-
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές και προτάσεις σας. Έχω κολλήσει με το 323f και δεν κοιτάω κάτι άλλο. Το μόνο αμάξι της ίδιας εποχής που θα με έκανε να λοξοκοιταξω είναι η celica η διπλοφαναρη με λουκ gt4. Ανεβαίνει όμως το κόστος και δυστυχώς τα χρήματα είναι περιορισμένα. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ποδήλατο. Να είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτά που έχουμε. Και πάνω από όλα υγεία!
-
@winthebird said in MAZDA FORUM:
@dstou said in MAZDA FORUM:
Δεν γνωρίζω δύο πράγματα για τον ερωτώντα
α. πόσο πολύ έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με το 323φ
βου. πόσο επείγουσα είναι η αντικατάσταση του χιουντάι με ένα άλλο ιχ αξίας 2-2,5 ευρώ.Αν ισχύει το α ή το βου, και εξόχως και τα δύο ταυτόχρονα, πάρε το 25ετές Μάζντα ΧΘΕΣ!
Αν η κατάσταση είναι έστω και λίγο ρευστή, επανέρχομαι στην αρχική μου σύσταση : προσπάθησε να πάρεις ένα πιο σύγχρονο αμάξι με κάποια χρήματα επιπλέον, θα με θυμηθείς.Αγορίνα σκοπός μου είναι να πουλήσω το αξεντ κανά χιλιάρικο και να βάλω άλλα τόσα από τσέπη και να έχω και καλύτερο και πιο μουρατο αυτοκίνητο. Δεδομένου της χαμηλής τιμής του 323f με το μπάτζετ που έχω θα του κάνω εξωτερικές επεμβάσεις με body kits και θα το κάνω μπόμπα! Δεν με ενδιαφέρουν αγωνιστικές επιδόσεις αλλά μόνο η εμφάνιση.
Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις Mondeo 03-04 το οποίο είναι και πιο "φρέσκο" και πιο αυτοκίνητο από το Μάζντα.
Επίσης μπορεί να γίνει και look St το οποίο του προσδίδει μια διαφορετική εικόνα αφού αυτό είναι το ζητούμενο σου. -
Ωραίο το mondeo. Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Υπενθυμίζω το μπάτζετ μου είναι ταπεινό (2000€).
-
-
Έχει αγοράσει κανείς πρόσφατα Mazda 2?
Η μοναδική αντιπροσωπεία είναι στη Λ. Βουλιαγμένης?
Πήρατε κάποιο δώρο ή έκπτωση στην τιμή?
Από το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει γράψει κανείς εντυπώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
@antoniokon said in MAZDA FORUM:
Από το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει γράψει κανείς εντυπώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Στο φόρουμ δε νομίζω. Αλλά γενικά γιατί κάποιος να αγοράσει το Mazda 2? Υπολείπεται σε πολλά, ίσως μόνο λόγω τιμής να αξίζει.
-
Ναι μόνο εκεί έχει εμπορία, για Αθήνα τουλάχιστον.
-
Κάτι κάνουν εαν είσαι έτοιμος να το κλείσεις.
-
Από το περασμένο καλοκαίρι έγινε facelift και λίγο το βελτίωσαν αλλά εμπορικά θα πάει καλά (ανάλογα με την τιμή φυσικά) όταν έρθει Mazda 2 της προκοπής, δηλαδή το Γιάρις...αχαχα!
-
-
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
- Στο φόρουμ δε νομίζω. Αλλά γενικά γιατί κάποιος να αγοράσει το Mazda 2? Υπολείπεται σε πολλά, ίσως μόνο λόγω τιμής να αξίζει.
Γάτος ακούει?
-
- Στο φόρουμ δε νομίζω. Αλλά γενικά γιατί κάποιος να αγοράσει το Mazda 2? Υπολείπεται σε πολλά, ίσως μόνο λόγω τιμής να αξίζει.
Γάτος ακούει?
καποιος που εχει τουοτα δεν εχει θεση και αποψη για αυτοκινητο. μονο για καλτσον και καφετιερες.
-
@gatoz said in MAZDA FORUM:
Γάτος ακούει?
καποιος που εχει τουοτα δεν εχει θεση και αποψη για αυτοκινητο. μονο για καλτσον και καφετιερες.
ακομα και αυτός που έχει GT86 η το yaris GR?
-
Μάζντα έχει και στο Χαϊδάρι . Το 2 αλλάζει μέχρι το καλοκαίρι, και είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην αγορά. Σκέψου το καλά, έχει κι αλλα αυτοκίνητα η αγορά, κάποια πολύ αξιόλογα και σύγχρονα.
-
Το παλιό 2 λέγεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρεται για κάποιον καιρό, μαζί με το Toyota-2.
-
@dstou said in MAZDA FORUM:
Μάζντα έχει και στο Χαϊδάρι . Το 2 αλλάζει μέχρι το καλοκαίρι, και είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην αγορά. Σκέψου το καλά, έχει κι αλλα αυτοκίνητα η αγορά, κάποια πολύ αξιόλογα και σύγχρονα.
Συμφωνώ ότι έχει λίγες πωλήσεις και το γεγονός ότι η αντιπροσώπευση της φίρμας δεν είναι σταθερή στην Ελλάδα...
Από την άλλη με τράβηξε η, made in Japan, κατασκευή...
Επίσης μπαίνοντας στη θέση του οδηγού, μου έβγαλε μια αίσθηση premium και ποιοτικού αυτοκινήτου..
-
Γάτος ακούει?
Ευτυχώς που η Μάζντα ξέρει και αποφάσισε να αγοράσει από Τογιότα...γιατί με τα δικά σου μυαλά άπατη θα πήγαινε!!
-
Γάτος ακούει?
Ευτυχώς που η Μάζντα ξέρει και αποφάσισε να αγοράσει από Τογιότα...γιατί με τα δικά σου μυαλά άπατη θα πήγαινε!!
Να σου θυμίσω εδώ ότι στην Αμερική το Yaris ήταν το προηγούμενο 2 με σήματα Toyota. Μην γίνεσαι Toyota fan-boy.
-
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Να σου θυμίσω εδώ ότι στην Αμερική το Yaris ήταν το προηγούμενο 2 με σήμερα Toyota. Μην γίνεσαι Toyota fan-boy.
Το ξέρω....αλλά πως θα πειράξω τον Γάτο?!?!? Ο οποίος είναι Μαζντα ορκσιμένος, αλλά Γαλλικά αγοράζει....αχαχα!!
-
Το mazda 2 με τη μορφή που πουλιέται τώρα, θα καταργηθεί μέχρι το καλοκαίρι ή θα συνεχίσει για κάποια χρόνια ακόμα ταυτόχρονα με το υβριδικό mazda2-yaris?
-
@kozani76 said in MAZDA FORUM:
Το mazda 2 με τη μορφή που πουλιέται τώρα, θα καταργηθεί μέχρι το καλοκαίρι ή θα συνεχίσει για κάποια χρόνια ακόμα ταυτόχρονα με το υβριδικό mazda2-yaris?
Θα συνεχίσει παράλληλα, αλλά για πόσο καιρό δεν ξέρουμε. Λογικά επειδή πριν 6 μήνες έγινε το F/L, εγώ θα έλεγα ότι θα συνεχίσει για 2-3 χρόνια, εφόσον τα όρια εκπομπών CO2 το επιτρέψουν.
-
Λογικά η εφαρμογή του Εuro VII θα το "σκοτώσει" οπότε έχει 2-3 χρονάκια μπροστά του.
-
Ακούγεται ότι το Euro 7 δεν θα εφαρμοστεί.
-
Μια από τις πιθανές εκδοχές του Euro 7 είναι να μην αλλάξουν τα όρια για το CO2.
MAZDA FORUM