-
Το yaris είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και φαίνεται στο πάτημα του κτλ.
Από την άλλη το aygo για χρήση μεσα στην πόλη είναι υπεραρκετό αλλά σε ταξίδια πάνω από τα 130 δυσκολεύεται...
Σε ανηφόρες την βγάζει μόνο με 4η σχέση και γενικότερα καταλαβαίνεις ότι είναι αδύναμο αυτοκίνητο.Εάν το πάρεις στα 10.000 αξίζει απέναντι στα σχεδόν 20.000 του yaris Εάν δώσεις 13-14.000 μάλλον οχι και αξίζει να περιμένεις.
Σε λίγους μήνες έρχεται ολοκαίνουργιο aygo ως micro suv στα πρότυπα του suzuki Ignis
-
Εξαρτάται ποιο Γιάρις κοιτάς. Γενικά το Γιάρις είναι αρκετά καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα του (και το Aygo αλλάζει σύντομα) και ειδικά εαν κοιτάς το υβριδικό. Οπότε δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.
-
Μια προσφορά που έχει η Toyota για διλιτρο Rav με ποιο άλλο μοντέλο θα τη συγκρινατε? Είναι δίκαιη η σύγκριση με Tiguan και Kodiaq 1.5?
-
@kapelis said in TOYOTA FORUM:
Μια προσφορά που έχει η Toyota για διλιτρο Rav με ποιο άλλο μοντέλο θα τη συγκρινατε? Είναι δίκαιη η σύγκριση με Tiguan και Kodiaq 1.5?
Και μόνο που μιλάμε για διλιτρο στην Ελλαδα .. τελειώνει η συζήτηση!
-
Μόλις ήρθα απο Toyota. 19.850 το υβριδικό Yaris με τον νέο τιμοκατάλογο που τους ήρθε πρίν λίγες μέρες. Παράδοση τον Νοέμβριο του 22 με το αισιόδοξο σενάριο.
Δεν πάμε καλά... Με 23 χιλιάρικα είχα αγοράσει Αudi S3 κάποτε. Τώρα παρακαλάς να πάρεις εναν κουβά με εναν χρόνο αναμονή. Εχω ξενερώσει απίστευτα. Μαλλον θα παρω μηχανή.
-
Ότι να ναι....
Χειροποίητο ειναι -
Για ποια έκδοση λες; Γιατί η Active+ με μεταλλικό τόσο ειχε και ετσι ουσιαστικά κατέληξα στην Κορόλα! Παράδοση ηταν Αύγουστος πριν 2 εβδομάδες που ρώτησα…πήγε κιόλας Νοέμβριο!;!;
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Για ποια έκδοση λες; Γιατί η Active+ με μεταλλικό τόσο ειχε και ετσι ουσιαστικά κατέληξα στην Κορόλα! Παράδοση ηταν Αύγουστος πριν 2 εβδομάδες που ρώτησα…πήγε κιόλας Νοέμβριο!;!;
Ναι η Active Plus. Μου είπε επι λέξει "τσίμπησαν γύρω στα 400 ευρώ με τον νέο τιμοκατάλογο" , άρα παίζει να μην μου είπε την τελική-τελικη τιμή (πάντα βγάζουν ως δια μαγείας κάτι επιπλέον μικροποσα οταν πας ταμείο) και να είναι περισσότερα. Η active η απλή δεν αξίζει. Έχει άσχημες 15αρες ζάντες δεν έχει καν πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.
@lap σιγά μην είναι και Rols Royce.. Είναι ok ποιοτικά, το αναγνωρίζω, αλλά μην μου πεις τώρα ότι το συγκρίνεις με Audi S3 απο οποιαδήποτε άποψη γιατί θα μου χυθεί ο καφές απο τα γέλια.
-
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση τιμής καινούριου με μεταχειρισμένο.
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση τιμής καινούριου με μεταχειρισμένο.
Ναι οκ, αλλά δεν θεωρείς τραγικό που έχει φτάσει τα 20 χιλιάρικα ενα απλό σουπερμινι; Κάποτε παίρναμε αμαξαρες με τόσα χρήματα. Ενα καινούριο σουπερμινι των 100 ίππων έκανε 14- 15 χιλιάρικα φουλ εξοπλισμένο. Τώρα για την ίδια οδηγική απόλαυση που μου έδινε το S3 πρέπει να πουλήσω ενα νεφρό για να πάρω το Yaris GR.
-
@dimgeo said in TOYOTA FORUM:
@lap σιγά μην είναι και Rols Royce.. Είναι ok ποιοτικά, το αναγνωρίζω, αλλά μην μου πεις τώρα ότι το συγκρίνεις με Audi S3 απο οποιαδήποτε άποψη γιατί θα μου χυθεί ο καφές απο τα γέλια.
Να ξέρεις όμως ότι όσο δύσκολο είναι να φτιάξει η audi το s3 , με αυτές τις επιδόσεις και την έτσι και έτσι αξιοπιστία , άλλο τόσο μη πω και δυσκολότερο είναι να φτιάξει η Toyota το yaris hybrid με την κορυφαία αξιοπιστία και οικονομία και να το πουλάει και σε προσιτή τιμή .
Γιατί αν έφτιαχνε κάτι παρόμοιο η audi το καπέλο θα ήταν ένα 10χιλιαρο για πλάκα ... ΝΑΙ θα είχε ηλεκτρικά παράθυρα όμως πίσω -
Εγώ δεν μενω τόσο στην τιμή αλλά στην καθυστέρηση. Για αυτό το σχολιασα
Όλα πλέον έγιναν πανάκριβα. -
Ναι η Active Plus. Μου είπε επι λέξει "τσίμπησαν γύρω στα 400 ευρώ με τον νέο τιμοκατάλογο" , άρα παίζει να μην μου είπε την τελική-τελικη τιμή (πάντα βγάζουν ως δια μαγείας κάτι επιπλέον μικροποσα οταν πας ταμείο) και να είναι περισσότερα.
Εεε τσίμπησε λίγο, κάπου €300-350, δεν είναι κάτι το σοβαρό και ήταν αναμενόμενο. Απλά το έβρισκα και το βρίσκω ακριβό (αν και ο ανταγωνισμός είναι χειρότερος....αχαχα, οπότε ακόμα "ευκαιρεία" μοιάζει το Γιάρις) και έτσι πήγα στην Κορόλα, γιατί τότε είχε προωθητικό.
Πάντως η τιμή της Τογιότα είναι από τις πιο "τίμιες" χωρίς κρυφές χρεώσεις και κάτι 500αρες για δήθεν PDI. Οπότε λογικά τελική τιμή σου έδωσε. -
Ολα τσιμπησαν προς τα πανω. Καποιες χαμηλες εκδοσεις δε τις πειραξαν, η τις πειραξαν λιγοτερο. Σε corolla μεχρι active plus δεν ακριβηνε αλλα οι παραπανω τσιμπησαν ενα 400αρι.
το κλαμα ειναι στο CHR. Για μοντελο 5ετιας πρακτικα που του χρονου παει για αλλαγη, τσιμπησε ενα 800αρι η club που παιρνουν οι πιο πολλοι. Και αν σε αυτο προσθεσεις το προωθητικο που κοπηκε και ηταν 1000ρικο και τα 700 που σου εκαναν εκπτωση οταν παρακαλαγαν το πασχα να πουλησουν, εν τελει τωρα ψωνιζεις 2.5 χιλιαρικα ακριβοτερα....
οποιος προλαβε προλαβε...μονο το yaris cross δεν εχουν αγγιξει ακομα. λετε να τρεξουμε μη τσιμπησει τον επομενο μηνα?
με τις νεες τιμες του απλου yaris φαινεται ακομα πιο περιεργο οτι το yaris cross active ειναι λιγοτερο απο 1 χιλιαρικο ακριβοτερο απο το yaris active plus και με λιγο καλυτερο εξοπλισμο...
-
Μόλις ήρθα απο Toyota. 19.850 το υβριδικό Yaris με τον νέο τιμοκατάλογο που τους ήρθε πρίν λίγες μέρες. Παράδοση τον Νοέμβριο του 22 με το αισιόδοξο σενάριο.
Δεν πάμε καλά... Με 23 χιλιάρικα είχα αγοράσει Αudi S3 κάποτε. Τώρα παρακαλάς να πάρεις εναν κουβά με εναν χρόνο αναμονή. Εχω ξενερώσει απίστευτα. Μαλλον θα παρω μηχανή.
Το απόγευμα έκλεισα ένα Corolla hybrid sedan με παράδοση Απρίλιο για Yaris μου είπε ο πωλητής έκλεισαν σήμερα το πρωί για Νοέμβριο 22
-
Τώρα για την ίδια οδηγική απόλαυση που μου έδινε το S3 πρέπει να πουλήσω ενα νεφρό για να πάρω το Yaris GR.
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν ακριβύνει, είναι γεγονός. Όμως και το S3 τότε ένα νεφρό και βάλε κόστιζε καινούριο. Είχα πάρει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στα 15 χιλιάρικα, που καινούριο είχε κοστίσει σχεδόν 70 χιλιάρικα (είχα δει το τιμολόγιο αγοράς του). Για αυτό λέω ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
-
Στο νέο aygo x αναφέρουν ένα νέο s cvt με γρήγορη εκκίνηση από στάση.
Έχω σκάσει. Ψάχνω παντού και σε ιαπωνικά sites για κάποια ενημέρωση για το νέο cvt και δεν έχω βρει τίποτα. Το μόνο που βρήκα είναι για το direct cvt το οποίο δεν το ονομάζει s-cvt.
Άρα ποιο είναι το αυτό το νέο s-cvt
Μήπως είναι το cvt-i ;;;; Αλλά τότε γιατί το αναφέρει s-cvt -
Πάντως οι πιεςαιοι , είπαν ότι κατάργησαν την συνεργασία, γιατί το αμάξι για να πιάσει τους ρύπους του γιούρο 7 , θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ηλεκτρικό , αλλιώς θα έμπαιναν μέσα στα χρήματα.
Αρα το άιγκο , ίσως στην Ευρώπη να μην μας έλθει για πολύ καιρό .
-
Πάντως στην Τσεχία θα συνεχίσει να κατασκευάζεται...euro 6 θα βγάλουν αρχικά και μετά όταν εφαρμοστεί το euro 7 βλέπουν τι θα γίνει...
-
Μάρτιο του 22 λένε θα έρθει.
Κατασκευάζεται και εξελίχθηκε στην Ευρώπη.
109gr co2/χλμ εκπέμπει.Κατά τη άποψη μου η psa με την εμμονή σε ντίζελ και βενζίνη σε μεγάλο φάσμα των μοντέλων της και όχι σε υβριδικά, έχει εναν μέσο όρο Co2 που δεν θα μπορούσε να δεχθεί ενα αυτοκίνητο με άνω των 100 gr/co2.
Την toyota την παίρνει να το προσφέρει και μπραβο της.
Τα βενζίνης μπορούν να προσαρμοστουν εύκολα στα euro7.
Αν δείτε το κινητήρα του aygo φαίνεται να έχει κάτι διαφορετικό στην εισαγωγή του. Λογικά για τους ρυπους.
TOYOTA FORUM