-
@a-d-p said in Dacia BigSter:
Εν τω μεταξύ ο μέτοχος @criuser εξαφανίστηκε.... μάλλον είναι σε σύσκεψη με Ταβάρες
Δεν έχει φύγει από την έκθεση για να δείχνει κόσμο το περίπτερο της Citroen.Παραγγελνει κινεζικό και κοιμαται στο C3.
-
-
@fanis75 said in Dacia BigSter:
ΥΓ. Μέτοχε @criuser , δυστυχώς, από ότι λένε χθεσινές πληροφορίες, αυτό που " φοβόταν " ο @fanis75 συμβαίνει.
Καμιά δεκαριά stellantis 1,2 dct6 136, στη Θεσσαλονίκη , έχουν εμφανίσει πρόβλημα στο ηλεκτρικό μοτέρ στο υβριδικό σύστημαΔεν το φοβόταν ο Φάνης - βασικά αδιάφορο μου ειναι, κοινώς χ@στηκα!!
Ως γεγονός το έγραψα, ήταν σίγουρο και αναμενόμενο, αρκει κάποιος να δει την τεχνολογία από πίσω και πόσο πρόχειρο είναι το όλο σύστημα. Δεν ειναι θέμα εαν θα βγάλει πρόβλημα, απλά το πότε είναι το ερώτημα.
-
Τα εισαγωγικά δεν τα είδατε κ. @fanis75 ;🧐
-
Ε... τελικά πολύ σύντομα,
Τι συμβαίνει γμτ; Τόσο πολύ βιάζονται; beta testers οι αγοραστές;
Να λέει για beta testers ένας κάτοχος βαγκ είναι περίεργος.
Αυτό γίνεται τελικά και είναι ίσως πιο συμφέρον για τις εταιρείες.Βάζουν ένα 5 % αστοχίες πληρώνουν σε μια ασφαλιστική και τελείωσε το θέμα.
Αυτό είναι και η άποψη των αντιπροσώπων που έχουν το θέμα να τρώνε το κράξιμο των πελατών. Ο Γάλλος τους είπε τα προβλήματα είναι κάτω από 5 % άρα τα αλλάζουμε εγγύηση.
Μπορούμε βέβαια να θυμηθούμε τις άλλες εταιρείες τι έκαναν.
-
-
-
-
Tα είδαμε, αλλά απαντάμε και στις κακεντρέχιες του κρούζερ!
Και άργησε - τι σύντομα. Η λογική έλεγε ότι δεν θα μπορούσε καν να βγει από το εργοστάσιο οδηγώντας! Ναι βιάζονται, γιατί τα προστίματα είναι πολύ μεγάλα. Φυσικά μπέτα τέστρες, χέστηκαν οι εταιρίες για εμάς. Άσε που πελάτες τους δεν είμαστε εμείς αλλά οι εταιρίες ενοικιάσωεν και λήζινγκ.
ΥΓ: μου έλεγα πριν χρόνια ο φίλος μου στην bmw, όταν συζητάγαμε για τα Μινι και πόοσ γρήγορα ήθελαν τακάκια ότι η bmw εκανε έρευνα και βρήκε ότι θα χάσει περισότερα χρήματα εαν καθυστερήσει να βγει το αυτοκίνητο προς πώληση για να φτιάξουν το πρόβλημα, από ότι να το φτιάξουν μετά και να χάσουν λεφτά σε εγγυήσεις κλπ.
-
-
Εν τω μεταξύ ο μέτοχος @criuser εξαφανίστηκε.... μάλλον είναι σε σύσκεψη με Ταβάρες
Λίγο δουλίτσα αλλά κυρίως έχω στενοχωρηθεί για το παιδί που χάθηκε άδικα.
-
@criuser said in Dacia BigSter:
αλλά κυρίως έχω στενοχωρηθεί για το παιδί που χάθηκε άδικα.
Όλοι άδικα χάνονται - κανείς δεν χάνεται δίκαια!
-
Ο Πλέσσας χάθηκε αναμενόμενα αφού δεν είμαστε αθάνατοι.
-
Ο Πλέσσας χάθηκε αναμενόμενα αφού δεν είμαστε αθάνατοι.
Αναπάντεχα ναι, δίκαια όχι. Εκεί διαφωνώ. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο στον θάνατο - απλά συμβαίνει!
-
Λίγο δουλίτσα αλλά κυρίως έχω στενοχωρηθεί για το παιδί που χάθηκε άδικα.
Κρίμα, 31 ετών....
-
@fanis75 said in Dacia BigSter:
ΥΓ. Μέτοχε @criuser , δυστυχώς, από ότι λένε χθεσινές πληροφορίες, αυτό που " φοβόταν " ο @fanis75 συμβαίνει.
Καμιά δεκαριά stellantis 1,2 dct6 136, στη Θεσσαλονίκη , έχουν εμφανίσει πρόβλημα στο ηλεκτρικό μοτέρ στο υβριδικό σύστημαΔεν το φοβόταν ο Φάνης - βασικά αδιάφορο μου ειναι, κοινώς χ@στηκα!!
Ως γεγονός το έγραψα, ήταν σίγουρο και αναμενόμενο, αρκει κάποιος να δει την τεχνολογία από πίσω και πόσο πρόχειρο είναι το όλο σύστημα. Δεν ειναι θέμα εαν θα βγάλει πρόβλημα, απλά το πότε είναι το ερώτημα.
-
-
Να λέει για beta testers ένας κάτοχος βαγκ είναι περίεργος.
Αυτό γίνεται τελικά και είναι ίσως πιο συμφέρον για τις εταιρείες.Βάζουν ένα 5 % αστοχίες πληρώνουν σε μια ασφαλιστική και τελείωσε το θέμα.
Αυτό είναι και η άποψη των αντιπροσώπων που έχουν το θέμα να τρώνε το κράξιμο των πελατών. Ο Γάλλος τους είπε τα προβλήματα είναι κάτω από 5 % άρα τα αλλάζουμε εγγύηση.
Μπορούμε βέβαια να θυμηθούμε τις άλλες εταιρείες τι έκαναν.
Εμένα αλλάζει μοντέλο από στιγμή σε στιγμή, ότι βγάλει τώρα δεν θα είναι νεότητας, αλλά ανικανότητας , άσε που δεν είμαι κολλημένος με μάρκες και γκρουπ, το επόμενο μπορεί να είναι και C5 AIR CROSS .
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο
-
-
Λίγο χλιαρό το hybrid για τέτοιο αμάξωμα, παραθέτω τα παρακάτω που βρήκα:
Μπαταρία 1,4 kwh 45κιλα βάρος κάτω από τα πίσω καθίσματα με ψύξη.
Θερμικός 1,8 atkinson 107hp direct injection!
Traction motor μόλις 50 άλογα, starter generator motor μόλις 20 άλογα. Μήπως είναι kw? Πολύ χαμηλά μεγέθη.
Μετάδοση της renault ίδια με του austral το 4αρι δηλαδή multimode κιβώτιο.Τα παραπάνω δεν μου κάνουν για το μέγεθος του αμαξώματος, όταν η mg βάζει 130 άλογα traction motor η renault μόλις 50? Στις ανηφοριές φορτωμένο τι θα κάνει; Μυστήρια πράγματα!
-
@ataim said in Dacia BigSter:
Traction motor μόλις 50 άλογα, starter generator motor μόλις 20 άλογα. Μήπως είναι kw? Πολύ χαμηλά μεγέθη.
Μετάδοση της renault ίδια με του austral το 4αρι δηλαδή multimode κιβώτιο.Τα παραπάνω δεν μου κάνουν για το μέγεθος του αμαξώματος, όταν η mg βάζει 130 άλογα traction motor η renault μόλις 50? Στις ανηφοριές φορτωμένο τι θα κάνει; Μυστήρια πράγματα!
Δε μου φαίνεται να βασίζεται στο υβριδικό Austral (εκτός ίσως από το κιβώτιο,αν και νομίζω ότι είναι ίδιο και στ'άλλα υβριδικά Renault).
Εμένα μου μοιάζει σαν να εξέλιξαν τον 1.6 145hp full hybrid του Captur,Duster.Ο 1.6 ατμο βγαζει 94hp και ο ηλεκτρ. 49hp με γεννήτρια 20hp. Ε,στο Bigster τον έκαναν 1.8 με 107hp και τα υπόλοιπα έμειναν ίδια (η μπαταρία λεει 1.4kwh {μικτά;;} ).Και στο clio-captur είναι χωρητικότητα 1,2kwh μικτά... -
Δες λίγο κ το βάρος, γιατί στο βίντεο αναφέρει ότι είναι ελαφρύτερο από αντίστοιχα.....
-
Λίγο χλιαρό το hybrid....
Δες λίγο κ το βάρος, γιατί στο βίντεο αναφέρει ότι είναι ελαφρύτερο από αντίστοιχα.....
Ε δεν θα είναι 1500kg; με 4 άτομα μέσα στο βουνό πως θα ανέβει με τα 120 κάτι άλογα;
@panormus772
Ναι μόνο το κιβώτιο από το austral γιατί έχει καλύτερες ανοχές σε αποδιδόμενη ροπή. -
Περιέργως, δεν μπόρεσα να βρω το βάρος πουθενά, αλλά βρήκα τον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων στο αγγλικό σάιτ
Expression:
dual-zone automatic air-conditioning,
electric parking brake,
rain sensors,
17-inch alloy wheels,
fixed roof bars,
Media Display with 10.1-inch central touchscreen,
7-inch digital instrument panel,
rear parking sensors and camera,
electric front and rear windows,
power folding mirrors,
40/20/40 rear modular bench seat with the Easy Fold function.Extreme: as for Expression +
18-inch alloy wheels,
modular roof bars,
Copper Brown exterior and interior trim,
panoramic opening sunroof,
hands-free key,
washable Microcloud synthetic TEP upholstery,
rubber floor and boot mats,
10.1-inch digital instrument panel,
Media Nav Live system with 10.1-inch central touchscreen and connected navigation,
6-speaker Arkamys 3D Sound audio system,
hill descent control.Journey: as for Expression +
18-inch alloy wheels,
two-tone paintwork,
electric powered tailgate,
hands-free key,
high centre console with armrest,
driver's seat with power controls,
10-inch digital instrument panel,
New Media Nav Live system with 10.1-inch central touchscreen and connected navigation,
6-speakers Arkamys 3D Sound audio system,
wireless phone charger,
adaptive cruise control. -
Πληροφορίες για τον νέο κινητήρα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neos-4kylndros-kinitiras-apo-tin-dacia/ -
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neos-4kylndros-kinitiras-apo-tin-dacia/Α ρε συ , κινέζικος είναι ο κινητήρας, γι'αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν παρουσιάστηκε και ρώτησα εδώ αν τον έχει κάποιος ξανακουσει από αλλά μοντέλα του Renault group.
Σιγά μην εξέλιξαν νέο κινητήρα οι αιμοπότες αποθυσαυριστές Ευρωπαίοι αφού ξέρουν πως σε μερικά χρόνια θα κλείσουν.
Άραγε ανακοίνωσε πρόσφατα η Stellantis ενδιάμεσα οικονομικά μεγέθη;
Πόσα δις κέρδος έχει μέχρι τώρα από τα Jumbo αυτοκίνητα της από το leasing που τα δίνει σε τιμές πολύ ανώτερων VW ; -
Χαχαχαχαχαχαχα
Τους δικασες -
@vagkirk said in Dacia BigSter:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neos-4kylndros-kinitiras-apo-tin-dacia/Α ρε συ , κινέζικος είναι ο κινητήρας, γι'αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν παρουσιάστηκε και ρώτησα εδώ αν τον έχει κάποιος ξανακουσει από αλλά μοντέλα του Renault group.
Σιγά μην εξέλιξαν νέο κινητήρα οι αιμοπότες αποθυσαυριστές Ευρωπαίοι αφού ξέρουν πως σε μερικά χρόνια θα κλείσουν.
Άραγε ανακοίνωσε πρόσφατα η Stellantis ενδιάμεσα οικονομικά μεγέθη;
Πόσα δις κέρδος έχει μέχρι τώρα από τα Jumbo αυτοκίνητα της από το leasing που τα δίνει σε τιμές πολύ ανώτερων VW ;Ανώτερες οι γερμανικές λαδιερες που είναι για κλείσιμο ; Σιγά.
Αλλωστε δεν θα τις πουλάνε τώρα αντιπρόσωποι αλλά κλεπταποδοχοι...
-
Παίζει και να είναι θετικό αν ο κινητήρας είναι κινέζικος και όχι Renault.Γιατι οι Ευρωπαίοι με κινητήρες δεν το ψήνουν .... Μαααπα
Dacia BigSter