-
Φτάσαμε το σέρβις του HDi να είναι το φθηνότερο της αγοράς... σου έβαλαν τα 0-30 INEOS στο χρυσαφί μπουκάλι;
Μην ξεχάσεις κάρτα καυσαερίων αν δεν έβγαλες, σπάνια το θυμούνται στο σέρβις.
-
Πολύ καλή τιμή @araxnis , αν έβαζες και χύμα addblue από βενζινάδικο θα ήσουν άλλα 20ε μείον !
Λίγα εργατικά . -
@piliourits said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Φτάσαμε το σέρβις του HDi να είναι το φθηνότερο της αγοράς... σου έβαλαν τα 0-30 INEOS στο χρυσαφί μπουκάλι;
Μην ξεχάσεις κάρτα καυσαερίων αν δεν έβγαλες, σπάνια το θυμούνται στο σέρβις.
Ναι τα 0-30 στο χρυσαφί.. Σε Astra K βάλανε 0-20...Στην έρευνα που έκανα στους γύρω νομούς εξακολουθούν ορισμένα τζιμάνια της Opel να βάζουν σε αυτόν τον κινητήρα dexos 5-30!!
-
@yem said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Πολύ καλή τιμή @araxnis , αν έβαζες και χύμα addblue από βενζινάδικο θα ήσουν άλλα 20ε μείον !
Λίγα εργατικά .Ειχα μάθει αλλιώς με ford τόσα χρόνια αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω, θεωρώ οτι είναι καλά. Συνέπεσε η ένδειξη του adblue (υπόλοιπο 1800 χλμ ελεγε) με το σέρβις, ήταν και το πρώτο συμπλήρωμα οπότε το άφησα σε αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση σιγουρα θα έβαζα μόνος μου...Παντως με είπαν οτι θελει λιγο προσοχή και το τι adblue βάζεις..Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει πρατήριο με αντλία adblue..
-
@araxnis said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Λίγα εργατικά .Ειχα μάθει αλλιώς με ford τόσα χρόνια αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω, θεωρώ οτι είναι καλά. Συνέπεσε η ένδειξη του advlue (υπόλοιπο 1800 χλμ ελεγε) με το σέρβις, ήταν και το πρώτο συμπλήρωμα οπότε το άφησα σε αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση σιγουρα θα έβαζα μόνος μου...Παντως με είπαν οτι θελει λιγο προσοχή και το τι adblue βάζεις..Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει πρατήριο με αντλία adblue..
Με τα ίδια χρήματα θα αγοράζεις αυτό που είναι εγκεκριμένο για τα Hdi από την Stella μήπως και γλιτώσεις κάνα δοχείο adlue...
Αποθήκευση σε σκιερό μέρος νορμάλ θερμοκρασία.https://www.asgagro.gr/index.php?route=product/product&product_id=2383
-
@georgekn said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Λίγα εργατικά .Ειχα μάθει αλλιώς με ford τόσα χρόνια αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω, θεωρώ οτι είναι καλά. Συνέπεσε η ένδειξη του advlue (υπόλοιπο 1800 χλμ ελεγε) με το σέρβις, ήταν και το πρώτο συμπλήρωμα οπότε το άφησα σε αυτούς. Σε διαφορετική περίπτωση σιγουρα θα έβαζα μόνος μου...Παντως με είπαν οτι θελει λιγο προσοχή και το τι adblue βάζεις..Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει πρατήριο με αντλία adblue..
Με τα ίδια χρήματα θα αγοράζεις αυτό που είναι εγκεκριμένο για τα Hdi από την Stella μήπως και γλιτώσεις κάνα δοχείο adlue...
Αποθήκευση σε σκιερό μέρος νορμάλ θερμοκρασία.https://www.asgagro.gr/index.php?route=product/product&product_id=2383
Αυτό βάλανε...
-
Ναι τα 0-30 στο χρυσαφί.. Σε Astra K βάλανε 0-20...Στην έρευνα που έκανα στους γύρω νομούς εξακολουθούν ορισμένα τζιμάνια της Opel να βάζουν σε αυτόν τον κινητήρα dexos 5-30!!
Σε εμένα crossland 1.5d έχουν βάλει μέχρι τώρα 2 φορές 5-30 και μία 0-30.Νομίζω την τελευταία φορά μου είπε οδηγία είναι πλέον για 5-30...Δεν ξέρω, τώρα έχω 73χιλ χλμ σε 2 χιλ που θα ξαναπάω θα δω...
-
@tsour_ee said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Σε εμένα crossland 1.5d έχουν βάλει μέχρι τώρα 2 φορές 5-30 και μία 0-30.Νομίζω την τελευταία φορά μου είπε οδηγία είναι πλέον για 5-30...Δεν ξέρω, τώρα έχω 73χιλ χλμ σε 2 χιλ που θα ξαναπάω θα δω...
Κάθε πόσα χλμ κάνεις αλλαγές; 20κ;
-
@xenos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
κάθε 15k.
Ξέχασα μια άλλη στο προηγούμενο ποστ.
Οπότε 3 με 5-30 και μία με 0-30.Η πιο πρόσφατη με 5-30...από το myopel βλέπω τώρα:
dexos2
έως και -25 °C
SAE 0W-30 ή SAE 0W-40
SAE 5W-30 ή SAE 5W-40
-
κάθε 15k.
Οπότε 3 με 5-30 και μία με 0-30.Η πιο πρόσφατη με 5-30...από το myopel βλέπω τώρα:
dexos2
έως και -25 °C
SAE 0W-30 ή SAE 0W-40
SAE 5W-30 ή SAE 5W-40
Το myopel είναι για γέλια..Το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου τι γράφει?Το δικό μου, μοντέλο του 2022, γράφει μόνο προδιαγραφή PSA
-
κάθε 15k.
dexos2
έως και -25 °C
SAE 0W-30 ή SAE 0W-40
SAE 5W-30 ή SAE 5W-40
Από το εγχειρίδιο...
-
Με τις δεξαμενές του adblue έχουν βρει καμία λύση της προκοπής?
-
κάθε 15k.
dexos2
έως και -25 °C
SAE 0W-30 ή SAE 0W-40
SAE 5W-30 ή SAE 5W-40
Το myopel είναι για γέλια..Το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου τι γράφει?Το δικό μου, μοντέλο του 2022, γράφει μόνο προδιαγραφή PSA
εμένα ότι λέει το myopel λέει και το εγχειρίδιο αλλά είναι και μοντέλο του 2018. Προφανώς τα έχουν επικαιροποιήσει, θα το αναφέρω σε 2k που θα πάω για αλλαγή. Ευχαριστώ.
-
@thodoris91 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Ναι, την πιο αποτελεσματική, αν χαλάσει, βάζουν καινούριο!
-
@piliourits said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@thodoris91 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Ναι, την πιο αποτελεσματική, αν χαλάσει, βάζουν καινούριο!
Σε πληροφορώ υπάρχει νέα, πιο άμεση! Πάνε στον προγραμματιστή και το καταργεί! Καλό;
[κόστος επισκευής στη nissan: ~1300e] -
Έχει μια γνωστή μου c3 και παρακαλάει να της χαλάσει στην εγγύηση-γιατι είναι σίγουρη ότι θα της χαλάσει
-
Αύγουστο του 21 αντικαταστάθηκε ο εργοστασιακος θερμοστάτης του 308 που αισίως έφτασε τα 400000χλμ λόγω διαρροής από ράγισμα. Μπήκε Gates των 40€ μιας και ζητούσαν περίπου 200€ για γνήσιο. Κάτι ξέραν, πριν λίγες μέρες ράγισε και αυτός μετά από περίπου 140000χλμ.
-
@imr said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@dimitrioskosmas said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
FORD ΡΗΓΑΤΟΣ
Δεν βολευει καθολου δυστυχως
Δεν ειχα σκεφτει καθολου το θεμα σερβις πριν παρω ford και τελικα ειναι πολυ σημαντικο κομματι.
https://www.xo.gr/profile/zygogiannis-service-ford-nea-ionia/el/
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο και απλά το μεταφέρω. Δεν εχω Ford..
-
Εδώ και 17 χρόνια γινόταν service στο L200 στην αρχή του έτους. Πέρυσι λοιπόν το Φεβρουάριο έγινε το service. Δυστυχώς για λόγους, οικονομικούς και άλλους, δεν έχει γίνει service φέτος.
Στους 14 περιπου μήνες που μεσολάβησαν το φορτηγό εχει κάνει 7000 χλμ.
Θεωρώ ότι θα μπορώ να κάνω το service τον Ιούνιο.
Να το κάνω το συντομότερο δυνατό, τον Ιούνιο δλδ, ή να το πάω του χρόνου αφού δεν κάνει πολλά χλμ? Κι αν το κάνω τον Ιούνιο το επόμενο θα μεταφερθεί για τον επόμενο Ιούνιο? Πόσο επίφοβο είναι το 10-40 λάδι και πόσο θα αντέξουν φίλτρο λαδιού και φίλτρο πετελαίου? -
@megane98hp said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Εδώ και 17 χρόνια γινόταν service στο L200 στην αρχή του έτους. Πέρυσι λοιπόν το Φεβρουάριο έγινε το service. Δυστυχώς για λόγους, οικονομικούς και άλλους, δεν έχει γίνει service φέτος.
Στους 14 περιπου μήνες που μεσολάβησαν το φορτηγό εχει κάνει 7000 χλμ.
Θεωρώ ότι θα μπορώ να κάνω το service τον Ιούνιο.
Να το κάνω το συντομότερο δυνατό, τον Ιούνιο δλδ, ή να το πάω του χρόνου αφού δεν κάνει πολλά χλμ? Κι αν το κάνω τον Ιούνιο το επόμενο θα μεταφερθεί για τον επόμενο Ιούνιο? Πόσο επίφοβο είναι το 10-40 λάδι και πόσο θα αντέξουν φίλτρο λαδιού και φίλτρο πετελαίου?Ε ναι ρε Μέγκαν άλλαξε τουλάχιστον τα λαδάκια. Εργαλείο δουλειάς είναι. Μια φορά το χρόνο ανεξαρτήτως χιλιομέτρων είναι καλό.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?