Παπατζιλικια δυστυχώς πρώτη φορά συναντάω τέτοια μυστικοπάθεια....
Ζήτησα να μου τα ξεκαθαρίσουν γραπτά αλλά είμαι σίγουρος ότι αν απαντήσουν θα το κάνουν πάλι τηλεγραφικά γιατί ενδεχομένως υπάρχουν και άλλες χρεώσεις που συνεχίζουν να μην μου λένε αλλιώς είναι τελείως ακατανόητη η στάση τους....
Δυστυχώς, και παρά την κρίση που περνάει ο κλάδος τα τελευταία πολλά χρόνια, φαίνεται ότι τις θέσεις τους τις κράτησαν άνθρωποι με γνωριμίες παρά οι ικανότεροι. Ως επί το πλείστον, οι πωλητές βαριούνται, είναι απογοητευμένοι, δεν αγαπούν το αυτοκίνητο και δεν ξέρουν ή εις γνώση τους λένε ψέμματα. Οι δε αντιπροσωπείες θάβουν μόνες τους τα μοντέλα τους μιας και πολλά δεν υπάρχουν ούτε για δοκιμή. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν γίνεται όλοι να τα έχουν όλα, αλλά ας υπήρχε ένα για όλη την αττική πχ και ας έκλεινες ραντεβού. Δεν γίνεται να σου ζητάνε €25000+ και να μην το έχεις οδηγήσει.
Πρόσφατα, έστειλα μήνυμα σε φόρμα επικοινωνίας και εκδήλωσα ενδιαφέρον για συγκεκριμένο μοντέλο με συγκεκριμένα έξτρα. Επέλεξα τρόπο επικοινωνίας το email γιατί στην δουλειά δεν θέλω να απαντάω άσχετες κλήσεις. Ε, με πήρανε τηλέφωνο, βιάζονταν να με ξεπετάξουν, θέλανε να με αποτρέψουν από τα έξτρα, δεν ξέρανε τεχνικές λεπτομέρειες (δλδ μπαίνουν μπάρες οροφής στην πανοραμική?), δεν θέλανε να το ψάξουν καν, απάντησαν λάθος τελικά (το ψάχνω μόνος) και δεν είχαν διαθέσιμο τεστ ούτε με ραντεβού. Πως κάποιος θα δώσει €30000 μετά από όλα αυτά?