-
Ηρθε ο ενφιας
Πανω 330
Απο 860 στα 1190
Που σκατα εχει εκπτωση? -
Δεν ξέρω... εγώ έχω 50% οφφ... μάλλον εκλογές σεπτέμπερ.
-
Πάντως δεν είναι τίποτα κορόιδα να κάνουν δυνατή την πρόσβαση και πληρωμή ενφια από κινητό το 2022.
Λες κι υπάρχει gov.gr εφαρμογή με quick login σε λειτουργία... -
Εγώ ακριβώς τα ίδια, καμία αλλαγή.
-
Εγώ -40%....τι κουφά είναι αυτά?
-
Error 403--Forbidden
-
Και εγώ είμαι κάτω. Οσοι είχαν συμπληρωματικό φόρο, αλλά τα ακίνητα τους ήταν αξίας κάτω από 400000 το καθένα, ανεξάρτητα πόσοι το είχαν , αυτοί απαλλάχθηκαν .
Αυτή είναι η διαφορά και ευτυχώς που έχουμε εκλογές και μειώθηκε κάπως το χαράτσι.
-
Από 32Κ στα 41Κ ο φόρος...
Από 3976Κ πέταξε στα 5821Κ λόγω αύξησης αντικειμενικών.
Από 2199Κ πήγε 3475Κ το Χαλάνδρι. -
@kkostask said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εγώ -40%....τι κουφά είναι αυτά?
κατι εχει συμβει με τις αντικειμενικες στα εξωτικα δυτικα προαστια....
-
Οι αντικειμενικές αυξήθηκαν σε κάποιες περιοχές και πέρασαν ένα όριο που αυξάνει τον φόρο.
Αντίθετα στις εταιρείες ο συμπληρωματικός φόρος τσούζει.
250 % πάνω από τον κύριο φόρο... -
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Οι αντικειμενικές αυξήθηκαν σε κάποιες περιοχές και πέρασαν ένα όριο που αυξάνει τον φόρο.
Αντίθετα στις εταιρείες ο συμπληρωματικός φόρος τσούζει.
250 % πάνω από τον κύριο φόρο...Άγιος Δημήτριος τιμη ζώνης απο 1100€ πηγε στα 1850€,
αποτέλεσμα +1000€ ενφια!
Με αυτή την αντικειμενική πόσο πωλούνται τα νεόδμητα Α+ ενεργειακης κλάσης στην περιοχή; 2500-3000€/τμ.?? -
χρησιμες οι αναφορες σας. Εξηγει εν μερη, γιατι τα ενοικια ανεβαινουν συνεχως.
-
@w115 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Με αυτή την αντικειμενική πόσο πωλούνται τα νεόδμητα Α+ ενεργειακης κλάσης στην περιοχή; 2500-3000€/τμ.??
Να μας πουν οι πιο ειδήμωνες, αλλά εγω θα έλεγα €3.000/τμ κατ' ελάχιστο!
-
Κοιτάξτε στον σπιτόγατο και την χρυσή ευκαιρία.
Με κόστος χωρίς το οικόπεδο 1500-1800 €/τμ , προφανώς τα 2500-2800 θα υπάρχουν παντού...
-
Έβλεπα διαμερίσματα στο απιτογατο.
Όλοι έλεγαν 120-115 τμ. Βλέπω φωτογραφίες και πάλι στριμωχτα μου φαίνονται.
Καθώς διαβάζω λενε 120 τμ και 90 κάτι καθαρά.
Ακόμα και εκεί να σε κοροϊδέψουν. Πες άνθρωπε μου 90 κάτι καθαρά μην μπαίνουμε καν στην αγγελία. Για αυτό είναι στριμωχτα
Οι τιμές όμως σαν να ήταν 120 τμ καθαρά.
-
Αυτό με τα καθαρά και τα βρώμικα τετραγωνικά είναι μόνιμο θέμα.
-
Τι είναι τα μεικτά; Τα μπαλκόνια;
-
Κανονικά το ακίνητο πωλείται με τα μεικτά του μέτρα αλλά θα έπρεπε οι μεσίτες να αναφέρουν στην αγγελία και τα καθαρά για να υπάρχει διαφάνεια. Τα μπαλκόνια δεν μετράνε στα τμ του ακινήτου.
-
Όχι τα μπαλκόνια; Και τι είναι τα μεικτά;
Δηλαδή τα μπαλόνια είναι οι εξώστες που αναφέρουν;
-
@kkostask said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Κανονικά το ακίνητο πωλείται με τα μεικτά του μέτρα αλλά θα έπρεπε οι μεσίτες να αναφέρουν στην αγγελία και τα καθαρά για να υπάρχει διαφάνεια. Τα μπαλκόνια δεν μετράνε στα τμ του ακινήτου.
Ε όχι κι έτσι ρε Κώστα! Αυτό είναι εφεύρεση σαλονικιώτικη (για να μην παρεξηγηθώ, το λέω αυτό χωρίς κανένα χαζο-τοπικισμό, όντας Αθηναίος με καταγωγή από Θεσσαλονίκη) χωρίς κανένα νόημα και καμία ουσία, παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων. Δηλαδή υπολογίζετε μεικτά τετραγωνικά, όπου προσθέτετε την αναλογία κοινοχρήστων, τα μπαλκόνια και ότι άλλο βρεθεί εύκαιρο, για ποιο λόγο;
Μόνο τα καθαρά τετραγωνικά του διαμερίσματος έχουν νόημα για τον αγοραστή!
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!