-
@punkabbestia said in HYUNDAI FORUM:
έκανα, αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. άσε που δεν ήταν το ίδιο μοντέλο, δεν ήταν δηλαδή το f/l.
Μην αγχώνεσαι από τώρα για πράγματα που διαβάζεις στο internet. Ακόμα και για το θέμα που άνοιξε περί των speed warning alerts που είναι πια υποχρεωτικά στην Ευρώπη και πρέπει να μπεις σε μενού και υπομενού για να το απενεργοποιήσεις η Hyundai έβγαλε update που πατώντας το Mute για 4sec απενεργοποιείται αμέσως. Καλώς να το παραλάβεις.
-
ευχαριστώ!
ναι έχεις δίκιο, πάντως το DAW φαίνεται να έχει πολλούς haters λόγω false positives.άλλο κι αυτό με τα σήματα... thanks για το mute tip
-
Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η τιμή, κάτι συμβαίνει.....
Από ανάρτηση ιδιοκτήτη χθες στο f/b.
-
@ektoras said in HYUNDAI FORUM:
κανονας νο1 του ιντερνετ: δεν πιστευουμε οτι διαβαζουμε στο ιντερνετ
-
@dettol said in HYUNDAI FORUM:
κανονας νο1 του ιντερνετ: δεν πιστευουμε οτι διαβαζουμε στο ιντερνετ
Κανόνας Νο 2 επιβεβαιώνουμε στο βαθμό που μπορούμε, ότι αυτό που ανεβάζουμε είναι από αξιόπιστη πηγή και υπαρκτό πρόσωπο.
-
Όταν σας τα λεγα για το kona με λέγατε γραφικό.παρε την λεντ μπάρα και τα λεντ φώτα.Στο εξωτερικό στο 1/10 είναι η τιμή των ανταλλακτικών εντομεταξυ
-
Εδώ μπορούμε, χρησιμοποιώντας το VIN, να δούμε ενδεικτικές τιμές ανταλλακτικών: https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Hyundai
-
Γενικά η Hyundai στην Ελλάδα το έχει ξεφτιλίσει με τις τιμές της.
Έχει αφήσει πίσω της την vfm φήμη που είχε χτίσει τόσα χρόνια και μπαίνει σε αλλά πριμιουμ μονοπάτια. Και άντε να δεχτώ ότι τα Ionic και η σειρά N δικαιολογούν τα λεφτά τους. Πως δικαιολογείται όμως το i10 το 20 να κόστιζε 11.5 χιλ και τώρα 18.5, σε ίδια πάντα έκδοση; Το i20 στα 20+, από 16 αν θυμάμαι καλά.
Σε ποσοστό αυξήσεων, νομίζω ξεπερνάει άλλες μάρκες (μαζικής παραγωγής). -
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η hyundai στην Ελλάδα ο αντιπροσωπος κοπαναει τα ανταλλακτικά τύπου λεντ και φανοποιοειου σε ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ τιμές.Μη αγοράζετε αν δεν κάνετε τουλάχιστον μία μικτή ασφάλεια
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η hyundai στην Ελλάδα ο αντιπροσωπος κοπαναει τα ανταλλακτικά τύπου λεντ και φανοποιοειου σε ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ τιμές.Μη αγοράζετε αν δεν κάνετε τουλάχιστον μία μικτή ασφάλεια
Κάπως πρέπει να βγει η επένδυση αγοράς του χρεους που είχε ο Δάβαρης. Δεν το πήρε έτσι ο Βασιλάκης, το πήρε για να βγάλει λεφτά.
-
@fanis75 said in HYUNDAI FORUM:
Κάπως πρέπει να βγει η επένδυση αγοράς του χρεους που είχε ο Δάβαρης. Δεν το πήρε έτσι ο Βασιλάκης, το πήρε για να βγάλει λεφτά.
πρεπει να γίνει μια συγκριση με τιμές από ευρωπη για να δούμε αν ισχυει αυτό
υ.γ: σε led πισω φαναρι απο καινουρια x1 ειχα ακουσει μια τρελη τιμη...5000 ευρω
-
βασιλοσαρακακης
-
@npapanik said in HYUNDAI FORUM:
Εδώ μπορούμε, χρησιμοποιώντας το VIN, να δούμε ενδεικτικές τιμές ανταλλακτικών: https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Hyundai
Δεν μπόρεσα να το βρω. Το βρήκες εσύ;
-
@a-d-p said in HYUNDAI FORUM:
Δεν μπόρεσα να το βρω. Το βρήκες εσύ;
Στο Tucson μου, με το VIN το βγάζει κανονικά. Παρεπιμπτόντως, το LED μπροστα είναι στα 800€ στο περίπου. Θα ρωτήσω να δω πόσο το έχουν εδώ.
-
Δεν ξέρω από που έχουν προέλθει όλες αυτές οι φήμες για το κόστος των ανταλλακτικών, αλλά επειδή προσωπικά μου φάνηκαν εξωφρενικές έστειλα χτες τον part no του ενός από τα δύο LED του Tucson μου στο τμήμα ανταλλακτικών του συνεργείου μου. Ιδού η απάντηση:
-
Δεν ξέρω από που έχουν προέλθει όλες αυτές οι φήμες για το κόστος των ανταλλακτικών, αλλά επειδή προσωπικά μου φάνηκαν εξωφρενικές έστειλα χτες τον part no του ενός από τα δύο LED του Tucson μου στο τμήμα ανταλλακτικών του συνεργείου μου. Ιδού η απάντηση:
για στειλε και για το kona να δουμε
HYUNDAI FORUM