-
Kαι γιατί να μην βγάλει ντίζελ η toyota για το land cruiser ;
Θα πετάξει λεφτά όπως η Mazda ;
Εκτός που θα έβαλε την ειδική στα ντίζελ θυγατρική HINO να κάνει την δύσκολη δουλειά μόνο απο αυτά που θα παραγγείλει ο ΟΗΕ θα κάνουν απόσβεση και με το παραπάνω.Αλλα τι λεω μόνο απο αυτά που θα πάρουν για τα σαφάρι θα κάνουν απόσβεση , άλλωστε τα λιοντάρια ακούνε το τρακα τρακα και σέβονται αν πας με υβριδικό μπορεί να μπερδευτούν και να έχουμε δράματα...
-
Άσχετο με το mazda σχετικό με εσένα.
Μπορει αλλά η ιστορία πολλές φορές έχει αποδείξει πως πιο μικρά εταιρικά σχήματα έχουν μεγάλη προσαρμοστικότητα στις νέες προκλήσεις. Οι μεγάλες δυσκολεύονται να τις υιοθετήσουν και αργούν πολύ
-
Eπειδή κλαίγεται η vw, δεν έχουν κατανοήσει ακόμη ότι μαζική ηλεκτροκίνηση θα είναι εφικτή με αισιόδοξο σενάριο μετά το 2030, μέχρι τότε θα αγοράζουν ηλεκτρικά μόνο όσοι έχουν ευκολία φόρτισης (μονοκατοικίες, στη δουλειά κλπ). Αυτός είναι ο λόγος της μειωμένης ζήτησης, δεδομένου ότι ο αριθμός των ηλεκτρικών αναλογικά με τον αριθμό των αγοραστών παραμένει παγκοσμίως (πλην Σουηδίας, Νορβηγίας) πάρα πολύ μικρός και όσοι (λίγοι) αγοράζουν ηλεκτρικά προτιμούν tesla λόγω τιμής. Μέχρι και όταν γίνει μαζική η ηλεκτροκίνηση (βαλε τουλάχιστον 10-15 χρόνια) όσοι προσφέρουν full hybrid σε λογικές τιμές θα χτυπήσουν ταβάνι στις πωλήσεις. Οι λοιποί θα σέρνονται προσπαθώντας να ανταγωνισθούν αποτυχημένα εταιρείες που παράγουν μόνο ηλεκτρικά αυτοκινητα (tesla)
-
Μη βιάζεστε να κρίνετε γενικά. Κάτι έγινε στη Γερμανία. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Νομίζω έκοψε η κυβέρνηση τις επιδοτήσεις στα εταιρικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Και μετά ξαφνικά η vw κόβει παραγωγή? Χμμμ κάποιος εκβιασμούλης παίζει. Έτσι είναι. Αφού θέλει μεγάλο κράτος η Γερμανία και σοσιαλιστικό κιόλας, θα τρώνε όλοι. Αλλιώς υπάρχει και τίμημα...
-
Ο οποίος έφαγες ψωμί από το σοσιαλιστικό κράτος τους. Όσο σκέφτομαι ότι στείλαμε εσένα να μας εκπροσωπείς μου μπαίνουν σκέψεις για την στάση τους στο μνημόνιο
-
Νομίζω ότι για μεγάλα σουβ το πετρέλαιο είναι ακόμη αναντικατάστατο. Και για μεγάλα αγροτικά θα έλεγα.
-
@dstou said in MAZDA FORUM:
Νομίζω ότι για μεγάλα σουβ το πετρέλαιο είναι ακόμη αναντικατάστατο. Και για μεγάλα αγροτικά θα έλεγα.
call me cybertruck
-
Μιλάμε για αυτοκίνητα, όχι για γραβιέρα με ρόδες.
-
Για αυτή την Hino λέμε;
TOKYO (AP) August 5, 2022 – Hino Motors, a truck maker that’s part of the Toyota group, systematically falsified emissions data dating back as far as 2003, according to the results of an investigation released Tuesday.
-
@ataim said in MAZDA FORUM:
call me cybertruck
-
Αν μπεις και κινηθείς ως επιβάτης στα Land Cruser, τα κανονικά τα μεγάλα, όχι τα μίνι τρίλιτρα που φέρναν στην Ευρώπη, κατανοείς γιατί χρειάζεται το ντίζελ. Μιλάμε για 3μισι τόνους χωρίς μπαταρίες.
Τα μεγάλα τα βενζινοκινητα που είχα επαφή, ως επιβάτης, έχουν V8 5.7lt (διαβάζω ότι υπάρχει και 4.6λτ) οπότε αυτό το πράγμα δεν κουνιέται αλλιώς, ούτε υβριδισμοι είναι εύκολοι, ενώ αν τα φορτώσουν και μπαταρίες δεν θα έχουν ούτε 200χλμ εμβέλεια.
Εκεί που τα χουν ψωμοτύρι τα μεγάλα, κάνουν ταξίδια "σαββατοκύριακου" των 800+ χιλιομέτρων ανά διαδρομή. -
-
Διασώστης Περιβάλλοντος?
Φτάνει μέχρι τον επόμενο φορτιστή; -
@piliourits said in MAZDA FORUM:
Διασώστης Περιβάλλοντος?
Φτάνει μέχρι τον επόμενο φορτιστή;Αμέ.....φτάνει και παρά φτάνει.
-
GMC Hummer EV, the colossal truck weighs an astonishing 9,000 pounds.
Δηλαδή 4 τόνους!!!
-
@elteo said in MAZDA FORUM:
Δηλαδή 4 τόνους!!!
Έτσι όπως βαραίνουν όλα αυτά σε λίγο θα θέλουν επαγγελματικό δίπλωμα.
-
@elteo said in MAZDA FORUM:
Δηλαδή 4 τόνους!!!
Ναι αλλά για τα καυσαέρια δεν λέτε τίποτα !!1
Επίσης μπαταρία 250 kWh, πλησιάζει τα νούμερα για μικρά φορτηγά ..
-
Μιλάμε για hummer. Όχι για vitara. Έχετε δει ποτέ hummer από κοντά;
-
ναι
-
Δεν ενδιαφερονται για καυσαερια οι Αμερικανοι...
Το ξεφτιλισαμε το θεμα με το Mazda forum...
MAZDA FORUM