-
@tsour_ee said in OPEL FORUM:
Το πρόβλημα σίγουρα αφορά όλα τα diesel Stellantis με adblue.
Πολύ έτσι απλά, στην ουρία δηλ αμμωνία με νερό, παρατηρείται ένα φαινόμενο, που γίνεται και στα ούρα μας και φαίνεται στις εξετάσεις, η κρυσταλλοποίηση.
Τώρα αυτό φαίνεται να επηρεάζει μπεκ/αντλίες/αισθητήρες κυρίως.
Το Total clear nox φαίνεται να καλύπτει τις προδιαγραφές του PSA και να έχει κάποια πρόσθετα για να αποφεύγεται το παραπάνω φαινόμενο. Εγώ έβαλα και έξτρα πρόσθετο
επίσημο workaround πάντως δεν υπάρχει...Η ουρία είναι ουρία, δεν είναι αμμωνία με νερό.
Άσε που η ουρία είναι στερεό και η αμμωνία αέριο. -
@super-t said in OPEL FORUM:
@tsour_ee said in OPEL FORUM:
Το πρόβλημα σίγουρα αφορά όλα τα diesel Stellantis με adblue.
Πολύ έτσι απλά, στην ουρία δηλ αμμωνία με νερό, παρατηρείται ένα φαινόμενο, που γίνεται και στα ούρα μας και φαίνεται στις εξετάσεις, η κρυσταλλοποίηση.
Τώρα αυτό φαίνεται να επηρεάζει μπεκ/αντλίες/αισθητήρες κυρίως.
Το Total clear nox φαίνεται να καλύπτει τις προδιαγραφές του PSA και να έχει κάποια πρόσθετα για να αποφεύγεται το παραπάνω φαινόμενο. Εγώ έβαλα και έξτρα πρόσθετο
επίσημο workaround πάντως δεν υπάρχει...Η ουρία είναι ουρία, δεν είναι αμμωνία με νερό.
Άσε που η ουρία είναι στερεό και η αμμωνία αέριο.Σωστά.
-
Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα του δοχείου, που το φτιάχνει η Μπος.
Προφανώς δεν μπόρεσαν να το λύσουν, αλλά πλέον τα ντίζελ τελειώνουν, σου δίνουν εγγύηση μέχρι τα 5 χρόνια και μέχρι τα 8 χρόνια ή 150000 χλμ, πληρώνεις μόνο την εργασία, γύρω στα 200 - 300 ευρώ.
Σε 6 μήνες δεν θα πουλάνε πλέον ντίζελ, οπότε τέλος το θέμα.
Και μένα μου το έβγαλε στα 27000 χλμ. Το κράτησαν ένα πρωινό το άλλαξαν, εννοείται χωρίς επιβάρυνση.
-
Πολλά πινακιδωμένα Άστρα (για να πιάσουν στόχους) ετοιμοπαράδοτα σε τιμές προσφορά. Μόλις πήρε φίλος μου το 1.5 ΕΑΤ8 από 31.000+ στις €25.000. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει.
-
Αν έπαιζε κανά Mokka από 30 σε 15 το συζήταγα...
-
@storm said in OPEL FORUM:
Εκεί ίσως έτρεχα να σε προλάβω
-
Μπα, αφού δεν θα είχε ηλεκτρικά ανδιπλούμενους καθρέπτες!!
-
@fanis75 said in OPEL FORUM:
Πολλά πινακιδωμένα Άστρα (για να πιάσουν στόχους) ετοιμοπαράδοτα σε τιμές προσφορά. Μόλις πήρε φίλος μου το 1.5 ΕΑΤ8 από 31.000+ στις €25.000. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει.
Όσο δλδ θα έπρεπε να είχε εξαρχής!
Αλλά αφού κατάφεραν να φτάσουν το grandland 40K κατάφεραν να κάνουν και το άστρα να φαίνεται ευκαιρία στα 25Κ.
Τα οπελ τι λένε από σαπισμα adblue; ακολουθούν την... τεχνοτροπία της πεζω; σαπίζει σου βάζω άλλο που ξέρω ότι θα σαπισει και αυτό μέχρι να βγεις από την εγγύηση για να στα πάρω μια και καλή; -
@tkin73 said in OPEL FORUM:
Τα οπελ τι λένε από σαπισμα adblue; ακολουθούν την... τεχνοτροπία της πεζω; σαπίζει σου βάζω άλλο που ξέρω ότι θα σαπισει και αυτό μέχρι να βγεις από την εγγύηση για να στα πάρω μια και καλή;
Προφανώς, αφού το ίδιο μοτέρ ειναι, γιατί να έχει κάτι διαφορετικό?
-
Μπα, αφού δεν θα είχε ηλεκτρικά ανδιπλούμενους καθρέπτες!!
χε!χε! Για αυτό έβαλα τα 30 χιλιάρικα.
Γιατί η GS έχει 29300 και φουλ εξοπλισμό... -
Τα οπελ τι λένε από σαπισμα adblue; ακολουθούν την... τεχνοτροπία της πεζω; σαπίζει σου βάζω άλλο που ξέρω ότι θα σαπισει και αυτό μέχρι να βγεις από την εγγύηση για να στα πάρω μια και καλή;
Ίδιο μοτέρ είναι βάζουν και τα ίδια δοχεία ουριας όμως;
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!! -
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!!Το Ντάστερ είναι Ρενώ. Το Όπελ είναι Πεζώ. Και ναι και τα Όπελ έχουν το ίδιο θέμα, αφού όλα ίδια είναι με τα Πεζώ. Το δοχείο πάει πακέτο με το μοτέρ.
-
ειδα λιγο την εκδοση που ειχε 31.5Κ προφανως η πρωτη, ζητουσαν 31.5 και η εκδοση δεν εχει ουτε τεμπελη....μιλαμε οπως δεκαετια 80 που δεν ειχαν δεξι καθρεφτη...για τετοιο ξεζουμισμα απο τον Σ...και μετα γιατι του μειναν πανακιδωμενα? μηπως γιατι τελειωσαν οι λαλακες?...να δωσεις 31 χιλιαρικα και να κρεμαει το χερι ....
οπελ μια εταιρια που ζει απο ενα μοντελο! #Monocorsa!! οχι οτι το αστρα δεν ειναι καλο αμαξι!
απλα τα χαντακώνουν απο την αχορτασια τους...
διαφορετικά και ωραιο πατημα, και μπανικο ειναι , και σοβαρο εξοπλισμο φοραει οταν δεν το βγαζουν ξεσβρακωτο και σουπερ οικονομικο είναι με τον ντιζελ απο τα οικονομικότερα.... -
και μετα γιατι του μειναν πανακιδωμενα?
Γιατί παράγγειλαν πολλά και τα ταξινόμησαν, ώστε να γράψουν πολλές πωλήσεις για το 2023 και να βγάζει δελτία τύπου ο κυρ-Χρόνης για το πόσο αυξήθηκαν οι πωλήσεις....χαχα!
-
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!!Το Ντάστερ είναι Ρενώ. Το Όπελ είναι Πεζώ. Και ναι και τα Όπελ έχουν το ίδιο θέμα, αφού όλα ίδια είναι με τα Πεζώ. Το δοχείο πάει πακέτο με το μοτέρ.
και τα οπελ ειναι πλεον γαλλοχρεπα
μην λησμονεις τι τραβει ο γατος τζουνιορ με το κορσα, τα αντμπλου και τα αποδελοιπα
ο λογος που αυτη τη περιοδο δεν γραφω για προβληματα ειναι γιατι λειπει ο μικρος αγγλια...το αυτο και τα νεωτερα ρανάουλτ μαζουτια. γτπκ. και φυσικα στα κακομοιρικα απο ρουμανια
-
@gatoz said in OPEL FORUM:
μην λησμονεις τι τραβει ο γατος τζουνιορ με το κορσα, τα αντμπλου και τα αποδελοιπα
ο λογος που αυτη τη περιοδο δεν γραφω για προβληματα ειναι γιατι λειπει ο μικρος αγγλια...Το ξέρω, οπότε γιατί απαντάς σε εμένα!?!? Ο Τκιν είχε την απορία, όχι εγώ. Εγώ ξέρω για του υιού και των οπελ-χρεπιών!
-
ο λογος που αυτη τη περιοδο δεν γραφω για προβληματα ειναι γιατι λειπει ο μικρος αγγλια...το αυτο και τα νεωτερα ρανάουλτ μαζουτια. γτπκ. και φυσικα στα κακομοιρικα απο ρουμανια
Γτπκ το νταστερ αλλά είναι από τα λίγα αμάξια που δεν μασάνε σε βουνό και λάσπη και νερό φάγωμα φυσικά στην εθνική είναι κάτω του μετρίου...
-
Γτπκ το νταστερ αλλά είναι από τα λίγα αμάξια που δεν μασάνε σε βουνό και λάσπη και νερό φάγωμα φυσικά στην εθνική είναι κάτω του μετρίου...
ποιος σου ειπε οτι δεν μασαει?
οταν πηγα εκδρομη τον νοεμβριο γραμμενη οξυα, ειχαν εκδρομη αλλα βουνο μπηκαν μονο τα παλιοτερα...
χαχαχαχα
μη σου πω τι εγινε μετα.... -
ποιος σου ειπε οτι δεν μασαει?
οταν πηγα εκδρομη τον νοεμβριο γραμμενη οξυα, ειχαν εκδρομη αλλα βουνο μπηκαν μονο τα παλιοτερα...
χαχαχαχα
μη σου πω τι εγινε μετα....το τσεκαραμε σε καλο βουνο στον γραμμο με κλιση μπολικη με λασπη σουπα και ανεβηκε και κατεβηκε οκ...φυσικα με λυμμενες ζωνες ωστε σε ...περιπτωση που γλιστρουσε παραπανω στο κατεβασμα να προλαβαίναμε να βγουμε....αλλα ξεκολλησε...δεν μιλαμε για πειραγμενα off road , πολιτικο αμαξι απλα με λαστιχα σωστα
-
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!!Σε αυτό είσαι λάθος φίλε μου καθώς στην ομάδα στο fb αρκετοί έχουν θέματα με το adblue..Και εκεί ψάχνονται με πρόσθετα για την κρυσταλλοποίησή του..Δεν έχω ασχοληθεί όμως να ξέρω αν είναι θέμα της Renault γενικά ή της Dacia συγκεκριμένα..
OPEL FORUM