Η μίζα χτυπάει κανονικά ή δεν ακούγεται ούτε αυτή? Δοκίμασε να το βάλει μπροστά με καλώδια?
Best posts made by thodoris91
-
RE: μπαταρία μάλλον καπούτ ...κ σημαντική ερώτηση
-
RE: Opel Astra Diesel καθαρισμός φίλτρου
Έχω το ίδιο αυτοκίνητο. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν βγαίνει ένδειξη όταν κάνει αναγέννηση, το καταλαβαίνεις από τη στιγμιαία κατανάλωση που ανεβαίνει και από τον ήχο του κινητήρα που γίνεται πιο μπάσος. Για να φτάσει στο σημείο να βγάλει αυτο το μήνυμα σημαίνει ότι έχουν κόψει πολλές αναγεννησεις κι ίσως χρειάζεται να συνδεθεί με διαγνωστικό για να γίνει από εκει η αναγέννηση
-
RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]
Το Bridgestone γιατί είναι το πιο καινούργιο από εμένα, αν και τα υπόλοιπα είναι όλα καλά και δοκιμασμένα ελαστικά
-
@ggab said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Με την αξιοσημείωτη διαφορά ότι οι αναφορές δεν έχουν καμία επαφή με την ποιότητα των δρόμων και τις θερμοκρασίες στη χώρα μας.
Συν ότι κάποιοι αναφέρουν στις κριτικές τους ότι πήγαν από ένα Χ ελαστικό δεκαετίας και τριτοτεταρτης θυγατρικής σε ένα νέο Ψ ελαστικό δεύτερης θυγατρικής γράφοντας επαίνους, με αποτέλεσμα το Ψ να έχει πλασματικά καλή βαθμολογία
-
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?
Renault Clio mk3 1.2 tce του 11' με 140.000km:
Λάδια elf 5w40
Φίλτρο λαδιού , αέρος, καμπίνας (γνήσια)
Σετ ιμάντα χρονισμού και τρόμπα νερού (γνήσια)
Εξωτερικός ιμάντας (γνήσιος)
Αντιψυκτικό (γνήσιο)
Πολλαπλασιαστής (marelli)
Καθαρισμός και ρύθμιση στα ταμπούρα
Καθαρισμός πεταλούδας
Πλήρωση συστήματος a/c με freon
Σύνολο 470€ σε εξειδικευμένο -
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........
Εγώ τα top mounts τα αλλάζω πάντα μαζί κι ας μη χρειάζονται αλλαγή, επίσης μπορεί να θέλει και bump stops... μπροστινό σύστημα λογικά δε θα χρειαστείς κάτι...
-
Έβαλα τα T005 τελικά ...πολύ άνετο σαν πρώτη εντύπωση...
-
Εμένα εντωμεταξυ στο clio μου είχαν πει στο ΚΤΕΟ ότι θέλει ευθυγράμμιση, ενώ δεν τράβαγε και το πήγα προληπτικά και όντως ήθελε! Από την άλλη καινούργια αμορτισέρ πολλές φορές βγαίνουν χειρότερα από τελειωμένα
-
RE: Επιλογή δισκόπλακες-προτιμήσεις
Έχω βάλει σε golf vi πίσω τακάκια και δίσκους brembo ...τα έχω 50.000km και δεν έχουν σφυρίξει ποτέ...θα προτιμούσα ATE κι εγώ , αλλά μια χαρά αποδείχτηκαν και τα brembo
-
RE: Renault captur lpg
Εντωμεταξυ το Renault που είναι turbo μπορείς να του βάλεις κανένα πρόγραμμα στο μέλλον και να γίνει πιο σπιρτοζικο...σε οδική συμπεριφορά πάντα είναι στην αφρόκρεμα της κατηγορίας τα Renault αποκλείεται να μην είναι σταθερό
Latest posts made by thodoris91
-
@ababa641 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Το αυτοκίνητο κινείται και εκτός πόλης. Στη διάσταση 175/65/14 τι έχετε να προτείνετε?
Αυτή τη στιγμή φοράει τα falken 110 αλλά ο φίλος που τα είχα πάρει πλέον δεν μπορεί να φέρει falken. Υπάρχει κάτι καλύτερο ή ίσο με τα falken?Θα πρότεινα:
Bridgestone T005
Toyo proxes comfort
Pirelli p1 -
RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]
Εγώ στο ίδιο αυτοκίνητο βάζω total quartz ineo xtra first 0w20 και δηλώνω ευχαριστημένος
-
RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]
Μέχρι τώρα τι λαδι χρησιμοποιούταν?
-
RE: Opel Astra Diesel καθαρισμός φίλτρου
Έχω το ίδιο αυτοκίνητο. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν βγαίνει ένδειξη όταν κάνει αναγέννηση, το καταλαβαίνεις από τη στιγμιαία κατανάλωση που ανεβαίνει και από τον ήχο του κινητήρα που γίνεται πιο μπάσος. Για να φτάσει στο σημείο να βγάλει αυτο το μήνυμα σημαίνει ότι έχουν κόψει πολλές αναγεννησεις κι ίσως χρειάζεται να συνδεθεί με διαγνωστικό για να γίνει από εκει η αναγέννηση
-
Τα eco contact 6 τα ειχα βαλει σε clio iii tce την εποχη της καραντίνας γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο επώνυμο στη διάσταση του. Δε θεωρω ότι ήταν τόσο κακά. Στα ίδια χιλιόμετρα τα t005 που φοράω τώρα έχουν περισσότερη φθορά (να πω εδώ ότι μιλάμε για καθημερινή κίνηση σε κακο οδόστρωμα, χωματόδρομο κλπ).
Τα premium contact 7 σε astra k (205/55/16) είναι εξαιρετικά με εξαίρεση ότι υπό συνθήκες βγάζουν λίγο παραπάνω θόρυβο. -
RE: Πλύσιμο Αυτοκινητου
Μήπως πλένεις με πιεστικό με μεγάλη πίεση ή από κοντινή απόσταση?
-
RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
Εγώ δε φοράω πολωτικά γυαλιά, αλλά οι madico black pearl nc που έβαλα δεν κάνουν καθόλου ανακλάσεις κλπ ούτε πίσω στις αντιστάσεις (στο άλλο αυτοκίνητο με aswf performer γίνεται αυτό)... γενικά στο παρμπρίζ κ οδηγού - συνοδηγού που έβαλα τις νόμιμες 75αρες δεν έχει αλλάξει καθόλου η ορατότητα σε σχέση με πρίν
-
Εγώ μόλις έβαλα και μετανιώνω που δεν ειχα βαλει τοσο καιρό...επιτρέπεται από το νόμο, αλλά μιλά και με την ασφαλιστική σου για να είσαι σίγουρος
-
RE: KIA SERVICE
Για Αττική μιλάμε? Παλιότερα που είχαμε ενα Hyundai στην οικογένεια το πήγαινα στον "Αλέκο " (Καπλατζης) στο Ίλιον κ ήμουν πολύ ευχαριστημένος
-
@thodoris91 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Μεταξύ madico black pearl nc, xpel prime xr (οχι την xr+) και armolan ventura ποια θα προτείνατε? Η armolan στα χαρτιά έχει τους καλύτερους συντελεστές και είναι και φθηνότερη, αλλά οι άλλες δύο εταιρίες θεωρούνται πιο καταξιωμενες.
Τελικά έβαλα madico. Όλα τα τζάμια συν παρμπριζ 320€.