-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Καλά δεν είναι παράλογο αυτό.
Αλλά βασικά δεν υπάρχουν μη εμπορικά ακίνητα.
Τα ακίνητα πρέπει να πουληθούν στην σωστή τιμή για την θέση που είναι και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν.
Τα λεγόμενα μη εμπορικά ακίνητα απλά δεν είναι στην σωστή τιμή, για να πουληθούν.
Καμμια σχεση, μη εμπορικα ακινητα υπαρχουν σε πολλες περιοχες της χωρας που δεν ειναι εμπορικες. Δηλ δεν ειναι Ναυπλιο η Μανη που γινεται χαμος. Οπως σε διαφορα χωρια στα βουνα, αν ο κοσμος δεν θελει να μετακομισει σε αυτες τις περιοχες τοτε ειναι μη εμπορικες.
Εσυ εχεις το νου σου παντα το Χαλανδρι που ειναι απο τις ποιο καλες περιοχες της χωρας.
Κάνεις λάθος.
Ολα έχουν τιμές, αλλά το θέμα είναι αν θέλεις να τις δώσεις.
Στα χωριά που λες, ή υπάρχουν ντόπιοι που πιθανόν να ενδιαφέρονται, ή τα δίνεις στην τιμή που μπορεί να βρεθεί αγοραστής γιατί δεν πρόκειται να ανέβει, ή αν δεν σε ενοχλεί το ετήσιο κόστος τους, τα κρατάς ως έχουν.
Υπάρχει για παράδειγμα ένα ακίνητο που είναι εξαιρετικό σε καλό σημείο στην Αθήνα, με θέα θάλασσα, αλλά είναι μεγάλο και το όνομα της περιοχής, δεν είναι πρώτης γραμμής.
Ετσι ο ιδιοκτήτης έχει βάλει μία λογική τιμή, αλλά όχι ελκυστική για πολλούς, γιατί το απόλυτο νούμερο είναι μεγάλο και οι έχοντες αυτά τα νούμερα θέλουν να πάνε σε πιο ονομαστές περιοχές, όπου όμως οι οι τιμές είναι 40-50 % ακριβότερες,
Οπότε ο πωλητής περιμένει, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα καταλάβει ότι με τα λεφτά αυτά δεν παίρνει αυτό που θέλει σε ονομαστή περιοχή και να έρθει να συζητήσει.
τα ξερω ολα αυτα. απλα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι περιοχες στην επαρχια που ηταν εμπορικες πριν το 2008 (εκει ισχυει οτι καποιος ντοπιος βρισκονταν και τα παντα μπορουσαν να πωληθουν εστω και σε χαμηλες τιμες) τωρα το ενα σπιτι κλεινει μετα το αλλο και ολοι φευγουν και δεν τα θελει κανενας.
για Αθηνα στα νοτια προαστεια εχω ενα οικοπεδο το οποιο δυστυχως περιβαλλεται απο ασκημα σπιτια ασχημα φτιαγμενα οταν οι οικοδομικοι κανονισμοι ηταν οτι ναναι και σε συνδυασμο οτι ο ιδιοκτητης ζηταει τρελλα χρηματα δεν θελει κανενας ουτε να κανει μια προσφορα. ακομα και να κατεβασει την τιμη παλι θα ειναι δυσκολο να πωληθει γιατι η θεα ειναι ασχημη και δεν επιτρεπει κτηριο πολυτελειας που θα εχει αρκετο περιθωριο κερδους.
Αρα ο ιδιοκτήτης ζητάει πολλά, δεν είναι ότι δεν είναι εμπορικό.
Προφανώς επειδή ο κατασκευαστής θα βάλει τα ίδια λεφτά, όπου και να χτίσει, κοιτάει να χτίσει σε περιοχή που θα πουλήσει πιο εύκολα.
Αν όμως στην περιοχή αυτή ζητάνε 45 % και αυτός του ζητήσει 25 %, τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν για κάποιους.
Θα μπορούσε να κάνει μικρά διαμερίσματα που να πουληθούν για εκμετάλλευση.
Σιγα μην κατεβασουν τις απαιτησεις τους, δεν εχουν αναγκη χρηματα. Αλλα οπως ειπα λογω οτι το κοστος κατασκευης ειναι δεδομενο μονο καποιο οικογενειακο κτισμα θα μπορουσε να μπει εκει, οχι εμπορικη πολυκατοικια οποτε η αξια του οικοπεδου θα ειναι χαμηλη εκτος και σε καποια στιγμη κατεδαφιστουν τα ασχημα σπιτια και φτιαξει καποιος καποια καλη πολυκατοικια με ανεση χωρου στα διπλανα οικοπεδα.
-
@kkostask said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Διάβασα το άρθρο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υιοθετείτε άκριτα τις απόψεις των τοπικών αγράμματων μεσιτών που θα έπρεπε να πουλάνε ψυγεία…
δεν το διαβασα αλλα στην Μεγαλοπολη που λειτουργει στο 1/3 απο οτι παλια (οκ υπηρχε ρυπανση αλλα αυτο εχουμε) η Αρκαδια εχει δεχτει τρομερο οικονομικο χτυπημα και μην ξεχνας οτι δεν εχει σχεδον καθολου τουρισμο η περιοχη.
-
Διάβασα το άρθρο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υιοθετείτε άκριτα τις απόψεις των τοπικών αγράμματων μεσιτών που θα έπρεπε να πουλάνε ψυγεία…
δεν το διαβασα αλλα στην Μεγαλοπολη που λειτουργει στο 1/3 απο οτι παλια (οκ υπηρχε ρυπανση αλλα αυτο εχουμε) η Αρκαδια εχει δεχτει τρομερο οικονομικο χτυπημα και μην ξεχνας οτι δεν εχει σχεδον καθολου τουρισμο η περιοχη.
Δεν διαφωνώ ούτε με την ουσία του άρθρου, ούτε με τα ευρήματα…ειρωνία προς συγκεκριμένους ήταν….
-
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δεν είναι κακό να είσαι πωλητής, τουναντίον, το πρόβλημα είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τι πουλάς !
Και εσύ πως ξέρεις ότι ο άλλος δεν ξέρει τι πουλάει?
Έχω φάει πολλούς μεσίτες στη μάπα.
Αλλά αν δεν υπάρχει Επιμελητήριο, πως διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει άγνοια ; -
Πιστεύω ότι έχω φάει πολλούς περισσότερους και έχω στείλει - και διαολοστείλει επίσης- πολλούς…σε κάθε δουλειά υπάρχουν οι φελλοί και τα λαμόγια, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλοι…εκεί είναι η ένσταση μου, στο τσουβάλιασμα. Και πριν κατακρίνουμε έναν οποιονδήποτε κλάδο, ας δούμε πρώτα αν είμαστε εμείς σωστοί σαν πελάτες….
-
Πιστεύω ότι έχω φάει πολλούς περισσότερους και έχω στείλει - και διαολοστείλει επίσης- πολλούς…σε κάθε δουλειά υπάρχουν οι φελλοί και τα λαμόγια, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλοι…εκεί είναι η ένσταση μου, στο τσουβάλιασμα. Και πριν κατακρίνουμε έναν οποιονδήποτε κλάδο, ας δούμε πρώτα αν είμαστε εμείς σωστοί σαν πελάτες….
Σωστή η ένταση σου και την δέχομαι
-
Καλά βρε, τόσες ώρες έχουν περάσει, έχεις γράψει τα απίστευτα ψεύδη και δεν έχεις το σθένος να πεις δημοσίως πως ότι ανέφερες για τους συγγενείς μου είναι αποκυήματα της φαντασίας σου;;;;
Να πεις ότι δεν συμπαθείς τους γραφιάδες για χ,ψ λόγους να το δεχτώ. Να με βρίζεις και να με μειώνεις με κάθε τρόπο, άντε να το δεχτώ, και εγώ είμαι άγριος στις συζητήσεις εδώ μέσα.
Πριν λίγες ημέρες έγραφες πως είμαι Φελλός με Φ κεφάλαιο, μετά πως θα διδάξεις το παιδί σου να μην γίνει κομπλεξικος και αποτυχημένος σαν εμένα, μετά πως έπρεπε να ντρέπονται οι γονείς μου για εμένα επειδή είμαι κατώτερος τους και αλλα τέτοια ευχάριστα επειδή λέω την άποψη και γνώμη μου σε διάφορα θέματα και τέλος αφού δεν ξεθυμανες άρχισες τα ψεύδη μεγατόνων κατά αυτών που δεν σου έφταιξαν σε τίποτα.... με σκοπό τι;;; Να με μειώσεις;;;
Το σθένος να πεις την αλήθεια δημοσίως το έχεις; Είπα εγώ ποτέ κάτι από αυτά που ανέφερες;
Τι να σου πω βρε συ κόκκινο τέρας. Κρίμα!!! Τελείως ανώριμη συμπεριφορά....
-
Δεν είναι κακό να είσαι πωλητής, τουναντίον, το πρόβλημα είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τι πουλάς !
Και εσύ πως ξέρεις ότι ο άλλος δεν ξέρει τι πουλάει?
Έχω φάει πολλούς μεσίτες στη μάπα.
Αλλά αν δεν υπάρχει Επιμελητήριο, πως διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει άγνοια ;Ναι ενώ εκεί που υπάρχει επιμελητήριο τα διασφαλίζει τα πάντα και κυρίως τα συμφέροντα των μελών, που έχουν μπλοκάρει τις άδειες εδώ και 6 μήνες...
Γελάσαμε πάλι με το τεε...
-
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Έχεις σαλέψει;;; Ποια δικαστήρια!!!! Ποτέ δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια!!! Δόξα τω Θεω!!! Μήπως με μπερδεύεις με άλλον;;;
Εσύ γιος εργολάβου;;;;
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, για αυτό σκούζεις διαρκώς για κλέφτες !
κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατεραΘα μας πεις επιτέλους δημοσίως το τι γνωρίζεις,τόσες μέρες περιμένουμε;;;;;
Δεν βλέπεις και την διαχείριση.... περιμένει η καημένη να δει τι θα κάνει με την ανωμαλία του καθενός
Κατηγορείς κάποιους ανθρώπους προσωπικά και ευθέως.
Για πες μας λοιπόν.....
Υ.γ
Προς τους υπόλοιπους, ο άνθρωπος εχει φλιπαρει και φαντάζεται ότι θέλει. Αλλά έχει την πλάκα του....
-
Δεν θυμάμαι να έχω δει άλλο σεισμικό περιστατικό με τόσες αστοχίες διάτρησης στις πλάκες της κατασκευής και με τόσες ελλείψεις σε δοκούς και κόμβους, ο ίδιος κατασκευαστής τα έφτιαξε ?
-
@red_monster θα μας πεις δημοσίως τις λεπτομερείς των συγκεκριμένων συκοφαντιών για τα μέλη της οικογένειας μου. Ποιοι είναι, πόσοι είναι, τι έκαναν;;;;
Φοβάμαι να σκεφτώ πως μπορεί να το κανεις στα πλαίσια της διαφωνίας για τα μέλη των οικογενειών όσων γνωρίζεις και συνομιλείς.
-
@antoniokon said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Από το σάιτ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών...
*"Δικαιολογητικά για την εγγραφή μεσίτη ακινήτων
ΑΙΤΗΣΗ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, εφόσον πρόκειται για Έλληνα πολίτη ή πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους – μέλους του Ε.Ο.Χ.
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, Γραμματικές γνώσεις: Απολυτήριο τουλάχιστον Λυκείου ή ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Για τίτλους σπουδών αλλοδαπής απαιτείται φωτοτυπία του πτυχίου επικυρωμένη από δικηγόρο και μετάφρασή του από το Υπ. Εξωτερικών καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας από το Υπ. Παιδείας.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86 (επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας). Την υπεύθυνη δήλωση υπογράφει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος στο Επιμελητήριο ή προσκομίζεται από άλλο πρόσωπο με το γνήσιο της υπογραφής θεωρημένο από την Αστυνομία ή από οποιαδήποτε Δημόσια, Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή).
ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ : Εκτός των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους μέλους του Ε.Ο.Χ., εφόσον πρόκειται για πολίτη τρίτης χώρας, άδεια διαμονής και εργασίας στην Ελλάδα ή άδεια διαμονής για ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα.
ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥ KAΔ.68311000Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.
ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ : Έπειτα από εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών παρουσία του αρμοδίου υπαλλήλου του Επιμελητηρίου ή έπειτα από προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή.
Υπεύθυνη δήλωση Μεσίτη Ακινήτων"*Μου φάνηκε σχετικό με την κουβέντα...
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Ναι τελικά χρειάζεται κάποιου είδους εγγραφή στο επιμελητήριο με τα δικαιολογητικά που αναφέρεις,ενώ ήταν ήδη εγγεγραμμένος ως ασφαλιστής του ζητήθηκε και νέα διαδικασία και συνδρομή ετήσια κλπ.
-
Δεν διαφωνώ ούτε με την ουσία του άρθρου, ούτε με τα ευρήματα…ειρωνία προς συγκεκριμένους ήταν….
Επειδή παρακολουθώ σθεναρά τα τεκταινόμενα, θα πω ότι τρέχουν προγράμματα ενίσχυσης και υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων, δίδονται επιχορηγήσεις όπως η δωρεάν εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου σε όλους τους κατοίκους, θα απορροφηθούν πέριξ των 1,000 εργαζομένων στις νέες φαρμακοβιομηχανιες στην Τρίπολη, έχει αρχίσει να βγαίνει μια τουριστική μικρή ακόμα προβολή πέριξ της Μεγαλόπολης, καθάρισε η ατμόσφαιρα και υπάρχουν φθηνή γη και ακίνητα για να πάρει κάποιος το στοίχημα και να έχει υπεραξίες.
-
Πριν αρχίζει να σκούζει ο φίλος μας ωσάν απατημένη ερωμένη είχε προηγηθεί η άνευ λόγου και αιτίας επιμονή του στην ερώτηση «είσαι γιος εργολάβου ?». Οι τακτικοί αναγνώστες του όμορφου διαδικτυακού μας καφενείου θα θυμούνται ότι αυτή η ερώτηση έγινε πάνω από επτά (7) φορές σε οιοσδήποτε θέμα και να έγραφα. Εξ όσων θυμάμαι, για τη συμμετοχή στο φόρουμ δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή του πραγματικού μας ονόματος ή καταχώρηση του ΑΜΚΑ, του ΑΦΜ, του Ε9 μας και η επιβεβαίωση αυτών μέσω gov.gr. Γιατί όμως επένδυε σε αυτή την ερώτηση ενώ ήξερε ότι δεν έχω καμία διάθεση να αποκαλύψω κανένα προσωπικό μου στοιχεία (δεν έχω αναφέρει ποτέ επίπεδο σπουδών, κοινωνική τάξη, πολιτικό φρόνημα, θέση εργασίας, θρήσκευμα κλπ κλπ κλπ) ?
Μα για να το συνδέσει με το αφήγημά του «οι εργολάβοι είναι κλέφτες» (αυτό και αν το έχει χίλιο τραγουδήσει σαν χαλασμένο γραμμόφωνο καμιά δεκαπενταριά φορές σε κάθε πρόσφορο θέμα), και άρα εγώ ως γιός εργολάβου ???? είμαι επίσης κλέφτης όπως ο πατέρας μου. Πως αλλιώς ? Πως αλλιώς θα είχα τεσλα και αουδι ? Πως αλλιώς θα σκοπεύαμε οικογενειακά να πάρουμε και δεύτερο ηλεκτρικό ?
Όταν έγραψα ότι σκοπεύουμε να πάρουμε και δεύτερο ηλεκτρικό ρώτησε χωρίς καθόλου τακτ αν θα αγοραστεί με δικά μου χρήματα ή θα χρησιμοποιηθεί κάποιο φορολογικό ευεργέτημα.Έχει φτάσει στο σημείο να με λοιδορεί για το σύστημα πανελληνίων στο οποίο θεωρεί ότι συμμετείχα ταξινομώντας το ως σικέ και υποδεέστερο από το δικό του! Χωρίς να ξέρει πότε έδωσα πανελλήνιες, χωρίς να ξέρει πόσα μόρια συγκέντρωσα, χωρίς να ξέρει αν είχα όντως δώσει πανελλήνιες !! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσες μαζεμένες ανασφάλειες σε έμβιο ον !
Σε ένα αμιγώς αυτοκινητιστικό φόρουμ θεωρούσα ότι τα προεξέχοντα θέματα θα είναι αυτοκινητιστικού ή έστω τεχνικού ενδιαφέροντος, δεν το ήξερα να κρύβω το ΙΧ που οδηγώ για να μην εξάπτω ένστικτα.
Όπως έχω ξαναγράψει, εδώ κρινόμαστε για τα γραφόμενα μας, ούτε για τα πτυχία μας ούτε για τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που έτσι και αλλιώς ελάχιστοι μπορούν να επιβεβαιώσουν.
Το γνωρίζω ότι πολλές φορές είμαι απότομος και κοφτός, αλλά στα τεχνικά θέματα δεν υπάρχουν νομίσματα και σοφτ σαιενς, έχω ένα κακό, δεν μπορώ τη μπούρδα ! Και εδώ απο μερικούς μερικούς έχουμε γκώσει στην μπούρδα και στο "μου είπαν, άκουσα, φαντάστηκα κλπ κλπ"Εννοείται ότι φοράω παντελόνια και δεν κλαψούρισα σε κανένα διαχειριστή (όπως δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν) για τις δημοσιεύσεις του και την επιμονή του να φτιάξεις κλίμα με το τρίπτυχο: γιος-εργολάβος-κλέφτης και να πετάς παντού -και με το γάντι- λάσπη.
-
Πριν αρχίζει να σκούζει ο φίλος μας ωσάν απατημένη ερωμένη είχε προηγηθεί η άνευ λόγου και αιτίας επιμονή του στην ερώτηση «είσαι γιος εργολάβου ?». Οι τακτικοί αναγνώστες του όμορφου διαδικτυακού μας καφενείου θα θυμούνται ότι αυτή η ερώτηση έγινε πάνω από επτά (7) φορές σε οιοσδήποτε θέμα και να έγραφα. Εξ όσων θυμάμαι, για τη συμμετοχή στο φόρουμ δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή του πραγματικού μας ονόματος ή καταχώρηση του ΑΜΚΑ, του ΑΦΜ, του Ε9 μας και η επιβεβαίωση αυτών μέσω gov.gr. Γιατί όμως επένδυε σε αυτή την ερώτηση ενώ ήξερε ότι δεν έχω καμία διάθεση να αποκαλύψω κανένα προσωπικό μου στοιχεία (δεν έχω αναφέρει ποτέ επίπεδο σπουδών, κοινωνική τάξη, πολιτικό φρόνημα, θέση εργασίας, θρήσκευμα κλπ κλπ κλπ) ?
Μα για να το συνδέσει με το αφήγημά του «οι εργολάβοι είναι κλέφτες» (αυτό και αν το έχει χίλιο τραγουδήσει σαν χαλασμένο γραμμόφωνο καμιά δεκαπενταριά φορές σε κάθε πρόσφορο θέμα), και άρα εγώ ως γιός εργολάβου ???? είμαι επίσης κλέφτης όπως ο πατέρας μου. Πως αλλιώς ? Πως αλλιώς θα είχα τεσλα και αουδι ? Πως αλλιώς θα σκοπεύαμε οικογενειακά να πάρουμε και δεύτερο ηλεκτρικό ?
Όταν έγραψα ότι σκοπεύουμε να πάρουμε και δεύτερο ηλεκτρικό ρώτησε χωρίς καθόλου τακτ αν θα αγοραστεί με δικά μου χρήματα ή θα χρησιμοποιηθεί κάποιο φορολογικό ευεργέτημα.Έχει φτάσει στο σημείο να με λοιδορεί για το σύστημα πανελληνίων στο οποίο θεωρεί ότι συμμετείχα ταξινομώντας το ως σικέ και υποδεέστερο από το δικό του! Χωρίς να ξέρει πότε έδωσα πανελλήνιες, χωρίς να ξέρει πόσα μόρια συγκέντρωσα, χωρίς να ξέρει αν είχα όντως δώσει πανελλήνιες !! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσες μαζεμένες ανασφάλειες σε έμβιο ον !
Σε ένα αμιγώς αυτοκινητιστικό φόρουμ θεωρούσα ότι τα προεξέχοντα θέματα θα είναι αυτοκινητιστικού ή έστω τεχνικού ενδιαφέροντος, δεν το ήξερα να κρύβω το ΙΧ που οδηγώ για να μην εξάπτω ένστικτα.
Όπως έχω ξαναγράψει, εδώ κρινόμαστε για τα γραφόμενα μας, ούτε για τα πτυχία μας ούτε για τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που έτσι και αλλιώς ελάχιστοι μπορούν να επιβεβαιώσουν.
Το γνωρίζω ότι πολλές φορές είμαι απότομος και κοφτός, αλλά στα τεχνικά θέματα δεν υπάρχουν νομίσματα και σοφτ σαιενς, έχω ένα κακό, δεν μπορώ τη μπούρδα ! Και εδώ απο μερικούς μερικούς έχουμε γκώσει στην μπούρδα και στο "μου είπαν, άκουσα, φαντάστηκα κλπ κλπ"Εννοείται ότι φοράω παντελόνια και δεν κλαψούρισα σε κανένα διαχειριστή (όπως δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν) για τις δημοσιεύσεις του και την επιμονή του να φτιάξεις κλίμα με το τρίπτυχο: γιος-εργολάβος-κλέφτης και να πετάς παντού -και με το γάντι- λάσπη.
Οπότε μικρέ μου κομπλεξικέ φίλε, όχι, δεν θα κάτσω να σου γυρίσω και το άλλο μάγουλο και σίγουρα δεν θα ανακαλέσω τίποτα από αυτά που έγραψα (και δεν έβγαλα από την κοιλιά μου και το ξέρεις πολύ καλά), περαστικά !
Αφού φοράς παντελόνια πες επισήμως τι και πως. Τα θέλω δημοσιως διότι σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έχω δώσει τόσες φορές την ευκαιρία να ανακαλέσεις και τείνω χέρι συγχώρεσης αλλά συνεχίζεις ακάθεκτος.
Ισχυρίζεσαι ότι οι γονείς μου είχαν δάνεια και ήταν επίορκοι και είχαν δικαστηκες περιπέτειες για τα δάνεια τους. Εγώ λέω πως ποτέ των ποτών δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε έχω πει κάτι τέτοιο σε εσένα ούτε σε κανέναν. Ισχύουν αυτές οι δηλώσεις σου;;;
Να γνωρίζεις πως εάν ισχύει ότι λες για τους γονείς μου θα δικαιωθείς νομικά. Εάν όμως όχι, θα καταδικασθείς.
Ιδού η Ρόδος λοιπόν, πες επίσημα ποιοι και ποτε, δημοσιως.
-
Όσον αφορά, το εργολάβοι που λες. Στο μυαλό σου επέλεξες να δώσεις μια ερμηνεία. Εγώ μιλούσα για το ότι πολλοί την δεκαετία του 60-70 είχαν μια πολιτική που κοιτούσε κυρίως το κέρδος τους και όχι την αισθητική. Αυτό εσένα δεν σου άρεσε και με χλευασες ως ηλίθιο κτλ.
Εγώ συζητούσα και έγραψα (στο νήμα για τις διακοπές) για μια επαρχιακή πόλη και την όψη της λόγω παλαιών πολυκατοικιών του 60-70 που έχουν αυτήν την όψη λόγω του κλάδου των εργολάβων και εσύ επέλεξες να με χλευασεις για την άποψη μου. Δεν απευθύνθηκα σε εσένα ποτέ ώστε να εγκρίνεις τις απόψεις μου.
Έπειτα μια ημέρα (στο νήμα οικοδομές) και μετά αντίστοιχο χλευασμό σου κατά των απόψεων μου περί των εργολάβων σε ρώτησα εάν είσαι γιος εργολάβου (και θεωρείς την άποψη μου ηλίθια και νιώθεις την ανάγκη να με μειώσεις εκ μέρους τους). Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή να υπερασπίζεσαι τους εργολάβους κάθε φορά που εκφράζω μια άποψη για αυτούς, ιδιαίτερα για αυτούς της δεκαετίας του 60-70
Ακόμα και αν τελικά έχεις σχέση τότε με γεια σου και χαρά σου. Μπορείς να μου πεις ότι δεν ισχύουν όσα γράφω και ότι τα ξέρεις από μέσα λόγω συγγένειας και τελειώνει εκεί η συζήτηση, διότι πολύ απλά δεν σε ξέρω προσωπικά και ούτε θα κάτσω να αναφέρω φανταστικά γεγονότα για τους συγγενείς σου όπως κάνεις εσύ, διότι δεν σας γνωρίζω!!!! Στα γραπτά μου αναφέρομαι στον γενικότερο κλάδο των εργολάβων και έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να το κάνω και να εκφράζω κριτική κατά αυτών!
Εσύ όμως διαδίδεις συκοφαντίες για συγκεκριμένα άτομα της οικογένειας μου και όχι για έναν κλάδο γενικά, και αυτό είναι παράνομο και επιφέρει νομικές ποινες!
Μπορείς να ξεχωρίσεις αυτές τις δύο περιπτώσεις και την βαρύτητα τους;;; Μιλάμε για δυο διαφορετικές συνθήκες και πράξεις που λανθασμένα τις εξισώνεις κάτι που είναι ακόμα και νομικά λάθος!
Αντίστοιχα εγώ έχω εκφράσει μια πολιτική άποψη. Το 90% όλων εδώ μέσα λένε πως αυτή η πολιτική μου επιλογή σημαίνει λαμόγια και διαφθορά. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή;;; Να ξεκινήσω την συκοφαντία με φανταστικά γεγονότα για την οικογένεια του καθενός που μου αναφέρει για διαφθορά με σκοπό να δικαιώσω ένα κόμμα που υποστηρίζω εγώ κατά τις συζητήσεις και να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου;;;
Αυτό ακριβώς έπραξες εσυ!!!
Ούτε γνωρίζω ποιος είσαι και τι κάνεις, ούτε και με νοιάζει. Ούτε φυσικά έχω πει τίποτα δημόσια από όσα μου είπες για άλλα μέλη και διάφορες απόψεις σου, διότι σέβομαι κυρίως τον εαυτό μου και έπειτα εσένα ακόμα και μετά την απερίγραπτη συμπεριφορά σου.
Τα υπόλοιπα σχόλια σου περί εξετάσεων τα βλέπω φαιδρά! Το ακριβώς αντίθετο συνέβη όπου σε κάθε τρίτο ποστ σου αναφέρεις το επίπεδο σπουδών σου και τον επαγγελματισμό σου, υποβαθμίζοντας μαλιστα πολλες φορές τις σπουδές μηχανικών μηχανολόγων των ΤΕΙ ή μετάτυχιακους που πλήρωσαν τα δίδακτρα τους ενώ εσυ όπως υπονοείς δεν το έκανες λόγω αριστείας! Υπάρχουν μέλη που μπορούν να το επιβεβαιώσουν!
Υ.γ Οσο αφορά την προβληματική ανάγνωση που κάνεις για τα αυτοκίνητα. Πρώτα από όλα έχω θαυμάσει το audi σου και δεν έχω εκφράσει τίποτα περισσότερο. Δεύτερον, το ηλεκτρικό που ρώτησα εάν θα το πάρεις με δικά σου χρήματα το εκανα λόγω της σχετικης συζήτησης στο σχετικό τοπικό πως πέφτουν οι πωλήσεις τους και πώς χωρίς επιδοτήσεις θα καταρρεύσουν και μάλιστα εάν θυμάμαι σωστά σε επαίνεσα για την επιλογή σου με κάποιο emoticon. Είναι οικολογική και πρωτοποριακή η επιλογή σου. Εγώ ο ίδιος σε υπερασπιζομουν σε συζητήσεις που έχεις ένα καλό ev. Γιατί να σε κρίνω;;;
Τέλος, επειδή όπως λένε δεν διαβάζεις τα ποστ μου παρακαλώ κάποιον να το αναδημοσιεύσει μπας και το διαβάσεις!
-
Προτείνω να χαλαρώσεις, να καταλάβεις ότι και πάλι το πλαίσιο συζήτησης (θυμάσαι που το είχαμε συζητήσει και πάλι δημοσίως με εσένα να με χλευάζεις) είναι διαφορετικό από αυτό που αντιλήφθηκες.
Πες την αλήθεια για την υπερβολή σου (ας το πω διαφορετικά και όχι ως ψέμα μήπως και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι διαπράττεις αδίκημα) και είμαι εδώ να τα ξεχάσω όλα και να πάμε παρακάτω ως μέλη του forum.
-
@fanis75
Θεωρείς ότι ο @red_monster δεν διαπράττει συκοφαντία λέγοντας όλα αυτά τα ανυπόστατα για την οικογένεια μου ;;;;; -
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος δικηγόρος να του εξηγήσει το τι κάνει;;;;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ