-
Δεν γνωρίζω δύο πράγματα για τον ερωτώντα
α. πόσο πολύ έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με το 323φ
βου. πόσο επείγουσα είναι η αντικατάσταση του χιουντάι με ένα άλλο ιχ αξίας 2-2,5 ευρώ.Αν ισχύει το α ή το βου, και εξόχως και τα δύο ταυτόχρονα, πάρε το 25ετές Μάζντα ΧΘΕΣ!
Αν η κατάσταση είναι έστω και λίγο ρευστή, επανέρχομαι στην αρχική μου σύσταση : προσπάθησε να πάρεις ένα πιο σύγχρονο αμάξι με κάποια χρήματα επιπλέον, θα με θυμηθείς. -
Και αυτό είχε ο γάτος;
Έλεος.... Δεν έχει αφήσει τίποτα.Φοβερό αυτό με τα pop up φανάρια. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
-
@lap said in MAZDA FORUM:
Και αυτό είχε ο γάτος;
Έλεος.... Δεν έχει αφήσει τίποτα.Φοβερό αυτό με τα pop up φανάρια. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
Ατυχως το 94 επαρθει και 1.5 χρονο μετα επωληθει διατι δραχμαι για γραμματια γιοκ. Παραλληλα ειχα και το φορτηγο, ενα σενταν 323 1.3 του 90, απο τη πρωτη φουρνια καταλυτικωνε. Ειχα πολλα χρονια αφραγκια αλλα καθώς τοτες γυριζα καθε βδομαδα την ελλας, 50-60k το χρονο, ειχα και αμαξι. Ενιοτε βεβαια και κτελ. Το εφ ηταν στο σκουρο πρασινο περλα που αλλαζε η απόχρωση αναλογα τη γωνια που το εβλεπες. Αντιπροσωπεια στη θηβων, περιστερι, κοντα στο δρομο που παει για την δου, ελσταρ αν θυμαμαι
-
This post is deleted! -
Rx 8, αέριο και λογική δεν κολλάνε στην ίδια πρόταση...
-
@george-bou said in MAZDA FORUM:
Καλησπέρα, ξέρετε ποια είναι μια λογική τιμή στην εγκατάσταση αερίου σε ένα Rx-8;;;
το εχουν κανει αρκετοι. αλλα νομιζω ειναι τα διπλασια δινεις απο οτι σε ενα κανονικο κινητηρα
-
@gatoz said in MAZDA FORUM:
@george-bou said in MAZDA FORUM:
Καλησπέρα, ξέρετε ποια είναι μια λογική τιμή στην εγκατάσταση αερίου σε ένα Rx-8;;;
το εχουν κανει αρκετοι. αλλα νομιζω ειναι τα διπλασια δινεις απο οτι σε ενα κανονικο κινητηρα
ΑΑ πολύ ωραίο, το αέριο θα κοστίσει περισσότερα από το αμάξι το ίδιο
-
Αντιπροσωπεια στη θηβων, περιστερι, κοντα στο δρομο που παει για την δου, ελσταρ αν θυμαμαι
Δεν θυμάσαι καλά. Τότε που περιγράφεις, η αντιπροσωπεία της Mazda ήταν η ΕΛΜΑ, ιδιοκτησίας Κορτέση, επί της Αχαρνών 375.
-
@harisma23 said in MAZDA FORUM:
Αντιπροσωπεια στη θηβων, περιστερι, κοντα στο δρομο που παει για την δου, ελσταρ αν θυμαμαι
Δεν θυμάσαι καλά. Τότε που περιγράφεις, η αντιπροσωπεία της Mazda ήταν η ΕΛΜΑ, ιδιοκτησίας Κορτέση, επί της Αχαρνών 375.
ΕΛΜΑ θυμάμαι κάτι τσίχλες μαστίχας
-
Ισχυει αυτο που λες και μαλιστα μετα μεταφερθηκε καλυφτακι.
Αλλα οπως παντα πολυδωρος, εκει που γραφω ακριβως υπηρχε η ΕΛΣΤΑΡ αντιπροσωπεια της mazda, πιθανοτατα θυγατρικη της ελμα. Θα σου βρω και φωτο απο στιγμης εποχης που παραλαμβανω και φαινεται και η εταιρεια. Γυμνος -
Αλλα οπως παντα πολυδωρος, εκει που γραφω ακριβως υπηρχε η ΕΛΣΤΑΡ αντιπροσωπεια της mazda, πιθανοτατα θυγατρικη της ελμα. Θα σου βρω και φωτο απο στιγμης εποχης που παραλαμβανω και φαινεται και η εταιρεια. ΓυμνοςΚι εγώ απ'ότι θυμάμαι υπήρχε η ΕΛΜΑ ως κεντρικός αντιπρόσωπος σ'ενα στενό στην Καλυφτάκη.Περνούσαμε για να πάμε στο ογκολογικό Κηφισιάς.Το κτίριο υπάρχει ακόμα (σε πλήρη εγκατάλειψη).
-
Αλλα οπως παντα πολυδωρος, εκει που γραφω ακριβως υπηρχε η ΕΛΣΤΑΡ αντιπροσωπεια της mazda, πιθανοτατα θυγατρικη της ελμα. Θα σου βρω και φωτο απο στιγμης εποχης που παραλαμβανω και φαινεται και η εταιρεια. ΓυμνοςΓάτε, όπως πάντα δεν στρίβεις, αλλά τα στρίβεις...
Αν δεν κάνω λάθος, η αρχική σου αναφορά ήταν ότι Ο αντιπρόσωπος της Mazda στην Ελλάδα ήταν η ΕΛΣΤΑΡ. Λοιπόν, Ο εισαγωγέας και αντιπρόσωπος (και όχι μια από τις αντιπροσωπείες) ήταν η ΕΛΜΑ. Το ότι μπορεί η ΕΛΣΤΑΡ να ήταν θυγατρική της ΕΛΜΑ δεν αλλάζει κάτι. Ο εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της VW στην Ελλάδα είναι η ΚΟΣΜΟΚΑΡ και όχι η ΚΑΡΕΝΤΑ (που είναι ιδίων συμφερόντων). Γκέγκε;
-
Αλλα οπως παντα πολυδωρος, εκει που γραφω ακριβως υπηρχε η ΕΛΣΤΑΡ αντιπροσωπεια της mazda, πιθανοτατα θυγατρικη της ελμα. Θα σου βρω και φωτο απο στιγμης εποχης που παραλαμβανω και φαινεται και η εταιρεια. ΓυμνοςΓάτε, όπως πάντα δεν στρίβεις, αλλά τα στρίβεις...
Αν δεν κάνω λάθος, η αρχική σου αναφορά ήταν ότι Ο αντιπρόσωπος της Mazda στην Ελλάδα ήταν η ΕΛΣΤΑΡ. Λοιπόν, Ο εισαγωγέας και αντιπρόσωπος (και όχι μια από τις αντιπροσωπείες) ήταν η ΕΛΜΑ. Το ότι μπορεί η ΕΛΣΤΑΡ να ήταν θυγατρική της ΕΛΜΑ δεν αλλάζει κάτι. Ο εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της VW στην Ελλάδα είναι η ΚΟΣΜΟΚΑΡ και όχι η ΚΑΡΕΝΤΑ (που είναι ιδίων συμφερόντων). Γκέγκε;
το παλιν ατυχησες. ποτες δεν ανεφερα οτι ο αντιπροσωπος ηταν η ελσταρ αλλα οτι αγορασα εγω απο την ελσταρ. 1-0 ευκολο.
-
Αν έγραφες σε απλά ελληνικά, θα ήταν πιο εύκολη η κατανόηση των γραπτών σου. Ξέρω ότι τα μιλάς, αλλά μάλλον προτιμάς τα κορακίστικα. Εμείς οι φίλοι σου που σε ξέρουμε (και σε αγαπάμε) πάντως, συνήθως τα καταφέρνουμε στην αποκωδικοποίηση των γραπτών σου. Όχι όμως πάντα, οπότε όντως κέρδισες 1-0 αυτή τη φορά.
-
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Αν είναι να καταλήξεις ούτως ή άλλως σε αυτοκίνητο 25 ετών, αυτό που σκέφτεσαι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.
ω, ναι
ειχα καποτες ενα.
ασπαστο και αχαλαστο.
και με εξαιρετικο πατημα.
αν ψαχνεις το τιπ ειναι να κοιταξεις για τα πρωτα που ειχαν καποιο, αρκετο, παραπανω εξοπλισμο. τα γνωριζεις απο το ταμπλω, δες τα χειριστηρια καλοριφερ και κλιματισμου να ειναι με κουμπια και οχι με μοχλους.
χιλιομετρα χωρις καποια προβληματα βγαζανε μεχρι 500-700 χιλιαδες. μια ευαισθησια στο να καινε λαδακι, ξεκιναει καπου στα 400000 και συμπληρωνεις ενα λιτρο καθε 10000. εκτος και αν αλλαζεις λαδια, πολλοι σταματανε να το κανουν μεχρι να πεθανουν, βγαζουν σε συνθηκες φτιαξε οτι τελειωσει και ποτε σερβις καπου 200k
τα αμορτισερ κουραζοντουσαν στα 200k
δισκοπλακες καθε 150k
συμπλεχτης, εξαρταται απο τον οδηγο, εχω ακουσει αλλαγη και στα 100000 αλλα και μεχρι τελους να εχει μεινει με τον μαμα.
σε σχεση με ενα γαλλικογερμανικο της ιδιας κατηγοριας 15 ετων νεωτερο, σαφεστατα το μαζντα ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο απο τα χρεπια αυτα που κουδουνιζουν στην 3ετια
βασικα θες το ταμπλω αυτουνου https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318435140-mazda-323#bigger-photos
και οχι αυτου
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318680231-mazda-323
(το πανω εχει την πανω σειρα στα χειριστηρια κλιματισμου με κουμπια)Γίγαντα μου σε ευχαριστώ πολύ. Πολύτιμη η βοήθεια σου. Θα ακούσω την συμβουλή σου.
-
@dstou said in MAZDA FORUM:
βου. πόσο επείγουσα είναι η αντικατάσταση του χιουντάι με ένα άλλο ιχ αξίας 2-2,5 ευρώ.Αν ισχύει το α ή το βου, και εξόχως και τα δύο ταυτόχρονα, πάρε το 25ετές Μάζντα ΧΘΕΣ!
Αν η κατάσταση είναι έστω και λίγο ρευστή, επανέρχομαι στην αρχική μου σύσταση : προσπάθησε να πάρεις ένα πιο σύγχρονο αμάξι με κάποια χρήματα επιπλέον, θα με θυμηθείς.Αγορίνα σκοπός μου είναι να πουλήσω το αξεντ κανά χιλιάρικο και να βάλω άλλα τόσα από τσέπη και να έχω και καλύτερο και πιο μουρατο αυτοκίνητο. Δεδομένου της χαμηλής τιμής του 323f με το μπάτζετ που έχω θα του κάνω εξωτερικές επεμβάσεις με body kits και θα το κάνω μπόμπα! Δεν με ενδιαφέρουν αγωνιστικές επιδόσεις αλλά μόνο η εμφάνιση.
-
This post is deleted! -
@winthebird said in MAZDA FORUM:
@dstou said in MAZDA FORUM:
Αν η κατάσταση είναι έστω και λίγο ρευστή, επανέρχομαι στην αρχική μου σύσταση : προσπάθησε να πάρεις ένα πιο σύγχρονο αμάξι με κάποια χρήματα επιπλέον, θα με θυμηθείς.Αγορίνα σκοπός μου είναι να πουλήσω το αξεντ κανά χιλιάρικο και να βάλω άλλα τόσα από τσέπη και να έχω και καλύτερο και πιο μουρατο αυτοκίνητο. Δεδομένου της χαμηλής τιμής του 323f με το μπάτζετ που έχω θα του κάνω εξωτερικές επεμβάσεις με body kits και θα το κάνω μπόμπα! Δεν με ενδιαφέρουν αγωνιστικές επιδόσεις αλλά μόνο η εμφάνιση.
Να ΜΗΝ το κάνεις ,τα '90ς αυτοκίνητα δείχνουν όμορφα μαμά και με τις εργοστασιακές ζάντες ή ζάντες της εποχής ,επένδυσε στην εξωτερική εμφάνιση αλλα να το κάνεις όσο εργοστασιακό γίνεται και μέσα ΟΧΙ οθόνη ...μη το χαλάς .
Διαφορετικά θα το μετανιώσεις στην μεταπώληση γιατί δεν θα πάρεις εξτρά για μποντυ κιτ , ζαντες κλπ
Αντίθετα με μαμά εμφάνιση μπορεί να το πουλήσεις και παραπάνω απο οτι το αγόρασες .
Εγω πάντως θα αγόραζα αυτό
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319059874-mazda-mx-3 -
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Όπως τα λέει ο Γάτος. Δεν είχα αυτό το 323F, αλλά είχαμε στην οικογένεια το προηγούμενο F (με τα pop-ups που λέει και ο dstou), και έχω ακόμα το Xedos 6, με ακριβώς τα ίδια κλινικά συμπτώματα. Ο συμπλέκτης είναι ακόμα ο μαμά στα 330.000 χλμ...
ελα φίλε για σένα εξαιρετικά αφιερωμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28082722-mazda-mx-3
με Ford θα πας με V6 θα γυρνάς ...
-
Ναι, είναι σημαντικό να το κρατήσεις όσο πιο καλά γίνεται ώστε στην μεταπώληση ένα αμάξι που σήμερα είναι 30 χρονώνε και πουλιέται 1500€, να πιάσει κάτι περισσότερο όταν θα πάει για σκράπ.
MAZDA FORUM