-
Πω πω πω ονειρο ζω!!!
-
-
Που θα πάει, θα ανατείλει ο πράσινος ο ήλιος και θα ξυπνήσεις…
-
-
Xτες βραδυ , μαλλον σημερα στις 3 το βραδυ πετυχα τον criuser να τριγυρνα στο φορουμ . Τι να συνέβη ;
Βαρυστομαχια ; η
απολαυση να αραζεις στο φορουμ , να γραφεις με την ησυχια σου χωρις τις βολες κατα ριπας του κατα τα αλλα συμπαθους λαπ ; -
Τον έβλεπα και εγώ. Μη κοιτάς που δεν του είπα τίποτα.
Μάλλον βραδινές μπύρες η αιτία.
Η δικιά μου αιτία η ζέστη.
-
@otso said in criuser vs Lap:
Xτες βραδυ , μαλλον σημερα στις 3 το βραδυ πετυχα τον criuser να τριγυρνα στο φορουμ . Τι να συνέβη ;
Βαρυστομαχια ; η
απολαυση να αραζεις στο φορουμ , να γραφεις με την ησυχια σου χωρις τις βολες κατα ριπας του κατα τα αλλα συμπαθους λαπ ;Κοντα στα γεραματα ερχετε και η αυπνια.
-
Καλά, κι εγώ ανήμερα 15γουστο, στις 2 το πρωί έγραφα άρθρο για το Nevera R. Ήμαρτον...
-
@dimsabas said in criuser vs Lap:
Nevera R
Ασε ρε Μητσο εσυ δεν εισαι με το ενα ποδι στην συνταξη ωστε να εχεις την πολυτελεια να απολαμβανεις τους κοπους μιας επιχειρηματικης δραστηριοτητας χομπι , με χοντρα λεφτα επενδυσεις παντου (και να κυκλοφορας με low budget car ωστε να διατηρεις εικονα χαμηλου προφιλ (σοφο στην ελλαδα)).
Εσυ ησουνα ξυπνιος επειδη επρεπε να βγει το μεροκαματο αλλά και λογω ανησυχιών (ελεω νεαρου ηλικιας ) εξ αιτιας της υπευθυνης δημοσιων σχεσεων γνωστης εισαγωγικης , που το χαμογελο της και το διακριτικο φλερτ σε εχουν κανει να αλλαξεις αποσμητικο , αφτερ σειβ και αρωμα + τα χαβανεζικα πουκαμισα ανοιχτα μεχρι πανω απο τον αφαλο να φαινεται το δασυτριχο στηθος και ο βαφτιστικος σταυρος .
Στο τελος θα σε βαζει να τα βγαζεις τα καλυτερα . -
Ρε, Rimac Nevera λέμε, πού πάει το μυαλό σου; Σε κάνα Suzuki Swift;
-
Στο χωριο μου ενα παλιο νισσαν ναβαρα εχουμε , μπας και στην γλυφαδα τα λετε νεβερα με accent μονακο ;
-
-
https://www.drive.gr/news/rimac-nevera-r-agriemeno-ki-elafrytero-me-2107-ippoys
Δεν τα ξερω , δεν εχουμε τετοια εδω , ειναι καλα; σε αγροτικο 4χ4 το βγαζει ;
Που εισαι λιμνη;
-
Βαρυστομαχια ; η
απολαυση να αραζεις στο φορουμ , να γραφεις με την ησυχια σου χωρις τις βολες κατα ριπας του κατα τα αλλα συμπαθους λαπ ;@lap said in criuser vs Lap:
Τον έβλεπα και εγώ. Μη κοιτάς που δεν του είπα τίποτα.
Μάλλον βραδινές μπύρες η αιτία.
Η δικιά μου αιτία η ζέστη.
@ilias-a said in criuser vs Lap:
Βαρυστομαχια ; η
απολαυση να αραζεις στο φορουμ , να γραφεις με την ησυχια σου χωρις τις βολες κατα ριπας του κατα τα αλλα συμπαθους λαπ ;Κοντα στα γεραματα ερχετε και η αυπνια.
Βρίσκομαι σε δροσερό παραλιακό μέρος όπου παραδοσιακά στις διακοπές μετά το μπάνιο και το μεσημεριανό φαγητό ένας διωρος ύπνος σου επιτρέπει να είσαι ακμαίος μέχρι το πρωί εάν χρειαστεί.
Έτσι επιστρέφοντας από συναυλία γνωστής έντεχνου
αοιδού είχα την διάθεση να διαβάσω τα σχόλια σας και σας απαντήσω. -
Δηλαδή τι, δεν αξίζει ξενύχτι το Suzuki swift ;
-
Προφανώς και αξίζει να κλαις όλο το βράδυ για αυτό που πήγες και πήρες….
-
Στο χωριο μου ενα παλιο νισσαν ναβαρα εχουμε , μπας και στην γλυφαδα τα λετε νεβερα με accent μονακο ;
Εμείς τα hyundai accent τα λέμε hyundai αξά.
Εσείς;
-
@kkostask said in criuser vs Lap:
Προφανώς και αξίζει να κλαις όλο το βράδυ για αυτό που πήγες και πήρες….
-
Θεωρία αγοράς vs πραγματική οικονομία
Αποφασίστε μόνοι σας ποιος είναι ποιος στο βίντεο
https://www.instagram.com/reel/DA7wj9oRWrO/?igsh=dDl1Z250bXk5cXp1 -
@a-d-p said in criuser vs Lap:
Θεωρία αγοράς vs πραγματική οικονομία
Αποφασίστε μόνοι σας ποιος είναι ποιος στο βίντεο
https://www.instagram.com/reel/DA7wj9oRWrO/?igsh=dDl1Z250bXk5cXp1Τίποτα από αυτά. Αυτός με τα καπάκια είναι ο Χατζηδάκης και ο κοντός με το κίτρινο, είναι αυτός που δουλεύει μαύρα, ενώ ο μαύρος είναι αυτός που δουλεύει άσπρα.
Και μετά νευριάζει όπως κάποιοι εδώ μέσα...
criuser vs Lap