-
@yem said in Του γατου η ροδα:
Και να παίρνει βελτιώσεις και να βάζει φωτιά στο δρόμο!
Και άγριο στην όψη και να παίρνει υγραέριο!
Και Αγρίμι στο βουνό και της πίστας!
Say no more father
Το ίδιο και για σένα!
-
@kostis20 said in Του γατου η ροδα:
@realzeus said in Του γατου η ροδα:
@fanis75 said in Του γατου η ροδα:
Άχρηστο εκτός σε σχέση με ένα Defender αντίστοιχης αξίας. Γενικά μόνον Land Rover σε αυτά τα λεφτά αν θες αγρίμι, αλλά είναι αρκετά ζημιάρικα, δυστυχώς.
H μόνη αλήθεια στο σχολιο σου ειναι οι απίστευτες βλαβες των Land Rover και των Range ακόμα και σήμερα.Αν σκεφτείς ακόμα οτι ελάχιστα βγαινουν εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθηκες τα κάνει ακομα πιο τραγικά.
To Land cruiser ειναι πολυ καλυτερο απο το Defender λεω εγώ.Πάρε όποιο μαμά Ξιαπωνέζικο θες και έλα με το δικό μου μαμά Αγγλικό και να δούμε ποιο θα κολλήσει.
-
Το νέο land και όταν αποφασίσει να το πουλήσει θα πιάνει τα ίδια και περισσότερα και ας το χει κάνει παλιοσιδερα.
Η τιμή στην Ελλάδα βέβαια δεν χωνεύεται
-
Άχρηστο εκτός σε σχέση με ένα Defender αντίστοιχης αξίας. Γενικά μόνον Land Rover σε αυτά τα λεφτά αν θες αγρίμι, αλλά είναι αρκετά ζημιάρικα, δυστυχώς.
H μόνη αλήθεια στο σχολιο σου ειναι οι απίστευτες βλαβες των Land Rover και των Range ακόμα και σήμερα.Αν σκεφτείς ακόμα οτι ελάχιστα βγαινουν εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθηκες τα κάνει ακομα πιο τραγικά.
To Land cruiser ειναι πολυ καλυτερο απο το Defender λεω εγώ.Πάρε όποιο μαμά Ξιαπωνέζικο θες και έλα με το δικό μου μαμά Αγγλικό και να δούμε ποιο θα κολλήσει.
Πρώτα θα έχει μείνει το δικό σου στο δρομο πριν βγουν εκτός..
Θα έχει μείνει το Land Rover, από βλάβη πριν βγει κανένα εκτός δρόμου.
-
Αλεξ κάνεις 2 βασικα λάθη
Θεωρας ότι τα νέα λοατκι λαντροβερια είναι φτιαγμένα για χωμα, λαθος. Για να κάνεις το κομμάτι σου στους παρκαδορους στην παολα είναι.
Και λησμονας ότι στις εποχές του δικού σου που ήταν αντρικά και σωστα ακόμη, ητανε αρσενικοί και πολλοί τζαπαν, μετά πήρανε συνταξη και σιαξανε hev.
Πάντως είδα και 110 και κυριως δανείστηκα ένα και το πήγα Καλιφόρνια. Κούρσα είναι με κλεμμένο όνομα από λαντροβερ. -
-
Land cruiser βρε συ , δεν ξέρω τι διαφορές έχει το 90 από το 120 , δεν θα ξεφραγκιαστεις κιόλας, αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι σε μοντέλα 2007,2008,2009.
Ίσως και να βρίσκεις και από έξω ακριβώς όπως το θέλεις σε χλμ και κατάσταση.
Πανέμορφο και μουρατο το 3d , φτιαξιματακια παίρνει νομίζω και αισθητικά και μηχανικά, είπες παίρνει και αέριο;
Και εκτός δρόμου αν και τα ξέρεις καλύτερα εσύ , είναι αρκετά καλό νομίζω, οκ δεν θα πηγαίνεις σε κάτι χαντάκια 1,5 μέτρο και ανάμεσα στα δέντρα με κλίση...30% σε κάτι βιντεάκια και φωτό που μας δείχνεις, αλλά θα πηγαίνεις στο 95% των υπολοίπων διαδρομών εκτός.
Τον συμφορουμιτη με ένα πετρέλαιο AWD QQ τον έχεις δει που πάει;;;;;
Εννοείται είναι τέλειο και για την πόλη και για άνετα ταξίδια με 160 αρες παντού, και σε στροφιλικι με αναρτήσεις καλές που ξέρεις να τα στήνεις θα είναι μια χαρά.
Ένα αυτοκίνητο για όλα και ξεμπλέκεις αυτοκινητιστικά μέχρι τα 75 σου.
Πάρε και ένα Vitara S από έξω για την σύζυγο και θα έχεις τον τέλειο συνδυασμό.
Από καινούργια γκεικα, Φεβ και ηλεκτρικά θα τα δοκιμάζεις ενίοτε στον στόλο της επιχείρησης.
Μην ασχολείσαι καθόλου με αυτά , το τελευταίο καλό Φεβ ήταν το 3008 που έχεις, παρά τις ζημιές του , μετά από αυτό το παγκόσμιο μάρκετινγκ επέβαλε τα σκουπάκια του Elon και των Κινέζων και τα τις αυταπάτες οικονομίας της Toyota (αντί για 20.000€ Golf που στο eco mode θα βγεί στην 10 ετια στα μισά σε κόστος σε σχέση με ένα Hev Toyota των 35.000€) -
Θα έχει μείνει το Land Rover, από βλάβη πριν βγει κανένα εκτός δρόμου.
Λύσσα το έκανες.
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
Αλεξ κάνεις 2 βασικα λάθη
Θεωρας ότι τα νέα λοατκι λαντροβερια είναι φτιαγμένα για χωμα, λαθος. Για να κάνεις το κομμάτι σου στους παρκαδορους στην παολα είναι.
Και λησμονας ότι στις εποχές του δικού σου που ήταν αντρικά και σωστα ακόμη, ητανε αρσενικοί και πολλοί τζαπαν, μετά πήρανε συνταξη και σιαξανε hev.
Πάντως είδα και 110 και κυριως δανείστηκα ένα και το πήγα Καλιφόρνια. Κούρσα είναι με κλεμμένο όνομα από λαντροβερ.Καινούριο Defender/Discovery περνάει από εκεί που δεν περνάει κανένα από αυτά που έγραψες παραπάνω. Το δικό μου με άκαμπτους άξονες μπρος-πίσω και σασί-σκάλα είναι γιωτάδικο απέναντι σε ένα καινούριο με ανεξάρτητες μπρος-πίσω και αυτοφερόμενο πλαίσιο. Δοκιμασμένο στην πράξη!!!
-
αλλωστε οποιος βγαινει βουνο βλεπει βασικα πολλα βιταρα απο διαφορες γενιες, ρανγκλερ, lc και καποια παλια τσεροκι. απο λαντ ροβερ μονο παλιες γενιες. προσωπικα δεν εχω πετυχει νεο ντιφεντερ πουθενα ομως.
-
Ντιφεντερ δεν έχεις δει γιατί είναι ακριβό.
Όπως λες κι εσύ, άκυροι δημοσιογράφοι. Με τα μάτια μου έχω δει να περνάνε τα Land από εκεί που δεν περνάει κανένα Jeep.
@gatoz Μόνο τα λάστιχα του Jeep να δεις στο παραπάνω βίντεο, καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν σχέση με αυτά του Land.
-
-
@gatos Πάρε ένα g-klass για τις εξορμήσεις σου, και ένα vitara που αγαπάς για καθημερινό.
-
γατος δεν εχει τοσα γιουρα καρντια μου...
-
-
Αδύνατον να τραβήξεις φωτό από τον κόσμο.Πολυ μάτσο εμφάνιση.
-
500ευρω εδω στο χωριο 4×4 το παιρνεις το πετας στο χαντακι και το ξανατραβας εξω
-
Εδώ και δεκαετίες τα Jeep κονταροχτυπιούνται με τα LR για το ποιό θα βγει χειρότερο σε αξιοπιστία, μιλάμε για ντέρμπι ανάποδης κορυφής. Δεν θα τα εμπιστευόμουνα με τίποτα. Εκτός αν είχα άλλα 3-4 ιχ, και τα ήθελα για να κάνω φιγούρα στις καφετέριες της παραλιακής. Εκεί μετράνε. Στα βουνά και στα λαγκάδια, όχι. Εκεί τα πάνε καλά, μόνο όταν δουλεύουν.
-
Σας έχει βάλει στο τριπάκι να ψάχνετε ενώ περιμένει να έρθει το τετρακίνητο ηλεκτρικό 3008 για να το παραγγείλει...
-
Βασικά εκεί που κινείται ο γάτος το παρόν τόπικ θα έπρεπε να λέγεται "του γάτου η οπλή" και όχι ρόδα...
-
Του γατου η ροδα