-
@harisma23 said in MAZDA FORUM:
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
Ποιο Stonic? Δεν μ αρεσει. Ασε που τωρα θα εφτασε 20
Ατμο ειναι το Mazda, ναι
Να προτείνω i20 1.0T 100hp iMT 48V Hybrid EXCLUSIVE;
https://www.hyundai.gr/timokatalogos-hyundai/
Δύο χιλιάρικα παραπάνω βέβαια, αλλά μικροϋβριδικό και πιο πλήρες αυτοκίνητο.Δεν το καταπλακωσε ο σεισμος κι αυτο?
Τουρκικο δεν παιρνω, το εχω ξαναπειΔεν ψαχνω για αλλο αμαξι ρε παιδια. Αν ειναι να ακυρωσω το Μαζντα θα δω τι θα κανω.....
Παρεμπιπτοντως Φιεστα, 208 κτλ ειναι πανακριβα . Αν ψαχνουν για μαλακες παιρνω και το Μαζντα οπως ειναι
-
#mono_vitara
-
Απαράδεκτο.Καπιος έχει κάνει μεγάλη βλακεία ...
-
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Λογικα η Μαζντα Ελλαδος ή το εργοστασιο (που μας εστειλε οτι ξέμεινε) . Γιατι κι αλλος επαθε ακριβως το ιδιο με μενα . Αρα δεν φταιει ο αντιπροσωπος .
Αλλά ουτε κι οι πελατες φταινε@gatoz
#mono_vitara_Den_tha_paro -
Μήπως παίζει ρόλο το fl?
-
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Πάρε ένα Φιέστα mHEV να τελειώνεις, όσο προλαβαίνεις ακόμα. Αμαξάρα σε σχέση με το Μάζντα.
Έχει ξεφύγει τελείως σε τιμή...
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις....χαχαχα!! Σε σχέση με το Μάζντα 2 είναι άλλο αμάξι, σε κράτημα, επιδόσεις, ανάρτηση κλπ.
-
-
Πάρε ένα Φιέστα mHEV να τελειώνεις, όσο προλαβαίνεις ακόμα. Αμαξάρα σε σχέση με το Μάζντα.
Έχει ξεφύγει τελείως σε τιμή...
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις....χαχαχα!! Σε σχέση με το Μάζντα 2 είναι άλλο αμάξι, σε κράτημα, επιδόσεις, ανάρτηση κλπ.
Ναι αλλά ποσο εχει το ενα και ποσο το αλλο? Το Φιεστα εφτασε 23 με μεταλλικο , κλειδι στο χερι?
-
Ναι αλλά ποσο εχει το ενα και ποσο το αλλο? Το Φιεστα εφτασε 23 με μεταλλικο , κλειδι στο χερι?
Ναι κάπου τόσο.....!!
-
Λογικα η Μαζντα Ελλαδος ή το εργοστασιο (που μας εστειλε οτι ξέμεινε) . Γιατι κι αλλος επαθε ακριβως το ιδιο με μενα . Αρα δεν φταιει ο αντιπροσωπος .
Αλλά ουτε κι οι πελατες φταινε@gatoz
#mono_vitara_Den_tha_paroΧωρίς πλάκα πάντως το Vitara θα είναι καλύτερη προσθήκη στο EVO.Εχει τόσα μέρη για εξερεύνηση η περιοχή σου.
Ποσο κάνει το φθηνότερο τετρακίνητο VItara? -
Χωρίς πλάκα πάντως το Vitara θα είναι καλύτερη προσθήκη στο EVO.Εχει τόσα μέρη για εξερεύνηση η περιοχή σου.
Ποσο κάνει το φθηνότερο τετρακίνητο VItara?25
-
Αλέξανδρε,θύμισε μας την χρήση που προοριζεις το δεύτερο αυτοκίνητο.
-
@teo-mak said in MAZDA FORUM:
Κυριως πολη , αλλά και γυρω απ αυτη. Κανα ταξιδακι εδω γυρω κτλ . Τιποτα ιδιαιτερο. Παιδια δεν εχω
https://www.drive.gr/news/nea-montela/pliris-ananeosi-gia-mazda2
Παιζει στο τελος να φερουν κι αυτο (αν το εισαγουν στην Ευρωπη, γιατι δεν ειναι σιγουρο) -
Κυριως πολη , αλλά και γυρω απ αυτη. Κανα ταξιδακι εδω γυρω κτλ . Τιποτα ιδιαιτερο. Παιδια δεν εχω
Παιζει στο τελος να φερουν κι αυτο (αν το εισαγουν στην Ευρωπη, γιατι δεν ειναι σιγουρο)Περίμενε μήπως φέρουν την παλιά Ypsilon με κάνα 15αρι!
-
Παιζει στο τελος να φερουν κι αυτο (αν το εισαγουν στην Ευρωπη, γιατι δεν ειναι σιγουρο)Αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023
Αυτό γράφει το άρθρο πάντως...μακάρι να έρθει. -
@georgekn said in MAZDA FORUM:
Αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023
Αυτό γράφει το άρθρο πάντως...μακάρι να έρθει.Μ αρεσει που το ποσταρα κι εγω και δεν το διαβασα καλα
-
Μιλησα με τον αντιπροσωπο που ειχα κανει την παραγγελια . Δεν το δινουν με εκπτωση. Οπότε του λεω δεν το παιρνω, θα περιμενω να φερετε αυτο που συμφωνησαμε....τον Σεπτεμβριο.
Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι ισως στο τελος παραλαβω το νεο fl. Θα δειξει.....
Παλι καλα που εχω κλειδωμενη τιμη -
Μιλησα με τον αντιπροσωπο που ειχα κανει την παραγγελια . Δεν το δινουν με εκπτωση. Οπότε του λεω δεν το παιρνω, θα περιμενω να φερετε αυτο που συμφωνησαμε....τον Σεπτεμβριο.
Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι ισως στο τελος παραλαβω το νεο fl. Θα δειξει.....
Παλι καλα που εχω κλειδωμενη τιμη1ον, αισχος τους.
2ον, μπράβο σου
3ον, δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, θα πρέπει να κάνεις νέα παραγγελία για να πάρεις το FL. Θεωρείται άλλο αυτοκίνητο τελείως, με άλλους κωδικούς και whatnot.. άσε που θα είναι τουλάχιστον 1-1.500€ ακριβότερο.. -
@dublin said in MAZDA FORUM:
3ον, δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, θα πρέπει να κάνεις νέα παραγγελία για να πάρεις το FL. Θεωρείται άλλο αυτοκίνητο τελείως, με άλλους κωδικούς και whatnot.. άσε που θα είναι τουλάχιστον 1-1.500€ ακριβότερο..
Μα αν δεν παρασκευαζουν πλεον το παλιο , τι θα κανουν?
Κι αυτος μου ειπε οτι ισως ερθει το fl , αλλά φυσικα τιποτε δεν ειναι σιγουρο. Δεν μου ειπε για νεα παραγγελια κτλ -
@dublin said in MAZDA FORUM:
3ον, δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, θα πρέπει να κάνεις νέα παραγγελία για να πάρεις το FL. Θεωρείται άλλο αυτοκίνητο τελείως, με άλλους κωδικούς και whatnot.. άσε που θα είναι τουλάχιστον 1-1.500€ ακριβότερο..
Μα αν δεν παρασκευαζουν πλεον το παλιο , τι θα κανουν?
Κι αυτος μου ειπε οτι ισως ερθει το fl , αλλά φυσικα τιποτε δεν ειναι σιγουρο. Δεν μου ειπε για νεα παραγγελια κτλΘα σου ακυρώσουν χαλαρά την παραγγελία, ή θα σου πουν, αυτό είναι, πάρτο (με 17.000!), όπως σου είπαν και τώρα, αυτό είναι, αν θες πάρτο.. εδώ δεν σου κάνει 200€ έκπτωση σχεδόν στο ίδιο αυτοκίνητο, θα σου αφήσει νομίζεις ίδια τιμή σε αυτοκίνητο FL;! Κάποια πήραν 2-3.000 στα τελευταία FL όπως είδες, αυτό που έχει περιορισμένες αλλαγές δεν θα πάει τόσο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάει λιγότερο από 1.000..
Τεσπα, εμένα πάντως θα μου την είχε σπάσει τόσο πολύ που δεν θα ήθελα να τον δω τον τύπο, εν το μεταξύ μιλάμε ουσιαστικά για κοροϊδία, και δεν αναγνωρίζει το λάθος του/ή της εταιρείας, δεν σε νοιάζει εσένα αυτό, να σου χρυσωσει λίγο το χάπι τουλάχιστον; Ούτε μία κίνηση έστω καλής θέλησης με κάποια έξτρα δώρα; Απαράδεκτη συμπεριφορά, έστω και σε αυτήν την κατάσταση, δεν είναι ενδεικτικό καλής συνεργασίας.
Καλύτερα να τα ξεκαθαρίσεις αυτά τώρα, μην απογοητευτείς πάλι τον Σεπτέμβριο, και ουσιαστικά θα έχεις χάσει και έναν ολόκληρο χρόνο..στην τελική κοίτα και μεταχειρισμένα από το να είσαι δέσμιος των διαθέσεων και προθέσεων ενός "σφιχτού" και ασυνεννοητου εμπόρου (και με εσένα και με την εταιρεία που εμπορεύεται, αδυνατω να πιστέψω ότι πέταξαν μερικά αυτοκίνητα σε ένα καράβι και ήταν Kinder έκπληξη.. ότι έρθει Πειραιά..)
MAZDA FORUM