-
Όντως είναι πανέμορφο, τόσο που το ταξί δίπλα του δε φαίνεται καν......
-
@georgemit said in MAZDA FORUM:
Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια
-
-
Γιατί ρε φίλε;; τι ήταν αυτό τώρα; μήπως χαβαλές;
-
Χαβαλές; Όχι καθόλου, η γνώμη μου ήταν.
-
Χαβαλές; Όχι καθόλου, η γνώμη μου ήταν.
Αυτό δεν είναι γνώμη μεγάλε, κόμπλεξ είναι. Χαλάρωσε και μην προσβάλλεις κόσμο χωρίς λόγο.
-
Άποψή σου και είναι σεβαστή. Επέτρεψε μου να έχω τη δική μου και να τη γράφω ελεύθερα.
-
@sargus said in MAZDA FORUM:
Θα ήθελα πάρα (μα πάρα) πολύ ένα σαν το κόκκινο από πάνω!
Ίσως το πάρω σε μερικά χρόνια που θα είμαι και εγώ γέρος σαν το γάτο, μπας και ξανανιώσω...
Ο @gatoz ψάχνει για σοβαρό αμάξι (RX8) όχι για τηλεκατευθυνόμενο
-
Mε NA αξίζει αραγε να ασχοληθεί κανείς?Το σκεφτομαι για sunday car...
-
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Mε NA αξίζει αραγε να ασχοληθεί κανείς?Το σκεφτομαι για sunday car...
Πολύ παλιό πιά.. για να σου χαλάει την Sunday μόνο..
-
Αξεπέραστο οδηγικά, τουλάχιστον με 3-4 κινησούλες. Έτσι κι αλλιώς, κανένα Miata δεν ήταν πραγματικά σούπερ σε εργοστασιακή μορφή.
-
Δεν είναι απείρως καλύτερο ένα ΝΒ ή NC Δημήτρη μου ?
-
@yem said in MAZDA FORUM:
Ίσως το πάρω σε μερικά χρόνια που θα είμαι και εγώ γέρος σαν το γάτο, μπας και ξανανιώσω...
rx7 μπατμαν. και οχι δεν το ψαχνει. σε 2-3 χρονια θα δειτε την εκπληξις. και τι κανω τα βραδυα...
-
Εμ έτσι εξηγείται η ανακαίνιση σπιτιού.
-
@lap said in MAZDA FORUM:
Εμ έτσι εξηγείται η ανακαίνιση σπιτιού.
Στάχτη στα μάτια των ιθαγενών... Ρίξε και λίγο Αστεροσκονη για την γυαλάδα και το τσίμπησε το RX...
Lap κράτα σημειώσεις θα μας φανούν χρήσιμες σε καμιά 10αρια χρόνια, η μεγάλη του @gatoz σχολή -
Χαχαχα εμ γιατί νομίζεις κάθομαι και γράφω στο forum. Έχω μάθει πάρα πολλά
-
@gatoz said in MAZDA FORUM:
@yem said in MAZDA FORUM:
rx7 μπατμαν. και οχι δεν το ψαχνει. σε 2-3 χρονια θα δειτε την εκπληξις. και τι κανω τα βραδυα...
Όταν με το καλό φύγει το καλοκαίρι και δροσίσει να έρθω να δω το project
-
@mastoras78 said in MAZDA FORUM:
Δεν είναι απείρως καλύτερο ένα ΝΒ ή NC Δημήτρη μου ?
Σε κάποιους τομείς ναι, αλλά όχι σε οδηγική απόλαυση.
-
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
Ειναι αυτο που φανταζεστε , αλλά εχει ενα μεγαλο μειον. Αν εισαι πανω απο 1,85 και παραλληλα πανω απο 100 κιλα , εχεις προβλημα . Δεν βολευεσαι
Δε με απασχολεί, είμαι 1,65 και 60-65 κιλά. Βολεύομαι παντού!!! Ενα mx-5 για βόλτα δεν βρίσκω!!!
-
Βλέποντας τις πολύ καλές τιμές του mazda 2 και τους αρκετά καλούς χώρους για επιβάτες αν αναλογιστείς ότι πίσω κάθονται παιδιά, τότε το μόνο που λείπει για να αποτελέσει ωραία επιλογή είναι ο χώρος αποσκευών για οικογένεια. Βέβαια τη λύση την έδωσε η Μάζντα αλλά όπως κλασικά συμβαίνει στην Ελλάδα, ολοι ψάχνουν suv σχεδόν 1/3 της τιμής ακριβότερα από ενα mazda 2
Ιδού το sedan mazda 2 που θα ταίριαζε στην Ελλάδα και τις νέες οικογένειες με 440λιτρα πορτπαγκαζ και σχετικά μικρό μεσαίο μήκος αμαξώματος στα 4,34μ.
Άνετο, αθόρυβο, πριμιουμ κύλιση, φρενάρες, τιμοναρα, σποτιφ αίσθηση, εκπληκτική θέση οδήγησης, οικονομικό, μαλακά πλαστικά και τέλεια συναρμογή, όμορφο μεσα έξω, αξιόπιστο (λογικά) και τέλειο αυτόματο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής και αυτακια στο τιμόνι.Αλλά δεν θα εντυπωσιάσει έξω από καφετέριες και ταβέρνες ούτε θα ζηλέψει ο γείτονας.
MAZDA FORUM