-
Ανέμπνευστο εσωτερικό μέσα κρίμα ....
Περίμενα εσωτερικά να είναι πιο προσεγμένο τουλάχιστον σε σχεδιασμό.Καλά οι τιμές ανέκδοτο, πράγμα και φυσιολογικό καθώς όταν υποψιάζεσαι ότι θα είναι πιο ακριβό από το ήδη ακριβό 208 , τότε δύσκολα τα πράγματα. Προφανώς το μάθημα από το αντίστοιχης φιλοσοφίας ds3 δεν το κατάλαβαν.
Προσπαθούν να νεκραναστήσουν μία φίρμα , χωρίς κάτι το ιδιαίτερα ξεχωριστό και με τιμές στα ύψη, στοίχημα από πριν χαμένο.
-
@wantone said in LANCIA FORUM:
@fanis75 said in LANCIA FORUM:
@cirus said in LANCIA FORUM:
Δεν είναι λίγο η deltona.... την είχα πάνω από το κρεβάτι μου και έμαθα ολη την ιστορία της lancia καθώς ήταν το αγαπημένο μου αμάξι. Ναι έχεις δίκιο δεν προλάβαμε τα προηγούμενα αμάξια της αλλά ενα έφτανε να μας κάνει θαυμαστές της
Δεν είπα ότι είναι λίγο, αλλά ειναι ένα και μοναδικό αμάξι εδώ και 44 χρόνια, όταν άλλοι έχουν βγάλει καμιά 10αρια "ντελτόνες". Οπότε δεν έχει και πολλά σπουδαία αμάξια, 1 είχε....εξαιρετικό μεν, αλλά 1.
Στρατος 037, βασικα μεχρι το 1994 μια χαρα αντεχε η εταιρεια. μετα την σκοτωσε η ΦΙατ για να προωθησει την Αλφα Ρομεο. Και το Θεμα το πρωτο αξιολογο ηταν. Θεμα Φερραρι πχ.
Φίλε έφυγε το Stratos και παρέλυσε το κράτος...
-
@gtsartsal said in LANCIA FORUM:
Στο βίντεο, στο 12:14 εμφανίζεται το σημείο που μάλλον θα ανοίξει - ξεφτίσει πρώτο.
Μου είχε διαφύγει το συγκεκριμένο αλλά ναι, πραγματικά αδιανόητο, αν θέλει να χαρακτηριστεί ως ποιοτική και premium πρόταση, ακόμα και το παραμικρό θα έπρεπε να είναι στην εντέλεια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να δώσει κάποιος τόσα πολλά χρήματα, ανεβαίνουν και οι αντίστοιχες απαιτήσεις και γενικά, ναι, καλό και χρυσό το έξω, αν εξαιρέσουμε τους χοντροκομμένους καθρέφτες και αυτό το πανάθλιο καπάκι του ρεζερβουάρ, το μέσα όμως, δεν γίνεται premium επειδή βάλαμε ένα βελούδο στα καθίσματα και όλα μπόμπα, όλη αυτή η πλαστικούρα μέσα, πραγματικά αφαιρεί πόντους, οπτικά και μόνο, με χαλάει. Άλλο να τα βλέπω σε ένα Citroen που κοστίζει 12000€ λιγότερα και άλλο σε μια Υ που θέλει να απευθύνεται στα σαλόνια.
ΒΕΒΑΙΑ, η ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα, με τον νυχτερινό φωτισμό, είναι άκρως ελκυστική, αυτό το αναγνωρίζω αλλά, θα μπορούσε να είναι η όλη αίσθηση ανώτερη. Ένα ακομα θετικό που παρατήρησα, αρχικά νόμισα ότι ο χειρισμός του κλιματισμού, γίνεται μόνο μέσω του τάμπλετ αλλά τελικά, υπάρχουν και κανονικά κουμπιά κάτω από την οθόνη για το χειρισμό του κλιματισμού. Ίσως βέβαια βελτιωθούν κάποια πράγματα, πιθανόν να πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο και στην πορεία να το σουλουπώσουν....
-
Μιας και λέγαμε για αντιπροσώπους της εταιρείας, ότι έχει απομείνει, ας δούμε και με αυτό πως θα επηρεαστεί η κατάσταση στα καθ' ημάς....
https://www.autoliveris.gr/2024/02/telos-epochis-gia-fca-greece/
-
@tsimisde said in LANCIA FORUM:
Μιας και λέγαμε για αντιπροσώπους της εταιρείας, ότι έχει απομείνει, ας δούμε και με αυτό πως θα επηρεαστεί η κατάσταση στα καθ' ημάς....
https://www.autoliveris.gr/2024/02/telos-epochis-gia-fca-greece/
Είναι παλιό αυτό (από το 2022), έχει ήδη υλοποιηθεί δεν είναι κάτι νέο: https://www.insider.gr/aytokinito/246488/ston-omilo-th-basilaki-pernoyn-fiat-alfa-romeo-kai-jeep-stin-ellada
Για αυτό και άλλαξαν ήδη αρκετοί αντιπρόσωποι και π.χ. η Jeep εφυγε από την Συγγελίδη (ως έμπορος) και έβαλε άλλες μάρκες.
-
@jammamon said in LANCIA FORUM:
Τώρα που το βλέπω εδωπέρα, πολύ φτωχά τα υλικά μέσα ρε παιδάκι μου.
Εμένα μου αρέσει πολύ το νέο Ypsilon. Ξεχωρίζω στο εσωτερικό το μεγάλο χώρο για κινητό και άλλα πράγματα. Πραγματικά μόνο για αυτό αξίζει η αγορά του. Επίσης μου άρεσε πολύ που είδα όργανα μπροστά στον οδηγό και όχι στο κέντρο του ταμπλό όπως ήταν τα προηγούμενα μοντέλα.
Ξεχωρίζω και το κεντρικό τούνελ, πολύ καλό.Δεν ξέρω αν θα βγει θερμικό αλλά αυτό που βλέπω στο βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο.
-
@storm said in LANCIA FORUM:
Εμένα μου αρέσει πολύ το νέο Ypsilon. Ξεχωρίζω στο εσωτερικό το μεγάλο χώρο για κινητό και άλλα πράγματα. Πραγματικά μόνο για αυτό αξίζει η αγορά του. Επίσης μου άρεσε πολύ που είδα όργανα μπροστά στον οδηγό και όχι στο κέντρο του ταμπλό όπως ήταν τα προηγούμενα μοντέλα.
Ξεχωρίζω και το κεντρικό τούνελ, πολύ καλό.Δεν ξέρω αν θα βγει θερμικό αλλά αυτό που βλέπω στο βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο.
Θα κυκλοφορήσει και ως υβριδικό. Προσωπικά μιλώντας, επειδή έχει τύχει να έχω οδηγήσει Υ για μια περίοδο, τα όργανα που βρίσκονται στο κέντρο, τα βρήκα πιο πρακτικά καθώς, δεν μου έκοβαν τίποτα από μπροστά μου, έβλεπα καλύτερα το δρόμο, χωρίς τον όγκο των οργάνων. Καλή αυτή η πατέντα με το κινητό και την ασύρματη φόρτιση αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μια δυνατότητα την οποία δεν μπορούν να την αξιοποιήσουν όλοι, επειδή πολύ απλά, δεν έχουν όλα τα smartphone την δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση, γενικά βέβαια απορώ γιατί οι εταιρείες το έχουν ως selling point αυτό. Μόνο τα ακριβά smartphone έχουν την ικανότητα αυτή (βλέπε iPhone)
-
Όργανα στο κέντρο είχε και το Matrix που είχαμε μία περίοδο. Εκτός ότι δεν μου άρεσαν με υποχρέωναν να γυρνάω το κεφάλι μου για να δω τις ενδείξεις. Σκέφτομαι ότι σήμερα δεν θα έβλεπα και τις ενδείξεις λόγω οφθαλμολογικών προβλημάτων. Όταν τα όργανα είναι μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού νομίζω ότι όλα είναι ποιο εύκολα.
-
@tsimisde said in LANCIA FORUM:
Καλή αυτή η πατέντα με το κινητό και την ασύρματη φόρτιση αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μια δυνατότητα την οποία δεν μπορούν να την αξιοποιήσουν όλοι, επειδή πολύ απλά, δεν έχουν όλα τα smartphone την δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση, γενικά βέβαια απορώ γιατί οι εταιρείες το έχουν ως selling point αυτό. Μόνο τα ακριβά smartphone έχουν την ικανότητα αυτή (βλέπε iPhone)
Ειδικά για αυτό, εμένα μου αρέσει που έχει την "πιατέλα" και σε καλό ύψος για τοποθέτηση του κινητού. Βλέπω ότι χωράει και δύο κινητά. Το μεγάλο μου πρόβλημα σε όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει είναι ότι τοποθετώ το κινητό σε περίεργα σημεία που στην ουσία δεν έχω άμεση πρόσβαση. Άσε που στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν χωράνε τα σύγχρονα κινητά στην κεντρική κονσόλα.
Εμένα πάντα μου άρεσε να υπάρχει αποθηκευτικός χώρος ψηλά στο ταμπλό. Άμεση πρόσβαση και οπτική επαφή. Άνεση και ευελιξία.
-
@storm said in LANCIA FORUM:
συμφωνω και μενα μου αρέσει πολύ. Οι τιμές του δεν θα μας αρέσουν όμως......
-
Ξεκίνησε η διάθεση (παραγγελίες) της Υ υβριδικής (με τον κινητήρα του Avenger) στην Ιταλία. Αρχικά,μόνο σε limited edition -όπως κι η ηλεκτρική- στα 28.000. Μετά το τέλος Μαρτίου και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο,Ολλανδία,Γαλλία,Ισπανία).
- Tελική 190km/h, 0-100 9,3" και δηλωμένη μικτή κατανάλωση 21.7km/lt ( ~4,6lt/100km).
Στα μισά του 2025 αναμένεται και η HF με 240hp.
- Tελική 190km/h, 0-100 9,3" και δηλωμένη μικτή κατανάλωση 21.7km/lt ( ~4,6lt/100km).
LANCIA FORUM