-
@k-m said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ξέρουμε κάποιο καλό εγκατάσταση Αθήνα βόρεια?
Να πάρω προσφορά για αυτές και για τις CR70 που είχα παλια
Tint Town, Γιαννικέλης, Autofilms. Και οι 3 προς τα Βόρεια. Εγώ έκλεισα Πέμπτη πρωί να πάω Tint Town.
-
@que2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλημέρα παιδιά. Έχω σχεδόν καταλήξει σε XPEL XR PLUS. Έχει κανείς περάσει τις συγκεκριμένες στη Θεσσαλονίκη;
Θα τις βάλω την ερχόμενη εβδομάδα, αν θέλεις περιμένεις να αναφέρω εντυπώσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε. Θα περιμένω, αν θέλεις μου στέλνεις και μήνυμα.
Τοποθετήθηκαν οι xpel xr plus στο Wrap & Signs. Έβαλα τις 35 σε όλα τα παράθυρα, ταίριαξαν πολύ καλά με το χρώμα του αυτοκινήτου (το πορτοκαλί της VW) χωρίς να είναι πολύ σκούρες. Εντυπώσεις από την αποτελεσματικότητά τους όταν βγει ο ήλιος!
Ποιότητα εργασίας εξαιρετική όπως και η τιμή των 260€ κανονικά με απόδειξη και τα πιστοποιητικά.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα περάσω αύριο από κει. Έβαλες παρμπρίζ ή όχι;
-
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλημέρα παιδιά. Έχω σχεδόν καταλήξει σε XPEL XR PLUS. Έχει κανείς περάσει τις συγκεκριμένες στη Θεσσαλονίκη;
Τοποθετήθηκαν οι xpel xr plus στο Wrap & Signs. Έβαλα τις 35 σε όλα τα παράθυρα, ταίριαξαν πολύ καλά με το χρώμα του αυτοκινήτου (το πορτοκαλί της VW) χωρίς να είναι πολύ σκούρες. Εντυπώσεις από την αποτελεσματικότητά τους όταν βγει ο ήλιος!
Ποιότητα εργασίας εξαιρετική όπως και η τιμή των 260€ κανονικά με απόδειξη και τα πιστοποιητικά.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα περάσω αύριο από κει. Έβαλες παρμπρίζ ή όχι;
Όχι, αν ενδιαφέρεσαι για το παρμπρίζ, το συγκεκριμένο κατάστημα δεν τοποθετεί. -
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Autofilms
XPEL βλέπω μονο στο Tint Town.
θα παω μια βολτα απο εκει.
Η Plus είναι αυτή που λεει MULTI-LAYER NANO-CERAMIC ?
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Autofilms
XPEL βλέπω μονο στο Tint Town.
θα παω μια βολτα απο εκει.
Η Plus είναι αυτή που λεει MULTI-LAYER NANO-CERAMIC ?
Η XR Plus είναι η τοπ της XPEL, είναι κεραμική όπως το λες. Πέρνα από τον Αλέξανδρο είναι πολύ εξυπηρετικός.
-
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ποιότητα εργασίας εξαιρετική όπως και η τιμή των 260€ κανονικά με απόδειξη και τα πιστοποιητικά.Πολυ καλη τιμη για xpel xr plus.Σε τι αυτοκινητο μπηκαν.
-
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ποιότητα εργασίας εξαιρετική όπως και η τιμή των 260€ κανονικά με απόδειξη και τα πιστοποιητικά.οι 35 στα μπροστα πλαϊ είναι εκτός νομοθεσίας σε ορατότητα. πως δίνει πιστοποιητικό ?
-
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ig said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ποιότητα εργασίας εξαιρετική όπως και η τιμή των 260€ κανονικά με απόδειξη και τα πιστοποιητικά.οι 35 στα μπροστα πλαϊ είναι εκτός νομοθεσίας σε ορατότητα. πως δίνει πιστοποιητικό ?
Με ρίσκο….
Tacos σε polo τελευταίας γενιάς. -
Έγινε τελικά τοποθέτηση XPEL XR plus σε οδηγού συνοδηγού αφού το αυτοκίνητο (Χ1) ήρθε με αντηλιακά κρύσταλλα στις πίσω θέσεις. Ο Θοδωρής (Wrap & signs) ήταν πολύ ευγενικός και προσεκτικός στην τοποθέτηση. Έγινε εξαιρετικό ταίριασμα με τα σκούρα κρύσταλλα και ήδη απολαμβάνω τη διαφορά στις μπροστινές θέσεις. Έλαβα οδηγίες φροντίδας και συντήρησης και τις απαιτούμενες από το νόμο βεβαιώσεις.
Καλές υπηρεσίες-λογικές τιμές- ευγένεια, το τρίπτυχο της επιτυχίας. -
Έχετε εμπειρία από μεμβράνες Johnson;;; Μου τις πρότεινε κάποιος με (προφανώς) πολύ καλή τιμή.
-
Όχι άλλα δάκρυα , πόσο καλή τιμή ? Οι xpel είναι μισή τιμή απο τις llumar & 3m.
-
@yem said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Στο 60% της τιμής της 3Μ (απλές όχι σούπερ ντούπερ).
Oι xpel είχα την εντύπωση ότι είναι λίγο εξειδικευμένες. Εγώ δεν τις γνωρίζω και αυτές. Είναι οκ; Τις έχει κανένας καιρό; -
@xenos said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@yem said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Στο 60% της τιμής της 3Μ (απλές όχι σούπερ ντούπερ).
Oι xpel είχα την εντύπωση ότι είναι λίγο εξειδικευμένες. Εγώ δεν τις γνωρίζω και αυτές. Είναι οκ; Τις έχει κανένας καιρό;Εγω τις εχω 2 χρονια
οι XPEL XR PLUS που εβαλα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.
οι απλες σειρες οχι τοσο σουπερ, απλα οκ, τις εχω στο 2ο αμαξι
-
Xpel xr
όχι τις Plusτις έβαλα σε έναν στην Θηβών στο μπουρνάζι κοντά 120e έχω στείλει άλλους 3 εκεί και όλοι ευχαριστημένοι , Οκ στο μαγαζί μέσα γίνεται του μ**ν*ου το πανηγύρι αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται.
Σε λίγο κλείνω 3 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα .
Εννοείται εγγύηση εφόρου ζωής -
Τροφή για σκέψη, καθώς θέλω και εγώ να βάλω μεμβράνες...
Προ μηνός περίπου, έγινε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα νομίζω στην Θησεώς στην Καλλιθέα.
Παράσυρση πεζού (ανήλικης μαθήτριας αν θυμάμαι καλά).
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον οδηγό ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης. Συγκεκριμένα, έτυχε εφαρμογής εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 290Α του Ποινικού Κώδικα, το οποίο αφορά την εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα τεχνικά ανασφαλούς οχήματος. Ο λόγος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν πως δεν είχε περάσει τον καθιερωμένο διετή τεχνικό έλεγχο.
Από τα παραπάνω εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό πως σε μια αντίστοιχη περίπτωση θανατηφόρου ατυχήματος, όπου το εμπλεκόμενο όχημα φέρει μεμβράνες με συντελεστή μετάδοσης φωτός χαμηλότερο από τον ελάχιστα επιτρεπόμενο, αυτό πιθανόν να θεωρηθεί τεχνικά ανασφαλές... -
Θα σου πω μια άλλη τροφή για σκέψη μιας και δε πουλάω μεμβράνες αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι.
Ένας φίλος ενός φίλου μου πήγε στο γιατρό για δερματικό πρόβλημα και του είπε ο δερματολόγος ότι το ανθρώπινο σώμα αποθηκεύει ακτινοβολίες UVA-UVB-IR και μετά ξεσπάει, δεν είναι σαν το Godzilla που απορροφούσε άφθονη ακτινοβολία και μετά κατέστρεφε το Τόκιο.
Για να μη το πλατειάζω κάνουν δουλειά αρκεί να μην γίνονται υπερβολές προς το σκούρο και εννοείται να έχουν περάσει ΚΤΕΟ. -
@a65 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Θα σου πω μια άλλη τροφή για σκέψη μιας και δε πουλάω μεμβράνες αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι.
Ένας φίλος ενός φίλου μου πήγε στο γιατρό για δερματικό πρόβλημα και του είπε ο δερματολόγος ότι το ανθρώπινο σώμα αποθηκεύει ακτινοβολίες UVA-UVB-IR και μετά ξεσπάει, δεν είναι σαν το Godzilla που απορροφούσε άφθονη ακτινοβολία και μετά κατέστρεφε το Τόκιο.
Για να μη το πλατειάζω κάνουν δουλειά αρκεί να μην γίνονται υπερβολές προς το σκούρο και εννοείται να έχουν περάσει ΚΤΕΟ.Συνήθως, οι μεμβράνες που βαζουν οι περισσότεροι σε οδηγο-συνοδηγο είναι χαμηλότερες από το 70% που ορίζει ο ΚΟΚ.
Άρα χαιρετισματα.
Εγώ ξέρω πως από το πουθενά, μπορεί να πεταχτεί πχ ένας απρόσεκτος ηλικιωμένος και να σε βασανίσει για πλάκα.
Εάν κρατηθείς για να περάσεις ανακριτή και μετά έχεις ένα κακούργημα στην πλατη σου, πίστεψε με πως θα το έχεις μετάνιωσει 100 φορές.
Επίσης, το χαρτί του ΚΤΕΟ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Εισαγγελέα. Όταν θα γίνει η πραγματογνωμοσύνη, ο πραγματογνώμονας θα γράψει στην έκθεση του "έφερε μεμβρανες με συντελεστή μετάδοσης φωτός 50% αντι 70% που είναι το ελάχιστα επιτρεπόμενο όριο, με συνέπεια να μην έχει την απαραίτητη οπτική ευκρίνεια και ορατότητα" και άντε μετά να ξεμπερδέψεις.... -
Γιαυτό πήρα αυτοκίνητο με αυτόματο φρενάρισμα
Σε πιο παλιό αυτοκίνητο να πω την αλήθεια θα έβαζα μόνο 70άρες στα εμπρός πλαϊνά . -
Δίκιο έχεις και αν γίνει η στραβή θα έχεις άσχημα τρεξίματα είτε με μεμβράνες είτε χωρίς , αλλά κανένας δεν χτύπησε πεζό με την πόρτα του συνοδηγού και να μην τον είδε λόγο μεμβράνης , εάν έχεις βάλει φιμέ και στο εμπρός παρ-μπρίζ τότε είσαι σίγουρα καταδικασμένος
-
@monman2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαυτό πήρα αυτοκίνητο με αυτόματο φρενάρισμα
Σε πιο παλιό αυτοκίνητο να πω την αλήθεια θα έβαζα μόνο 70άρες στα εμπρός πλαϊνά .Στα πόσα χαω εμπλέκετε το αυτόματο φρενάρισμα ?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ