-
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ο καθένας από μας ανάλογα την τσέπη του και τα γούστα του νομίζω γνωρίζει από την αρχή τι θέλει.
Απλά ως αμαξόκ@υλοι γουστάρουμε να το παιδεύουμε και να το συζητάμε.Αυτό το μόνο σίγουρο!
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ.
- VW Troc (1.0 εαν δεν θες να δώσεις πιο πολλά για το διαμάντι τον 1.5)
- Ford Puma
- Suzuki Vitara
- Μεταχειρισμένη Mercedes W211 και τα ρέστα βόλτες, βενζίνες κλπ.
-
- Ford Puma
- Suzuki Vitara
- Μεταχειρισμένη Mercedes W211 και τα ρέστα βόλτες, βενζίνες κλπ.
Ελα πες...εχει γενεθλια ο Γατος σημερα?
Γιατι δεν βρισκω αλλο λογο να εβαλες ΕΣΥ στα προτεινομενα το vitara
Εκτος και αν.......LAAAAAAAP
...βγες αμεσως απο το λογαριασμο του Φανη....ΤΩΡΑ -
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Χαρακτήρισες δημόσια "διαμάντι" κινητήρα του VAG ή με γελούν τα μάτια μου καθώς γερνάω;!;! Είμαι σε κατάσταση σοκ...Παρακαλώ πολύ να καταγράφει στα πρακτικά του forum. Κρατάω ss για το προσωπικό μου αρχείο!
Πέρα από την πλάκα σε τέτοιου μεγέθους/κιλών αμαξώματα μέχρι και Golf θεωρώ ιδανικό τον 1.5Tsi σε συνδυασμό με το dsg. Σαφώς και με ενοχλεί που είναι ΓΥΦΤΟΙ και βάζουν το ξηρού τύπου καθώς θα έπρεπε να μην το βάζουν ούτε στο Taigo!
Για Tiguan και επάνω,ενώ είμαι βέβαιος ότι είναι επαρκής, γενικά θεωρώ ότι εκείνα τα αμαξώματα (c-suv+) και πάνω θα πρέπει να ξεκινάνε από τα 200 άλογα. Να έχεις την ενεργητική ασφάλεια που πρεσβεύει ο χαρακτήρας του οικογενειακού οχήματος, όταν κάνει πραγματικότητα τον ρόλο ύπαρξής του. Δηλαδή φορτωμένο με δύο ενηλίκους και δύο παιδιά όταν το clima είναι ενεργό να προσπερνάς άνετα σε κάθε συνθήκη.
-
Ελα πες...εχει γενεθλια ο Γατος σημερα?
Γιατι δεν βρισκω αλλο λογο να εβαλες ΕΣΥ στα προτεινομενα το vitara
Εκτος και αν.......LAAAAAAAP
...βγες αμεσως απο το λογαριασμο του Φανη....ΤΩΡΑΑχαχα!! Κάνεις λάθος, το έχω πει ότι το Βιτάρα μου αρέσει πολύ και ο λόγος που δεν το πήρα, ήταν γιατί αυτόματο (δεν κοιτάω κουτάλα στην Αθήνα) έβγαινε ακριβό και επίσης η αντιπροσωπεία ήταν πλήρως αδιάφορη και ακόμα περιμένω (μετά από 19 μήνες) να με πάρουν τηλέφωνο για να δοκιμάσω το αυτοκίνητο....χαχα!
Αλλά για εσένα ειναι ταμάμ: σβέλτο, άσπαστο και μπορείς να πας και εκτός και με τους κωλόδρομους έχεις και την ασφάλεια της 4κίνησης.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Χαρακτήρισες δημόσια "διαμάντι" κινητήρα του VAG ή με γελούν τα μάτια μου καθώς γερνάω;!;! Είμαι σε κατάσταση σοκ...Παρακαλώ πολύ να καταγράφει στα πρακτικά του forum. Κρατάω ss για το προσωπικό μου αρχείο!
Δεν με διαβάζεις προσεκτικά, το έχω γράψει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο μοτέρ!! Το θεωρώ το καλύτερο 1.500αρι μαζί με της Φόρντ. Ειναι δυνατός κινητήρας, οικονομικός και θα έλεγα και αξιόπιστος πλέον. Το μεγάλο μου θέμα με τα φαου βε ειναι το dsg, οχι τα μοτέρ τους.
-
Προχθές Σάββατο, πήγαμε για ψώνια. Ότι πιο βαρετό για έναν φυσιολογικό άνθρωπο όχι για τις γυναίκες. Θα ήθελα να πέσω σε χειμερία νάρκη μέχρι να τελειώσουν τα ψώνια αλλά τα έφαγα όλα στη μάπα.
Τεσπα παρατηρούσα τα vitara. Πόσα έχει πουλήσει. Είναι άπειρα. Είναι παντού.
Είναι κρίμα να μην το δεις έστω να το οδηγήσεις.
Έχεις χωράφια, παραλίες.
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Προχθές Σάββατο, πήγαμε για ψώνια. Ότι πιο βαρετό για έναν φυσιολογικό άνθρωπο όχι για τις γυναίκες. Θα ήθελα να πέσω σε χειμερία νάρκη μέχρι να τελειώσουν τα ψώνια αλλά τα έφαγα όλα στη μάπα.
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά κάποτε όταν συζούσα, είχα βρει λύση για αυτό. Στο σούπερ-μάρκετ εκείνη έπαιρνε τα κανονικά ώνια και εγώ χανόμουν στην κάβα. Όταν ήθελε ρούχα κλπ, την άφηνα σε ένα εμπορικό και πήγαινα δίπλα στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
-
Χαχα αν της πω πάνε πάρεις τα ωνια εσύ θα μου πει έλα εδώ ρε onion.
Το έχω κάνει, πολλές φορές. Την αφήνω εκεί και πάω κάπου να πάρω αέρα. Αλλά με τύλιξε τις προάλλες και έπεσα στην παγίδα. Άσε που έχω πετύχει μερικούς ομοιοπαθείς. Καταλαβαινόμαστε με το βλέμμα.
Εντωμεταξύ υπάρχουν και κάποιοι που χαίρονται. Είναι και ντυμένοι στην τρίχα όταν πάνε στο σουπερμάρκετ.
Εγώ ένα βήμα πάνω από στολή χωραφιού.Χαλάνε την πιάτσα αυτοί οι τύποι. Τους βλέπει η δικιά μου και παραπονιέται γιατί να μην ήμουν σαν αυτούς να την συνοδεύω όταν επιλέγει ντομάτες.
-
Γιατι χαλατε και αυτο το θεμα με ασχετα ποστς.
-
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το diesel γιατί το απορρίπτεις; Το θεωρώ μια χαρά για επαρχεία και για τα χλμ που κάνεις.
Αφού δεν έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρους, clio 1.5 diesel ή 1.0 lpg.Γιατι και φιλος μηχανικος που δουλευε peugeot αλλα και εγω το λεω οι διαδρομες που κανω ειναι των 2 εως 5 λεπτων και σβησιμο δηλαδη δεν προλαβαινει καν να ζεσταθει o dieseloκινητηρας
Γι αυτο κατα κυριο λογο αλλα και γιατι το γουσταρεις πιο πολυ απο ολα οσα κοιτας , το CH-R.
Καπου εγραψες, Χ λεφτα δοση και Ψ για καυσιμα
Μπορει να ειναι ακριβοτερο αλλα στην αντλια θελει τα λιγοτερα.και γιατι, τοσα λεφτα θα δοσεις, παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.
Θα καταλαβεις το λαθος οταν με οποιοδηποτε αλλο μετα απο ενα μηνα σε καποιο φαναρι θα κοιταξεις το CH-R που θα ερθει διπλα σου ετσι
-
Γιατί αν είχα vitara θα πήγαινα εκδρομές και όχι σουπερμάρκετ.
Φάε τριπλα και γκολάκι wantone
-
@realzeus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά κάποτε όταν συζούσα, είχα βρει λύση για αυτό. Στο σούπερ-μάρκετ εκείνη έπαιρνε τα κανονικά ώνια και εγώ χανόμουν στην κάβα. Όταν ήθελε ρούχα κλπ, την άφηνα σε ένα εμπορικό και πήγαινα δίπλα στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
Το κολπο ειναι ενα και το λεω εγω που εχω παντρευτει δις .Της λες δωσμου την λιστα με τα ψωνια γιατι να παιδευεσαι να ερθεις και συ κτλ κτλ και πας μονος σε 10 λεπτα ξεμπερδεψες ενω με γυναικα και θα πας μαζι και θα παρει περισσοτερα και θα φας και μια ωρα και θα τσακωθεις.
-
Θα καταλαβεις το λαθος οταν με οποιοδηποτε αλλο μετα απο ενα μηνα σε καποιο φαναρι θα κοιταξεις το CH-R που θα ερθει διπλα σου ετσι
Το ιδιο μου λεει και ενας φιλος Δραμινος οτι και να παρεις θα λες γιατι δεν πηρα το chr
-
Been there done this. Πάντα αγοράζω τα λάθος. Πάντα ήθελε κάτι άλλο.
Οπότε την αφήνεις στο σουπερμάρκετ και πας κάπου αλλού.
Κάποιοι Σκλαβενίτες έχουν και καφέ. Σοφή διοίκηση. Ξέρουν.
-
Φίλε @alex-mix, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω οτι το έχεις μετανιώσει ήδη μια φορά, ευτυχώς ανώδυνα, αφού πήρες τα λεφτά σου πίσω.
Καλές γιορτές!
Merry C-HRistmas! -
Πρώτο βραβείο marketing.
Ούτε η Toyota δεν θα το σκεφτόταν καλύτερα.
-
Το ιδιο μου λεει και ενας φιλος Δραμινος οτι και να παρεις θα λες γιατι δεν πηρα το chr
Μα ετσι ειναι. Γιατι εσυ ψαχνεις το νεο σου αμαξι με λογικη αλλα και συναισθημα. Οποτε μπορει η πιο λογικη επιλογη να ειναι το Juke αλλα το συναισθημα λεει ΤΟΥΟΤΑ.
-
@panick-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μα ετσι ειναι. Γιατι εσυ ψαχνεις το νεο σου αμαξι με λογικη αλλα και συναισθημα. Οποτε μπορει η πιο λογικη επιλογη να ειναι το Juke αλλα το συναισθημα λεει ΤΟΥΟΤΑ.
συναισθημα λεει για τουοτα...
πολυ αρρωστο γουστο αυτο
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁