-
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
Μεχρι τοτε βλεπουμε .... Κανα Κινεζικο ισως
Αλέξανδρε παρήγγειλες τελικά;
Έμαθα ότι όλα Μάζντα πανευρωπαϊκά από το Σεπτέμβριο και μετά θα είναι 6 χρόνια εγγύηση.Μέχρι τώρα ήταν 3 + 2 αλλά τα δύο ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
-
@gtsartsal said in MAZDA FORUM:
Έμαθα ότι όλα Μάζντα πανευρωπαϊκά από το Σεπτέμβριο και μετά θα είναι 6 χρόνια εγγύηση.Μέχρι τώρα ήταν 3 + 2 αλλά τα δύο ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Ναι , το παρηγγειλα
Απο τον Σεπτεμβριο του 2023 ή αυτον που περασε?
-
Όχι.Παλι κάτι με αυξημένη απόσταση από το εδαφος και τετρακίνητο θα πάρω .Και γιαπωνέζικο εννοείται..
-
Ναι , το παρηγγειλα
Μουχρίτσα...τίποτα δεν λες...αχαχα!!
Για πές, πότε θα σου έρθει? Το πήρες σε κάνα χρώμα της προκοπής ή τίποτα μουντό αηδία γκρι!?!?
-
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Όχι.Παλι κάτι με αυξημένη απόσταση από το εδαφος και τετρακίνητο θα πάρω .Και γιαπωνέζικο εννοείται..
Το νέο cx30 όταν βγει...
Μια χαρά -
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Ναι , το παρηγγειλα
Για πές, πότε θα σου έρθει? Το πήρες σε κάνα χρώμα της προκοπής ή τίποτα μουντό αηδία γκρι!?!?
Αχαχαχα ....!!!
Σε κανα 6μηνο μου ειπαν θα ερθει , μπορει και λιγο νωριτερα. Δεν πειραζει δεν βιαζομαι. Κλειδωμενη τιμη και για το Πεζω που θα δωσω ανταλλαγη . Και με το ελευθερο να τους το αφησω οποτε θελω
To Polymetal gray metallic παρηγγειλα.
Σε αλλο χρωμα θα αργουσε παραπανω -
Ναι , το παρηγγειλα
Αχαχαχα ....!!!
Σε κανα 6μηνο μου ειπαν θα ερθει , μπορει και λιγο νωριτερα. Δεν πειραζει δεν βιαζομαι. Κλειδωμενη τιμη και για το Πεζω που θα δωσω ανταλλαγη . Και με το ελευθερο να τους το αφησω οποτε θελω
Σε αλλο χρωμα θα αργουσε παραπανωΤέλεια...
Το polymetal grey είναι πολύ ωραίο, καθόλου μουντό... Δες το Φάνη σε πολλές φωτό πριν κραξεις...Από Σεπτέμβριο του 2022 όσες παραγγελίες γίνουν 6 χρόνια πανευρωπαϊκά... Έτσι κατάλαβα.... Μπορεί και να σφαλω...
-
Το polymetal grey είναι πολύ ωραίο, καθόλου μουντό... Δες το Φάνη σε πολλές φωτό πριν κραξεις...
Καλό είναι αλλά για Ματσούντα μόνο 1 χρώμα υπάρχει: Soul Red Crystal.
-
Ναι , το παρηγγειλα
Αχαχαχα ....!!!
Σε αλλο χρωμα θα αργουσε παραπανωΤέλεια...
Το polymetal grey είναι πολύ ωραίο, καθόλου μουντό... Δες το Φάνη σε πολλές φωτό πριν κραξεις...Από Σεπτέμβριο του 2022 όσες παραγγελίες γίνουν 6 χρόνια πανευρωπαϊκά... Έτσι κατάλαβα.... Μπορεί και να σφαλω...
Ευχαριστω φιλε
Δεν μου ειπαν κατι για την εγγυηση. Θα ρωτησω@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Το polymetal grey είναι πολύ ωραίο, καθόλου μουντό... Δες το Φάνη σε πολλές φωτό πριν κραξεις...
Καλό είναι αλλά για Ματσούντα μόνο 1 χρώμα υπάρχει: Soul Red Crystal.
Στο 2 δεν του πηγαινει τοσο. Βλεπω κι ενα στο δρομο συχνα και δεν με τρελαινει. Βεβαια δεν εχω δει το δικο μου πως θα ειναι live
-
Αλέξανδρε όλα γκρι θα τα έχεις τώρα, εκτός από το Toyota.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Τι μεσαία έκδοση (homura) ή την 1η (challenge) πήρες;
-
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Αλέξανδρε όλα γκρι θα τα έχεις τώρα, εκτός από το Toyota.
Αυτο σκεφτηκα κι εγω Αλεξ . Δεν μ αρεσε αλλο χρωμα ομως. Ουτε κι αυτο μ αρεσει, αλλά το προτιμω απο τα άλλα που υπηρχαν
-
@panormus772 said in MAZDA FORUM:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Τι μεσαία έκδοση (homura) ή την 1η (challenge) πήρες;
Ευχαριστω Γιατρε !!
Το challenge . Τελικη τιμη 16,600€ -
Ναι , το παρηγγειλα
Απο τον Σεπτεμβριο του 2023 ή αυτον που περασε?
γουελ νταν
-
Έμαθα ότι όλα Μάζντα πανευρωπαϊκά από το Σεπτέμβριο και μετά θα είναι 6 χρόνια εγγύηση.
Μέχρι τώρα ήταν 3 + 2 αλλά τα δύο ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σαν να εχεις δικιο για αλλη μια φορα
https://www.mazda.gr/κατοχοι-mazda/εγγυήσεις -
Έμαθα ότι όλα Μάζντα πανευρωπαϊκά από το Σεπτέμβριο και μετά θα είναι 6 χρόνια εγγύηση.
Μέχρι τώρα ήταν 3 + 2 αλλά τα δύο ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σαν να εχεις δικιο για αλλη μια φορα
https://www.mazda.gr/κατοχοι-mazda/εγγυήσεις6 χρόνια ή 150.000χλμ..wow..πολυ καλή εγγύηση.
-
Αυτο τωρα πρεπει να εγινε . Γιατι πριν ειχε 3 χρονια εργοστασιακη +2 ή 3 επεκταση απο την εδω αντιπροσωπεια
Αν δεν ελεγε ο @gtsartsal , ουτε που θα το καταλαβαινα
Δεν μου ειπε τιποτα ο πωλητής -
Αφού δεν χαλάνε λέμε....
-
Αυτο τωρα πρεπει να εγινε . Γιατι πριν ειχε 3 χρονια εργοστασιακη +2 ή 3 επεκταση απο την εδω αντιπροσωπεια
Δεν μου ειπε τιποτα ο πωλητήςΕλπίζω η παραγγελία σου να ήταν μέσα στο Σεπτέμβριο και να έχεις τα 6 χρόνια.
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ισχύει και για το εξωτερικό.
-
Δεν μου ειπε τιποτα ο πωλητήςΕλπίζω η παραγγελία σου να ήταν μέσα στο Σεπτέμβριο και να έχεις τα 6 χρόνια.
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ισχύει και για το εξωτερικό.
Οκτωβριο εγινε η παραγγελια
MAZDA FORUM