-
@georgemit said in TOYOTA FORUM:
Πολλές οι ασήμαντες, από θέμα κόστους για τον κατασκευαστή , οι διαφορές από έκδοση σε έκδοση οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν να σε σπρώξουν στην ακριβότερη.
Συμφωνώ!! Αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα κουτοπόνηρου ή βαριεστημένου εισαγωγέα.
-
Και ναι!
Ένα Τουότα αποτέλεσε την έμπνευση για το θρυλικό πλέον McLaren F1, όπως ομολόγησε ο σχεδιαστής του, ο Gordon ο Murray!Ο ίδιος ο σχεδιαστής της McLaren F1, σπουδαίος κύριος Γκόρντον Μάρεη, παραδέχτηκε πως την έμπνευση για τη συγκεκριμένη επιλογή στο αυτοκίνητο που ήρθε να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για τα supercars μέχρι τότε, προήλθε από το Toyota Sera.
-
Το τερατάκι της toyota ανανεώθηκε ,
πήγε στα 280 άλογα και
απέκτησε αυτόματο σασμάν 8 σχέσεωνhttps://newsroom.toyota.eu/world-debut-of-the-new-toyota-gr-yaris-at-the-2024-tokyo-auto-salon/
-
Άραγε πόσο θα καίει στην πόλη;
-
Τίποτα είναι 1600 τρι-κύλινδρο
-
Εμπνευση....
-
Ελα τώρα βάλε μια πιο κολακευτική ...
τι να κάνουν; όποιος έμπαινε στο παλιό έλεγε πως ενοχλούσε η ψηλά τοποθετημένη οθόνη... το διόρθωσαν!
-
@anergos13 said in TOYOTA FORUM:
Εμπνευση....
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο, μου θυμίζει κάτι digital cockpits αυτοκινήτων των 80s - 90s, opel kadett, golf 2 και ΣΙΑ.
-
Η toyota είναι σοφή αφού όλοι θα το βγάλουν και θα βάλουν carbon ... αληθινό
https://raveworks.es/en/product/salpicadero-sustitucion-yaris-gr/
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
Το τερατάκι της toyota ανανεώθηκε ,
πήγε στα 280 άλογα και
απέκτησε αυτόματο σασμάν 8 σχέσεωνhttps://newsroom.toyota.eu/world-debut-of-the-new-toyota-gr-yaris-at-the-2024-tokyo-auto-salon/
-
το ταμπλό είναι ΑΘΛΙΟ!
λέει ο Mat στο βίντεο ότι έγινε πιο οδηγοκεντρικό αλλά δεν παύει να είναι απαράδεκτο.
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
τι να κάνουν; όποιος έμπαινε στο παλιό έλεγε πως ενοχλούσε η ψηλά τοποθετημένη οθόνη... το διόρθωσαν!
ας έβαζαν λίγες καμπύλες , αυτό το τετράγωνο πράγμα είναι αίσχος!
-
Σαν το σκανια "το σαραντατριο" το κάνανε!
-
@elteo said in TOYOTA FORUM:
το ταμπλό είναι ΑΘΛΙΟ!
λέει ο Mat στο βίντεο ότι έγινε πιο οδηγοκεντρικό αλλά δεν παύει να είναι απαράδεκτο.
σε αυτό το αυτοκίνητο σε ενοχλεί το ταμπλο;;
-
Το ταμπλό έγινε έτσι γιατί το ζήτησαν αυτοί που πληρώνουν...
αυτό στο παραπάνω βίντεο που δείχνουν τα σπασμένα κομμάτια απο τον κινητήρα και το σασμάν μόνο η toyota εχει τα κότσια να το κάνει ...
και η ιστορία με τον Πρόεδρο να μένει στην μέση μιας στροφής σε αγώνα λόγω υπερθέρμανσης του αυτόματου σασμάν (που είναι με μετατροπέα ροπής ) όρε φίλε ....ο υπεύθυνος σασμάν μάλλον είναι άνεργος τώρα
-
@dimitrioskosmas said in TOYOTA FORUM:
@elteo said in TOYOTA FORUM:
το ταμπλό είναι ΑΘΛΙΟ!
σε αυτό το αυτοκίνητο σε ενοχλεί το ταμπλο;;
ναι γιατί αυτό βλέπω φάτσα κάρτα κάθε μέρα.
μια χαρά ήταν πριν.... -
Για όσους ίσως δεν το έχουν καταλάβει, το Yaris GR-Four είναι ένα rally ready αυτοκίνητο, που με καμία ή ελάχιστες επεμβάσεις μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα.
Στα πλαίσια αυτά, το ταμπλώ (το οποίο και εμένα δεν μου αρέσει αισθητικά) έγινε επίτηδες λιτό και οδηγοκεντρικό, ίσως και πιο στιβαρό, λογω λιγότερων κομματιών, για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Προσέξτε την απουσία γυαλιστερών διακοσμητικών προς αποφυγή αντανακλάσεων.
Αλίμονο εάν η Toyota ξέχασε να φτιάχνει ταμπλώ, εξάλλου είχε έτοιμο το (συμπαθητικό) ταμπλώ από το προηγούμενο, εάν ήθελε να το ξαναχρησιμοποιησει. -
Αν δείτε τα test review δοκιμές απο το 2020 όταν παρουσιάστηκε δεν υπήρχε ουτε ενας που να μην είχε στα αρνητικά το ταμπλό /οθόνη /καθρέπτη /καθίσματα
κάναν οδηγοκεντρικο το ταμπλό
κατέβασαν την οθόνη χαμηλότερα
άλλαξαν θέση στον καθρέπτη
και χαμήλωσαν τα καθίσματααπλά άκουσαν τους χρήστες
-
-
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Για όσους ίσως δεν το έχουν καταλάβει, το Yaris GR-Four είναι ένα rally ready αυτοκίνητο, που με καμία ή ελάχιστες επεμβάσεις μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα.
Στα πλαίσια αυτά, το ταμπλώ (το οποίο και εμένα δεν μου αρέσει αισθητικά) έγινε επίτηδες λιτό και οδηγοκεντρικό, ίσως και πιο στιβαρό, λογω λιγότερων κομματιών, για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Προσέξτε την απουσία γυαλιστερών διακοσμητικών προς αποφυγή αντανακλάσεων.
Αλίμονο εάν η Toyota ξέχασε να φτιάχνει ταμπλώ, εξάλλου είχε έτοιμο το (συμπαθητικό) ταμπλώ από το προηγούμενο, εάν ήθελε να το ξαναχρησιμοποιησει.γνωρίζω για ποιο γιάρις μιλάμε.
το συγκεκριμένο όμως πολλοί το παίρνουν ως daily ή έστω fun car.
εγώ πάντως θα χαλιόμουν αν είχε αυτό το θέαμα μέσα.
TOYOTA FORUM