-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μια χαρά τα λέει η Λατίνω. Και τον Κυριάκο βάζει στη θέση του και τη γνωστή αντιεθνικη και καιροσκοπική συμπεριφορά της αριστεράς αναδυκνείει.
Φωνή της λογικής όνομα και πράγμα. Δεν έφτασε τυχαία στο 10% στις δημοσκοπήσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή. Μπορεί να μην είναι πάντα δίκαιη, αλλά ο καθένας στο τέλος θα πάρει αυτό που του αξίζει.
ΗΜΑΡΤΟΝ
ακροαριστερος;
Ψηλός, ανοιχτόχρωμος, γαλανομάτης, ΑΡΙΟΣ. Εσύ ;
Νομίζω δεν σε ρώτησε τι θα ήθελες να είσαι.
Στις πολιτικές σου αντιλήψεις αναφέρθηκε.Είμαι έτσι ακριβως. Εχω διδαχθεί επαρκώς ιστορία οπότε οπότε διαβάζω τέτοιες πίπες, κάτι με πιάνει !
Μεγάλη μας τιμή λοιπόν που συμμετέχει ένας εκπρόσωπος της Αρείας φυλής στο forum και καταδέχεται να συνομιλεί μαζί μας.
Τελικά επί του πρακτέου, είσαι αριστερός, δεξιός, κάτι άλλο, ή απλώς διαβασμένος στην Ιστορία?
Εχω τελειώσει γενικό λύκειο χωρίς βύσμα
Σε βοήθησε η "Αρεία εμφάνιση" φαίνεται και δεν χρειαζόσουνα βύσμα. Στο forum όμως δεν έχεις βάλει φωτογραφία, οπότε πρέπει να μπορείς να εκφέρεις και απόψεις.
Σε υποστηριχτές της λατινοπουλου του Βελόπουλου και των χρυσών αυγων απαντάω μόνο με άναρχες κραυγές! Πώς αλλιώς θα μιλάμε την ίδια γλώσσα ;
Όσο σε παρακολουθώ εδώ έχεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο με καυστικά σχόλια το οποίο το κλιμακώνεις βασανιστικά μέχρι την απόλυτη έκρηξη!
Σαν παρατήρηση το λέω , δεν σε κρίνω φυσικά.
Απλά σε αυτό το τοπικό θέλει ευγένεια, υπομονή και σεβασμό σε όλες τις απόψεις με σχεδόν διπλωματική στρατηγική.
Δεν έχεις ιδέα τι έχουν δει τα ματάκια μας εδώ μέσα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τίποτα δεν γράφεται τυχαία !
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Είναι κόκκινος στην ομάδα, είναι τέρας, ή μάλλον Τέρης στην εμφάνιση, αντιπαθεί τα άλλα δεξιά κόμματα που του κόβουν ψήφους, όλοι φανταζόμαστε ποιός είναι.
Τώρα αν γράφει και εδώ μέσα, Χρυσό θα τον κάνουμε να μας το πει, αν έχουμε τέτοια τιμή...
Μηδέν σε όλα !
-
Καλά τον είχα πλοκ τόσο καιρό και δεν διάβαζα ο,τι νεοδημοκρατική μλκια γαυγίζει το κομματοτεριέ, τι ήθελα και το επανέφερα...
-
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μια χαρά τα λέει η Λατίνω. Και τον Κυριάκο βάζει στη θέση του και τη γνωστή αντιεθνικη και καιροσκοπική συμπεριφορά της αριστεράς αναδυκνείει.
Φωνή της λογικής όνομα και πράγμα. Δεν έφτασε τυχαία στο 10% στις δημοσκοπήσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή. Μπορεί να μην είναι πάντα δίκαιη, αλλά ο καθένας στο τέλος θα πάρει αυτό που του αξίζει.
ΗΜΑΡΤΟΝ
ακροαριστερος;
Ψηλός, ανοιχτόχρωμος, γαλανομάτης, ΑΡΙΟΣ. Εσύ ;
Νομίζω δεν σε ρώτησε τι θα ήθελες να είσαι.
Στις πολιτικές σου αντιλήψεις αναφέρθηκε.Είμαι έτσι ακριβως. Εχω διδαχθεί επαρκώς ιστορία οπότε οπότε διαβάζω τέτοιες πίπες, κάτι με πιάνει !
Μεγάλη μας τιμή λοιπόν που συμμετέχει ένας εκπρόσωπος της Αρείας φυλής στο forum και καταδέχεται να συνομιλεί μαζί μας.
Τελικά επί του πρακτέου, είσαι αριστερός, δεξιός, κάτι άλλο, ή απλώς διαβασμένος στην Ιστορία?
Εχω τελειώσει γενικό λύκειο χωρίς βύσμα
Σε βοήθησε η "Αρεία εμφάνιση" φαίνεται και δεν χρειαζόσουνα βύσμα. Στο forum όμως δεν έχεις βάλει φωτογραφία, οπότε πρέπει να μπορείς να εκφέρεις και απόψεις.
Σε υποστηριχτές της λατινοπουλου του Βελόπουλου και των χρυσών αυγων απαντάω μόνο με άναρχες κραυγές! Πώς αλλιώς θα μιλάμε την ίδια γλώσσα ;
Είναι αναμενόμενο οι εκπρόσωποι της Αρείας φυλής να επιλέγουν τους συνομιλητές τους και τον τρόπο επικοινωνίας. Στράφι να πάει το ξανθό μαλλί και το γαλάζιο μάτι? Κάπου να πιάσει τόπο.
Έγινε μια αρχή πάντως. Λατινοπούλου, Βελόπουλος, κλπ τρώνε άκυρο. Κάποιος που προτιμάς στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα? 'Η εσείς οι uber alles είστε μόνο για κριτική?
Κάτι ανάμεσα σε ζορζ σωρελ και Αντάμ σμιθ
-
Τι έχεις πάθει με αυτά τα βίντεο;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τι έχεις πάθει με αυτά τα βίντεο;
Του έχει μείνει από τότε που έδωσε 12 μαθήματα στις πανελλαδικές...
-
12 (μαζί με τα ειδικά)+9=21
Εάν έκανες σε ένα λάθος και έγραφες σκατα σε μάθημα που είχε βαρύτητα για τις επιλογές σου τότε τα έδινες ξανά όλα την επόμενη χρονιά! Οπότε 33 σύνολο! Νομιζω 33 ήταν το ανώτατο που μπορούσες να δώσεις! Πάλι καλά!
Νομίζω κάποιοι εδιναν και τρίτη φορά!Εάν υπολογίσεις αυτές τις εξετάσεις μαζί και αυτές τις τριτοβάθμιας παιδείας 40-50-60 μαθήματα αναλόγως την σχολή (πολλά από τα οποία πολλοί συνομιλητές ούτε το οπισθόφυλλο δεν θα κατανοούσαν) συν τα 25-30 των μεταπτυχιακων και δεν ξέρω γω τι άλλο έχει το κάθε παιδί (ξένες γλώσσες, μεταπτυχιακά, διδακτορικά) θα δεις τι σημαίνει να ειρωνεύεται ο κάθε καραβανας και κληρονόμος τους νέους που γκρινιάζουν για την αναξιοκρατία της κοινωνίας που έφτιαξαν και τους παρέδωσαν!
Να εργάζονται σπουδαγμένοι άνθρωποι και να μην μπορούν να ζήσουν από το εισόδημά τους!
-
-
-
-
-
Για να θυμούνται οι παλιοί Νεοδημοκράτες
Και να μαθαίνουν οι νέοι Νεοδημοκράτες -
Μα καλά, είναι τόσο βλαμμένοι; Δεν ξέρουν πότε, ποιος, που είδε τα βίντεο.
Τελικά τα βίντεο τα είχαν εδώ και δύο έτη αλλά δεν τα έβαλαν στην δικογραφία.
-
-
Το έχω πει ξανά παλιότερα! Ολοι οι κληρονόμοι που θα γίνονται συνταξιούχοι θα παρακαλούν να έρθουν μετανάστες!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το έχω πει ξανά παλιότερα! Ολοι οι κληρονόμοι που θα γίνονται συνταξιούχοι θα παρακαλούν να έρθουν μετανάστες!
Εεε ναι γιατί αντί τα ταμεία να είναι ανταποδοτικά, τα έφαγε ο Ανδρέας σε επιδοτήσεις και κοινωνική πολιτική με τα λεφτά των άλλων! η σύνταξη πρέπει να είναι ανταποδοτική - ότι βάζεις παίρνεις, όχι κοινός κορβανάς.
-
Οι κληρονομοι δε θα εχουν αναγκη τη συνταξη για να ζησουν, αλλοι θα τη χρειαστουν.
-
Και πριν το ΠΑΣΟΚ επι ΕΡΕ και αργοτερα ΝΔ έγινε κατασπατάληση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων όπου αποτελούσαν το αποθεματικό της ΤτΕ χωρίς να τοκίζονται σε ισόποσο ποσοστό με τον πληθωρισμό!
Η ΤτΕ με αυτά τα χρήματα δάνειζε το κράτος για τα δημόσια έργα του αλλά και παρά πολλές ιδιωτικές επενδύσεις ΔΕΞΙΩΝ φιλοκυβερνητικών!
Επι ΠΑΣΟΚ συνέχισε το ίδιο μοτίβο και προστέθηκε η κοινωνική πολιτική όπου σκοπό είχε την απελευθέρωση της ζήτησης με σκοπό την οικονομική ανάπτυξηΠροφανώς ξέφυγε το θέμα όπως με όλα όσα κάνουν οι έλληνες αυτής της γενιάς! Φαταουλες!
Υπήρχε ένα ωραίο σκετς του Χάρυ Κλυνν που σατιρίζει την γενιά αυτή της υπερβολής
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
η σύνταξη πρέπει να είναι ανταποδοτική - ότι βάζεις παίρνεις, όχι κοινός κορβανάς.
Εκείνη την εποχή που θεσπίστηκαν τα ταμεία ήταν αποδοτικότερα ως κοινός κορβανάς! Είχε υψηλότερη απόδοση κυρίως την δεκαετία του 60!
Η ανάπτυξη της χώρας ήταν έντονη και οι αποδόσεις ήταν υψηλότερες από οποιαδήποτε ανταποδοτική σύνταξη!
Μετά γύρισε τούμπα η υπόθεση! Αλλά κάποια γενιά πρέπει να κάνει την αλλαγή! Δηλαδή να ζήσει με ελάχιστη σύνταξη ώστε οι επόμενες να γυρίσουν σε ανταποδοτικό σύστημα!
Το θέμα είναι, ποια γενιά θα ναι αυτή!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3