-
Hyundai WSCE 2024
Youtube Video -
Ψάχνοντας για το επόμενο αυτοκίνητο,βλέπω (και) το Bayon.Σε μερικούς φαίνεται άσχημο,εμένα δε με "χαλάει" πλην των ζαντών που δίνει ως στάνταρ οι οποίες είναι όντως άθλιες.Αυτό που με απασχολεί είναι η κατανάλωση εκτός πόλης κυρίως.Το έχει κάποιος να μου πει πόσο καίει στην Εθνική;
-
Με εσένα θα ειναι χαμηλή η κατανάλωση. Και τρίλιτρο να πάρεις 5 λίτρα θα κάψεις
-
@lap said in HYUNDAI FORUM:
Με εσένα θα ειναι χαμηλή η κατανάλωση. Και τρίλιτρο να πάρεις 5 λίτρα θα κάψεις
Ε δεν είναι έτσι! -
@downhill said in HYUNDAI FORUM:
Ψάχνοντας για το επόμενο αυτοκίνητο,βλέπω (και) το Bayon.Σε μερικούς φαίνεται άσχημο,εμένα δε με "χαλάει" πλην των ζαντών που δίνει ως στάνταρ οι οποίες είναι όντως άθλιες.Αυτό που με απασχολεί είναι η κατανάλωση εκτός πόλης κυρίως.Το έχει κάποιος να μου πει πόσο καίει στην Εθνική;
Μικτη κανε αν το παρεις
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
Μικτη κανε αν το παρεις
Γιατί;
-
Μικτη κανε αν το παρεις
Γιατί;
Γιατι αν κανεις καμια γερη τρακα ή εστω κανα προφυλακτηρα πχ θα πρεπει να δωσεις πολλα χιλιαρικα
-
Μικτη κανε αν το παρεις
Γιατί;
Γιατι αν κανεις καμια γερη τρακα ή εστω κανα προφυλακτηρα πχ θα πρεπει να δωσεις πολλα χιλιαρικα
Καλά αυτό το ξέρω.Νόμιζα ότι έχει σχέση με το συγκεκριμένο μοντέλο.
380€/έτος είναι η μικτή ασφάλεια...Δεν είναι και λίγα πάντως. -
Μικτη κανε αν το παρεις
Γιατί;
380€/έτος είναι η μικτή ασφάλεια...Δεν είναι και λίγα πάντως.σε αλλα εχει 700 και 800.Να δεις και ποσο κεφαλαιο σου δινει σε περιπτωση που τρακαρεις και τις καλυψεις γενικα.380 δεν ειναι πολλα.εδω για δεκαπενταετιας δινουμε για απλη ασφαλεια 250 το χρονο
-
Και εμένα λίγα μου φαίνονται τόσα λεφτά για μεικτή.
Πάρε κι ένα φρέσκο.
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/dokimazoyme-to-neo-hyundai-bayon-1-0-t-gdi-100-ps-7dct-48v-hybrid/ -
Μικτη κανε αν το παρεις
Γιατί;
380€/έτος είναι η μικτή ασφάλεια...Δεν είναι και λίγα πάντως.σε αλλα εχει 700 και 800.Να δεις και ποσο κεφαλαιο σου δινει σε περιπτωση που τρακαρεις και τις καλυψεις γενικα.380 δεν ειναι πολλα.εδω για δεκαπενταετιας δινουμε για απλη ασφαλεια 250 το χρονο
Το ποσό αγοράς ασφαλίζει.Στην Hellas Direct είδα.
Κι εγώ στο 307 23 ετών που έχω 220€ πληρώνω ετησια αλλά όχι μόνο για τις βασικές καλύψεις. -
Πήγα και είδα το Bayon εχθές.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.Απορώ γιατί σε κάποιους δεν αρέσει το σχέδιο,εμένα μου άρεσε.Μόνη παραφωνία οι ζάντες αλλά αυτό είναι κάτι που δiορθώνεται.Πολύ ευρύχωρο εσωτερικό.Ωραίος χώρος για τους πίσω επιβάτες και καλός χώρος αποσκευών.Πολύ ωραία μεγάλη οθόνη.
Στ΄αρνητικά του τα εξής:-
Δεν έχει προβολείς ομίχλης ούτε ως έξτρα
-
Δεν έχει εμπρόσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Δεν έχει ρεζέρβα παρόλο που υπάρχει ο χώρος.Μόνο κιτ επισκευής
Το αυτοκίνητο μου άρεσε και σίγουρα θα κάνω test drive.Η δε τιμή του τώρα με προσφορά είναι στα 23000€ περίπου.
Πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα!
-
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.Απορώ γιατί σε κάποιους δεν αρέσει το σχέδιο,εμένα μου άρεσε.Μόνη παραφωνία οι ζάντες αλλά αυτό είναι κάτι που δiορθώνεται.Πολύ ευρύχωρο εσωτερικό.Ωραίος χώρος για τους πίσω επιβάτες και καλός χώρος αποσκευών.Πολύ ωραία μεγάλη οθόνη.
Στ΄αρνητικά του τα εξής:-
Δεν έχει προβολείς ομίχλης ούτε ως έξτρα
-
Δεν έχει εμπρόσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Δεν έχει ρεζέρβα παρόλο που υπάρχει ο χώρος.Μόνο κιτ επισκευής
Το αυτοκίνητο μου άρεσε και σίγουρα θα κάνω test drive.Η δε τιμή του τώρα με προσφορά είναι στα 23000€ περίπου.
Πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα!
Το βλέπω τώρα στον διαμορφωτή, το distinctive με χειροκίνητο κιβώτιο λέει 22700 , δεν είχα δει το FL έχει αλλάξει μπροστά, πάρα πολύ όμορφο, και για τις ζάντες αν λες αυτές που έχει στη φωτογραφία φαίνονται ωραίες, σε άλλες φωτό που είδα όχι τόσο , αλλά μικρό το κακό.
Έτσι όπως το βλέπω , αν και δεν έχω καταλάβει αν είναι crossover, μου μοιάζει για το πιο όμορφο Supermini της αγοράς!Και μέσα είναι πάρα πολύ καλό!
Και από χρώματα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ή το μπλε peal , ή το πράσινο pearl ή το lime metallic
Εγώ θα διάλεγα το lime με μαύρη οροφή!
Αν κάποιοι το θεωρούν άσχημο με αυτό το χρώμα θα αμβλύνει σχεδιαστικά τα αρνητικά και θα κλέβει την παράσταση.
Εγώ μάλιστα θα το χαμηλωνα, θεωρώ θα ήταν πιο όμορφο χαμηλό.
Σαν ένα wannabe CHR δείχνει!
-
-
This post is deleted! -
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.Απορώ γιατί σε κάποιους δεν αρέσει το σχέδιο,εμένα μου άρεσε.Γιατι είχαμε δει το προηγούμενο το pre-facelift το οποίο ήταν πολύ άσχημο, οχι το καινούργιο!!!
Αυτο τώρα μοιαζει στο Kona που ετσι και αλλιως μου αρεσε
-
Το προβλημα δεν ηταν μπροστα, αλλα πισω που δεν βλεπεται. Συνεχιζει να μην βλεπεται….!!
-
@fanis75 said in HYUNDAI FORUM:
Το προβλημα δεν ηταν μπροστα, αλλα πισω που δεν βλεπεται. Συνεχιζει να μην βλεπεται….!!
Έφαγε κλωτσιά κι αυτό σαν το Volvo??
-
Καλησπέρα σας, έχω παραγγείλει ένα Bayon (Auto, mild hybrid). ξέρει κανείς αν το driver assistant warning (inattentive driving warning) δουλεύει σωστά; βρίσκω αρκετές αναφορές ότι πρόκειται για ένα defective σύστημα με πολλά false positives κλπ.
κάπως μάλιστα φαίνεται να απενεργοποιείται και το Cruise control όταν αυτό ενεργοποιείται.
σε λίγα reviews του infotainment στο YouTube που είδα δεν φαίνεται να απενεργοποιείται. (σε άλλα μοντέλα βρήκα ότι απενεργοποιείται πχ Santa Fe).
καμία ιδέα τι παίζει;
-
@punkabbestia said in HYUNDAI FORUM:
Καλησπέρα σας, έχω παραγγείλει ένα Bayon (Auto, mild hybrid). ξέρει κανείς αν το driver assistant warning (inattentive driving warning) δουλεύει σωστά; βρίσκω αρκετές αναφορές ότι πρόκειται για ένα defective σύστημα με πολλά false positives κλπ.
κάπως μάλιστα φαίνεται να απενεργοποιείται και το Cruise control όταν αυτό ενεργοποιείται.
σε λίγα reviews του infotainment στο YouTube που είδα δεν φαίνεται να απενεργοποιείται. (σε άλλα μοντέλα βρήκα ότι απενεργοποιείται πχ Santa Fe).
καμία ιδέα τι παίζει;
Καλησπέρα, να υποθέσω ότι έκανες test drive, παρατήρησες κάτι τέτοιο;
-
έκανα, αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. άσε που δεν ήταν το ίδιο μοντέλο, δεν ήταν δηλαδή το f/l.
HYUNDAI FORUM