημα ειδικού καταλύτη για τα NOx, το οποίο φροντίζει να αποθηκεύει τις βλαβερές αυτές εκπομπές, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος καύσης τους.
Στα υπόλοιπα στοιχεία του κινητήρα του Civic, η ροπή των 300 Nm είναι διαθέσιμη από τις 2.000 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ισχύς των 120 ίππων αποδίδεται στις 4.000 στροφές. Για το 0-100 χλμ./ώρα η Honda υπόσχεται χρόνο 10,4 δευτερολέπτων.
Το νέο Civic 1.6 i-DTEC diesel θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στο Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας. Θα προσφερθεί τόσο με το χάτσμπακ αμάξωμα, όσο και με το σεντάν. Μέσα στο 2018, η Honda θα προσθέσει επίσης σε όλη τη γκάμα του Civic και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.
http://www.autogreeknews.gr/honda/13576 ... o-kinitira
Μπε,bosch.
-
Άσχετο με την παραπάνω συζήτηση αλλά πολύ σημαντικό για μελλοντικούς αγοραστές HONDA.
Χωρίς να μου φταίει η συγκεκριμένη μάρκα της οποίας υπήρξα φανατικός καταναλωτής για χρόνια, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ και ειδικά για την ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατών.
Πιο συγκεκριμένα, 3 μήνες πλέον (ναι ΤΡΕΙΣ) προσπαθώ και είμαι καθημερινά στα τηλέφωνα τόσο με τον τοπικό αντιπρόσωπο όσο και με την ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΕ για να πάρω την άρση κυριότητας!!! και να μεταπωλήσω το αμάξι μου. Και αυτό για δάνειο εξοφλημένο εδώ και 10 χρόνια!!!!! Οι δικαιολογίες ξεκινούν από φόρτο εργασίας, αλλαγή υπαλλήλου και το αποκορύφωμα είναι πως έχασαν και το πρωτότυπο εξοφλητήριο του δανείου από την τράπεζα και έπρεπε να τρέχω να επανεκδόσω.
Εξυπηρέτηση πελατών σε ευρωπαϊκή (?) χώρα το έτος 2017. -
Ο χρήστης gerrytran έγραψε:
Άσχετο με την παραπάνω συζήτηση αλλά πολύ σημαντικό για μελλοντικούς αγοραστές HONDA.Χωρίς να μου φταίει η συγκεκριμένη μάρκα της οποίας υπήρξα φανατικός καταναλωτής για χρόνια, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ και ειδικά για την ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατών.
Πιο συγκεκριμένα, 3 μήνες πλέον (ναι ΤΡΕΙΣ) προσπαθώ και είμαι καθημερινά στα τηλέφωνα τόσο με τον τοπικό αντιπρόσωπο όσο και με την ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΕ για να πάρω την άρση κυριότητας!!! και να μεταπωλήσω το αμάξι μου. Και αυτό για δάνειο εξοφλημένο εδώ και 10 χρόνια!!!!! Οι δικαιολογίες ξεκινούν από φόρτο εργασίας, αλλαγή υπαλλήλου και το αποκορύφωμα είναι πως έχασαν και το πρωτότυπο εξοφλητήριο του δανείου από την τράπεζα και έπρεπε να τρέχω να επανεκδόσω.
Εξυπηρέτηση πελατών σε ευρωπαϊκή (?) χώρα το έτος 2017.Δυστυχώς οι Γιαπωνέζοι , λόγω προγονολατρείας , δεν αλλάζουν εύκολα συνεργάτες. Πρώτα θα κλείσει ο Σ. και μετά θα σκεφτούν οι Γιαπωνέζοι να αλλάξουν συνεργάτη. Είναι απαγορευτικό για την κουλτούρα τους να αλλάζουν συνεργάτη καθώς το θεωρούν προδοσία .
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Σε αναζήτηση νέου ή αξιοπρεπούς και αξιόπιστου μεταχειρισμένου, πέτυχα αγγελία ιδιώτη για υβριδικό Civic του '09
με λιγότερα από 70 χιλ. χλμ.Ασχέτως του αληθούς του ισχυρισμού, κι έχοντας ήδη ρίξει μια ματιά σε σχολιασμούς στο εξωτερικό, θα μου ήταν πολύ
χρήσιμη η άποψη των ιδιοκτητών και χρηστών του εν λόγω αυτοκινήτου (αν υπάρχουν αυτή τη στιγμή).Θα πρέπει να προσέξω κάτι παραπάνω? Η μπαταρία έχει -υποτίθεται- αλλαχθεί, το αυτοκίνητο δεν το έχω δει ακόμη.
Σας ευχαριστώ! -
Ο χρήστης gerrytran έγραψε:
Χωρίς να μου φταίει η συγκεκριμένη μάρκα της οποίας υπήρξα φανατικός καταναλωτής για χρόνια, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ και ειδικά για την ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατών.
Δυστυχως φιλε δεν επισημαινεις κατι καινουργιο. Δεκαετιες ολοκληρες γνωστο το θεμα για την επαισχυντη συμπεριφορα απεναντι στους πελατες του, απο ανταλλακτικα μεχρι οτι θελεις. Σε σημειο ν απορεις πως δε του παιρνουν την αντιπροσωπευση.
-
Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάποιο αξιόλογο civic eg ή ek hatch με λιγότερο από 2χιλ ; Υπάρχουν κάποιες αγγελίες που φαίνονται εντάξει απλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις. Αξιολογο οταν λεω δλδ να το πάρω και να μη θέλει λεφτά για να κινηθεί ή κάτι σοβαρό εξωτερικα. Πιο πολύ κουβεντα να γίνεται. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φορολογία είναι η απάντηση.+1
-
Ο χρήστης billblackeye έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάποιο αξιόλογο civic eg ή ek hatch με λιγότερο από 2χιλ ; Υπάρχουν κάποιες αγγελίες που φαίνονται εντάξει απλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις. Αξιολογο οταν λεω δλδ να το πάρω και να μη θέλει λεφτά για να κινηθεί ή κάτι σοβαρό εξωτερικα. Πιο πολύ κουβεντα να γίνεται.Μόνο αν το χε κανένας μπάρμπας γιατί και τα συγκεκριμένα μοντέλα δεινοπάθησαν στα χέρια των καγκούρων.
-
Πάνο ευχαριστώ για την απάντηση. Το παρατήρησα αυτό σε πολλές αγγελίες αλλά τα civic αγαπήθηκαν και από μη κάγκουρες λόγω της αξιοπιστίας τους. Βρίσκω αμάξια με αρκετά χιλιόμετρα αλλά σε καλή κατάσταση για τα χρόνια τους. Εγώ σκέφτομαι πως εφόσον η καρότσα είναι καλή, ο κινητήρας και η μετάδοση, τοτε αξίζει. Τα άλλα σιγά σιγά μπορούν να αλλαχτούν και αργότερα όταν τα φτύσει και το μοτέρ. Το μοτέρ είναι αξιόπιστο πολύ, βγάζει δλδ 400-500χιλ χιλιόμετρα αν τουλάχιστον αλλάζονται υγρά και δεν έχει πειραχτεί.
Σε αυτά τα χρήματα είναι πιστεύω από τα καλύτερα αυτοκίνητα που μπορώ να πάρω. Που να μου αρέσουν βέβαια, να είναι αξιόπιστα και να έχουν και μια απόδοση και να δέχονται βελτίωση.
Μου αρέσουν και τα 106 rallye-gti αλλά αυτά τα φοβάμαι πιο πολύ, όσον αφορά την οδήγηση που έχουν δεχτεί και στην αξιοπιστία.
Ευχαριστώ
HONDA FORUM